![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Irokez
bardzo prosta i na czasie , łatwo się ją wykonuje . Możesz się skusić , nałożysz trochę żelu i będzie świetnie
![]()
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
![]()
Fajna fryzurka, ale nie irokez.
![]() Wystarczy troszkę żelu i tyle. xD Powodzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Dot.: Roztrzepany irokez - jak zrobić?
Kupiłem sobie paste L'OREAL Studio REMIX. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak należy ją nakładać na włosy? Bardzo proszę o dokładny opis.(chodzi mi żeby zrobić tzw. artystyczny nieład)
Z góry dziękuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej !
Jestem nowy, takze chcialbym was powitac ; ). I mam do was pytanie http://c.wrzuta.pl/wi5378/7dcc209a00...6eb36/0/irokez Ta o to fryzura bardzo mi sie podoba i planuje ja zrobic. Mam nawet dlugie wloski ale nie az tak . Co myslicie o tej fryzurze ?. Wymaga sporego czasu robienia?. Itp. Z gory dzieki !. Zastanawiam sie tez nad taka ; ) http://ikf.styl.fm/img10797.fryzury-meskie.186928.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Irokez Meski.
druga bardziej mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Daaaa
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Wedlug mnie jedynka jest okropna! dwójka jak już ale nie zostawiaj tych dolnych włosów na takie długie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Irokez dla chłopaka
Dzień Dobry dzień.
Od małego uwielbiam irokezy i w tym roku jakoś chodzi za mną pomysł,żeby troszkę zaszaleć ![]() Nie wiecie czy to są na pewno dredy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Dot.: Irokez dla chłopaka
Jak dla mnie wygląda to bardziej jak niechlujnie posklejane włosy a nie dredy
![]() ale co kto lubi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
Dot.: Irokez dla chłopaka
Wg mnie to jest coś a'al dready, ale ja dreadkami bym tego nie nazwała.
Mój kolego ma takie coś na całej głowie. Kiedyś ze mnie żartował, że przez 3 mies. Głowy nie mył- co jest nieprawdą. Wydaje mi się, że można to zrobić samemu, np. Przy pomocy grzebienia i ręcznika. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Irokez męski
Witam, chciałbym wysłuchać Waszą profesjonalną opinię na temat irokeza męskiego.
Otóż od niedawno dopiero zacząłem zwracać uwagę na włosy. Ściąłem boki, górę i tył zostawiłem. Teraz mam pytanie na co to stawiać, w jaki sposób to robić krok po kroku by włosy wyglądały na naturalne a irokez trzymał się przez cały dzień (Dodam, że włosy krótkie-3cm). Nie chcę stawiać go na żel, ponieważ wyglądam jak jeżyk, włosy się błyszczą, są pozlepiane i są takie.. hmm.. jak na żelu. Nie bardzo mi się podobają.. wyglądają tak jak na obrazku poniżej. http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:S...476640.jpg&t=1 Chciałbym jednak by moje włosy wyglądały nieco inaczej, nie świeciły się i wyglądały na naturalne tak jak na obrazkach poniżej.. http://foto0.m.onet.pl/_m/f0c8eccbdf...f80,8,19,0.jpg http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:v...5/iro3.jpg&t=1 Żel odpada, nie chcę wyglądać jak jeżykowaty, świecący się "laluś". Jaki specyfik preferujecie i jak je stylizować? Z góry dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Irokez męski
mam nadzieję, że nie jesteś kolejną osobą która subkultury świetne niszczy i zabiera...
przede wszystkim musisz zapuścić dłuższe włosy i najlepiej na lakier taft 5 (czarny) jest dobry, ale krótkie włosy raczej mało idzie stylizować bo są sztywne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Robię sobie tę fryzurę po prostu bo mi się podoba - tylko tyle
![]() no jak na razie mam krótkie (niepotrzebnie ścinałem bo miałem koło 7-8 cm) jeśli chodzi o krótkie takie jak moje to czy tzw. guma matowa byłaby dobra? Nie wiem co to jest, nigdy nie miałem z tym do czynienia a dowiedziałem się o niej dopiero gdy przeczytałem na jednym z forum jak ludzie ją polecają |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
myślę, że na krótkie może być guma, a jeśli chciałbyś to jeszcze zapuścić to później możesz podtapirować (szczególnie jak najbliżej głowy) i potem spryskać lakierem dopiero, będzie bardzo trwałe i nie będzie pozlepiane
a tak przy okazji pokażę moje zdjęcie jak ja to na sobie zrobiłam, tylko Ty możesz włosy po brzegach dać proste bez tapirowania żeby nie wydawał się taki roztrzepany (w środku będą podtapirowane, ale nie będzie widać z zewnątrz), ale mi akurat to nie przeszkadzało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Dot.: Irokez Meski-wątek zbiorczy
usunąć
Edytowane przez AnimFCB Czas edycji: 2012-06-15 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
dobrze Ci wyszło, tak trzymaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
![]()
ostatnio zrobiłem sobie irokeza ale poprosiłem fryzjerkę , aby postawiła mi włosy tylko na przodzie . Tak też zrobiła , ale ułożyła mi je naprawdę pięknie i ja sam teraz tak nie potrafię. Zrobiła coś takiego jak tu : http://www.krotkiefryzury.pl/fryzury...rotkie-irokez/ 2 fotka w dół w 1 rzędzie (tylko że ja mam takie krótsze na bokach). I właśnie ona też mi je tak jakby przechyliła w bok używając żelu . I nie wiem czy to zależy właśnie od żelu i czy musiałbym się udać jeszcze raz do niej czy mógłbym sam tak postawić ? baaardzo proszę o odpowiedź i jeśli ktoś znajdzie fotki podobne to fryzury tej którą opisałem to bardzo proszę o wysłanie linków lub zdjęć . z góry dziękuję i liczę na wiele odp.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pomooocyyy :]
mocnym lakierem do włosów spróbuj
do takich fryzur moim zdaniem jest lepszy bo szybciej zasycha na włosach i zdąży utrwalić fryzurę zanim całość oklapnie (jak w przypadku żelu) tylko że polecam porządnie popsikać nalepiej ze 3 razy żeby to się trzymało
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
CEL i Wykonanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Czesc wszystkim, sluchajcie, mam pytanie. Czy chcac otrzymac efekt taki jak na zdjeciu nalezy strzyc tyl wlosow? Aktualnie moj chlopak ma wlosy krotkie, gora troszke dluzsza od reszty, krotsze boki. Chce uzyskac podobny efekt:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam. Chciałbym zrobić sobie irokeza :
http://ikf.styl.fm/punk-rock/fryzura88009,3.htm ewentualnie http://ikf.styl.fm/irokezy-meskie/fryzura652.htm Chciałbym się dowiedzieć jak mam wytłumaczyć fryzjerowi, aby zrobił ową fryzurkę ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Dot.: Irokez - Jak zrobić
pokaz mu zdjecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Dot.: Irokez - Jak zrobić
Właśnie 1 raz pokazywałem fryzjerce zdjęcie to pierwsze na górze i inaczej mi zrobiła ;/ Dopiero teraz włosy mi odrosły i chcę teraz wytłumaczyć co i jak ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
Irokez męski- kilka pytań
Witam!
Ok kilku lat obcinam się na szerokiego"irokeza"- góra 2cm, boki 6mm i 3 mm. Przez 2 tygodnie moja fryzura wygląda bardzo dobrze i aby postawić włoski pastą nie potrzebuje dużo czasu. Jednak po tym czasie coraz trudniej jest mi uformować fryzurkę i nie wygląda już fajnie. Co powinienem robić aby moja fryzura ciągle była ładna? Powinienem chodzić do fryzjera co 2 tygodnie(jak wpływają takie częste wizyty na włosy). ps.Jeśli chciałbym mieć dłuższego irokeza(powyżej 3 cm) to fryzjerka powinna mi ścieniować włosy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Mroczny Elf św. Mikołaja
|
Dot.: Irokez męski- kilka pytań
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
Dot.: Irokez męski- kilka pytań
Dzień dobry
![]() Z tego co czytam w sieci o sezonie wiosna 2013 to chyba jednak może być nadal modny...(podałbym linka, lecz mogłoby to zostać uznane za reklamę bo na stronie były recenzje produktów) Sam myślę o szerokim takim a podobno do mego kształtu głowy jak ulał. ![]() Edytowane przez enedue1 Czas edycji: 2013-11-10 o 06:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.