|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czarne szpilki,baleriny, bluzka w stylu marynarskim:)
cos u mnie?
jaki to rozmiar? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1272130602 |
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
hej miałam sporą dokładkę, może tym razem znajdziesz coś u mnie za carne buciki z pierwszego postu?
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co, tak po dłuższym zastanowieniu, zainteresowana byłabym https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1272130602 , tylko mogłabym prosić o wymiary? i własnie, niesety poki co wolny jest tylko golfik, bluzka z żabotem najprawdopodobniej zostanie sprzedana na innym portalu
tak wiec co byś chciała za kardigan? sam golfik, a może dobrałabyś sobie cos jeszcze mniejszego z wątku?
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo podobają mi się czerwone szpilki
(jeżeli nie chcesz ich wymienić za tę spódnicę, to napisz, wybiorę coś innego, jednak te buty najbardziej mnie interesują)
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
w takim razie jakiego koloru w końcu jest ten sweterek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1272130602? na zdjęciu jest turkusowy, w poście napisane jest, że jest zielony
The things you own, end up owning you. Edytowane przez lacrymose Czas edycji: 2010-04-25 o 17:55 |
|
|
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
podobają mi się szpilki i bluzeczka marynarska ze złotymi guzikami
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- troszkę za mało może uda ci się powybierać trochę ode mnie za butki? Dwie kurtki i golfik? albo poczekaj dzień-dwa, mam jeszcze trochę rzeczy do dodania.to jak z tymi bucikami? bardzo mi się podobają, może więc znajdziesz coś teraz/albo poczekasz do srody, póki co miej na oku to że jestem bardzo chętna
Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-04-25 o 22:14 |
|
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm, kurczę, ciągle po głowie chodzą mi te czerwone buty
czego za nie szukasz? jeżeli nie uda mi się znaleźć, to będę skłonna wymienić spódniczkę za sweterek, tylko chciałabym na zdjęciu zobaczyć jakiego naprawdę jest koloru
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
BAN stały
|
Hej
![]() Czy może być: - zielony kardigan rozmiar S z paskiem(nie widać go na zdjęciu kupiona w colloseum (na metce inna firma-oviesse), - pudrowy sweterek/tunika z paseczkiem, promodu.rozmiar z metki L...ale ja nosze S i jest akurat,stan bdb - + te getry ? |
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, 6 to S (przepraszam, wcześniej zapomniałam to dopisać
) hmm, a koronkowe body z półgolfikiem i krótkim rękawkiem by Cię interesowało?
|
|
#74 |
|
BAN stały
|
Koszyk bardzo lubiłam
. Kardigan z getrami - może tak być?
|
|
|
|
|
#76 |
|
BAN stały
|
czarne czarne
![]() co byś chciała mniej więcej za te szpilki? W sumie sama mam czarne wysokie szpilki ALDO mogę Ci pokazac fotke jeśli jesteś zainteresowana będe miała jeszcze rajstopki różne nowe w opakowaniach i to, co nie sprzeda mi się na allegro
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
nic..
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm a stąd sweterek morski , ale zależałoby mi na sziszy . sandałek nie oddam na pewno za sam sweter.
wiec sama nie wiem.---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- a czego szukasz za sziszę ?
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm a on jest zielony czy morski ? Bo mi on wygląda na taki niebieski bardziej , a ty napisałaś zielony
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
ok możemy się tak wymienić
![]() szkoda ze nie podoba ci się nic za sziszę ahhh
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
cos za czerwone szpilki?
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Moze sukienke za szpilki Nine West?
|
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam za brak odzewu z mojej strony, zawieruszyłam gdzieś kabel od telefonu i nie mam jak pokazać ci zdjęć tego body... jutro po południu lub w sobotę rano, jak wrócę do domku to zrobię zdjęcia aparatem i wrzucę : )
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

tak wiec co byś chciała za kardigan? sam golfik, a może dobrałabyś sobie cos jeszcze mniejszego z wątku?
(jeżeli nie chcesz ich wymienić za tę spódnicę, to napisz, wybiorę coś innego, jednak te buty najbardziej mnie interesują)

może uda ci się powybierać trochę ode mnie za butki? Dwie kurtki i golfik? albo poczekaj dzień-dwa, mam jeszcze trochę rzeczy do dodania.