|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Habanita Molinard- 1,62zł/ml
Proszę pozostałe dziewczyny o potwierdzenie czy Habanita doszła
|
#62 |
|
Killing me softly
|
To ja jeszcze powiem, że faktycznie niezły killer, bardzo intensywny zapach. Na początku wydał mi się za słodki, a potem doszedł już dym i było lepiej. Muszę jeszcze spokojnie w domu go przetestować, bo na razie nie miałam warunków
Jeśli chodzi o skojarzenia, to najbliższa jest mi kapłanka voodoo, miałam też wizję opuszczonej krypty cmentarnej, jak dla mnie coś koło tych klimatów. Magia bardziej pierwotna niż współczesna.
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też jeszcze coś muszę dodać
Pokochałam się z Habanitą,od 4 dni mam na sobie ,co nie jest takie trudne ,bo faktycznie jest mocna i wydajna.Kiedy będę przy forsie,to będę musiała pomysleć o jakiejś miniaturce,bo to jest jeden z zapachów,do którego co jakiś czas BĘDĘ musiała wracać O dziwo-pomimo mocy wzbudza miłe zainteresowanie,moja mama,która jest bardzo klasyczna jeśli chodzi o zapachy,twierdzi że zapach jest przepiękny-ale trzeba dodać,że ona go wąchała na mnie,po trzech godzinach od psiknięcia.Co do osób ,które nie potwierdziły dostania odlewki,to może przy pierwszym powąchaniu ,no wiecie... i teraz leżą bidulki nieprzytomne,niewiedząc że wiedzmie trzeba dać się zaczarować Pozdrawiam
|
|
|
|
#64 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ludzie co ja wam wysłałam???Wybaczcie,bo nie wiedziałam co czynie Czy tylko ja czuję seksowną babeczkę? ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() Ender znowu przez ciebie dostałam głupawki przez monitorem A poważnie mówiąc:Lukrecjo i Ender cieszę się,że H.(boję się po tym wszystkim wymieniać jej imienia
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
W koncu dziś miałam czas ,aby popędzić na pocztę po habaniitę
![]() faktycznie killer ale jaki piękny Bardzo dziękuję za wspólne zakupy Juz wiem co mi przypomina!!! to prawie kopia John Galliano. Edytowane przez Asienka 333 Czas edycji: 2010-04-27 o 14:58 |
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Asiu czy to ten? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...m-No-1-EDP.htm
|
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
Dopiero teraz zobaczyłam wpis ,tak to ten
Cytat:
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
w koncu w moje lapki wpadla habanita po przebojach
listonosz pomylil adresy nie wiem jakim cudem i dostala ja moj sasiad a ze wyjechal na wekenmajowy to dopiero terazjak wrocil dostala dziekuje za mila wspolprace
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic,najważniejsze,że wszystko dobrze się skończyłoJa również dziękuję Tym samym kobietki zamykam ten watek ,dziękuję za wspólnozakupowanie i do zobaczenia w przyszłości
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

Jeśli chodzi o skojarzenia, to najbliższa jest mi kapłanka voodoo, miałam też wizję opuszczonej krypty cmentarnej, jak dla mnie coś koło tych klimatów. Magia bardziej pierwotna niż współczesna.
O dziwo-pomimo mocy wzbudza miłe zainteresowanie,moja mama,która jest bardzo klasyczna jeśli chodzi o zapachy,twierdzi że zapach jest przepiękny-ale trzeba dodać,że ona go wąchała na mnie,po trzech godzinach od psiknięcia.Co do osób ,które nie potwierdziły dostania odlewki,to może przy pierwszym powąchaniu ,no wiecie...
i teraz leżą bidulki nieprzytomne,niewiedząc że wiedzmie trzeba dać się zaczarować