![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: wymienię drobiazgi
Dokładka, zapraszam
![]()
![]() |
#64 |
Kici kici miau miau
|
poprosze Juicy
![]() mam Aquoline z balsamow, przezroczyste kosmetyczki Clarinsa ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- kosmetyczki sa dosc male niestety - 1.wys 10 cmx szer 17 cm - przezroczysta kosmetyczka 2. czerwona - taka sama z materialu plociennego Aquaolina - cukier puder 125 ml, cały balsam -biala czekolada balsam ok. 80/125 ml -czekolada orzechowa ok. 200/250 ml Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-06-12 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
hej, byłabym zainteresowana Estee Lauder serum Advanced Night Repair ale pewnie go nie oddasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
kolejna mała dokładka
![]()
![]() |
#67 |
Kici kici miau miau
|
a cukier puder tez nie?
za sama kosmetyczke to chyba nie bardzo sie oplaca dac JT ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię pielęgnację: L'Occitane, Lirene, Farmona, Sephora i inne
zapraszam
![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- zajrzyj też do starego wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
za hustę dałam 79 zł więc miniatury kilku-ml raczej mnie nie interesują, może znajdziesz coś więcej za kilka dni, przewiduję dokładkę, także kosmetyków, może wtedy coś dobierzesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Hej, interesuje mnie miniaturka tuszu chanel
![]()
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
CZy ten YSL to ten peeling enzymatyczny?
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
hej, rzeczywiście nie zauważylam wcześniej że napisałaś, obejrzałam właśnie hustę dokładnie i żebyś miala jasność całej sytuacji sprawa wyglada tak - husta ma delikatne zaciągnięcia w kilku miejscach, tzn materiał jest cały, bez wad, w niektórych miejscach powyciągały się trochę złote błyszczące nitki, które są wplecione w materiał i zdobią hustę, nie jest to bardzo widoczne i przy fakturze materiału nie rzuca się w oczy, hustę kupiłam i nigdy jej nie ubrałam, więc musiałam tego nie zauważyć w sklepie, jeżeli nadal jesteś zainteresowana, to zapraszam na PW, tam dogadamy resztę szczegółów dotyczących wysyłki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
coś za Lancome Juicy Tubes nr 17 Fraise - truskawka, nowa, 15 ml (brak kartonika)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
w takim razie byłamym zainteresowana tym enzymatycznym YSL
![]() |
#77 |
Kici kici miau miau
|
raczej nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
zapraszam
![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
może u mnie coś za :- Sephora Green Tea Lemon żel pod prysznic i do kąpieli 200 ml, nowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=436050:)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
hej, z tych rzeczy, co wpadły Ci u mnie w oko, został zel Clinique (ale jest go okolo 50% z opakowania) i serum perfecta slim.
mi od Ciebie wpadly w oko: YSL Gommage Action Biologique, 15 ml, nowy Guinot Gommage Biologique Biological Peeling 15 ml, nieużywany, bardzo dobre opinie na KWC
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
odpisane
![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
hej, pomacalam dzis ten zel i jest go jednak wiecej niz 50%. uzylam go raz czy dwa i tak rzucilam granice bezpieczenstwa
![]() ok. to jak pomyslisz, daj znac. pozdrawiam
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
odpisane
![]()
![]() |
#86 |
JESTEM ONA
|
Spiaca Królewno,
za mleczko TBS pewnie coś u Ciebie wybiorę ![]() Poza wątkiem mam jeszcze balsam AA dla wrazliwców z migdałami ![]() ( mam też Hawajski balsam do masazu ciała ) ![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
jest mydelko AA, dr hauschka, art deco, jedwab.
ja tam wolę puder dr h. podjerzewam art deco o zapychanie. zalezy do czego chcesz. do codziennego makijazu dr h. A na imprezy fixator. Przynajmniej tak to wyglada na mojej skorze. ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- zel do mycia clinique juz poszedl ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- zel clinique i tonik polecialy juz niestety. wlasnie zostaly zapakowane po zaawansowanych negocjacjach. ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- mam troche rzeczy poza watkiem. zalezy czego szukasz. pozdrawiam ![]()
Zaślubiny: 31.07.2021 r. Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280977 Edytowane przez paradiso perduto Czas edycji: 2010-06-19 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
Zainteresowało mnie Idylle, JT, krem z kolagenem HR oraz zarezerwowane serum EL. Co możesz oddac? ![]() edit: i próbka Hypnose jeszcze ![]() ![]()
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2010-06-19 o 21:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przejdzie? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.