|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LEJDISKI - najwspanialsze babeczki pod słońcem- cz.V oficjalnie rozpoczęta:)
a nie wiecie czy był brat prezydenta? bo na poczatku mowili ze tak a teraz cisza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
BAN stały
|
Dot.: LEJDISKI - najwspanialsze babeczki pod słońcem- cz.V oficjalnie rozpoczęta:)
Mnie bardzo zal....corki prezydenta i wnuczat....takie male...."
![]() ![]() i ty wszytskich innych politykow ktrzy z nimi lecieli...ehh ![]() ![]() i wszytscy tam Placza w Katyniu....ehhe Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2010-04-10 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Z najnowszych wiadomości 132 osoby zginęły min.:
_para prezydencka - Szmajdzinski - Szczygło - Wasserman - Gosiewski - Kurtyka - Jaruga - Nowacka na tvn 24 najwięcej mówią Mama prezydenta była do tej pozry w stanie ogolnie ciężkim w szpitalu, podłączona do respiratora bodajże, więc podejrzewam, że nawet nie powiedzą jej co się stało. ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Brata raczej nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
nie moge uwierzyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
no jak była podłączona do respiratora to niewiadomo czy wogóle świadoma była
![]() blondynka - u nas też było tylko na słodko ![]() eh a zuzia ma dzisiaj wesele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
to ja odpisuje ze starego watku...jeszcze....
Gusiak-super obraczki i super ze cie przyjeli do pracy ![]() Madzia-dziekuje za martwienie sie o noge moja-u mnie narazie sie lecza szwy bo jak mi wyjecli ta sorbe...to tak jestzcze jest opuchnete...ale narzie nie chodze a cwicze po woli... Zuzia-super sukienka zapewne dzis bedziesz wygldac pieknej w niej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzikeuje ze o mnie pomyslalas ![]() weronika moze byc a Maja raczej nie...bo jej teraz mnustwo jest...razem z Julia w parze.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
a wiecie wracając do tych imion dla dziecka i ich popularności...tak jak pisałam mi prawie każdy mówił, że teraz tak dużo jest Kubusiów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S mam zamówienie na drugi już tort komunijny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
teraz powiedzieli ze 88 osób, i podobno 3 przeżyły ale są w stanie ciężkim. Ciekawe czy to prawda, mam nadzieję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
Ala z tymi imionami to jest tak....ze rodzice wyberaja albo bo im sie podob albo bo jest moda....
w 2009roku byly modne Amelie i Julie.... a pod koniec 2009 i na paoczatku 2010 jest modne Julia i Maja.... umnie w podstawce byly 4 Asie...i 3 Kasie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
no właśnie ale tak jak pisała Elusia u niej np. imię Maja jest "obciachowe" i nie nadają...także zależy jeszcze wiele od regionu a dane są uśrednione dla całej Polski. No tak jak z Jakubami
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Poza tym ja wolę dać imię popularne jak Jakub czy Amelka niż oryginalne jak Tristan i np. Izaura ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
BAN stały
|
Cytat:
wlasnie dokaldnie.... Ja lubie imiona tez popularne ale nie az tak....Mnie do zawsze sie podba Kornelia....i nie wiem czy to popularne imie czy orginalne.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
u nas jak miała być dziewczynka (znaczy się ja chciałam, żeby była
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() a dla synka zawsze chcialam zeby mial na imie Julek.. ![]() A jak mialam 10 lat i dostalm swoja ostatnia lalke to nazwalam ja Ania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nawet nie mam co napisac bo co
![]() szkoda stasznie, nie moge na to patrzec i uwierzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
witajcie...
straszne.. ![]() ![]() siedze zalamana.. to jest jakis znak czy co... Boze ![]() 88 osób... ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- tragedia... ![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
teraz widziałam 96 osób. Straszne, aż się skóra jeży. Nie mogę uwierzyć, prezydent, jego żona, i cała grupa ludzi ważna dla naszego kraju-wojsko, księża, politycy. Na prawdę szok.
Zuziu, mimo wszystko, życzę Ci dużo szczęścia, miłości i słoneczka na co dzień ![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Zuzia ja rowniez zycze Ci wszytskiego naj naj naj
![]() ![]() Laski Zanka dostala @.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
o losie zapomniałam o tym napisać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Zuziu ode mnie też wszystkiego najlepszego,dużo miłości, mam nadzieje, że mimo wszystko będzie to dla Was szczęśliwy dzień.
Ja nadal w to wszystko nie mogę uwierzyć, oglądam cały czas tv, nie mogę przestać na to patrzeć - tragedia wielka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Laski spojrzcie ile osob przeglada watek o TRAGEDII
Ten wątek obecnie przeglądają: 488 (289 użytkowników i 199 gości) Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-04-10 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
witajcie to już nowa czesc nawet nie zauwazyłam
no niestety tragedia trudno uwierzyć ![]() ale tragedie były,są i będą ale mówi się tylko o ludziach co mają wysokie stanowisko ja nigdy nie byłam za tymi politykami,ale tu patrze pod kątem ludzi straszna tragedia,ale co niektórzy to troche przesadzają już... Zuziuniu Drodzy Państwo Młodzi! Niechaj los Wam sprzyja, niosąc powodzenie. Idźcie przez życie z dobrocią w sercu, otoczeni ludźmi, których kochacie. Obdarzajcie się nawzajem nadzieją, miłością i radością. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#86 |
BAN stały
|
Ale smutno dzisiaj Laski
![]() ![]() bylam w Klubie konnym by sie doerwac od telewizji i nawet sie udalo.... ale teraz znow mi smutno...ehh ![]() i ejszcze widzialam pod drodze Domu ustrojny na slub i wesele...a tu taka tragedia.... ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- ale smutno dzis;( ![]() i dzis widzilam 2 slub.....w taki dzien... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
hejka.. tez ogladalam caly dzien.. smutno jak cholera.
najbardziej mnie draznia dzienikarze z pytaniami.. a kiedy wybory..no przesada w takiej chwili..;/ zero wyczucia.. podobno bylo mowione by ladowali na innym lotnisku..ale jednak zrobili po swojemu.. ehh ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
witam wszsytkie
![]() jak mija niedziela..? ja z tz mam jechac do jego babci do szpitala..i chce pojsc na spacer..mam ochote pooddychac swiezym powietrzem.. smutny dzien po za tym.. ![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
to, że ktoś akurat miał wczoraj ślub to nie jego wina...i szczerze mówiąc to nie oszukując się to są jednak duże pieniądze wydane na ten ślub czy wesele.
co do tych pytań...no niby wyczucia itd ale trzeba pamiętać, że jednak kraj został bez prezydenta, najważniejszych przywódców wojskowych więc...to w sumie normalna kolej rzeczy ![]() dzień dobry ![]() wczoraj mi wizaż nie chciał chodzić, a i teraz co chwilę mnie wylogowuje ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- u mnie brzydka pogoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.