|
|
#61 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Minus 20 kg do 20 sierpniak!!!
cześć dziewczyny
![]() mogę i ja dolączyć? co prawda odchudzam się na innym wątku, ale chyba zaczął przymierać, a tu tak żywo ![]() 156cm, 53,5kg (dane z początku miesiąca, aktualnie czekam na wagę) cel, szczerze nie wiem, co chwilę się zmienia. na początku było 52kg, teraz wiem, że to jeszcze za dużo może właśnie 47. a może 44.Cytat:
Cytat:
Cytat:
poza tym śniadanie powinno być największe.powodzenia |
|||
|
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jasne Tak więc papryka(najlepiej czerwona),cebula(w tych samych proporcjach) i puszka pomidorów z puszki(świeże też mogą być jak najbardziej),parówki pokrojone w plasterki(najlepiej cielęce-mało tłuste) no i przyprawy wedle uznania.Jedyna zasada-jak najmniej soli![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- JakKazdaInna pas warto kupić naprawdę ![]() A jako dodatek do wszystkiego polecam RollMassage(maszyna zbija niechcianą tkankę tłuszczową)-> u mnie w mieście 10zł za godzine. Moja waga dziś-78,7
|
|
|
#63 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!!!
Ja dziś tylko na chwilę. U mnie z odchudzaniem do przodu. Trzymam się dzielnie Wczoraj wieczorem pojechaliśmy z rodzinką pod Pałac Prezydencki, ludzi tłum i schodziłam się niesamowidzie. Dziś na śniadanko kanapka z wędlinką a na obiad małe flaczki. Trzymajcie się. Będę w poniedziałek ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
ale masz mężusia fajnego. Mój też nie jest najgorszy ale śniadanka do łóżka mi nie przynosi
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Witam Panie
![]() A może spróbujcie dukana? ![]() ja jestem na tej diecie i naprawde czuje sie swietnie ![]() w pierwsze 6 dni zgubilam 4 kg ![]() A ten pas można kupić w normalnym sklepie?
|
|
#65 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba w poniedziałek zaczne ;]. Dziewczynyy... czy karkowka z grila na obiad +maly ziemniak + troche mizerii to jakas zbrodnia ? Ile taka mala karkóweczka moze miec kalorii ?? |
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapraszam na dukanka naprawdę polecam ![]() Karkóweczka hmm ![]() no ja bym sie na nią nie zdecydowała ale z grila to zawsze chudsze ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- karkówka wieprzowa 200 karkówka wołowa chuda 90 karkówka wołowa średnio tłusta 130 na 100g produktu ofc
|
|
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A no nie wiem pewnie tak, w jakimś sportowym zobacz ![]() Ja też zastanawiałam się nad Dukanem,ale największy ból dla mnie to brak owoców (
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla mnie tez to ból moja największa zmora...Ale powiedziałam sobie, że musze walczyć i dotrwać dobrze, ze chociaż jakies warzywka później można. Ale ogolnie to polecam Dukana. U mnie w rodzinie dużo osob ją stosuje i wszyscy chudną.
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Hmm.
Kusi mnie ten Dukan . Ile sie srednio chudnie ? Musze poszukac czegos w necie. Zastanawiam się też nad tym pasem. ;] |
|
|
|
|
#70 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest stronka gdzie można wszystko obliczyć. Zrobić test dukana. I tam w zależności od grubości kości itd itp obliczy Ci kiedy najprawdopodobniej schudniesz. Na początku dużo się chudnie...bo woda i te sprawy a potem tez nieźle leci. Mi wyszlo ze w 4 miesiace strace okolo 18,5 kg. Sa tez przypadki tak jak moja kuzynka ze przez 3 tyg nic nie ruszyło. Ale nie dała się i schudła 20kg.
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
O mamo.
To strasznie duzo. Kapitalnie !! ;D Napalilam sie ;] Od jutra zaczynam . |
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczynki
ja rowneż się dzielnie trzymam i metoda 20 dni narazie skutkuje. Jestem wnerwiona gdyz rano sąsiadka umyła balkon nade mną i zalała mi cały i jak wyschło to mam białe obrzydliwe smugi ![]() śn - pasztecik drożdzowyo /bez jajosiów ciasto/ nadziewanego cukinią i piecarkami ![]() II s - miska rzodkiewek i pomidor obiad pieczona w foli chuda wołowina z warzywami i na kol. myślę, że będzie to sałatka grecka ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Dieta Dukana jest extra zwłaszcza wiząc jak działa na moje kolezanki ..chyba w 2 miesiące 1 kg? Jednak zupełnie nie dpowiada mojemu charakterowi trybowi życia. a ten pas to nie powoduje zwiększenia ilości syfków na brzusiu, pleckach czy udach?
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wystarczy odpowiednia pielegnacja i nie ma syfusiów
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki..
![]() Ja dziś cały dzień na nogach....dopiero usiadłam. rano pojechałam do miasta z synkiem a jak wróciłam to musiałam ugotować obiad i sprzatałam cały dom. zaraz ide wózki wyprać bo nie nadaja sie na żadne wyjścia ![]() a wszamałam dziś tak: śniadanko już pisałam jogurt + banan talerz zupy pomidorowej z makaronem milkyway
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
To ladnie ladnie.
Widze ze kazda z nas jest zdeterminowana ![]() To świetnie. Ja dzis z mama łaziłam 3 godziny po mieście. Masakra. Myslalam ze nogi mi odpadną. Ale fajnie było . ;] |
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
a oto moje jedzonko na dziś:
Leczo 2 kromki chleba z szynką banan sok pomarańczowy świeżo wyciśnięty bez cukru ![]() Na wieczór chyba już nic,ale nie jestem pewna:p
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
dla wszystkich dziewczyn. Pięknie idzie nasze wspólne gubienie kg. Ja już po kolacji: serek wiejski z pomidorem (oczywiście bez soli) i herbata zielona (beeee)
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
My jestesmy THE BEST OF THE BEST !!
![]() Damy rade ![]() Mam nadzieje, ze nie przeszkadzam Wam fakt, iż mam 17 lat. ? |
|
|
|
|
#79 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No pewnie, ze nie ja nie jestem wiele starsza od Ciebie:P a w ogóle nie wiek ocenia człowieka ![]() A ja dzis sie trzymam nie zjadlam nic ze stolu urodzinowego ha!!
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Brawoooo
![]() Ja ogólnie nie moge sie doczekać aż zaczne tego Dukana
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Raczkowanie
|
A ja poczekam z Dukanem do piątku. Jeśli waga nie spadnie mi o 2 kg to też przechodzę na tą dietkę.
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Jeśli mam kogoś dopisać do listy to piszcie -z chęcią to zrobię ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Kurcze ale bym chciała żeby było już 85 ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
) tyle samo
|
|
|
|
#82 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moje dane w podpisie Narazie dąze do 61,5(ponoc taka ma byc moja prawidlowa waga)
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
wytrykusek - mogę się jeszcze przyłączyć? dziewczyny z wątku mi się wykruszyły... zaczynam od jutra.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
witamy Kolezanke ;]
|
|
|
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
No nie zauważyłam żeby wyskakiwały jakieś syfki i inne ustrojstwa :P ciekawa sprawa ten pas ale jak się ćwiczy jak już pisałam wcześniej,
wytrykusek: dopisz i mnie w piątek było 92 kg i mam 186cm wzrostu![]() Jeśli chodzi o Dukana, nie chciałabym krytykować, ale większość diet jednostronnych źle się kończy, niedoborami, efektami jojo etc.... na zajęciach nam wałkowali z dietetyki że "tłuszcz spala się w ogniu węglowodanów"...tyle że wiadomo z głową ...a z tego co się orientuje Dukan to proteinówka... to podobna dieta do diety Kwaśniewskiego... tyle że tu białka a tam tłuszcze... Jeśli chodzi o Dukana: organizm któremu nie dostarcza się węglowodanów (energii) spala inną energię w postaci tłuszczów ale to skutkuje spowolnieniem metabolizmu i niedoborami po dłuższym czasie pojawia się brak koncentracji, rozdrażnienie, problemy natury fizjologicznej, z jednej strony proteinówka może i jest dobra-białko w organizmie się nie odkłada tylko jest wydalane i jak dla mnie to jedyny plus, bo tracić zdrowie w tak młodym wieku kosztem kilku/kilkunastu kg chyba się nie opłaca :Pa i pamiętajcie że dieta wysokobiałkowa to zwykle dieta na przyrost masy mięśniowej, jako że białko to materiał budulcowy ![]() ok koniec wymądrzania, jak kogoś to drażni to krzyczeć! ![]() Dzisiaj zgrzeszyłam... uch źle mi z tym strasznie, wypiłam małego żywczyka z kumpelą po zakupach, po czym złapał mnie taki wilczy głód że myślałam że opędzluje całą lodówkę na szczęście skończyło, skończyło się na bułce i jabłku :P na szczęście Jutro wybieramy się z Tżtem na jakiś dłuższy spacerek z racji pogody ![]() Dobra lecę spać dobranoc wszystkim
Edytowane przez Ankha_88 Czas edycji: 2010-04-18 o 00:21 |
|
|
|
|
#86 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale dukan to przewidział i ten kto zabiera sie za dukana powinien przeczytać książkę
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Sciągnelam ją sobie i czytam ;]
Spokojnie . ;] Moja mama tez chce ją stosować , więc nie bede sama
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
A ja wczoraj zgrzeszyłam po raz I.W kinie zjadłam orzeszki ziemne do filmu
na szczęście tylko 50g i bez soli:P Dziś 2 cienkie parówki z musztardą i kromką chleba +banan
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Starajmy się jak najmniej grzeszyć a więcej sie ruszać ;]
Mam fajne filmiki z aerobikiem - jesli tak to można nazwać. Strasznie wciąga. W dodatku jest bardzo przystojny pan, który to prowadzi . ![]() Wadą jest język angielski , dlatego ja najpierw ogladam caly trening a pozniej cwicze ;] Jest ktos chce, to moge przeslac ;] |
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim a właściwie to już wieczór
![]() Ja właśnie wróciłam z wycieczki/rajdu, łaziliśmy z TŻ szlakami pieszymi od 12 do ok 17, warunki w lesie po zimie straszne, drzewa na ścieżkach leśnych połamane, musieliśmy non stop albo skakać albo czołgać się więc po trochu to była wyczynówka , ludzi masa, pełno wycieczek rodzinnych... wszystko ożywa powoli ![]() A teraz spowiedź: rano musli z maślaną brzoskwiniową, ok 300 w trakcie spaceru jabłko i banan, ok 140 kcal jak wróciłam to na obiadek buraczki duszone+3kotlety sojowe ok 350 + szklanka rosołku warzywnego ok 80 kcal =440 (to sobie pozwoliłam )zostaje mi 120 na kolację zjem może pół wieśniaka z jakimś warzywkiem ![]() teraz czas na zieloną herbatkę ![]() a jak Wy spędzałyście ten słoneczny dzień? ![]() a ja Was polecam fajny kalkulatorek kalorii, znalazłam go szukając jakiegoś profesjonalnego liczydełka bo muszę ułożyć 5-cio dniowy jadłospis dla osoby starszej :http://www.ile-kalorii.pl/kalkulator/nabia%C5%82-i-jajka-c141-p1.html Edytowane przez Ankha_88 Czas edycji: 2010-04-18 o 20:00 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.

może właśnie 47. a może 44.

dla wszystkich dziewczyn. Pięknie idzie nasze wspólne gubienie kg.
dobranoc wszystkim
)