![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ile macie znajomych na nk ? :D
680. amen.
![]()
![]() |
#62 |
BAN stały
|
Nikt nie twierdzi ,ze miała.
Ale dzieci powinny 1 bawic się w piaskowniycy 2 jesc kaszke 3 pouczyc się co nie co do szkoły A nie zakładac wątek z pytaniem ile macie znajomych na nk Niedowiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
no to może lepiej ty się CO NIECO poucz <3
222 mam
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Haha, nie mam już konta..;]
Ale jak usuwałam to miałam 560 chyba..;p
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Gdzie tak pisze? To jest jakiś regulamin, co dzieci powinny robić? I jeszcze jedno, czemu się nie dostosowałaś?
![]() |
#66 | |
BAN stały
|
Cytat:
Bo nie wiem ![]() Nie no jaja sobie robisz. Mam się dostosować? Mam zakaz wyrażania swojego zdania? Przepraszam ![]() W jakim regulaminie o czym Ty piszesz dziecinko? Jak dorośniesz i będziesz miała już swoje dzieci to zobaczymy czy jako dziecko nie będzie musiało iść o wyznaczonej porze spać. Jak pójdzie do szkoły to nie wiem co byś wybrała, żeby siedziało i zadawało durne pytania na forach czy wzięło się za naukę? Wez się skup bo takich pytań raczej żadna ,normalna,dojrzała kobieta nie zadaje . Ile macie znajomych na nk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Btw. nie znasz człowieka, to nie wypowiadaj się. Danych osobowych nie znasz, a mylisz się twierdząc, że jestem [jesteśmy] dzieckiem [dziećmi]. ps. Martw się o swoje dzieci. ![]() Dzieciom sąsiadów też zwracasz uwagę? Każde dziecko ma swoich opiekunów.
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-04-25 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() rocznik 95 sam za siebie mówi. Tylko w tym wieku takie makijaże ![]() Gdzie są właśnie opiekunowie ze pozwalają dzieciom na taką tapetę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tapeta jest całkowicie dozwolona. ![]() Poza tym, gdzie Ty widzisz tapetę na mojej twarzy?! ![]() Ładna jestem, co? Ahh, zazdrościsz mi tego. ![]() nie rób off'ów. ![]()
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-04-25 o 22:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
![]() ładna byś była jak byś była naturalna . ![]() Nie3 mogę ocenić Twojej urody bo masz straszną tapetę,wiec nic nie widzę:-( ![]() Wiem,ze dzieci,młode kobiety w tym wieku domagają się wręcz,zęby im pisać ,mówić itd jakie są ładne i atrakcyjne i w ogóle,żeby podnieść swoją samoocenę. ![]() Widzisz-to jest tak-ludziom wbrew pozorom nie podobają się wymalowane,wypacykowane kobiety.(Pisze przesadnym makijazu) Zero naturalności.A szczególnie właśnie jak takie dzieci w okresie dojrzewania nieudolnie próbują makijażami zamaskować trądzik. No niestety chyba nie mogę napisać,ze jesteś ładna bo boje się pomyśleć ,co znajduje się na buzi pod tą toną makijażu ![]() Widać skarbie musisz mieć straszne kompleksy skoro na forach domagasz się wręcz,żeby Ci pisać -ze jesteś ładna ![]() ![]() Tyle w tym temacie .Nie zamierzam dalej prowadzić dyskusji z sfrustrowaną nastolatką . papa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie musisz mi pisać, że jestem ładna, mam poczucie wartości, bardzo wysoką samoocenę i lustro. ![]() ![]() nie muszę się podobać ludziom, najważniejsze, że podobam się samej sobie. ps. Pani Aniu? ![]()
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 255 nie pasuje Ci wątek to wynoacha i tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
200
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.