![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011
Witam nowe Mamy
![]() Ta ciąża to moja pierwsza również stąd jestem pełna obaw... ![]() a od kilku dniu również zmagam się z hustawką nastrojów ![]() właśnie wróciłam z pracy i jestem padnięta ![]() ![]() Dziewczyny co smacznego sobie gotujecie? najlepiej jakieś szybkie dania... ![]() ściskam Was mocno! Aha, próbuje się umówić na wizyte do lekarza na przyszły tydzień, a jutro rano jadę zrobić betę żeby poznać dokładne daty... ![]() Edytowane przez mallinka Czas edycji: 2010-05-04 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
Dołańczam się i Ja ![]() Ja II kreseczki zobaczyłam 1 maja, ale mimo to że wcześniej robiłam testy i były negatywne wiedziałąm że jestem w ciąży ![]() Jak Julcia miała 3 miesiące zaszłam też w ciąże bo chcielismy miec rok po roku, ale niestety mi umarło ![]() Mam już jedną córeczkę o imieniu Julia , 6 lipca skończy 3 latka. Załącznik 3080894
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie wszystkie nowe mamusie
![]() U mnie dziś lepiej, wydaj mi się że pójście do pracy mi pomogło. Poszłam dziś na badania krwi moczu i oczywiście oznaczenie bety jutro odbieram wyniki. Zadzwoniłam tylko do pani z laboratorium zapytać czy beta będzie na jutro a ona od razu mi podała ze mam 4232,95 tylko nie mam pojęcia w jakiej jednostce. Jak porównywałam różne skale to wyszło mi że to 6 tydzień a z moich obliczeń wychodził czwarty:/ sama nie wiem co o tym myśleć. Poczekam cierpliwie na wizytę. Pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego wieczoru i jutrzejszego dnia
#64 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kochana bedzie dobrze teraz...napewno... jestem spiaca ide spac.... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też już mykam spać jeszcze filmik jakiś i spać ![]() DOBRANOC ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Witam przyszłe mamusie
![]() Czy mogę do Was dołączyć? W piątek pierwszy raz zobaczyłam dwie kreseczki na teście, a później jeszcze na dwóch kolejnych ![]() Wszystko wskazuje, że w styczniu zostanę mamą ![]() Jeszcze nie byłam u lekarza i zastanawiam się, w którym tygodniu trzeba się wybrać na piewszą wizytę ? |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego dziewczyny!Spokojnych 9 miesięcy
![]() Wyczekująca mamusia grudniowa 2010 ![]()
#68 |
Zakorzenienie
|
a ja chyba od razu
dzień dobry pójdę na zwolnienie, z Kają to sobie pracowałam a teraz chyba nie dam rady, tak mnie brzusio wczoraj "ciągnął" że wole chyba jednak nie ryzykować może pogadam aby zmienić na jakiś czas stanowisko ale to góra miesiąc-dwa bo zaharowywać się nie mam ochoty ![]() po nocach kurna spać nie mogę- mimo iż moje dzidzi śpi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a u mnie dzisiaj nie poszlam do pracy,,, Mdli mnie ze szok!!! ![]() i wymiotuje znow...ehh |
||
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Ja też jeszcze nie byłam u lekarza i sie zastanawiam kiedy iśc, ale chyba w 6 tygodniu bo bede już słyszec serduszko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Boli mnie dzis bardzo w dole brzucha taki bol jak w trakcie @ a skonczyl mi sie w poniedzialek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Jaka tutaj dziś cisza
![]()
![]() |
#73 |
BAN stały
|
ja jestem na chwilke
![]() ![]() ![]() ![]() wymiotowalam dzis chyba z 13 razy..... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- to LINK do Forum PRYWATNEGo https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=655 zapisujcie sie dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
hmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a potrzebny jest taki "prywatny wątek"??? siedzę na wizażu już troszkę nigdy na takim wątku nie byłam jak nie mam ochoty aby ktoś coś przeczytał, nie piszę tego no ale nie wiem- nie znam się co do mdłości ponieważ jestem "świeżo po ciąży jednej" to wiem jedno nie wolno do głodu dopuścić! bo wtedy mdli wtedy wymiotujesz jak tylko zaczyna kręcić trzeba coś zjeść nie trzeba dużo ale trzeba zjeść jak tak sobie radziłam z Kajką i teraz też dla mnie niezawodne ps. właśnie przeczytałam, że koleżanka urodziła bliźniaki w 19tc (martwe) ku-wa mać jak to jest niesprawiedliwie, człowiek czeka cieszy się a tu zamiast radości taki ból !!! nie wiem czy ja umiałabym się podnieść po takim ciosie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Jak tam Wam minął dzień? Mój był baardzo długi... ufff
Nadal nie mogę uwierzyć, że ktoś tam mieszka w środku ![]() To moja pierwsza ciąża i nie wiem do końca czego się podziewać ![]() Może za tydzień wybiorę się do lekarza, to wszystko się stanie bardziej realne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Ej laski co wy?pisac sie nie chce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
BAN stały
|
Cytat:
WItajcie ![]() ja dzis czuje sie lepiej niz woczoraj..wymioty ustaly... ale pogoda nie zacheca do spacerkow ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
witajcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o matko! tyle razy! współczuję ![]() Ja dziś w domku zostałam - kiepsko się czułam i do pracy nie poszłam... a tak prawde mówiąc to na te złe samopoczucie największy wpływ ma chyba ta okropna pogoda... aż się boje mysleć co to będzie jesienią.... ![]() w weekend ma być słonko a ja niestety będę na uczelni - mam zajęcia ![]() ![]() mam teraz lenia ogromnego ale koleżanka mnie pociesza że w 2 trymestrze będzie lepiej - mam nadzieję że prawdę mówi ![]() Molalala może stworzysz w swoim pierwszym poście listę mam którą będziemy uzupełniać o nasze terminy, płeć i takie tam... ![]() ![]() u mnie, np. możesz wpisać wiek 25 lat i że to pierwsze dziecko ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: ależ jestem spostrzegawcza... ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mallinka Czas edycji: 2010-05-06 o 15:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja dziś byłam u ginekologa i jestesz w szoku totalnym.
Mam cyste. Nie widział ginekolog ciązy bo może być bardzo malutka. Prawdopodobnie jest pozamaciczna, ale za tydzien mam znowu przyśc i się okaże. Albo to nie cysta tylko pozostałosci po ciąży ![]() Trzymajcie kciuki zeby to była ciaża . ![]() ![]() ![]() Strasznie się boję. ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaciskam kciukasy coby fasolinka dała radę ![]() ![]() ps. ja jutro idę do gina i biorę L4 (oczywiście jak mi powie że to ciąża- choć ja jestem pewna na 99,999999999 %) nie będę chodziła do pracy bo moja szefowa to durna krowa jest!!! więc niech sobie radzi, chciałam być dobra i miła a teraz niech sie chrzani |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Witam! I znowu jestem w poczekalni! Przed godziną zobaczyłam dwie kreseczki. Z moich wyliczeń wynika że skarbuś pojawi się w styczniu....Czekamy na Ciebie....Jestem z Wami dziewczyny. Mam już 19 miesięcznego synka Stasia. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poza tym to czy moge dolaczyc do oczekujacych? Tydzien temu zrobilismy dwa tesciory na ktorych wyszly II kreseczki, termin porodu wedlug kalkulatorow miedzy 30 gudnia 2010 a 5 stycznia 2011 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie że nasze grono się powiększa ![]() ![]() ![]() Miłego dnia! A u mnie świeci słonko i jest super ciepło ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem w parcy się mówi, jak tylko lekarz potwierdzi. Żeby potem nie było, że ukrywałaś czy coś.
Ja teraz szybciej powiedziałam bo nie wyrabiałam, ale pracować chciałam, ale z powodu durnej krowy, nie będę ![]() Dzis idę do gina i po tych wszystkich smutnych wiadomościach które czytam na wizażu, jakoś się kurna boje coraz bardziej!!! Oby moja dzidzia była zdrowa! Niech sobie bedzie chłopcem jak chce ale zdrowa! ma być!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Gabriellaoo nie przejmuj się
![]() ![]() ![]() a ja wybieram się na podwórko na moją nową hustawkę ![]() ![]() ale komputer zabieram ze sobą ![]() i szykuję sobie jadlospis - buszuję na smacznym ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzien dobry.. siedze w pracy a za oknem grzmi....;( jak ja burzy nie lubie.... oby przeszla.... dzis juz humorek super..... i bez mdlosci CO do tej listy.... to moze przeslicie mi na Priv....Imie wiek date porodu i imiona(jak sa) to wpisze wtedy Edytowane przez Molalala Czas edycji: 2010-05-07 o 10:37 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
dobrze że mi wypłata wpłynęła
![]() bo mam całe 2 zł w portfelu a lekarz bierze 70-80 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Witam przyszłe mamusie
![]() Mogę się do Was przyłączyć ? przedwczoraj zobaczyłam 2 piękne kreseczki na teście ![]() ![]() ale jestem podekscytowana ![]() ![]() Pozdrawiam Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej gabriela i co jesteś juz po wizycie ?? Napisz jak tam Ci mineła. ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
Kochana a kiedy miałas @ ???
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.