![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sukienka tuba, balerinki, torby
wymiary kobaltowego nietoperza
szerokosc na dole 51cm dlugosc 81cm szerokosc pachy 63cm (nietoperz) zdjecia spodnicy niebawem sie pojawia ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Świetna czerwona sukienka tuba
Beżowy troszkę zmechacony mam z wymianki duży dekolt w szpic długi świetny do legginsów na metce r. 46 firma New look stan bdb - Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
kochana wszystko co wypisałaś migęo ddać poza Galenic, Elancyl Offensive Cellulite 14 Jours kosztuje grubo ponad 100zł i jego chciałabym wymienić na kosmetyk podobnej wartości
![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
no mam jeszcze legginsy ew. może Cię skuszę flakonikiem Bourjois, Clin d'Oeil, Excentric EDT 70/75ml?
![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
a moze masz foto tego sweterka na sobie ?
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
hallo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
zapach z serii owocowo-kwiatowej, wystarczy jedna dawka by czuć go na sobie do wieczora, jest zapachem specyficznym , mocnym ale nie duszącym, na dzień ale również na wieczorowe wyjscie (gdy dawkuje się go intensywniej) zimą otula ciepłym płaszczem , na wiosnę zaś czuję się w nim delikatnie . Zaraz po aplikacji może wydawać się mocny ale po rozwinięciu się na ciele jest miły delikatny ,trudno mi znaleźć wyczuwalne w nim nuty . Z tego co się orientuje zapach niedostępny w Polsce
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
a masz moze zdjęcie na sobie tego sweterka ?
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- sweterek niestety odpada bo boje sie ze wzór bedzie mnie pogrubiac ale gdybys dolozyla cos nowego to daj znac na torbe i balerinki nadal chętna jestem ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Sukienka
od pachy do pachy 47cm (jest to najwęższe miejsce, dalej jest puszczona luźno) dł od pachy 79cm Kurtka pachy: 50cm przy pasku: 46cm dł rękawa wew(od pachy): 48cm dł kurtki: 72cm szer. rękawa w ramieniu: 19cm szer. rękawa w nadgarstku: 15cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Telefon mogę oddać za :
balerinki białe atmo torebkę listonoszkę dwa balsamy komplet bielizny odżywke do wlosków
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana ale to mi się nie opłaca wogóle ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1266740650
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Kurteczka oprócz tych szytych kieszeni nie ma żadnych wad, nosiłam ją jeden sezon, jej stan oceniam na bdb.
Sukienka wygląda właściwie jak nowa, ubrałam ją tylko raz i to tylko na kilka godzin, stan cel. ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Tak wiosenna, jest cieniutka. Zdjęcia sukienki wrzucę Ci jutro. ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Mogłabym również prosić zdjęcia tuby na kimś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
kochana pozwól że się zastanowię bo za same legginsy dałam prawie 60zł , a mam jeszcze pytanie do spodni czy pas mierzyłaś bez rozciągnięcia? bo jeśli tak to max ile rozciągają się te ciemniejsze spodnie bo obawiam się że 52cm bez rozciągnięcia bedą za duże
![]() ![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
a baleriny,torebke, balsam i nowa odzywke ? pasowalaby Ci taka opcja ?
![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Tylko takie zdjęcie udało mi się zrobić. Jeszcze do końca nie jestem pewna tej tuby... Napewno chciałabym sweterek, mogłabyś mi go zarezerwować?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, zagapiłam się zupełnie, myślałam, że już Ci odpisałam. Jeżeli jesteś dalej za wymianką, to proponuję torebkę za torebkę oraz turkusową tunikę za tunikę na jedno ramię.
Jeżeli Ci odpowiada to napiszę wymiary, i proszę o dokładniejsze zdjęcie Twojej tuniki ![]()
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
no to te większe zdecydowanie odpadają i została bym przy tych https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1270384380
a legginsy, kupione w sklepie w Poznaniu w galerii z stąd ta cena (59zł) ubzdurało mi się że bede chodzić w spódniczce i w szale zakupów kupiłam po czym leżą w szafie nówki ani razu nie noszone ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- ok tylko protka jest nim też zainteresowana więc zróbmy tak poczekajmy aż ona da mi odpowiedź jak z naszą wymianką i wtedy dogadamy się co za jeansy , ja póki co rezerwuję dla Ciebie tusz i jakiś zapaszek ci również dorzucę ![]()
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
No to my zgadzamy się na tą wymiankę, ale według nas to trochę niefajne, bo zwykle jest tak, że wymienia się rzecz za rzecz o zbliżonej wartości, a nasza torba jest podobnej wartości jak Twoja, a nasza tunika wygląda na 'okazalszą'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
w takim razie musimy poczekać na decyzję protki co z Farmoną, dam znać w przeciągu 2 dni
![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
nie rozumiem to masz w watku wystawione rzeczy ktorych uzywasz tak ? a balerinki juz nosilas czy sa nowe ? jesli nosilas to jakie maja uszkodzenia. a o balsam mi chodzilo ten wyszczuplajacy ale brazujacy tez moze byc .
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
hej
![]()
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
w takim wyppadku wymieniłabym się za -worek eko-skórka pakowny- karmelkowy-mam z wymiany z wątku 'chwilowo nieaktualnego'
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.