![]() |
#61 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Mój problem... :(
Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Pewnie,że nie cofniesz i nie ma się co na nich skupiać. Błędy popełnia każdy, ale nie każdy potrafi wyciągnąć z nich wnioski i zmienić swoje postępowanie. Życzę Ci, abyś Ty potrafiła. Ja mam do miłości podejście dość pragmatyczne, wiem,że bardzo często tzw. serce podpowiada nam to, co chcemy słyszeć, a co często dalekie jest od rzeczywistości.
"Zaznać paru chwil słodyczy, z tortu szczęścia choćby okruch zjeść, zaznać paru chwil słodyczy i nie przyzwyczajać się." Edytowane przez karolinkamalinka Czas edycji: 2010-05-03 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
No tak potrzebujesz czasu zeby przemyslec. I zrozumiec.
Warto pamietac: Błądzić rzeczą ludzką, ale tkwić w błędzie głupota.
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
nienajlepiej teraz ze mną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
a cos nowego? kiedy sie z nim spotkasz zeby miec z glowy te rozmowe?
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Poczekaj do tej rozmowy, a czekając zajmij się czymś pożytecznym, zajmij się sobą, daj sobie trochę czasu, odpocznij
![]() Pomyśl w końcu o sobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Dzięki... Taki chwilowy dołek. Najbliższe dni będę mieć wypełnione zajęciami, a jak nie to coś sobie znajdę. Dobrze, że jak mnie tak łapie to mogę tu zajrzeć i napisać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Amuu ja mam 31 lat i mnie takiego podejścia nauczyło życie, bardzo bolesne były to lekcje. Nigdy nie warto poddawać się całkowicie emocjom. Szczerze mówiąc problem, o którym piszesz trwa od dawna i myślę,że miałaś sporo czasu, aby to przemyśleć. Teraz nie ma już nic do analizowania, trzeba podjąć decyzję i nie łudzić się nadzieją, bo czasem niestety nadzieja jest matką...wiadomo.
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale moze bedzie mial wiecej czasu zeby sobie przemyslec ![]() a Ty na razie spróbuj o Tym nie myslec( wiem ze to trudne ale nie mozesz tak przez niego wszystkiego zawalic!) jakby co to pisz tutaj ![]() trzymaj sie!
![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
...a ja będę uparta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
BAN stały
|
Mam wrażenie, że tylko księgarnia albo empik i kosztuje 29,90
![]() A skąd ta upartość? Przeczytałam, wiele rzeczy zrozumiałam i wracam do niej zawsze jak mi się coś "kićka" albo zaczynam sobie wkręcać to i owo... ![]() To jest książka którą jak raz przeczytasz to potem wracasz i wracasz i za każdym razem znajdujesz nowe odpowiedzi. Dzięki niej przetrwałam baaaardzo trudny okres i dlatego tak Ci ją "wciskam" usilnie ![]() ![]() Przeczytaj, bo warto. Zaraziłam już kilkoro znajomych i wszyscy podziękowali po przeczytaniu ![]() A wiesz ciekawi mnie tak wogóle jakim Ty jesteś znakiem zodiaku? ![]() Edytowane przez maxipazurek Czas edycji: 2010-05-06 o 06:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
:p
Edytowane przez B-52 Czas edycji: 2010-09-08 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
i co u Ciebie?
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Byłam numerem jeden, a ostatnio się psuło. Powiedział, że nie wie czy uda się to naprawić, bo zawsze miał tak, że jak raz się sparzył to już się tego nie dawało odbudować. I że jedyne co możemy zrobić, to jako przyjaciele odbudować swoje zaufanie nie zakładając czy/kiedy coś z tego będzie, bez presji. Chciałabym teraz jakiegoś wsparcia. Wiem że dobrze się ułożyło. To było niemożliwe, żeby pstryknąć palcami i żeby nagle było dobrze. Ale mimo to nie wiem jak wyzbędę się teraz wobec niego takich np. poufałych zachowań. I co teraz? Ktoś mi odpowie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Marudziara
|
Ponad rok temu miałam bardzo podobną sytuację , razem z tym "lewym" numerem gg .Chciałam "sprawdzić" co ówczesny kolega zamierza, jakie ma plany wobec mnie no i wyszło że tylko koleżanką jestem dla niego- no cóż mówi się trudno- bardzo ochłodziłam kontakty brak rozmów, spotkań. Po pewnym czasie poznałam swojego obecnego Tż który ciagle był przy mnie ale nie brałam go po "uwagę" kiedy tamta osoba dowiedziała się ze ktoś się kreci koło mnie sama proponowała spotkania jednak ja byłam nie ugięta- sam mi to powiedział że od kiedy ja mam Tż on zrozumiał jak wiele stracił
![]()
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Byłam numerem jeden, a ostatnio się psuło. Powiedział, że nie wie czy uda się to naprawić, bo zawsze miał tak, że jak raz się sparzył to już się tego nie dawało odbudować. I że jedyne co możemy zrobić, to jako przyjaciele odbudować swoje zaufanie nie zakładając czy/kiedy coś z tego będzie, bez presji. Chciałabym teraz jakiegoś wsparcia. Wiem że dobrze się ułożyło. To było niemożliwe, żeby pstryknąć palcami i żeby nagle było dobrze. Ale mimo to nie wiem jak wyzbędę się teraz wobec niego takich np. poufałych zachowań. I co teraz? Ktoś mi odpowie?
czy cos sie zmienilo? (wedytowalam nie tego posta co potrzeba)
pomóż http://pajacyk.pl/ dziekuje w imieniu Dzieci ![]() --- teraz w Poznaniu na warsztatach ![]() Edytowane przez dama_w_czerni Czas edycji: 2010-05-12 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
No zmieniło się... Są określone granice.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
tak.. tylko te granice sa dopiero swiezo ustalone. w praktyce bywa inaczej czesto..
pytanie: czy Ci to opowiada?
pomóż http://pajacyk.pl/ dziekuje w imieniu Dzieci ![]() --- teraz w Poznaniu na warsztatach ![]() Edytowane przez dama_w_czerni Czas edycji: 2010-05-12 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Nad tym się właśnie zastanawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mhmmm czas pokaze czy naprawde sie cos zmienilo. bo na swoim doswiadczeniu wiem ze .... takie rzeczy nie wychodza. w praktyce sie nie spelniaja. szczegolnie jesli chodzi o tak niezprecyzowanych facetow. tzn mam na mysli -ustalanie takich granic. wlasnie pomysl czy chcesz tak naprawde zyc w niepewnosci
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.