![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: co macie w portfelu? :)
-pieniądze
-dowód -kartę płatniczą -identyfikator ze szkoły -plasterki -tabletki -zdjęcie tż-ta i przyjaciółki -kartkę do spowiedzi ![]() -legitymację -kilka biletów autobusowych -paragon trochę tego jest, a portfel wcale nie taki wielki :PP
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
pieniądze
dowód osobisty legitymacje szkolną stara wejściówka do klubu wizytówki i fotki znajomych ![]() cz ęsto wrzucam jakieś paragony i bilety;p
Sometimes you just have to accept that some people can only be in your heart, not in your life. _________________________ _ Au-pair in Ireland 11.09.14-10.12.14 ![]() Norway 27.04 - 31.05 ![]() London 1.01 - ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
-kasę
-kartę kredytową -karty klubowe (ikea, tesco, salon komsetyczny) -mały kalendarzyk -kilka paragonów -jakieś wizytówki -skasowane bilety Muszę zrobić porządek ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
karta do bankomatu
zdjęcia rodziny, przyjaciół paragony bilety z baletów kartę od wypożyczalni płyt dowód prawko bilety miesięczne( w liceum zbierałam) pieniądze i jakieś karteczki na których jest mój pesel, nip, nr. konta ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
zdjęcie tż
kartę kredytową bilet autobusowy i metro
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
pieniądze
karta kredytowa dowód osobisty karnet do solarium zniżki do pubu kalendarz talizman 'Oko Proroka' ![]() rozkład jazdy busów czasem bilety, rachunki (ale staram się co jakiś czas sprzątać ![]()
If I lose myself, I lose It all Edytowane przez Karolynka Czas edycji: 2010-05-09 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
pieniądze
legitymacja karnet na treningi taneczne pełno paragonów i biletów zdjęcie Tż'ta ![]() jakieś niepotrzebne wizytówki
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Pieniądze, kartę kredytową i łuskę karpia.
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
- Zdjęcie TŻ
- Drobne - Moje zdjęcia sztuk trzy - w razie czego ![]() - wizytówki...
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
pieniądze,
dowód osobisty, legitymację studencką, karty bankomatowe, kartę z sephory, kartę biblioteczną, zdjęcia znajomych, zdjęcie Tż, zdjęcie małego kuzyna, bilet PKP, kilka paragonów chyba tyle.
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Dzięki wątkowi zrobiłam porządek w tym przybytku
![]() ![]() ![]() - pieniądze (najczęściej drobne i kilka banknotów) - karty - karty zniżkowe do sklepów - karty na punkty (różne... różniste ![]() - zdjęcia - jakieś wizytówki - karta do salonu kosmetycznego - zdjęcia legitymacyjne (czasami do czegoś potrzebne) - wydruki z bankomatu - stos paragonów Resztę rzeczy typu karty do bibliotek, karta i znaczek miesięczny, ubezpieczenia itp. trzymam w oddzielnym miejscu.Potem ciągle przekładam do różnych torebek, które noszę ![]() -
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
- Kasa
- karta kredytowa - zdjęcia przyjaciół i Tż ![]() - próbka perfum- taki papierek ;P - gumkę ; D (przyjaciel włożył mi ją do portfela i jakoś tam została ![]() - paragony - wizytówki - karteczki z numerami ;P - kalendarzyk ![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
pieniądze, choć żadko bo jak mam to wydaje od razu xd
karta do bankomatu prawo jazdy dowód osobisty 2 karty biblioteczne wizytówka kawiarni CODE w Toruniu zdjęcia znajomych zdjęcie TŻ rozpiska kiedy mam z czego matury bilet miesieczny na SKM karta honorowego dawcy krwi karta ze zgodą na oddanie moich organów po śmierci pamiatkowy bilet z koncertu scorpions'ow legitymacja szkolna gumka
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
- pieniądze
- dowód osobisty - kartę telefoniczną do automatu (kiedyś mi bateria padła i musiałam kupić i została ![]() - karty klubowe - rozkłady jazdy - zdjęcia bliskich, znajomych - kalendarzyk - jakieś stare paragony, bilety
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
pieniadze
karte do bankomatu dowód legitymacje karte miejska zdjecie tżta karte do biblioteki kolczyki rachunki bilety
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Zajżałam i
- zdjęcie TZeta ![]() - karty bankomatowe (z PL i UK) - karta kredytowa - dowód - karta biblioteczna - karnet na basen - karty klubowe (Tesco, Co-op, Homebase, Boots i Taxi) - takie cuś co mnie uprawnia do co piątej kawki gratis w moim ulubionym cafe shopie. - karteczka z wydrukiem kolejnej wizyty u GP - etykietka od wina - wizytówki (kwiaciarnia, cafe shopy, sklep ze słodyczami, sklep z pamiątkami, winiarnia i wizytówka Taksówkarza z Polski) - na jakimś oderwanym kawałku opakowania po lekach nr do koleżanki. - dwa bony do Subwaya - nr tel do pracy TŻ. - naklejka z Kubusiem Puchatkiem ![]() - trochę drobniaków. Mam też przypięte dwa breloczki z "pieniążkami" do wózków w marketach. ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
![]()
-zdjęcie Tż
![]() -zdjęcia przyjaciół i rodziny -gotówka -warszawska karta miejska -karty kredytowe -kalendarzyk -dowód osobisty -prawo jazdy -obrazek świety -paragony -kupony -kolczyki ![]() -legitymacja -ususzona 4-listna koniczynka ![]() -zdjecie ulubionego sportowca ![]() -żeton do wózków ![]() i jeszcze tam pare drobiazgów;D Portfel się ledwo domyka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
pieniądze, legitka, prawo jazdy, dowód, kilka biletów mpk, zdjęcie TŻ, paragony za ostatnie zakupy, kartę do bankomatu, a tak nawiasem to potworny bałagan (tak, nawet nam można...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
pieniądze, dowodzik, moja wizytowka
![]() ![]()
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
dokumenty czyli dowod,prawo jazdy, dowod rejestracyjny,
karta kredytowa, karta bp, karta do solarium, biblioteki rozne przerozne wizytowki , jakies bony, menu pizzeri, dowody wplaty i paragony, pieniadze, w drobniakach trzymam mini slonika na szczecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
* pieniadze
*paragony *plastry * karta douglasa * wizytowki * stos biletow do metra w niemczech * naklejka CD * jakis papierek od bransoletki * rysunek kroliczka po przejsciach * i bazia XD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
pieniądze
kartę do bankomatu karty rabatowe wizytówki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
-pieniądze
-bilet miesięczny -zdjęcie TŻ, przyjaciółki, współlokatorki i własne -karta bankomatowa -masa starych zużytych biletów - mpk, kinowe, koncertowe, zoo itd. -tona rachunków -dowód osobisty -legitka -wizytówki -karty rabatowe -karty biblioteczne -kartonik z mcdonalds z naklejkami na darmową kawę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
-kasa
-karty kredytowe -zdjęcia bliskich -pełno wizytówek -pełno paragonów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
- pieniądze
- dowód osobisty - prawo jazdy - dowód rejestracyjny samochodu + ubezpieczenie - legitymacja - wie karty do biblioteki - zdjęcia: tż, rodziców, siostry, przyjaciół - wizytówki - kalendarzyk - odpis recepty - oświadczenie, że w razie gdyby mi się coś stało to zgadzam się na pobranie moich organów - jakieś karteczki, paragony itp itd Edytowane przez cziikii Czas edycji: 2010-05-11 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
No to ja z portfelem w ręku:
- pieniądze (aktualnie multum grosiaków wyjętych dziś rano ze skarbonki, wiem, czas wyrosnąć ![]() - legitymacja + karta rowerowa - dowód osobisty ( na razie tymczasowy, gdyż pełnoletnia jeszcze nie jestem) - wizytówka do ukochanej Kafeterii - kartka z terminem wizyty u ortodonty (aparatka od 3 miesięcy ![]() - kalendarzyk - bilet miesięczny - własnoręcznie znaleziona i zalaminowana czterolistna koniczynka - kartka z cytatem z piosenki Lady Punk: "To, co mam, to co mam świętego, tego mi nie zabierze nikt, Tobie nic, tobie nic do tego, tylko sobą chcę zawsze być"
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
pieniądze
paragony ( a na każdym przynajmniej jedna śmietana nabita ahhah) zdjęcia przyjaciół dowód legitka studencka oświadczenie woli bilet miesięczny kilka ulgowych na mpk dowody nadania kartka z adresami do wysyłki pieniądze kartka z rozpiską busów *czasem noszę w portfelu klucze, perfumy w atomkach,a nawet pomadke xD
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
-kartke z wypisanymi kaloriami z Mc Donalds
![]() -dokumenty -karte biblioteczną -zdjęcie mojego TŻ i mojej siostry -bilet miesięczny -karnet na solarium -paragony -naklejke "odważny pacjent" ![]() -pieniądze
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
* pieniądze,
* talar zielonogórski z Winobrania 2009, * bilety PKS, * paragony/rachunki itp., * kamyk na szczęście, * bilet miesięczny (stary) ![]() * zdjęcie mojego partnera, * dowód osobisty, * kartę bankomatową, * prezerwatywę, * kartę rabatową z: apteki, empiku, * karnet na solarium, i to byłoby na tyle ![]()
Jestem kobietą, nie kobieca, silna, nie silna płeć, rodzaj żeński, nie żeński, nijaki. Urodzę Ci dzieci, dwoje, czworo, żadnych dzieci. Będę Ci wierna, niewierna, zupełnie nie Twoja. Uwiodę Cię, zaczaruję, będę obojętna, uśmiechnięta... ![]() Jak każda święta, w swej niezwykłości.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.