|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dziurkacze + art. dekoracyjne - akcja :)
Ja też chciałabym już moje zakupy... ale jak dziewczyny będą chciały czekać to trudno dostosuję się.
Zdrówka życzę
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdrowiej nam Kasiu szybciutko.
Ja też wolalabym nie czekać do lipca tylko już dostac swoje zakupki, nawet okrojone
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Dużo zdrówka przede wszystkim
Ja chyba raczej będę musiała czekać do lipca bo mam dziurkacze brzegowe, perełki i resztę szkoda, że tak wypada, że zawsze czegoś braknie.
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, po pierwsze dziękuję za życzenia zdrowia. Tak bardzo chciałabym już wydobrzeć... Gorączka co spadnie to potem rośnie szybko i wczoraj 39,9 było
Mam takie szczęście, że moja teściowa przyjeżdza ponad 30 km żeby na kilka godzin mnie odciążyć od małego bo kiepska teraz ze mnie matka... Leżę i leżę... i tak ma być przez najbliższy tydzień. Dramat....Udało mi się przed chwilą pospisywać braki. I wygląda to tak (w nawiasach przy nicku piszę Wam ile jest dziurkaczy/ile być powinno): Magcich (3/4): nr 186 (AD110) Patusan (4/5): nr 134 (AD110), perełki deko. Elunia (1/3): nr 31, 32 (brzegowe) Gosiak (0/2): nr 31, 32 (brzegowe) Prof1c (9/11) : nr 106 (AD115) (do sprawdzenia, bo nie jestem na 100%) nr 31 (brzegowy), perełki deko., naklejane oczy Belaliza (dla Ani) (3/5): nr 186 (AD110), nr 31 (narożnik) Belaliza (0/1): nr 32 (brzegowy) Babagaga (3/6): nr 14, 245 (AD105), nr 245 (AD110) Lamalama (0/1): nr 32 (brzegowy), perełki deko. Marika (0/2): nr 238 (AD110), nr 32 (brzegowy) Zana Zana (0/4): nr 31, 32 (brzegowe), nr 13, 31 (narożnikowe), ostrze do gilotyny Adalira (0/2): nr 31, 32 (brzegowe), perełki deko. Asia3city (13/22): nr 38, 238, 245, 245 (AD105), nr 237, 238, 245 (AD110), nr 32 (brzegowy), nr 31 (narożnik), piankowe motyle, piankowe stokrotki Anka43 (1/2): nr 32 (brzegowy), naklejane oczy Mikilukasza (2/2): perełki deko. Ludojadka (2/2): perełki deko. Wg rozpiski kompletne zamówienia mają: Sagap, Mikilukasza, Jambolaja i Magich z jednym brakiem. Jeśli więc uda mi się namówić męża żeby wyszedł na pocztę za mnie to Wam dziewczyny na dniach mogę wysyłać. |
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu jeśli to nie problem to ja poproszę moje dziurkacze
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
Kasieńko pełen szacun, że z taką gorączką w ogóle liczysz co i jak i wypisujesz. Właź do wyrka i zdrowiej. No ja to szczerze bym zaczekała, zwłaszcza, że sporo mi brakuje, a ja też mam do obdzielenia 2 koleżanki - pozdrawiam
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu bardzo sie ciesze ze moje zamowienie jest
Z wysylka spokojnie, najwazniejsze zebys szybciutko wyzdrowiala
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu ,ja na swoją przesyłkę mogę poczekać do lipca
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu przede wszystkim zdrówka życzę
|
|
|
|
|
#70 |
|
Joanna d'Moder
|
Kasiu życzę zdrowia i mam małą prośbę.Czy przy nadarzającej się okazji rozmowy z Dalprintem,mogłabyś się spytać,czy szykują się jakieś nowe dziurkacze brzegowe?Te 2,które niby są ale ich nie ma
jakoś nie przypadły mi do gustu.Marzy mi się coś w stylu MS (zresztą pisałam o tym).Jeśli tak,no następnej akcji już nie przegapię
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Jestem już na chodzie
I dzisiaj dotarłam na pocztę. Sagap, Magcich, Mikilukasza oraz Ewulinku - spodziewajcie się pakiecików niebawem ![]() Muszę wreszcie ogarnąć kwestię domówienia braków. Grrr jak ja nie lubię takiego dziubania niedobitkowych zamówień ![]() Jeśli ktoś by coś jeszcze chciał, to spokojnie można domawiać, mam kilka dni jeszcze na przesłanie kompletnego zamówienia. Ponoć mają być wszystkie kreatywne braki uzupełnione, łącznie z karbownicami (!!!). Buziam i dziękuję raz jeszcze za duchowe wsparcie
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Super ze jestes juz na chodzie
To czekam na przesylke
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje, że ja swoja przesyłeczke juz otrzymalam, jestem bardzo happy
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu!Życzę zdrówka i siły!!Ja dostałam już dziś swoją listowną przesyłkę..Miały być jeszcze 2 arkusiki kwadracików 3d.Nie było czy omsknęło się?
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Carro-Kasieńko
Z całego serca dziękuję Ci z przesyłeczkę, która dotarła dziś szczęśliwie.! Jakże jestem Ci wdzięczna za cudowną, udaną akcję! Wszystko przeszło dzięki Tobie sprawnie i szybko... Żałuję tylko, że to zamówienie moje było takie skromne... Może innym razem (jak będzie jeszcze taka szansa?.) Nie przedłużając jeszcze raz-DZIĘKUJĘ !!!Życzę dużo zdrowia, sił na każdy dzień i pogody ducha! Pozdrawiam słonecznie!
......................... ......................... ........................ Pozdrawiam cieplutko ! -MarlenaMój skromny kącik: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385125 Mój mały (skromny) blog: http://chwilapasji.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Jolu, ehh przepraszam i Ciebie... Już druga moja wpadka przy tej akcji. Tak mi wstyd... Oby ostatnia... Postaram się jakoś szybciutko podesłać Ci brakującą kostkę, oczywiście pokrywam koszty...
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Kasiu moja droga czy dostałaś informacje ode mnie?
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczątka moje kochane, czy komuś coś jeszcze trzeba z tego, czego nie było dotychczas? Jutro już absolutnie ostatni dzień na zdeklarowanie się i ewentualne domówienie.
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
Ach, mam nadzieję, że tym razem dokompletuje się moje zamówienie - już nie mogę się doczekać...
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzije ze domówienei poszło i tym razem wszytko beda mieli cierpliwie czekam za jakś nową informacją na kiedy co i jak
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Spieszę z neewsami
i z samego źródła ![]() W przyszły poniedziałek/wtorek będzie ta dostawa, na którą czekamy - podstawowe braki będą uzupełnione, jeśli też dobrze zrozumiałam jakieś nowości się pokażą - bodajże również w brzegowych. W dostawie tej też mają być nowości art. dekoracyjnych, m.in. kolorowe oczka naklejane. Z kolei... w kolejnej dostawie, która będzie ok. 12 lipca będą uzupełnione i zupełnie nowe karbownice, nowe ostrza do gilotyny oraz nowe wzory dziurkaczy tłocząco-wycinających. Wiem, że już jesteście mocno zniecierpliwione ale muszę zapytać czy chcecie poczekać absolutne minimum czyli do tej najbliższej dostawy i wówczas uzupełniamy braki czy też czekamy do tej z 12 lipca i rozkoszujemy się nowościami? Ja szczerze mówiąc jestem ciekawa tych nowości ale mną się nie kierujcie, ja się dostosowuję do Was. Aha, formularz z nowościami jak tylko dostanę, to od razu Wam udostępnię. |
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Kasiu jeśli o mnie chodzi ja cierpliwie poczekam na skompletowanie całego mojego zamówienia
![]() Tylko mam pytanie co do dostawy mojego zamówienia bo nie dogadałyśmy się co i jak. Ja dostosuje się do Ciebie (czy mam odebrać osobiście czy wyślesz mi to pocztą - na adres w Cz-wie). Pozdrawiam i życzę dużo cierpliwości
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Patusan, jak już będę (wreszcie) miała całość, to dam Ci znać i się jakoś dogadamy.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
No ja mogę jeszcze poczekać,ten tydzien dłużej nie robi większej różnicy......
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
ja chwilowo też jeszcze moge czekac
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
ja to już jestem ciekawa moich zakupów, ale zanim to wszystko się wyjaśni to wyjadę na urlopik więc i tak przesyłka pewnie będzie po nim - czyli nie robi mi to różnicy...
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również mogę poczekać
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze by było wiedzieć jakie będą te nowości
wtedy wiadomo czy czekać czy nie. Jestem strasznie ciekawa tych nowych dziurkaczy ![]() Dostosuję się do większości
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
może i ja kiedyś skorzystam, dziękuję za powiadomienie mnie o takiej akcji
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
Wreszcie uzupełnili braki!! Nowości jak kot napłakał... W zasadzie kombinerki tylko - ale wreszcie dostępne są kółeczka i pojawiły się jakieś małe kółeczka! Będą jeszcze nowe wzory ostrzy i karbownice oraz długoramienne ale pojawią się one po 9 lipca, więc to najwyżej w następnej akcji, bo tą absolutnie trzeba już zamykać
![]()
Edytowane przez carrot Czas edycji: 2010-07-06 o 13:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

szkoda, że tak wypada, że zawsze czegoś braknie.
Mam takie szczęście, że moja teściowa przyjeżdza ponad 30 km żeby na kilka godzin mnie odciążyć od małego bo kiepska teraz ze mnie matka... Leżę i leżę... i tak ma być przez najbliższy tydzień. Dramat....

!!!