![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
zasugerowałam się nazwą -FIGURAki
![]() ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
firma Lorenz wprowadziła nowe mięsne przekąski BiFi
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
w 100g 455 kcal (niestety
![]() paczka ma 200g i naprawdę nie byłoby problemem zjeść ją całą naraz ![]()
#65 |
Raczkowanie
|
Nowość w ofercie Lubelli - Płatki Lubella ACTIVITA
Maspex wprowadził na rynek płatki Lubella ActiVita - połączenie pełnoziarnistych płatków pszennych, które stanowią źródło błonnika, z kawałkami owoców oraz nutą czekolady, czy jogurtu. Płatki są delikatnie muśnięte sokiem, dzięki czemu posiadają wyjątkowy, owocowy smak. Lubella ActiVita to porcja energii ze zbóż i owoców, doskonała na cały aktywny dzień. W połączeniu z mlekiem lub z jogurtem nowe płatki od Lubelli stanowią smaczne i pożywne śniadanie, zaś dzięki mniejszym, wygodnym saszetkom sprawdzą się również idealnie jako pyszna przekąska w biurze, czy w podróży. ActiVita do Lubelli jest dostępna w opakowaniach 250 g i mniejszych saszetkach o pojemności 45 g, w trzech, kompozycjach, o smakach: - Wiśnie & czekolada - Porzeczki, jabłka & jogurt - Truskawki, jabłka & rodzynki Wysoką jakość płatków Lubella Activita gwarantuje ponad 125-letnie doświadczenie firmy Lubella. Opakowania jednostkowe: - Saszetka 45 g - Torba 250 g Opakowania zbiorcze: - Karton zbiorczy :14 szt * 45 g - Karton zbiorczy : 12 szt * 250 g Sugerowana cena detaliczna: - Lubella ActiVita 45g - 1, 25 zł - Lubella ActiVita 250g - 5, 30 zł Producent: Lubella Sp. zo.o. S.K.A Ul. Wrotkowska 1 20-469 Lublin |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Skusiłam się w końcu na Milkę Schocko Wafer i jestem bardzo zawiedziona i rozczarowana. Zapłaciłam za nią niecałe 11 zł(Carrefour). Wrażenie po spróbowaniu kostki - może być. Ale po zjedzeniu 2 pasków strasznie mnie zamuliła, zemdliła. Jest za słodka, poza tym nic nadzwyczajnego.
Porównanie do Kinder Bueno było moim zdaniem bardzo nie na miejscu ![]() No ale każdy ma prawo wyrazić swoją subiektywną ocenę ![]()
#67 |
Rozeznanie
|
Żelko-pianki Teeth - Zęby. Nowy produkt Haribo
Do polskich sklepów trafiły właśnie żelko-pianki Teeth - Zęby. Haribo zaskoczyło konsumentów produktem, który znany był dotąd w krajach Europy Zachodniej i zyskał tam swoich wiernych zwolenników. Popularne wśród młodych Europejczyków słodkie Teeth - Zęby to nowość na polskim rynku. Truskawkowo-śmietankowe żelko-pianki są zabawnym i oryginalnym słodkim upominkiem z okazji Dnia Dziecka lub urodzin. Kolorowa torebka zawiera 100 g przysmaku. Haribo pamięta, jak ważny jest dobór smaków. Wśród Polaków truskawka to (obok maliny) ulubiony owoc w słodkich przekąskach. Teeth – Zęby idealnie trafiają w gust zarówno najmłodszych, jak i dorosłych smakoszy. Nietypowy kształt jest świetną inspiracją do wielu zabaw, zapewniając dobry nastrój bez względu na pogodę. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widział już ktoś je w sklepach ? z chęcią bym wypróbowała.. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Kupiłam te nowe 7 days'y Cream Brulee
![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Pojawiła się kolejna nowość na ryunku jogurtów pitnych. Tym razem jest to nowy smak marchwiowo-owocowy, który oferuje Grupa POLMLEK.
Grupa POLMLEK wprowadza na rynek pierwszy jogurt pitny o smaku marchwiowo-owocowym. Wyjątkowe połączenie w jogurcie marchewki z bananem, jabłkiem lub malinami wzbogacone w wapń oraz witaminę A oferowane jest w poręcznych 250 ml butelkach. Rodzina Makulek to Mali, Drakulek i Indi. Każdy smak jogurtu to wesoła postać, która może inicjować do wspólnej zabawy. Produkt dedykowany jest dzieciom, młodzieży oraz wszystkim smakoszom jogurtów owocowych. W sprzedaży dostępny będzie od czerwca. W wakacyjnym okresie czekoladki AFTER EIGHT znów stają się owocowe! Tym razem będą dostępne w limitowanej wersji o smaku czarnej porzeczki. AFTER EIGHT Czarna Porzeczka to wyjątkowe połączenie porzeczki z delikatną nutką mięty, całość oblana najwyższej jakości czekoladą deserową. Taką słodyczą warto podzielić się z najbliższymi.Czekoladki AFTER EIGHT Czarna Porzeczka sprzedawane są w opakowaniach 200 gramowych. Cena sugerowana na półce to ok. 18,00 zł. W sprzedaży produkt dostępny jest od połowy maja 2010 do wyczerpania zapasów. Müller ponownie zaskakuje nowością. Tym razem to Müllermilk Malinowy - wyjątkowe połączenie słodyczy malin i orzeźwienia. Sos Bałkański Develey na bazie pasty ajwar (bakłażan, papryka) Sos Duński na bazie kapusty i przyprawy curry. |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Białe PrincePolo super
![]()
#73 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że nie było jeszcze:
-Twaróg Delikatny PRESIDENT o smaku chrzanowym -herbatki EKoLAND dla juniorów (dla dzieci powyżej 3 roku życia): -jabłko&wiśnia -malina&truskawka -egzotyczny
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
i jak te nowe 7 daysy?podobne w smaku do karmelowych czy inne?
![]() nie wiem czy to nowosc ale widzialam dzisiaj płatki zbożowe "muslim" produkowane przez firme otmuchow: -z jablkiem -egzotyczne i sa jeszcze z czekolada i orzechami ale tych nie widzialam. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
zdaje się, że kiedyś było, ja ich szukam od sporego czasu ale jeszcze nigdzie nie spotkałam
![]()
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Było już o nowych batonikach Magura z Wedla?
Jadłam, całkiem smaczne ![]() ![]()
#81 |
Raczkowanie
|
smakują jak mieszanka spumante z karmelowym
![]() ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Nowość w ofercie Lubelli - Płatki Lubella ACTIVITA
Maspex wprowadził na rynek płatki Lubella ActiVita - połączenie pełnoziarnistych płatków pszennych, które stanowią źródło błonnika, z kawałkami owoców oraz nutą czekolady, czy jogurtu. Płatki są delikatnie muśnięte sokiem, dzięki czemu posiadają wyjątkowy, owocowy smak. Lubella ActiVita to porcja energii ze zbóż i owoców, doskonała na cały aktywny dzień. W połączeniu z mlekiem lub z jogurtem nowe płatki od Lubelli stanowią smaczne i pożywne śniadanie, zaś dzięki mniejszym, wygodnym saszetkom sprawdzą się również idealnie jako pyszna przekąska w biurze, czy w podróży. ActiVita do Lubelli jest dostępna w opakowaniach 250 g i mniejszych saszetkach o pojemności 45 g, w trzech, kompozycjach, o smakach: - Wiśnie & czekolada - Porzeczki, jabłka & jogurt - Truskawki, jabłka & rodzynki Wysoką jakość płatków Lubella Activita gwarantuje ponad 125-letnie doświadczenie firmy Lubella. Kupilam o smaku porzeczki,jablka z jogurtem oraz truskawki z jablkiem i rodzynkami ![]()
#84 |
Rozeznanie
|
Ostatnio w moim sklepie osiedlowym pojawiły się warzywne chipsy, między innymi marchewkowe. Są przepyszne i co najważniejsze zdrowe. Polecam!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Ja je kupiłam w Warszawie na Ursynowie. Widziałam je też w tym sklepie internetowym: http://www.sklep-bezglutenowy.pl/ofe...m-papryki.html
Szukałam ich w różnych supermarketach, ale niestety nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Te chipsy są też w Kauflandzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
MullerMilk malinowy- niedobry! Straszliwie słodki a aromat maliny sztuczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
bylo juz o jogobelli acti regularis do picia??
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.