Panny Mlode Kielce - część VI - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-17, 20:29   #61
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Mlode Kielce - część VI

Cytat:
Napisane przez oliffka2 Pokaż wiadomość
melduje sie i ja
Dzisiaj przyszły zaproszenia... I d(..)a ;/ nie jestem nic a nic zadowolona, czcionka za mała, przy SZ.P a konkretnie po P nie ma . (kropki). Kolor kokardki tez nie jest powalający ;/ wieczorem postaram się wrzucić fotki. Narazie proszę o wsparcie
Oliffka miałam tą samą fazę co Ty. Jak zobaczyłam zaproszenia to sie załamałam bo były w za małym formacie i chciałam już zamawiać inne ale powiem Ci że wrzuciłam je na forum i dziewczyny stwierdziły że nie są takie złe no i jak się z nimi ,,oswoiłam" to nawet zaczęły mi się podobać i zostały także głowa do góry, wrzuć je jak będziesz mogła może nie są takie złe jak Ci się wydaje

Cytat:
Napisane przez domika88 Pokaż wiadomość
Magolian znalazłam takie butki na www.bucikowo.pl w pomarańczu,mi się podobają tylko że Ty chcesz na nizszym obcasie i zakryte...
Domika ładne te buciki ale obcas musi być max 7 cm bo po pierwsze jak będą za wysokie to nie przetrwam w nich całą noc a po drugie nie chce być równa z TŻem no i lepiej żeby były zakryte ale w ostateczności mogą być i takie
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:46   #62
kasia2629
Raczkowanie

po pierwsze melduje się dziewczynki... dawno nic nie pisałam bo do ślubu niecałe 2miesiące i wpadłam w wir zapraszania....ale uroczyście oświadczam że będę w miarę możliwości sumiennie Was odwiedzać i dzielić się informacjami

Cytat:
Napisane przez aga_o2021 Pokaż wiadomość
potrzebna pomoc !!!!

czy wiecie dziewczynki w jakich godzinach i kiedy jest otwarta kancelaria w Świętym Krzyżu???? i ile kosztuje świadectwo chrztu do ślubu??? liczę na waszą pomoc to ważne i pilne bardzo pilne!!!
kancelaria nr 41 366 00 92

poniedziałek wtorek czwartek piątek 15-17
wtorek i piątek 10-12

koszt??? mój Tż dał 20 zł....
Stary 2010-05-17, 20:47   #63
ewela03
Raczkowanie

witam i ja w nowym watku...na chwilke Was zostawic i potem tyle nadrabiania.... ale dobrze ze to forum istnieje....
ja dzisiaj szampany kupilam, takze sprawe alkoholu juz mam zalatwiona...teraz pozostaje czekac do 1 czerwca na pierwsza miare sukni..

nasz dzień 03.07.2010
ewela03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 21:10   #64
gosza_25
Rozeznanie

nie no idzie Wam z prędkością światła chyba na samym końcu ale ja również jestem obecna
gosza_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 21:22   #65
Lena _
Raczkowanie

Ja pomimo tego, że nie wiele mogę pomóc bo nie jestem z Waszych okolic, również się meludję..Czytam na bieżąco..choć czasem ciężko nadązyć
Lena _ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 21:28   #66
oliffka2
Raczkowanie

No to siup... foto robione kom

Edytowane przez oliffka2
Czas edycji: 2010-05-17 o 21:29
oliffka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 21:36   #67
if_81
Przyczajenie

obecna ale szybkie jesteścieivona84 juz 6 sezon czas zacząć

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-17, 21:50   #68
agunia2417
Raczkowanie

GG do agunia2417

Cytat:
Napisane przez ewelkafly Pokaż wiadomość
Jejuu ale szybko piszecie. Dzisiaj mieliśmy szalony dzień - ślub w sobotę a my zmienialiśmy zespół bo ten który mieliśmy strasznie kombinował i chcieli grać na weselu we dwóch a umawialiśmy się na cztery osoby. Z fartem znaleźliśmy zespół z wolnym terminem ale ceną nas dobił -3,000 zł...bez poprawin. No ale dobrze że w ogóle coś znaleźliśmy. Sukienkę wczoraj odebrałam w jestem zadowolona więc kolejny problem z głowy. Oby do soboty i żeby pogoda się zmieniła bo jak będzie padać to ja nigdzie nie idę
Ty to normalnie jakiegoś pecha masz jak nie sukienka to teraz ten zespół, dobrze że już wszystko ok Nie wyobrażam sobie zespołu 2-osobowego Ciekawa jestem na czym niby by grali to jest dopiero neodpowiedzialność

...Zawsze chciałam cię zrozumieć
Gdy w twych oczach były łzy
Ale kochać trzeba umieć
Bez miłości trudno żyć
...

Edytowane przez agunia2417
Czas edycji: 2010-05-17 o 21:53
agunia2417 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 21:52   #69
sylwkowa
Raczkowanie

GG do sylwkowa

To i ja na samym końcu się melduję Jesteście straszne gaduły i z tego powodu ja już nie nadąrzam z tymi wszystkimi Waszymi informacjami!!!
Co najważniejsze Lowczyni przepraszam, że nie odpisałam na priva ale miałam ku temu ważny powód, mianowicie nie mogę Ci polecić tego pana z autobusem bo co się okazało to na drugi dzień zadzwonił do mojej mamyi powiedział, że niestety się pomylił i ten termin ma już zajęty a więc w ostatnim czasie na gwałt szukałam autokaru! Tym bardziej, że mamy termin 26 czerwca- początek wakacji itp. więc to jakaś masakra była z tym załatwianiem. Więc nie chcę Ci polecać kogoś niekompetentnego!! Sorki jeszcze raz..Czy wciąż szukasz autokaru?
Cherta kochana Ty teraz mieszkasz tak bliziutko mnie a raczej miejscowości z której ja pochodzę
Ivonka84 jak Anioł Stróż czuwasz
Ewelkafly może nam zdradzisz co to za zespół tak Cię załatwił i na jaki zmieniłaś?? a swoją drogą to współczuję takiego dodatkowego stresu...
Stary 2010-05-17, 21:58   #70
srubka87
Zadomowienie

aga- za akt chrztu w św. Krzyżu daje się co łaska..ja chyba też dam 20 zł, muszę to załatwić w tym tygodniu, ale tak sczerze mówiąc to ja im powinnam wystawić rachunek za czas i dojazd, bo jak nic świeżutkie zaświadczenie z 96 r. mam w domu, a tu po nowe muszę lecieć Mniemam, że data chrztu nie zmieniła się
ewelkafly-alez masz pecha..suknia, a raczej suknie, zespół..ale zobaczysz,że ostatecznie wsyztko będzie idealnie... A jak suknia?Zadowolona?
oliffka-nie są takie złe...to biały papier? Hmm nie wiem czy jest sens przejmowac ise tak zaproszeniami, 99% gości schowa do szuflady a przy okazji świątecznych porzadków wyrzuci...

Ma ktoś numer do p. Ani z bazar Albo namiary, budka 23?Taak?
Stary 2010-05-17, 22:08   #71
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Oliffko moim zdaniem nie są złe. Jako prawie polonistkę razi mnie tylko ta kropka, a raczej jej brak (może napisz, ze jest błąd to Ci wymienią), ale to skrzywienie jest i większość osób nie zauważy (ewentualnie czarny cienkopis)

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 22:11   #72
monnagiovanna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość

Ma ktoś numer do p. Ani z bazar Albo namiary, budka 23?Taak?
Numer wzięłam ze strony internetowej:
508 361 270
Stary 2010-05-17, 22:11   #73
ewela03
Raczkowanie

Srubka87 pani Ania,stanowisko 23, taka blondyneczka.. www.kwiaciarniaanna.pl tu masz jej namiary
Stary 2010-05-17, 22:15   #74
oliffka2
Raczkowanie

srubka87 Papier jest beżowy
Scio a ta kropka a nie będę już wspominać o przesuniętych " " ... i jak dotąd jednym "przekręconym" nazwisku ;/
W sumie macie racje, tylko babcie na pamiątkę zostawią
Stary 2010-05-17, 22:19   #75
grka
Raczkowanie

Jestem, jestem i ja jestem!!!

margaret82 ja jadę do ślubu zabytkową Warszawą z 70-tych lat (nie pamiętam dokładnie), którą widziałam dziś bo to prezent dla nas od chłopaka mojej siostry Ma kolor gołębi i superaśne kanapy w środku - wiem że ten chłopak jest niedrogi i jak chcesz to podam jego nr na priv

izzunja bryczkę można też wypożyczyć ze skansenu z Tokarni, wejdź na ich stronkę i tam będziesz miała tel do nich. Moja znajoma wyporzyczała kilka lat temu i pamiętam że płaciłą jakieś grosze... No tylko zależy gdzie masz ślub

oliffka2 zaproszenia naprawdę spoko, kropę dopisz ładnym cienkopisem i nie ma co panikować, przy mnie niejedna ciotka rzuciłą je w kąt!!!

A ja mam 4 dni do ślubu i pracuję sobie właśnie, bo przyszły uwagi do projektu. Siedzę w domu, nie płacą mi za to i musze robić. Normalnie cud-miód !!!

Edytowane przez grka
Czas edycji: 2010-05-17 o 22:21
grka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 22:45   #76
Jullija
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez madziastanczyk Pokaż wiadomość
Wiem że bryczki wynajmują w STANGRECIE. Cena to ok.1500-2000zł więc sporo...

moja kolezanka bedzie miec bryczke, placi 1100zl. Gosc ma dwie, jedna bez daszku, druga zakrytą w razie deszczu.
Jullija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 22:50   #77
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Oliffko mnie się podobają Wasze zaproszenia, subtelnie wyglądają, co do braku kropki to tak jak Scio pisała, albo odesłać jeśli macie czas żeby poprawiono, albo cienkopis.
Myślę jednak, że nikt prócz Was nie zwróci na to uwagi, ale sama po sobie wiem, że takie niedociągnięcia rażą

Lowczyni jeśli nadal poszukujecie autobusu to ja na jutro postaram podać Ci namiar na osobę, która u nas woziła gości
Stary 2010-05-17, 22:53   #78
madziastanczyk
Raczkowanie

No co za gaduły!!! SZOK!!!!
oliffka2 mnie się podobają te zaproszenia, a kropkę dopisz markerem lub cienkopisem
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 23:00   #79
Kleo1984
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jullija Pokaż wiadomość
moja kolezanka bedzie miec bryczke, placi 1100zl. Gosc ma dwie, jedna bez daszku, druga zakrytą w razie deszczu.

tez slyszalam o 1100. Wiem, ze gdzies pod Kielcami ma je ten sam gosc, ktory stoi z kucykiem w parku.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-17, 23:18   #80
ewela03
Raczkowanie

ten gosc co stoi z kucykami w parku,oczywiscie ma rowniez bryczke i mieszka na ul.Wikaryjskiej....(nieda leko cmentarzu cedzyna) tutaj ma swoje koniki..tylko nie pamietam teraz jak sie nazywamoze do jutra mi sie przypomni
Stary 2010-05-17, 23:25   #81
Jullija
Przyczajenie

tak to ten sam.
Jullija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 01:00   #82
grka
Raczkowanie

Miłego dnia dziewczynki - ja idę spać....
grka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 01:51   #83
Meeggy
Raczkowanie

zgłaszam się w VI ...jakoś spać nie mogę...
Stary 2010-05-18, 06:54   #84
Lowczyni
Zakorzenienie

Witam wszystkich w kolejnym naszym wątku. Ciekawa jestem czy zahaczę się jeszcze na kolejny przed swoim ślubem ale jak znam nasze możliwości pisarskie wszystko jest możliwe

Cytat:
Eee nie przejmuj się zaproszeniami na prawdę nie są złe, kropka czarnym długopisem i tyle. Z każdego wesele na którym byłam najmniej pamiętam jakie były zaproszenia i kto czym jechał do ślubu

Lowczyni jeśli nadal poszukujecie autobusu to ja na jutro postaram podać Ci namiar na osobę, która u nas woziła gości[/QUOTE]
Poproszę na priv, jeszcze nic nie zamówiłam do końca.

Dziękuje za zamieszczenie moich porad kosmetycznych, przypominam że czas je sobie wziąć coraz bardziej do serca . Wy może narzekacie na pogodę ale ja dzięki niej dłużej w tym sezonie mogę robić mikrodermabrazję moich klientką bez strachu powikłań

Co do pogody w sobotę to nie martwcie się dziewczyny na pewno będzie ciepło co już jest baaaardzo ważne, może troszkę popadać ale nie koniecznie kiedy będziecie wchodzić i wychodzić z kościoła Ja na wszelki wypadek zamierzam kupić soie folie malarską i gdyby we wrześniu bardzo padało, okręcę (luźno) całą sukienkę i nie będę się bała że przemoknie i zabrudzi się. Folia jest cienka, łatwo się nią formuje i szybko zdejmuje Trzeba sobie po prostu radzić a nie martwić że się za brudzi

Edytowane przez Lowczyni
Czas edycji: 2010-05-18 o 06:56
Lowczyni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 06:56   #85
gosza_25
Rozeznanie

Cytat:
moim zdaniem zaproszenia są w porządku...powiem Ci że nie wiem czy bym zauważyła brak jakiejś kropki czy krzywe "" czy coś tam jakbym wcześniej o tym nie wiedziała
gosza_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 07:23   #86
mysiaedysia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Ja tez juz jestem! Mnie dzis udało sie zamówic tort u Braci Janusz Ale na 28.08 byłam już 11!
Kurcze tez mam wtedy slub i troszke sie martwie, bo juz widze, ze strasznie duzo zamowien maja... Nic pani nie mowila, ze wiecej zamowien nie przyjma? Bo jak tak, to wysle dzisiaj Tż-a, zeby termin zaklepal chociaz... A jaka tam jest cena za kg?
mysiaedysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 07:27   #87
oliffka2
Raczkowanie

Dzięki, na Wizażanki zawsze można liczyć
Stary 2010-05-18, 07:31   #88
mysiaedysia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grka Pokaż wiadomość
oliffka2 zaproszenia naprawdę spoko, kropę dopisz ładnym cienkopisem i nie ma co panikować, przy mnie niejedna ciotka rzuciłą je w kąt!!!
Ja rozdalam juz cale 3 zaproszenia w tym wlasnie ciotce, ktora nawet go nie otworzyla, bo i tak stwierdzila, ze przyjdzie Tyle zamieszania jest ze wszystkim, a tak na prawde dla gosci najwazniejsza bedzie zabawa, a to ze brakuje kropki i dopisze sie ja cienkopisem nie jest najwazniejsze
mysiaedysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 07:49   #89
marciadela
Raczkowanie

GG do marciadela

Przenoszę to do nowegop wątku, bo w starym umarło śmiercią naturalną:
Dziewczyny chciałabym kupić welon, ale nie mam nawet kawałeczka materiału, z którego jest suknia. Nie jest ona biała, tylko taka śmietankowa. Czy z kupnem welonu muszę czekać do przymiarki? Czy wtedy Pani mi uciacha kawałek sukienki? czy kupić poprostu welon ecru? Nie wiem jak się dobiera te kolory. Na przymiarkę muszę też miec już buty, które też nie mam pojecia jakie kupić. wszystkie kolory się nazywają ecru a każdy jest inny. I teraz zabijcie mnie, ale nie wiem jaki dokłądnie kolor ma ta sukienka

Drugi wątek, który podbijam: wiem, że na wesele liczy się ok. 3 litry napojów na osobę. Ile liczy się na poprawiny?

Oliffka te zaproszenia są całkiem ładne, nie masz sie czym przejmować. Dołóż kropki i już

Ewelkafly ty to masz przejścia cieszę się, że już wszystko ok. A jaki zespół udało Ci się tak szybko znaleźć?
marciadela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 08:09   #90
alamig
Zakorzenienie

Ale naskrobałyście od wczoraj Zabieram się za nadrabianie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości