![]() |
#61 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Mlode Kielce - część VI
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
po pierwsze melduje się dziewczynki... dawno nic nie pisałam bo do ślubu niecałe 2miesiące i wpadłam w wir zapraszania....ale uroczyście oświadczam że będę w miarę możliwości sumiennie Was odwiedzać i dzielić się informacjami
Cytat:
poniedziałek wtorek czwartek piątek 15-17 wtorek i piątek 10-12 koszt??? mój Tż dał 20 zł.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
witam i ja w nowym watku...na chwilke Was zostawic i potem tyle nadrabiania....
![]() ja dzisiaj szampany kupilam, takze sprawe alkoholu juz mam zalatwiona...teraz pozostaje czekac do 1 czerwca na pierwsza miare sukni.. nasz dzień 03.07.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
nie no idzie Wam z prędkością światła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Ja pomimo tego, że nie wiele mogę pomóc bo nie jestem z Waszych okolic, również się meludję..Czytam na bieżąco..choć czasem ciężko nadązyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
No to siup... foto robione kom
![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez oliffka2 Czas edycji: 2010-05-17 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
obecna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Gdy w twych oczach były łzy Ale kochać trzeba umieć Bez miłości trudno żyć... ![]() Edytowane przez agunia2417 Czas edycji: 2010-05-17 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
To i ja na samym końcu się melduję
![]() Co najważniejsze Lowczyni przepraszam, że nie odpisałam na priva ale miałam ku temu ważny powód, mianowicie nie mogę Ci polecić tego pana z autobusem bo co się okazało to na drugi dzień zadzwonił do mojej mamyi powiedział, że niestety się pomylił i ten termin ma już zajęty ![]() ![]() Cherta kochana Ty teraz mieszkasz tak bliziutko mnie ![]() ![]() Ivonka84 jak Anioł Stróż czuwasz ![]() Ewelkafly może nam zdradzisz co to za zespół tak Cię załatwił i na jaki zmieniłaś?? a swoją drogą to współczuję takiego dodatkowego stresu...
#70 |
Zadomowienie
|
aga- za akt chrztu w św. Krzyżu daje się co łaska..ja chyba też dam 20 zł, muszę to załatwić w tym tygodniu, ale tak sczerze mówiąc to ja im powinnam wystawić rachunek za czas i dojazd, bo jak nic świeżutkie zaświadczenie z 96 r.
![]() ![]() ![]() ![]() ewelkafly-alez masz pecha..suknia, a raczej suknie, zespół..ale zobaczysz,że ostatecznie wsyztko będzie idealnie... ![]() oliffka-nie są takie złe...to biały papier? Hmm nie wiem czy jest sens przejmowac ise tak zaproszeniami, 99% gości schowa do szuflady a przy okazji świątecznych porzadków wyrzuci... ![]() Ma ktoś numer do p. Ani z bazar ![]()
#71 |
Zakorzenienie
|
Oliffko moim zdaniem nie są złe. Jako prawie polonistkę razi mnie tylko ta kropka, a raczej jej brak (może napisz, ze jest błąd to Ci wymienią), ale to skrzywienie jest i większość osób nie zauważy (ewentualnie czarny cienkopis)
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Numer wzięłam ze strony internetowej:
508 361 270
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Srubka87 pani Ania,stanowisko 23, taka blondyneczka.. www.kwiaciarniaanna.pl tu masz jej namiary
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
srubka87 Papier jest beżowy
Scio a ta kropka ![]() W sumie macie racje, tylko babcie na pamiątkę zostawią ![]()
#75 |
Raczkowanie
|
Jestem, jestem i ja jestem!!!
![]() margaret82 ja jadę do ślubu zabytkową Warszawą z 70-tych lat (nie pamiętam dokładnie), którą widziałam dziś bo to prezent dla nas od chłopaka mojej siostry ![]() ![]() ![]() izzunja bryczkę można też wypożyczyć ze skansenu z Tokarni, wejdź na ich stronkę i tam będziesz miała tel do nich. Moja znajoma wyporzyczała kilka lat temu i pamiętam że płaciłą jakieś grosze... No tylko zależy gdzie masz ślub oliffka2 zaproszenia naprawdę spoko, kropę dopisz ładnym cienkopisem i nie ma co panikować, przy mnie niejedna ciotka rzuciłą je w kąt!!! A ja mam 4 dni do ślubu i pracuję sobie właśnie, bo przyszły uwagi do projektu. Siedzę w domu, nie płacą mi za to i musze robić. Normalnie cud-miód !!! Edytowane przez grka Czas edycji: 2010-05-17 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Oliffko mnie się podobają Wasze zaproszenia, subtelnie wyglądają, co do braku kropki to tak jak Scio pisała, albo odesłać jeśli macie czas żeby poprawiono, albo cienkopis.
Myślę jednak, że nikt prócz Was nie zwróci na to uwagi, ale sama po sobie wiem, że takie niedociągnięcia rażą Lowczyni jeśli nadal poszukujecie autobusu to ja na jutro postaram podać Ci namiar na osobę, która u nas woziła gości ![]()
#78 |
Raczkowanie
|
No co za gaduły!!! SZOK!!!!
![]() ![]() ![]() oliffka2 mnie się podobają te zaproszenia, a kropkę dopisz markerem lub cienkopisem ![]()
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tez slyszalam o 1100. Wiem, ze gdzies pod Kielcami ma je ten sam gosc, ktory stoi z kucykiem w parku.
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
ten gosc co stoi z kucykami w parku,oczywiscie ma rowniez bryczke i mieszka na ul.Wikaryjskiej....(nieda leko cmentarzu cedzyna) tutaj ma swoje koniki..tylko nie pamietam teraz jak sie nazywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
tak to ten sam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Miłego dnia dziewczynki - ja idę spać....
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich w kolejnym naszym wątku. Ciekawa jestem czy zahaczę się jeszcze na kolejny przed swoim ślubem ale jak znam nasze możliwości pisarskie wszystko jest możliwe
![]() Eee nie przejmuj się zaproszeniami na prawdę nie są złe, kropka czarnym długopisem i tyle. Z każdego wesele na którym byłam najmniej pamiętam jakie były zaproszenia i kto czym jechał do ślubu ![]() Lowczyni jeśli nadal poszukujecie autobusu to ja na jutro postaram podać Ci namiar na osobę, która u nas woziła gości ![]() Poproszę na priv, jeszcze nic nie zamówiłam do końca. Dziękuje za zamieszczenie moich porad kosmetycznych, przypominam że czas je sobie wziąć coraz bardziej do serca ![]() ![]() Co do pogody w sobotę to nie martwcie się dziewczyny na pewno będzie ciepło co już jest baaaardzo ważne, może troszkę popadać ale nie koniecznie kiedy będziecie wchodzić i wychodzić z kościoła ![]() ![]() ![]()
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-05-18 o 06:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Kurcze tez mam wtedy slub i troszke sie martwie, bo juz widze, ze strasznie duzo zamowien maja... Nic pani nie mowila, ze wiecej zamowien nie przyjma? Bo jak tak, to wysle dzisiaj Tż-a, zeby termin zaklepal chociaz... A jaka tam jest cena za kg?
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Przenoszę to do nowegop wątku, bo w starym umarło śmiercią naturalną:
Dziewczyny chciałabym kupić welon, ale nie mam nawet kawałeczka materiału, z którego jest suknia. Nie jest ona biała, tylko taka śmietankowa. Czy z kupnem welonu muszę czekać do przymiarki? Czy wtedy Pani mi uciacha kawałek sukienki? ![]() ![]() Drugi wątek, który podbijam: wiem, że na wesele liczy się ok. 3 litry napojów na osobę. Ile liczy się na poprawiny? Oliffka te zaproszenia są całkiem ładne, nie masz sie czym przejmować. Dołóż kropki i już ![]() Ewelkafly ty to masz przejścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.