|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Alutka o takim sposobie na ból głowy nie słyszałam, ale spróbuje. Siedzę cały czas w domu to może to też przez to. Zaraz idę po mamę na przystanek i idziemy na zakupy. Może nie za wielkie to moje wyjście ale zawsze się trochę dotlenię.
Farminka ja w sumie dużo pozytywów słyszałam o Ujastku, tylko że to drugi koniec Krakowa, a ja niestety jeszcze korzystam tylko z komunikacji publicznej i dlatego dla mnie odpada... Zdecydowałam się na rodzić na Siemiradzkiego, miałam tam dwa lata temu praktyki pielęgniarskie i wydawało mi się, że nie było najgorzej. Po za tym zapisałam się do nich na SR więc jakoś to będzie... Po za tym ja mam ambitne założenie urodzić i po 2 dniach zwijać się stamtąd do domu... zobaczymy co mi z tego wyjdzie ![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
moj gin mówi, że jesli czuje bol jak na okres ale nie trwa długo i pojawia sie sporadycznie to OK
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
papeteria jak patrzę na Twój brzuch to widzę, że masz go już pod samymi piersiami, hd i inne dziewczyny zresztą też, a mój jest cały czas nisko! U góry mam jeszcze luz... Nie wiem czy to dobrze, może po prostu dzidzia inaczej ułożona albo w boki mi idzie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
On ma prywatny gabinet gdzie nawet nie ma żadnej recepcjonistki ani pielęgniarki.
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to czas zacząć tworzyć liste prezentów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
papeteria ale ma maluch juz fajne mieszkanko!
![]() ![]() hd ja mam calkowicie nieregularnie skurcze, zreszta gdyby byly regularnie to byloby cos nie tak chyba... w pracy potrafie nie miec zadnego, a jak juz jestem w domu to do 5/7 nawet. Najczesciej jak wstaje z lozka, schodze ze stolka albo szybko ide. Troche to dziwnie, bo wyglada jakbym to wszystko symulowala. Wracam do domu i nagle mnie lapie gdy zabieram sie za cos ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
papeteria piękny ![]() ![]() hd ja miałam tak do 15 spięc dziennie to poszłam na kontrole i się okazało, że wszystko idealnie i szyjka 37 mm ale dostałam luteine dopochwowo zapobiegawczo na tydzień a teraz po odstawieniu to tak mam chyba do 5 spięc dziennie. więc jeśli pare razy to nic się nie dzieje na pewno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no i pawlacze piekne, twoj mezus to zdolniacha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
papeteria sliczny ksztaltny brzus
![]() wiolek pamietaj, ze taka jest 'rola' sprzedawcy - udawac wielkiego znawce i kupujacych sprowadzac do parteru przy jakichkolwiek problemach. Kloc sie do upadlego. Wcale nie jest to logiczne, ze to Ty masz ponosic koszty za ta wysylke. Jesli bys wymieniala towar, to moze i owszem, ale jesli oddajesz, bo jestes niezadowolona lub nie zgadza sie z opisem, to sprzedajacy powinien zwrocic wszystko... |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
papeteria dzięki za fotki. Super są te pawlacze, bardzo ładnie to wygląda. Mi się zawsze kojarzyły z takimi brzydkimi jak za komuny były hehe, a tu proszę jak ładnie może być. Muszę mojemu M pokazać może troszkę odgapi. a i super brzuch.
Ale się najadłam ciasta z truskawkami i galaretką i takiego dobrego piernika. Były mnie odwiedzić koleżanki i mój M z tej okazji był w cukierni po ciacho. |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewno by się ucieszył mój dzikusek ale nie dotykam go ![]() a co do tych plam to najbardziej sie boje ze grzyb wyjdzie ![]() teraz tak leje to non stop jest ta plama anuszka ![]() lazurowa no ty to wogóle drobniutka jesteś Cytat:
![]() ![]() no chyba że wynagrodzi w naturze...ale by cię zajechał chyba ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=kashha;19399941]Alutka o takim sposobie na ból głowy nie słyszałam, ale spróbuje. Siedzę cały czas w domu to może to też przez to. Zaraz idę po mamę na przystanek i idziemy na zakupy.
Pani z apteki polecila mi ten sposob, gdy zapytalam o to czy moge brac tabletki przeciwbolowe w ciazy. Mam migrene wiec zawsze bralam dosc silne leki.
#78 |
Zakorzenienie
|
No dobra, pierwszy raz wstawiam zdjęcia mojego tłustego wałka. Mogłam to zrobić przed rozstępami, ale teraz przynajmniej możecie zobaczyć, co być może Was czeka (ta jedna największa krecha to nie rozstęp, tylko od spodni)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Powinien Ci zwrocic kase za przesylke zwrotna, w koncu to nie Twoja wina ze towar jest trefny. Ty sygnalizowalas mu, ze jest cos nie tak juz dosyc wczesnie, wiec na prawde nie powinien robic problemow. Zgodz sie na uniewaznienie komenta. W koncu chodzi o to,zeby sie dogadac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
I 80 kilo żywej wagi!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
vette, bajka, wiolek, alguien, lilka, niezawsze
![]() wiolek mnie się macica wrzyna ![]() ![]() ![]() anuszka śliczniutki i nieduży brzuś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny odnośnie kształtu brzucha to mój mały chyba cały czas robi fikołki bo w ciągu jednego dnia naprawdę potrafię mieć przeróżne kształty , łącznie z dzidkiem na jednej stronie ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-05-18 o 15:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#84 | ||||
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny przynajmniej wiem, że nie sa to moje "wymysły"
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() okno teoretycznie bym mogła wymienić chociaż w sypialni bo pizga jak nie wiem ale nie ma pieniędzy tym bardziej żeby pakować " w czyjeś" kto wie ile tam pomieszkamy ![]() a ja chce mieszkanie na kredyt ![]() tylko kto mi ten kredyt da ? hihi Cytat:
wogóle to xawmeli miała wczoroaj wieczorem się odezwać i opowiedzieć a tu cisza. no nie ładnie nas olewać ![]() Edytowane przez wiolek1 Czas edycji: 2010-05-18 o 15:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
anuszka jaki malutki brzuszek, to ja dzisiaj mam pełny 27 tydzien i mój ogromny w porównaniu do twojego
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
no to i ja sie pochwale... 28t6d
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#88 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niby brzuch nisko, ale schylać sie nie bardzo mogę. Mój mąż pojechał do pracy. Po cichu licze, że most będzie zamknięty i sie wróci. Wolała bym, żeby został w domu. bajka sliczny brzuszek! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
Malutki jak na ten tydzien.
#90 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, zawstydzacie mnie
![]() A teraz idę robić sałatkę, mama była tak dobra i obrała warzywa i jajca, czego ja nie lubię ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Piekny, zazdroszczę że taki okrągły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.