|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ja, chłopak mam pytanie.
Może ma powody religijne.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odradzam pieszczoty na siłe. Skoro, jak stwierdziła, seks jej nie interesuje, to niech się łąskawie panna wytłumaczy, czemu wodzila za nos chłopaka, zamiast pozostać na etapie przyjaźni? I jeszcze trzaska drzwiami, jasnie pani? To chłopak powinien ją objechać za te gierki i udawanki i trzasnąć drzwiami. Jest wiele dziewczyn, fajnych i miłych, które lubią seks i jest on dla nich waznym elementem w związku. Po co się męczyc z kimś, kto może sie nadawać na przyjaciela, ale nie partnera? Uczciwośc powinna obowiązywać obie strony - jesli dziewczyna nie odczuwa w ogóle potrzeb seksualnych, to nie powinna zawracać chłopakom głowy ani sie umawiać. Zwłaszcza, jesli jest taka niezalezna, że nie zyczy sobie, aby "ktokolwiek ją ustawiał". Niech zyje sobie jako singiel, wtedy nie będzie musiała liczyc sie z partnerem.
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ze swoim partnerem/partnerka powinno sie rozmawiac na wszystkie tematy zeby wlasnie potem nie bylo takich sytuacji, nieporozumien ![]() Ja mialam kiedys podobny problem z chłopakiem i tez wlasnie tu na forum sie pytalam dziewczyn co o tym mysla... no ale skoro Ci tak powiedziała to chyba znaczy ze faktycznie seks nie jest jej potrzebny a dlaczego to juz ciezko stwierdzic bo dziwnie sie zachowuje... nie wiem albo musisz z nia pogadac jeszcze albo zastanowic sie czy chcesz z nia byc czy nie ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- A moze powoli ja przekonasz do tego... przytulanie, pocałunki, jakies masaze... no nie wiem... moze wtedy zmieni zdanie brak pomysłow mam
Edytowane przez God Of War 20 Czas edycji: 2010-05-22 o 21:11 |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli bardzo Ci na niej zależy możesz jeszcze powalczyć o Wasz związek. Spróbuj częściej całować swoją dziewczynę, dotykać, przytulać. Ja np. uwielbiam kiedy mój chłopak dotyka czy całuje moją szyje
może jednak uda Ci się ją jakoś rozbudzić. Chociaż kiepsko to widzę.Ktoś wyżej sugerował, że Twoja dziewczyna mogła być ofiarą molestowania czy gwałtu i nad tym bym się też zastanowiła. Jej wybuch złości może to sugerować tylko, że jeśli chcesz z nią o tym rozmawiać to musisz zrobić to baaaardzo delikatnie bo to trudny temat. Osobiście uważam, że rozwiązanie jest jednak o wiele prostsze: Twoja dziewczyna traktuje Cię jak kumpla i nie pociągasz jej seksualnie a w takim wypadku powinieneś chyba pomyśleć o zakończeniu tego związku. |
|
|
|
|
#67 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A co jeśli ona ,jak to powiedziałaś "Jaśnie Pani" została skrzywdzona ?? Powinniśmy wziąć to pod uwagę . Pewnie będzie gadka że mogła powiedzieć mu o tym itd, ale czy ktoś z was był w takiej sytuacji ?? Macie pojęcie jak ciężko jest się otrząsnąć po czymś takim?
|
|
|
#68 |
|
BAN stały
|
Nie można wykluczać, że jest lesbijką i jeszcze sobie tego nie uświadomiła.
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Autorze i jak?
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Wg mnie powinieneś dać jej czas. Może dziewczyna faktycznie nie odczuwa jeszcze potrzeby seksu? To, że w wieku 21 lat większość dziewczyn już myśli o seksie, nie znaczy, że z nią ma być tak samo. Skoro Ci na niej zależy, tworzycie udaną parę (poza tym "drobnym" aspektem), to po prostu staraj się bardziej, a ona powinna to docenić. Daj jej poczucie, że ci na niej zalezy. Spróbuj ją jakoś rozpalić, ale nie gadaj o seksie, nie naciskaj na nią. Kiedy odczuje, że Ty przestałeś nalegać, być może wtedy jej tego zabraknie. A teraz może po prostu się trochę boi i nie chce się do tego przyznać. Dlatego zaregaowała tak agresywnie.
Kobiety aseksualne podobno istnieją, ale wydaje mi się, że jest ich zaledwie garstka. I nie wierzę w to, że ona nie będzie nigdy potrzebowała seksu. Pewnie powiedziała tak, bo poczuła się "zaatakowana" z twojej strony. Myślę, że powinieneś odpuścić na jakiś czas, a problem się sam rozwiąże. |
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Być może faktycznie dziewczyna została skrzywdzona w przeszłości. Nie można tego wykluczać, tym bardziej, że kiedy tylko próbujesz z nią porozmawiać - denerwuje się, jest niespokojna i zamiast konkretnie powiedzieć dlaczego - omija temat.
Lesbijka? To akurat jakoś mi nie pasuje... nie wiem. Moim zdaniem, rozwiązanie jest jedno. Wziąć ją do siebie, przytulić i spokojnie powiedzieć, że chcesz porozmawiać bez względu na to, jaka będzie jej odpowiedź. Jesteście ze sobą 2 lata - po takim czasie nie powinniście mieć przed sobą tajemnic. I ona powinna zdawać sobie z tego sprawę. Jeśli nadal tego nie wie, może czas byś ją uświadomił? Żeby było lepiej, musisz dowiedzieć się, co jest przyczyną jej (tymczasowej lub nie) aseksualności. Oczywiście bez napierania i unoszenia się, ale musisz. Inaczej będziesz tkwił w tym związku na marne. Tak, jak już ktoś napisał, prędzej, czy później inne zaczną Ci chodzić po głowie. Każdy ma swoje potrzeby, mniej lub bardziej intensywne, każdy dorasta do nich w swoim czasie, ale to nie znaczy, że będąc w "dziewiczym" związku, nie można o tym nawet porozmawiać.
Edytowane przez CytrynowaPannica Czas edycji: 2010-05-28 o 23:54 |
|
|
|
|
#73 |
|
BAN stały
|
No i tym oto sposobem gość będzie kończyc z własną ręką w WC...
Life is brutal. Brake the rules. Edytowane przez Okiem mezczyzny Czas edycji: 2010-06-07 o 01:26 |
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chcesz się czegoś jeszcze dowiedzieć, zacznij inaczej zadawać pytania. Żeby nie wyszło, że dla ciebie liczy się tylko seks.
Weź ją randkę z piknikiem. Usiądźcie sobie na osobności w lasku, parku, napijcie się wina i zacznij jej zadawać pytania nie związane pozornie z seksem: - lubisz dzieci? Jeśli tak, to czy zamierza mieć takowe w przyszłości? Czy jej zdaniem ty nadajesz się na ojca? - lubisz gdy robię tak? (i posmyraj ją ustami po szyi) i niech powie jak nie lubi się pieścić czy całować. - zapytaj co sądzi o jakiejś znajomej wam parze (czy uważa, że są szczęśliwi, czy krępuje ją jak sobie okazują przy was uczucia) - wciągnij ja w rozmowę o relacjach między jej rodzicami (czy uważa, że są szczęśliwi, czy okazują sobie uczucia?) - co sądzi o związkach bez zobowiązań? - co sądzi o galeriankach lub prostytutkach - co myśli o facetach korzystających z prostytutek - i jeszcze inne pytania w oparciu o lekturę Intymne ![]() Oczywiście takie pytania trzeba wplatać w tok rozmowy o innych rzeczach, żeby nie wyglądało na wypytywanie. Winko ma jej rozwiązać język.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
Heh. Rzeczywiście coś tu nie gra.. Nie boi sie ciąży, nie ma, że tak powiem, "oporów religijnych" .. ;p .. Hmmm. O co chodzi.? chyba uważa że nie jesteś dla niej odpowiednim partnerem do tego. W razie wpadki,nie chce byś był ojcem jej dziecka ..(?) Cholera, no nie wiem.. Nic innego mi nie przychodzi do głowy... :|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

może jednak uda Ci się ją jakoś rozbudzić. Chociaż kiepsko to widzę.