Obóz młodzieżowy Włochy - Cesenatico 2010 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-06, 11:27   #61
NattiTt
Wtajemniczenie

Dot.: Obóz młodzieżowy Włochy - Cesenatico 2010

Już w piątek wyjazd *.* Listę rzeczy robię. Pochwali sie ktoś, co bierze? bo ja już zaczynam wątpić, czy się zmieszczę do mojej dość dużej walizy
NattiTt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-07, 20:49   #62
tynaa14
Przyczajenie

własnie ludzie co zabrać?
bo nie mam zielonego pojecia O.o
starczy 200 E na 12 dni i wycieczki ?
tynaa14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-07, 21:00   #63
NattiTt
Wtajemniczenie

ja biore właśnie 200 na 13 dni i jade do san marino i Mirabilandii
tak myślę, brać kurtkę? I jeansy?
Stary 2010-07-08, 09:33   #64
bmartunia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NattiTt Pokaż wiadomość
ja biore właśnie 200 na 13 dni i jade do san marino i Mirabilandii
tak myślę, brać kurtkę? I jeansy?
Polecam Ci serdecznie Rzym. Naprawdę warto
Wracając do Twojego pytania. Rok temu byłam w Grecji, również z Almaturem. Przeglądałam pogode i nic nie wskazywało na to, że będzie deszcz czy zachmurzenia. Turnus przed moim miał wymarzoną pogodę non stop słońce i słońce. Mój turnus ( koniec lipca poczatek sierpnia) miał mieszankę wybuchową z pogodą. Przed południem było zachmurzone niebo (brak słońca) i na śniadanie chodziliśmy w długich spodniach i w bluzach następnie po południu już był upał. Dwa lata temu byłam we Włoszech w Cesenatico z almaturem i akurat tam nie przydąły się długie spodnie i polar. Dobrze Ci radzę, żebyś te jnajgrubsze rzeczy (polary i spodnie) nakładała na siebie do autokaru. Klimatyzaja jest non stop włączona i podczas mojej podróży do Włoch prosiliśmy o wyłączenie jej i kierowcy nic z tego sobie nie robili. Dobrze Ci radze jeszcze wziąść jakiś kocyk mały do autokaru lub poduszke ;D zawsze to wygodniejj
bmartunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-08, 11:53   #65
Biedronka0314
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bmartunia Pokaż wiadomość
Polecam Ci serdecznie Rzym. Naprawdę warto
Wracając do Twojego pytania. Rok temu byłam w Grecji, również z Almaturem. Przeglądałam pogode i nic nie wskazywało na to, że będzie deszcz czy zachmurzenia. Turnus przed moim miał wymarzoną pogodę non stop słońce i słońce. Mój turnus ( koniec lipca poczatek sierpnia) miał mieszankę wybuchową z pogodą. Przed południem było zachmurzone niebo (brak słońca) i na śniadanie chodziliśmy w długich spodniach i w bluzach następnie po południu już był upał. Dwa lata temu byłam we Włoszech w Cesenatico z almaturem i akurat tam nie przydąły się długie spodnie i polar. Dobrze Ci radzę, żebyś te jnajgrubsze rzeczy (polary i spodnie) nakładała na siebie do autokaru. Klimatyzaja jest non stop włączona i podczas mojej podróży do Włoch prosiliśmy o wyłączenie jej i kierowcy nic z tego sobie nie robili. Dobrze Ci radze jeszcze wziąść jakiś kocyk mały do autokaru lub poduszke ;D zawsze to wygodniejj
My mamy Rzym w cenie A czy podóż jest taka wmiare do przeżycia? Bo w sumie pierwszy raz jade tak daleko na obóz i nie wiem za bardzo jak to jest
Biedronka0314 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-08, 15:08   #66
bmartunia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Biedronka0314 Pokaż wiadomość
My mamy Rzym w cenie A czy podóż jest taka wmiare do przeżycia? Bo w sumie pierwszy raz jade tak daleko na obóz i nie wiem za bardzo jak to jest
Wszystko za leży przede wszystkim od ludzi z którymi jedziesz na obóz. Jeżeli masz fajną ekipę nie ma czasu na nudy i spanie. Jeszcze dużo zależy od autokaru. Ja jechałam dwa lata temu świetnym autokarem. Po rozłożeniu foteli sąsiad z tyłu miał dużo miejsca. Warto przemęczyć się dla cudnych miejsc takich jak Cesenatcio
bmartunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 17:33   #67
Madelinnne
Raczkowanie

hm hm , jeżeli ktoś jedzie z biura almatur do cesenatico, 3.08 do 14.08 chyba to niech pisze na pw. ; )

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-21, 14:58   #68
NattiTt
Wtajemniczenie

Parę godzin temu wróciłam. I było ZA***IŚCIE
jak macie jakieś pytania, walcie tu albo na prv, odpowiem z przyjemnością
Stary 2010-07-22, 14:31   #69
tynaa14
Przyczajenie

ja ajde z almatura ale 30.07 do 10.08 wiec moze sie spotkamy ;P
Stary 2010-07-25, 12:47   #70
paulaa_15
Przyczajenie

GG do paulaa_15

Cytat:
Napisane przez zgagga Pokaż wiadomość
Hej! Ja jadę do Cesenatico 28.07 - 08.08.10r, wyjazd z Krakowa. Mam 15 lat i mam nadzieję, że wychowawcy nie będą sprawiać problemów co do dyskotek. Jedną panią znam z obozu w tam tym roku z Grecji i nie było żadnych problemów.. Nie mogę się doczekać. Może ktoś jeszcze jedzie w tym czasie (do hotelu "BLUMARE", "BELLELI"). Pozdrawiam.

ja jadę . ; )
paulaa_15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-25, 14:04   #71
pieczara0701
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tynaa14 Pokaż wiadomość
ja ajde z almatura ale 30.07 do 10.08 wiec moze sie spotkamy ;P

Ja też jadę w tym terminie Gdzie wsiadasz? Jedziesz sama czy z kimś? Bo ja z koleżanką Ile masz lat?
pieczara0701 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-26, 10:11   #72
tynaa14
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez pieczara0701 Pokaż wiadomość
Ja też jadę w tym terminie Gdzie wsiadasz? Jedziesz sama czy z kimś? Bo ja z koleżanką Ile masz lat?
jade z Opola, 15 lat, jade sama z nadzieją ze kogoś poznam a wy?
moze napisz na pw to podam gadu

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

ci co już wrócili:
napiszcie co zabrać, co sie przyda, ile kasy braliście i w ogóle jak było ;**
Stary 2010-07-26, 17:49   #73
Aguutek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez paulaa_15 Pokaż wiadomość
ja jadę . ; )
ja też jadę w tym terminie do tego ośrodka z Juventura
Aguutek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-27, 11:05   #74
Puszek67
Raczkowanie

a ja jadę 8.08 do 19.08 z Almatura do Cesenatico.:d Jedzie ktoś?
Puszek67 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-27, 18:03   #75
Madziula7695
Raczkowanie

Byłam w terminie 7.07-18.07 z Juventuru i powiem Wam, że było magicznie! Wychowawcy super, dyskoteki super, jedzenie może nie takie super, ale w BLU MARE jest automat z pizzą
Ja mieszkałam w BELLELI, w pokoju 48, miałam widok na morze, achh <3 Ze sobą miałam 200 euro, zostało mi 20 Ale 50 euro to było na wycieczki fakultatywne, więc wydałam jakieś 130 Zostawcie sobie więcej na San Marino, bo tam naprawdę taniocha straszna
No i też dużo rzeczy zależy od ludzi. Ktoś pisał, że jak ludzie są fajni, to nie ma czasu na nudę. I tak u mnie było! W mojej grupie byli praktycznie wszyscy w tym samym wieku (15-17 lat), a jak ja wyjeżdżałam, to przyjechały prawie same maluchy (10-12 lat), więc zależy jak traficie.
Cesenatico to naprawdę urocze miasteczko i chętnie bym tam wróciła

PS. Mirabilandia - CUDO !
Madziula7695 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-08, 17:23   #76
majczusia
BAN stały

Hotel Majestic w 'Cesenatico', wakacje ze Steji TRAGEDIA! Jednym słowem zmarnowana kasa. Zaczne od tego, że zakwaterowanie jest nie w Cesenatico, a w Valverde (czytaj we wsi obok), do centrum Cesenatico jest 'z buta' 50 minut dokładnie. Po za tym Valverde to nudna miejscowość, hotel na hotelu, kilka kawiarni, jedyny plus to duża ilośc boisk do siaty, kosza i tenisa na plaży. Hotel Majestic mimo katalogowych 3 gwiazdek nie spełnia tak na prawde wymagań na 3 gwiazdki. Stare łóżka (szczególnie te piętrowe), mała łazienka, prysznic bez brodzika, a jego położenie (zaraz przy wejściu) sprawia że non stop jest tam brudno, cale szczęścia jakąs sprzątaczka co 2 dzień mniej więcej coś z tym próbowała robić. Woda w prysznicu schodzi bardzo powoli, więc czas jaki trzeba poświęcić na wykompanie się calego pokoju jest dość długi. Na balkonie jest tylko jedno krzesło i niektórzy mają stolik. Wgl mimo wcześniejszych rozmów ze Steji która zapewniala mnie że nocleg jest tylko i wyłącznie w hotelu Majestic, realnie jest także w bezgwiadkowym (lecz nieróżniącym sie warunkami od '3 gwiazdkowego' Majestica) hotelu Marcus. Brak porządnego lustra i jakieś porządnej półki np. aby było gdzie położyć jedzenie, bo na szczeście było gdzie schować ciuchy. Jedzenie okropne, małe ilości, brak dokładek, ciagle to samo (makaron i jeden z dwóch rodzai sosów, sałatki, słodkie śniadanie), napoje które miały być ciepłe są zimne, dodam że posiłki to wyścig kto pierwszy dopadnie ten ma, niemówiąc że na trzy daniowy obiad czy kolacje przypadał jeden, ten sam widelec. Trzeba było codziennie dojadać na mieście. Wychowawcy to jeden głupszy od drugiego, ograniczenie czasowe, każde wyjście odbywało się całą grupą według 'co chce robić opiekun', a wyjście samemu na miasto to najpierw wywiad gdzie się idzie i w jakim celu, a potem bieganina z zegarkiem na ręcę bo tylko godzinę się miało na wyjście. I wiem, że nie tylko nasz turnus miał takich wychowawców którzy traktowali 13nastolatków tak samo jak 18nastolatków i chodzili wszedzie za nimi za rączkę. Leżaków na plaży jest mało, bo trzeba dzielić je z 'przyjaciółmi z Czech', więc obowiązkowo trzeba zabrać ręcznik plażowy. Generalnie tragedia, nie polecam, zmarnowany czas i pięniądze.

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

* darmowa wycieczka do Rzymu jest bez przewodnika, gdzie nikt nam nie mówi co zwiedzamy
majczusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-09, 11:16   #77
NattiTt
Wtajemniczenie

Ja ze Steji miałam zupełnie inaczej O.o
1. Valverde to nie wieś obok, tylko dzielnica Cesenatico! Faktycznie, nie jest to centrum, Valverde to hotele, sklepiki, kawiarnie... Ale nie tylko. Do dyskotek było serio blisko, a z dobrym towarzystwem nie było ani trochę nudno/głupio. Czego ty chciałaś, metropolii?
2. No tak, te 3 gwiazdki Majestica to nie wiem skąd oni wytrzasneli. O co biega z łóżkami? Były w porządku. I tak wgl. to co łóżko to inne (spalam w sumie na 6 ). Więc każda spała na takim jakie jej odpowiadało. Łazienki też były różne (używałam kompleksowo 4 ) i może prysznic bez brodzika to nie najlepszy pomysł, bo robią się powodzie. Prysznic nie zajmował dużo czasu, wody leciało ile chciałaś. I serio nie umiałyście spłukac piasku z podłogi? Ja jestem odrobinę księżniczkowata, przyznaję, i od mopa czy miotły uciekam aż się kurzy, to na koniec prysznicu spłukac podłogę nie było straszne. Na balkonach nie było 1 krzesła, my się dzieliłyśmy z koleżankami i tak stan posiadania naszych krzeseł wynosił od 2 do 6, bo zazwyczaj cała paczka siedziała u nas, na materacach, łóżkach, fotelach, podłlodze... Mieliśmy też stolik. Hotel Marcus, gdzie byli faceci nie był gorszy, spoko tam było ( tam też spałam ;p ). Lustra zależały od pokoju, ja chodziłam do koleżanek. Półek było sporo, miejsca na ciuchy i jedzenie też.
3. WTF? Niedobre jedzenie na wyścigi? Jedzenie było bardzo fajne, rzeczywiście czasem trafiało się jakieś świństwo, ale na ogół było świetnie. Bar sałatkowy uzupełniali, więc nie było tak, że brakło. Śniadania faktycznie były dla mnie za słodkie, ale przecież obiad był o 12 - więc przesypiałam śniadanie . Wstawalam przed wyjściem i jadłam dopiero obiad. 1-wsze danie to faktycznie zawsze był makaron, ale bardzo dobry (jak mówiłam, jestem księżniczka - mało rzeczy mi smakuje i jak coś jem, to serio musi byc dobre) i dla mnie było go full. 2 - gie danie to były różne rzeczy (pffujt ;( wloskie mięso jest nie dla mnie!) i faktycznie, nie dawali więcej frytek, więc musiałyśmy się dzielic. Ale, halo, stół był 8 - osobowy, więc wszystkie się bardzo lubiłysmy i nie było prroblemu. A ciepłe napoje? Po *** ci ciepłe napoje w takich temperaturach?? My wszystkie błogosławiłyśmy tą wodę do obiadu i tylko nam kelnerzy donosili dzbanki Nie było problemu, chociaż wypijałyśmy chyba z 6 dwulitrówek na jeden posiłek. I po co ci osobne widelce do każdego dania? Użyc serwetki nie łaska, jak upaprałaś sosem?
4. Wychowawcy to sprawa indywidualna. Nie ma co się rozwodzic, ale moi nie trzymali nas za rączkę. Ale faktycznie chodziliśmy gdzie chcieli :/ chyba że zdążyliśmy zrobic petycję i wszyscy się na niej podpisaliśmy.
5. Mało leżaków? Kto chciał leżak, ten miał. A Czeskie kijaszki (tak nazywaliśmy obóz marżonetek z Czech ) wywaliłyśmy z leżaków. Leżały w słońcu na ręcznikach.

Wsio zależy od nastawienia i ludzi. Od zgodności i miłego traktowania, szanowania innych.
Stary 2010-08-09, 11:28   #78
kleofasa
Przyczajenie

To może byłyście w różnych terminach.
A jak wyglądały wycieczki do Rzymu i Aquaparku?? Ja boję się że za dużo w tym Rzymie nie zobacze, bo jedziemy tam akurat na 15.08 i nie dość że jest to niedziela to jeszcze święto katolickie i może być znacznie więcej turystów niż zwykle. O ktorej wrociliście do hotelu?zy mieliście jakiś dłuższy postój w czechach? nie wiem czy mam brać korony?
Stary 2010-08-09, 13:34   #79
jacorek1919
Przyczajenie

GG do jacorek1919

Cytat:
Napisane przez majczusia Pokaż wiadomość
Hotel Majestic w 'Cesenatico', wakacje ze Steji TRAGEDIA! Jednym słowem zmarnowana kasa. Zaczne od tego, że zakwaterowanie jest nie w Cesenatico, a w Valverde (czytaj we wsi obok), do centrum Cesenatico jest 'z buta' 50 minut dokładnie. Po za tym Valverde to nudna miejscowość, hotel na hotelu, kilka kawiarni, jedyny plus to duża ilośc boisk do siaty, kosza i tenisa na plaży. Hotel Majestic mimo katalogowych 3 gwiazdek nie spełnia tak na prawde wymagań na 3 gwiazdki. Stare łóżka (szczególnie te piętrowe), mała łazienka, prysznic bez brodzika, a jego położenie (zaraz przy wejściu) sprawia że non stop jest tam brudno, cale szczęścia jakąs sprzątaczka co 2 dzień mniej więcej coś z tym próbowała robić. Woda w prysznicu schodzi bardzo powoli, więc czas jaki trzeba poświęcić na wykompanie się calego pokoju jest dość długi. Na balkonie jest tylko jedno krzesło i niektórzy mają stolik. Wgl mimo wcześniejszych rozmów ze Steji która zapewniala mnie że nocleg jest tylko i wyłącznie w hotelu Majestic, realnie jest także w bezgwiadkowym (lecz nieróżniącym sie warunkami od '3 gwiazdkowego' Majestica) hotelu Marcus. Brak porządnego lustra i jakieś porządnej półki np. aby było gdzie położyć jedzenie, bo na szczeście było gdzie schować ciuchy. Jedzenie okropne, małe ilości, brak dokładek, ciagle to samo (makaron i jeden z dwóch rodzai sosów, sałatki, słodkie śniadanie), napoje które miały być ciepłe są zimne, dodam że posiłki to wyścig kto pierwszy dopadnie ten ma, niemówiąc że na trzy daniowy obiad czy kolacje przypadał jeden, ten sam widelec. Trzeba było codziennie dojadać na mieście. Wychowawcy to jeden głupszy od drugiego, ograniczenie czasowe, każde wyjście odbywało się całą grupą według 'co chce robić opiekun', a wyjście samemu na miasto to najpierw wywiad gdzie się idzie i w jakim celu, a potem bieganina z zegarkiem na ręcę bo tylko godzinę się miało na wyjście. I wiem, że nie tylko nasz turnus miał takich wychowawców którzy traktowali 13nastolatków tak samo jak 18nastolatków i chodzili wszedzie za nimi za rączkę. Leżaków na plaży jest mało, bo trzeba dzielić je z 'przyjaciółmi z Czech', więc obowiązkowo trzeba zabrać ręcznik plażowy. Generalnie tragedia, nie polecam, zmarnowany czas i pięniądze.

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

* darmowa wycieczka do Rzymu jest bez przewodnika, gdzie nikt nam nie mówi co zwiedzamy

co do jedzenia to czemu sie dziwisz ? to sa wlochy do jakiego hotelu bys nie pojechala to bys miala makaron z sosami tak jest bylo i bedzie i nie jest to zalezne od biura tak poprostu jest i juz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-09, 13:54   #80
LuizaM
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kleofasa Pokaż wiadomość
To może byłyście w różnych terminach.
A jak wyglądały wycieczki do Rzymu i Aquaparku?? Ja boję się że za dużo w tym Rzymie nie zobacze, bo jedziemy tam akurat na 15.08 i nie dość że jest to niedziela to jeszcze święto katolickie i może być znacznie więcej turystów niż zwykle. O ktorej wrociliście do hotelu?zy mieliście jakiś dłuższy postój w czechach? nie wiem czy mam brać korony?
Rzymian nie będzie, także głowa do góry, już większość turystów wie że do Rzymu nie jeździ się w sierpniu, bo to samobójstwo (chodzi o upały)
LuizaM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-10, 12:51   #81
NattiTt
Wtajemniczenie

Tak, byłyśmy w różnych terminach.

Jeśli chodzi o wycieczkę do Rzymu, przygotuj się na jedną wielką katastrofę.
A korony? Możesz trochę wziąc, ale mnie się nie przydały. To zależy od widzimisię kierowców, czy przystanek zrobią na granicy austriacko - czeskiej (możesz płacic euro i koronami) czy już w czechach.
Ps. Lepiej nie kupujcie za dużo w Austrii, tam gdzie się zatrzymacie. Strasznie drogo, nie warto.
Ps2. Jedzenie na włoskich stacjach benzynowych jest za***iste.
Stary 2010-08-10, 13:57   #82
dancerosi
Przyczajenie

GG do dancerosi

Ja jadę 14 sierpnia ( mm jeszcze tylko 4 dni!! ), jedzie ktoś, w jakiej grupie wiekowej? Ja jadę z Katowic z koleżanką, także jeszcze jedno miejsce wolne bd w naszym pokoju
Widzę, że poglądy zróżnicowane. Nie wymagam zbyt wiele, zazwyczaj potrafię się dostosować, żeby tylko te podstawowe normy były .
Od ilu lat można iść na dyskotekę?
Mmmm a Włosi..! Już się cieszę na samą myśl
Jak plaża i morze?
Mówicie, że czasu wolnego nie ma bez względu na wiek? Liczyłam, że będąc w tej starszej jakiś przywilej będę miała.. No ale cóż. Przydałby się czas wolny na mieście, wieczorkiem najchętniej
Oby tylko wychowawcy jacyś w miarę byli i ludzie. I już będzie git
Ahh nie mogę się doczekać!!

Edytowane przez dancerosi
Czas edycji: 2010-08-10 o 14:10
dancerosi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-10, 14:43   #83
kleofasa
Przyczajenie

DANCEROSI a ile masz lat, bo nie wiem jaka to jest ta twoja grupa wiekowa. Ciekawa jestem ilo osobowe bedą pokoje, mam nadzieje że nie więcej niż 4.

A Włosi to lecą prawie na wszystko co się rusza, jest z zagranicy i najlepiej by miało blond czuprynę. Do tego oni myślą że skoro są włochami to my polecimy na każdego paszczymura.
Stary 2010-08-10, 15:20   #84
dancerosi
Przyczajenie

GG do dancerosi

15 lat, także ta starsza grupa. Pokoje podobno 3 i 4 osobowe, także mi brakuje jeszcze jednej osoby do kompletnego pokoju słyszałam też, że są 2 osobowe pokoje z jedną lub dwoma dostawkami. jakoś tak. Obym tylko trafiła na Marcusa, nie na Majestic, bo podobno tam duużo lepsze warunki.
A Ty która grupa i skąd jedziesz?
Co do Włochów, to akurat mój gust. Może nie jestem blondyną, wręcz czarna jestem, ale co tam. ;D aż się miło robi, jak na sam uśmiech już Ci macha i zagaduje. Nie to co polskie snoby
Stary 2010-08-10, 16:04   #85
NattiTt
Wtajemniczenie

Hmm, ja miałam tak że dziewczyny w Majesticu i pokoje tylko czwórki i jedena piątka. Markus faktycznie lepszy trochę, ale ja bym wybrała Majestic.
No i u mnie grupy były inne! Nie takie jak napisali. Zuuuupełnie inne.
A czas wolny wieczorem byyył, a jakże! Na moim turnusie nie było żadnego prowadzenia za rączki, tylko srru i spotykamy się za 3 godziny i powiecie czy chcecie więcej.
Stary 2010-08-10, 16:51   #86
kleofasa
Przyczajenie

To mam nadzieje że z czasem wolnym bedzie jak u NattiTt, no właśnie gdzieś przeczytałam że jak się mieszkało w Marcus'ie to było kiepsko bo i tak wszystko było robione w Majesticu, w sensie zbiórki, posiłki. A ile osob było u ciebie Nattitt na obozie, że do jednego hotelu sie nie zmieściliście?? Czy w hotelu jest basen, jakieś boiska sportowe?
Stary 2010-08-10, 17:25   #87
dancerosi
Przyczajenie

GG do dancerosi

Czas wolny widocznie od kadry zależy, bo jak błąkałam się po innych forach, to pisali, że wszystkich bez względu na wiek trzymali za rączki i w ogóle nie mieli luzu. :/
NattiTt, a kiedy Ty byłaś? Też ze Steji?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-25, 17:56   #88
suzzy_
Przyczajenie

ktoś z was wybiera się może na obóz ze steji do Cesenatico w 2011?
suzzy_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-27, 19:13   #89
NattiTt
Wtajemniczenie

Ja byłam 9 - 21 . 07 . 2010 Steeja ;p
Nie wiem ilu nas było, ale pewnie też się nie zmieścicie.
Basen jest, ale śmieszny ;p stelażowy ;p i trampolina, ale mała, na własnym podwórku mam 2 x lepszą xd
Stary 2010-08-28, 08:51   #90
kleofasa
Przyczajenie

Wszyscy się zmieściliśmy w Majesticu tylko pani kierownik mieszkała w marcusie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości