Co głupiego robiłaś po porzuceniu, by odzyskać faceta - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-23, 20:33   #61
monilkaa
Zakorzenienie

Dot.: Co głupiego robiłaś po porzuceniu, by odzyskać faceta

Limonka, myślałam, że żartujesz z tym wątkiem.

Większość dziewczyn znam z wątku rozstaniowego, ale dołożę i tutaj swoje trzy grosze. Jak dobrze mieć tą świadomość, że nie tylko byłam taka popaprana. W sumie to sprawa nie jest taka dawna, bo to było z poprzednim ex, ale takiego czegoś już w życiu nie zrobię. Więc-zrobiłam mu "niespodziankę" pod domem jego babci do której przyjechał z innej miejscowości (a do tej samej co moja). Poprosiłam go o kolejne ostatnie (booooże ile ich było!) pożegnanie i rozmowę. Dał mi chwilę, a potem zaczęłam wyć jak opętana. Chciał tego sobie oszczędzić więc ruszył w stronę domu. Zaczęłam się drzeć, okładać go pięściami, wisieć mu na rękawie, prosić, błagać, BLOKOWAŁAM MU WEJŚCIE DO KLATKI jak jakaś popaprana, a potem nawet mi przeszło przez myśl, żeby paść mu na kolana, ale się powstrzymałam. Nigdy więcej. Plus oczywiście telefony krzycząco-płaczące. Wymyśliłam sobie zaraz po zerwaniu, że moja mama jest chora, żeby mnie wspierał i tak dalej. Masakra.
Stary 2010-05-23, 20:40   #62
Ercola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Zrobił mi filmik i wstawił go na youtube, z piosenką DKA - wybacz.
Ooo matko

Ercola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-23, 20:44   #63
monilkaa
Zakorzenienie

O i jeszcze mi się przypomniało.

Upijanie się i dzwonienie po pijaku, ale to taka norma. Jednak przeszłam siebie jak się NIE upiłam, a wkręciłam ex, że tak i mówiłam, że nie wiem gdzie jestem, że się zabiję, żeby wrócił, że jestem w jakimś lesie (byłam, ale w takim koło domu ). Wstyd
Stary 2010-05-23, 20:50   #64
fleur05
Zadomowienie

Pamiętam jak lata temu z paroma koleżankami jako koło nieszczęśliwie zakochanych lub porzuconych gimnazjalistek zrobiłyśmy sobie magiczną noc przyzywania niedoszłych lub byłych ukochanych, by do nas wrócili. Opuszczony dom, świece i muzyka. To było dopiero!

Leczę się z egoizmu.

fleur05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-23, 20:50   #65
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
jeszcze kiedys na domowce u kolegi . Chlopak, ktory organizowal ta impreze chcial bardzo byc ze mna, kiedy stanowczo wyrazilam ze nie chce sie z nim wiazac wzial garsc witaminy C i oswiadczyl, ze sie zabije
genialne.
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-23, 20:54   #66
hailie21
Zakorzenienie

Do jednego napisałam romantyczny, tkliwy list, którego (dzięki Bogu!) ostatecznie nie wysłałam. I dobrze, bo po miesiącu, gdy go czytałam, stwierdziłam, że wypisywałam totalne bzdury Więc ostatecznie żadnej wpadki nie było.
Wg mnie rozstanie (bez względu na to, kto zrywa) oznacza definitywny koniec. Nie piszę wtedy do faceta, nie dzwonię, zrywam z nim kontakt i nie próbuję zostać jego przyjaciółką, w nadziei, że za jakiś czas znowu będziemy razem
Jestem po prostu zbyt dumna, by błagać o miłość Choćbym nie wiem jak bardzo kogoś kochała i nie mogła bez niego żyć.

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-23, 20:59   #67
sandereq
Raczkowanie

Bywało różnie, ale teraz się tego z jednej strony wstydzę a z drugiej nie mogę powstrzymać od śmiechu, czasem kazałam osobą trzecim aby przekazywały, że go kocham, wyznawałam sama miłość itp. a poza to okropnie ryczałam i paliłam dużo. Niemądra ja, ale dzięki temu wiele się nauczyłam i wiem, że tak się nie robi.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-23, 21:08   #68
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
-założenie mi (tak MI ) konta na portalu społecznościowym i wepchnięcie tam moich najgorszych zdjeć

Przepraszam, ale nawet ja z tym swoim pokręconym umysłem nie wpadłabym, by zrobić coś takiego nawet największemu wrogowi

Co prawda nie były to zerwania, bo nawet z tymi chłopakami nie byłam, ale zdarzyło mi się wyznawać miłość "mojemu ukochanemu" za każdym razem kiedy go spotkałam (Boże, biedny chłopak, na szczęście było to dawno dawno temu ) oraz zamęczałam innego chłopaka różnymi smsami. Kiedy to nie poskutkowało nasyłałam na niego swoje koleżanki, żeby zapytał się dlaczego mnie unika (ciekawe dlaczego to robił )
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-23, 21:24   #69
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irie18* Pokaż wiadomość
nigdy nie mow nigdy dziewczyny tu tez raczej czegoś takiego nie planowały
Za długo i za dobrze siebie znam.
Mogę tu powiedzieć nigdy i zaręczyć głową.
Stary 2010-05-23, 21:26   #70
NianiaMania
Raczkowanie

Ja raz zrobiłam coś bardzo żałosnego, ale bardzo mi na tym facecie zależało.
Bardzo się pokłuciliśmy, on odszedł ode mnie, a ja zaczęłam odwalać głupie szopki, robiłam z siebie straszną ofiarę i chciałam go wziąć na litość, bardzo tego żałuję.
NianiaMania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-23, 21:39   #71
stasiek
Wtajemniczenie

Świetny wątek!

Głupot po rozstaniu typu upijanie się do lustra robiłam mnóstwo, ale w celu odzyskania, tylko takie tradycyjne: proszenie o rozmowę i żeby to przemyślał jeszcze raz, oraz najlepsze: "może tak na próbę, na miesiąc spróbujemy być ze sobą znowu i wtedy zdecyduje czy chce mnie rzucać!" Oj głupota, głupota w czystej postaci

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
Za długo i za dobrze siebie znam.
Mogę tu powiedzieć nigdy i zaręczyć głową.
tyle o nas wiemy i na tyle się znamy, na ile nas sprawdzono. Jeśli zostałaś kiedykolwiek porzucona i faktycznie zachowałaś zimną krew, to masz rację. Wtedy tylko pogratulować

Edytowane przez stasiek
Czas edycji: 2010-05-23 o 21:41
stasiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-23, 21:39   #72
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ercola Pokaż wiadomość
Ooo matko
No, a jakie tam rzeczy pisał...
Założył nawet bloga, do którego podał mi hasło, wypisywał tam swoje gorzkie żale, pisał, że miałam byc matką jego dzieci (miałam wtedy 16 lat ), że jego życie nie ma sensu beze mnie, pisał, że mi NA PEWNO jest źle z TŻtem i różne takie...
Wyśmiałam go ,bloga usunął, szkoda, że nie zapisalam jego głupot...

Poza tym, jak już nie byliśmy razem, pisał smsy do mojej mamy, jak byłam na operacji, z pytaniem, jak tam JEGO Słoneczko...
Stary 2010-05-23, 21:42   #73
naftalia1990
Rozeznanie

Ja w sumie byłam ze swoim exem dwa lata. Za każdym razem, gdy ze mną zrywał (tak, za każdym a było tego z pięć !) błagałam go, by tego nie robił, wyłam w niebogłosy, nawet wymuszałam czułości. Przy ostatnim razie odwaliłam się w szpilki i w bluzkę, którą kiedyś od niego dostałam. Nie muszę chyba pisać, że nie wyszło, a facet jak się później okazało kręcił ze swoją 'przyjaciółką', którą bardzo dobrze znałam, bo 'przyjaźnili' się tak z 1,5 roku a ja na to pozwalałam. Głupia. Dziś są razem od roku i wygląda na to, że są bardzo szczęśliwi. Jestem dumna tylko z tego, że po rozstaniu słowem nie odezwałam się do tej panny. Szczerze jej nie znoszę, bo udaje świętą.

Stanisław Jerzy Lec

7.05.2011
5.04.2012 - prawko za pierwszym razem

zapuszczam odrosty - ostatni raz farbowane 14 września 2012

25.10.2011 [*] w moim sercu na zawsze
naftalia1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-23, 22:03   #74
Sondrina
BAN stały

Mój kolega w pewnym momencie zapragnął ze mną być, proponował mi wspólne wypady itd., a że ja nie byłam zainteresowana, no to powiedział mojemu obecnemu facetowi, że ja do niego pisuję często i gęsto i proponowałam nawet spotkanie. że na niego lecę.
Ale na szczęście dziś z nim jestem, pomimo tego, ze on uwierzył wowczas tamtemu koledze.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-23, 22:31   #75
alicjawkrainieczarow
Raczkowanie

Chlopak z którym byłam dawno temu po 3 miesiącach od naszego rozstania znalazl sobie nową. Wydawalo mi się, że uczucie do niego mi przeszlo,ale kiedy dowiedzialam się o tej pannicy to uruchomil się pies ogrodnika . Mieliśmy wielu wspólnych znajomych więc na każdej imprezie na której widywałam go z dziewczyną robilam pokazy swojego cierpienia - siadałam na widoku ze smutną/zapłakaną miną i często bralam do towarzystwa koleżankę,żeby widzial jak ktoś mnie pociesza. Myslalam że wezmę go na listość. Ale to nie wszystko ! Zamiast mścić się na nowej dziewczynie.. "zaprzyjaźniłam się" z nią i robiłam mały sabotaż.. Mowilam jak życze jej szczęscia, a przy okazji dodawalam jakieś niemile historyjki o panu ex,aby ją zniechęcić itp. Chcialam się do niej zbliżyć także po to żeby mieć informacje o ich związku zamiast siedzieć w domu i fantazjowac co robia . Najśmieszniejsze jest to że z czasem naprawdę się zaprzyjaźnilysmy i nasza znajomość trwa do dziś . A ja po krótkim czasie uspokoiłam się bo kopnęla go w tyłek bo byla zakochana w innym. Po tym zrobilam kolejna glupote- pocieszałam go po tym rozstaniu bo myslalam,ze w ten sposob się do niego zbliże i do mnie wroci . Później wpadlam w jeszcze większa rozpacz bo nie docenial moich przemówień na gg na miliard linijek z poradami na temat tego jak ma sobie radzić i że jest wspanialy
Koleś był stuknięty i do tej pory ma zero szacunku do dziewczyn,ale wiem,że gdybym nie odstawiała rożnych scen związek trwałby dlużej-on uwielbia latać za dziewczynami ktore są nie do zdobycia-kiedy zaczynalam sie przed nim płaszczyć to mial mnie gdzies. zaraz po zerwaniu poplakałam,ale nie blagałam o powrót i calkowicie go olalam-po około 2-3 tygodniach chcial wracać bo dowiedział sie ze idę z innym na impreze- nawet kupił mi biżuterię . Po tygodniu znow zerwaliśmy a po czasie byla wyżej opisana historia z jego nową
alicjawkrainieczarow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-23, 22:43   #76
dotka85
Zadomowienie

Co do zalu do dziewczyny, ktoraby mi odbila chlopaka to zdecydowanie nie mialabym. I nie sa to czcze slowa, jako ze moj ostatni ex zdradzal mnie na prawo i lewo i nigdy nie pomyslalam o nich, tych dziewczynach zle. Co prawda to ja go zostawilam, ale moim bledem bylo dazenie do spotkan (przez jakis czas) na co on chetnie zreszta przystawal i wypisywanie smsow po pijaku (niby ze przez pomylke).

Mam tez doswiadczenia z byla mojego (tez juz ex) chlopaka, ktora kiedy dowiedziala sie, ze jestesmy razem, zdobyla jakims sposobem numery gg moich i jego wspolnych znajomych i wypisywala do nich czemu to on mnie dla niej zostawil, wypytywala jaka jestem i namawiala ich do naklaniania go do zerwania ze mna i powrotu do niej. Koniec koncow uzyskala swoj cel, a moja glupota bylo, ze napisalam po 3 tygodniach do niego, ze go kocham i zeby dal nam szanse, czego zaluje po dzis dzien.
dotka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-24, 01:41   #77
Price_less
Przyczajenie

Do mich najgorszych przewinień zaliczają się "pomyłkowe smsy" wysyłane do ex.. Że niby do kogoś innego, o treści która mogłaby dać do myślenia Ustawianie opisów na gg(takich żeby było my łyso).
Jeden z moich ex, zadzwonił do mnie po pijaku, zapłakany, że ma raka i ostatnie miesiące życia, że jego rodzice nawet jeszcze nie wiedzą i wyżulił spotkanie.
Chłopak żyje do dziś, a było to jakieś 3 lata temu, wymyśloine tylko po to żebym się z nim spotkała. Dodam, że zaangażował e to inne osoby, aby stało się to bardziej realistyczne, innych też okłamał.
Kolejny ex chciał się zabijać, jak spotkaliśmy się na imprezie i rozmawiałam z kumplem, zrobił mego awanturę, że się się źle prowadzę i że one powie o tym moim rodzicom, i że już nigdy nigdzie nie wyjdę, bo jak tak może być żebym ja rozmawiała z facetem ktoórego on nie zna a i jego mama czasem wpadała ado mnie do pokoju(nasi rodzice wtedy się przyjaźnili, bywali u siebie w domach), opowiadała jak to D mnie kocha i że nigdy innej równie mocno nie pokocha.
A i jeden kumpel, z którym znałam się wiele lat i w życiu nie wpadłabym żeby "pogłebić" nasze relacje, po tym jak dowiedział się, że z kimś się spotykam, poprosił o szybkioe spotkanie, i z wyrzutami mówił że ona mazaproszenia na urpodziny kumpla i mielismy tam isc razem, co on teraz powioe znajomym, bedzie musiał jakąs historyjke zmyślić, bo przeciez oni myślą, że jesteśmy razem..<co jest>
Price_less jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-24, 05:16   #78
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Poniewaz z pewnym panem pobiłam wszelkie rekordy jako rzucana laska (i w ilości porzuceń, i w zrobieniu z siebie żałosnej sieroty), mam mnóstwo historii. 1 z wielu: powiedziałam, że nie moze mnie zostawić, bo jestem w ciąży I nie wiem, jak się to stało, ale wtedy faktycznie okres mi się spóźnił prawie miesiąc (pewnie stres). Wyciągnęłam faceta nawet do ginekologa. Zawiózł mnie Jakież było jego przerażenie, gdy gin faktycznie wysłał mnie na usg (no, mnie też to trochę przeraziło, bo co jak co, ale dzieciaka jeszcze nie chciałam mieć). Wcześniej nie omieszkałam poinformować o "ciąży" wszystkich znajomych (żeby facet nie mógł tak po cichu się wymknąć). Potem było mi strasznie głupio odpowiadać na pytania, kiedy dzidziuś się urodzi. Oczywiście, tuż po wizycie u gina, okres dostałam. Chyba też ze stresu.

---------- Dopisano o 06:02 ---------- Poprzedni post napisano o 05:58 ----------

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Limonka, myślałam, że żartujesz z tym wątkiem.
Też myślałam, że żartuję Ale w końcu fajnie się dowiedzieć, ze jest więcej takich przeszłych desperatek. Jak teraz patrze na to wszystko, zastanawiam się, co się w tedy ze mną działo

---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:02 ----------

Szczerze mówiąc, czekam z utęsknieniem na laski z rozstawionego. Czytając na tamtym wątku Ich historie z próbami zwrócenia na siebie uwagi byłych, brzmią one jak dramat. Tu się z podobnych historii śmiejemy. Ale wiadomo - trzeba czasu.

---------- Dopisano o 06:16 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ----------

Ten sam facet, całkowicie 1 rozstanie i najgorsze, właściwie tuż przed (najwięcej głupich akcji z mej strony). wiedziałam już, że facet spotyka się z inną... Leżymy w łóżku a ja wysnuwam 1 argument: ona jest z tobą dla kasy. Poza tym twoja mama jest w zarządzie firmy (firmą był wiejski sklepik) i ta lafirynda chce cię wykorzystać, by zrobić karierę

Jezuuu...

Edytowane przez limonka1983
Czas edycji: 2010-05-24 o 05:00
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-24, 05:40   #79
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
Jestem jakaś nienaturalna bo skoro naturalne jest nienawidzenie nowej laski ex a ja nie nienawidziłam to naprawdę, przysięgam, a był z nią dzień po zerwaniu ze mną. Wyszłam z założenia że to ON mi obiecywał, ON mnie oszukał, ON zrobił to siamto, ON mnie zranił, nie ona. Koleżanki zaczęły gadać że jest taka siaka i owaka, krzywe nogi, krzywe zęby, na co ja stwierdzałam z uśmiechem: ślepe jesteście? przecież ona jest bardzo ładna i wszystko ma proste i na miejscu dlatego też zastanawiam się co to dziewczę widzi w takim brzydalu i głupku? nie pomyliłam się bo go kopnęła w cztery litery parę m-cy później i ex się obudził że ona była pomyłką i chciałby wrócić do mnie.

A ostatnio nawet szłam przez korytarz po maturach z koleżanką i ta ex mojego ex(jak to brzmi) miała baaardzo wysokie szpilki, centralnie przede mną wywaliła się dość nieprzyjemnie więc podałam jej rękę żeby wstała. Powiedziała dziękuję, aczkolwiek jej mina:bezcenna, ja: nie ma za co i się do siebie uśmiechnęłyśmy No trochę to śmieszne było Dlaczego mam nienawidzić jakiejś obcej laski skoro to mój były jest, był i będzie idiotą?
Poparcie i ... szacun

mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-24, 08:17   #80
alicjawkrainieczarow
Raczkowanie

dorzucę jeszcze historie mojego dobrego kumpla- Kiedy zerwal po 5 latach z dziewczyną dla innej ona w akcie desperacji wkręciła mu że jest w ciąży. Kumpel się ucieszyl i z nia zamieszkał. Żyli sobie tak jakieś 4 miesiące po czym ona powiedziala,ze to nieprawda. Dziwne tylko,ze nie zauważył,że nie ma brzucha ani zadnych objawów . Kopnąl ją natychmiast i wrócił do tamtej a niedługo biorą ślub
alicjawkrainieczarow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-24, 08:34   #81
suszarka
Buc

nie robiłam jakiś wielkich numerów, ograniczało się do pomroczności jasnej czyli :

upijania się jak dzika świnia i pisania smsów o takich treściach, że do dziś robi mi się słabo ( a było to 3,5 roku temu)
wycia, płakania - nie, to nie był zwykły płacz. To było wycie poranionego żubra.
błagania, poniżania się - facet mnie rzucił ( a raczej rzucał powoli ) w bardzo bardzo niefajny sposób, a ja prosiłam go jeszcze aby do mnie wrócił. Poziom godności jaki wtedy miałam oscylował w okolicy - tysiąca.
Stary 2010-05-24, 08:57   #82
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Price_less Pokaż wiadomość
Jeden z moich ex, zadzwonił do mnie po pijaku, zapłakany, że ma raka i ostatnie miesiące życia, że jego rodzice nawet jeszcze nie wiedzą i wyżulił spotkanie.
Chłopak żyje do dziś, a było to jakieś 3 lata temu, wymyśloine tylko po to żebym się z nim spotkała. Dodam, że zaangażował e to inne osoby, aby stało się to bardziej realistyczne, innych też okłamał.
Jak ja nie cierpię takich zagrywek Mnie też jeden chłopak najpierw próbował złapać na tekst,że niby to dla mnie został w mieście choć mógł wyjechać na kontrakt (grał w siatkówkę) do Francji czy gdzieś tam.Jak to nie podziałało też wyskoczył z rakiem
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-24, 09:02   #83
Melancthe
Przyczajenie

Z facetem, z którym nadal jestem: rozmawiamy przez telefon, ja mam jakieś pretensje, a on mi w końcu wypala nie chce z tobą chyba być.
Rzuciłam słuchawką, by 3 sekundy potem dzwonić i pytać, czy na pewno, czy jest pewien swojej decyzji, czy tego naprawdę chce, czy to ostateczne rozstanie.
Odpowiadał mi nie wiem, nie widzę innego rozwiązania, wtedy rzucałam słuchawką i dzwoniłam po 5 min z tymi samymi pytaniami, albo prośbami, by się zdecydował. I tak w nocy ze 2 godziny dopóki nie wyłączył telefonu
Jako usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że byłam kompletnie pijana

Edytowane przez Melancthe
Czas edycji: 2010-05-24 o 09:04
Melancthe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2010-05-24, 10:01   #84
Hosenka*
Zakorzenienie

Nie przebiję Waszych wyczynów Nie mam żadnych "akcji" na swoim koncie.

Do jednego z Exów napisałam maila (ale był on w spokojnym tonie), innego błagałam: nie zostawiaj mnie, nie chcę Cię stracić + setki smsów

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-24, 10:24   #85
juniorka89
Wtajemniczenie

ja na cale szczęście nie mam żadnych takich głupich wpadek poza chwilami "czułości" w smsach po alkoholu:P
Ale pamiętam jak zerwałam kiedyś z facetem,który uparcie wmawiał(i wmawia nieprzerwanie od 5 lat)że jestem jego 1 milością...
Koleś upił się po zerwaniu w sztok,przyszedł pod moje okno,i ryczał chyba z godzinę,żebym wróciła bo on tak strasznie mnie kocha i żyć beze mnie nie może i żebym mu powiedziała co on takiego zrobił że go rzuciłam(syttacja typu otwierasz oczy rano jako pierwszego widzisz jego,idziesz spać on jest ostatnim którego zobaczysz)...
Potem zaczął się odgrażać,że się zabiję,że skoczy z okna i będę go miała na sumieniu a na końcu (z racji tego,że wypił za dużo) zwymiotował mi pod oknem
Nie muszę chyba mówić jak zareagowałam wtedy na całą sytuację...Zadzwoniłam po jego brata,kazałam go zabrać do domu a sama nie chciałam go widzieć przez jakiś czas...
Zważając na powyższy fakt należy dodać,że mieliśmy wtedy po 16 lat:P
Ale wypominam mu to do tej pory:P
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-24, 10:27   #86
sandereq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
Jestem jakaś nienaturalna bo skoro naturalne jest nienawidzenie nowej laski ex a ja nie nienawidziłam to naprawdę, przysięgam, a był z nią dzień po zerwaniu ze mną. Wyszłam z założenia że to ON mi obiecywał, ON mnie oszukał, ON zrobił to siamto, ON mnie zranił, nie ona. Koleżanki zaczęły gadać że jest taka siaka i owaka, krzywe nogi, krzywe zęby, na co ja stwierdzałam z uśmiechem: ślepe jesteście? przecież ona jest bardzo ładna i wszystko ma proste i na miejscu dlatego też zastanawiam się co to dziewczę widzi w takim brzydalu i głupku? nie pomyliłam się bo go kopnęła w cztery litery parę m-cy później i ex się obudził że ona była pomyłką i chciałby wrócić do mnie.

A ostatnio nawet szłam przez korytarz po maturach z koleżanką i ta ex mojego ex(jak to brzmi) miała baaardzo wysokie szpilki, centralnie przede mną wywaliła się dość nieprzyjemnie więc podałam jej rękę żeby wstała. Powiedziała dziękuję, aczkolwiek jej mina:bezcenna, ja: nie ma za co i się do siebie uśmiechnęłyśmy No trochę to śmieszne było Dlaczego mam nienawidzić jakiejś obcej laski skoro to mój były jest, był i będzie idiotą?
Mój ex jest z moją przyjaciółką..
Stary 2010-05-24, 10:27   #87
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alicjawkrainieczarow Pokaż wiadomość
dorzucę jeszcze historie mojego dobrego kumpla- Kiedy zerwal po 5 latach z dziewczyną dla innej ona w akcie desperacji wkręciła mu że jest w ciąży. Kumpel się ucieszyl i z nia zamieszkał. Żyli sobie tak jakieś 4 miesiące po czym ona powiedziala,ze to nieprawda. Dziwne tylko,ze nie zauważył,że nie ma brzucha ani zadnych objawów . Kopnąl ją natychmiast i wrócił do tamtej a niedługo biorą ślub
Moja droga
Mam siostrę w ciąży
Jest w 4 miesiącu i dopiero teraz ma delikatnie zaokrąglony brzuszek
Głupi był,ze testu nie zawołał
Mnie jak kiedyś spóźniał się okres i powiedziałam o tym eksowi to spojrzał na mnie z miną barana i powiedział,że nie mogę mu tego zrobić,że on nie może być ojcem
Więc Twój kumpel i tak zachował sie świetnie
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2010-05-24, 10:50   #88
tacyta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loloona_79 Pokaż wiadomość
nienawidzenie nowej laski byłego jest chyba naturalne
nawet jak psuło sie w związku kilka miesięcy/lat to i tak nowa laska z reguły jest tym impulsem do odejscia faceta
tak było u mnie - nie układało nam sie juz długo, ja sama chciałam nie raz odejść tylko własnie tego impulsu mi brakowało. ale mimo wszytsko, gdy pojawiła się Lafirynda, jest ciężej,

Czemu?
To proste: ( zreszta juz dziewczyny pisaóły o tym)
- porównuje się z nia ( ona brunetka i niska - i brzydka ale to moje subiektywne zdanie - ja wysoka blondynka, ona sie wspina jak moj ex a ja jestem typowo plażowa)
- zwalam na nia wine ze rozpadł sie ostatecznie moj związek ( nie ważne ze było żle wcześniej , i tak ja winie i zdania irracjonalnego nie zmienie )
- wizualizuje sobie ich zycie - co teraz robią, jak sie kochają jak robią wspólnie śniadanie w nd a ja tu sama a kotem siedze....)

po prostu wściek i irytacja, mimo ze nie chcę JEGO spowrotem, jej nienawidzę szczerze i dozgonnie
Nie to nie jest ani naturalne ani racjonalne, żeby winić osobę trzecią, jak związek już się od dawna sypał i prędzej czy później i tak by się całkowicie rozsypał, tylko że żadna z osób pozostających w związku nie miała odwagi, żeby go wcześniej zakończyć ani siły, chęci, żeby ratować.
tacyta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-24, 11:00   #89
201704051255
Konto usunięte

Przykład pewnej panienki, którą się brzydzę.
Mnie nikt nie rzucił, więc nie mam takich wspomnień (ok jeden, ale nie mialam kiedy plakac, bo kilka dni przed zerwaniem bylam juz z obecnym).

Facet się z nią rozstał bo go zdradziła. Kręcila się cały czas wokół niego, acz bez skutku. Pojawiły sie nowe dziewczyny w towarzystwie, wiec ta postanowila zrobić klienta na dzidzi. Powiedziała, ze jest w ciazy. Urobila go, zaczeli ze soba znow sypiać. Pewnego dnia przyszła zakomunikować, ze poroniła. Miesiąc później dowiedział się, że zaszła, kiedy sypiali ze sobą podczas jej udawanej ciąży. Odzyskała go chyba na rok.

No i ex mojego TZ, brała go za każdym razem, nawet po zdradzie na płacz i wracał do niej, bo nie mógl na to patrzeć.

Jeju jakbym swojemu wkrecila, ze jestem w ciazy, to by sobie wlosy chyba powyrywał (a ma takie ladne)

Edytowane przez 201704051255
Czas edycji: 2010-05-24 o 11:05
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-24, 11:24   #90
AguŚ87
Zakorzenienie

Limona ty masz mistrza z tymi akcjami

aa i wątek super mam nadzieje ze porzucone panny czytając go nie będą robic takich przypałów

jak mnie ex rzucił po paru latach, poznałam nowego faceta i wieeecznie go ciągałam do klub u(ze to niby bawic sie chce) tylko po to by go ex widział średnio chodziłam tam nawet 3 razy w tyg

z pisaniem i podrzucaniem listów tez mam juz wprawe ze niby przy okazji oddania ciuchów przypadkiem się znalazł w reklamówce

jednego starszyłam policją nie pamiętam o oc juz chodziło chyba mi kase wisiał czy coś.

Doooobrze ze juz nie robie t akich rzeczy, wyroslam z tego juz dawno temu

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości