![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co głupiego robiłaś po porzuceniu, by odzyskać faceta
Limonka, myślałam, że żartujesz z tym wątkiem.
![]() Większość dziewczyn znam z wątku rozstaniowego, ale dołożę i tutaj swoje trzy grosze. Jak dobrze mieć tą świadomość, że nie tylko byłam taka popaprana. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Ooo matko
![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
O i jeszcze mi się przypomniało.
![]() Upijanie się i dzwonienie po pijaku, ale to taka norma. Jednak przeszłam siebie jak się NIE upiłam, a wkręciłam ex, że tak i mówiłam, że nie wiem gdzie jestem, że się zabiję, żeby wrócił, że jestem w jakimś lesie (byłam, ale w takim koło domu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Pamiętam jak lata temu z paroma koleżankami jako koło nieszczęśliwie zakochanych lub porzuconych gimnazjalistek zrobiłyśmy sobie magiczną noc przyzywania niedoszłych lub byłych ukochanych, by do nas wrócili. Opuszczony dom, świece i muzyka. To było dopiero!
![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Do jednego napisałam romantyczny, tkliwy list, którego (dzięki Bogu!) ostatecznie nie wysłałam. I dobrze, bo po miesiącu, gdy go czytałam, stwierdziłam, że wypisywałam totalne bzdury
![]() Wg mnie rozstanie (bez względu na to, kto zrywa) oznacza definitywny koniec. Nie piszę wtedy do faceta, nie dzwonię, zrywam z nim kontakt i nie próbuję zostać jego przyjaciółką, w nadziei, że za jakiś czas znowu będziemy razem ![]() Jestem po prostu zbyt dumna, by błagać o miłość ![]()
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Bywało różnie, ale teraz się tego z jednej strony wstydzę a z drugiej nie mogę powstrzymać od śmiechu, czasem kazałam osobą trzecim aby przekazywały, że go kocham, wyznawałam sama miłość itp. a poza to okropnie ryczałam i paliłam dużo. Niemądra ja, ale dzięki temu wiele się nauczyłam i wiem, że tak się nie robi.
![]() |
#68 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przepraszam, ale nawet ja z tym swoim pokręconym umysłem nie wpadłabym, by zrobić coś takiego nawet największemu wrogowi ![]() Co prawda nie były to zerwania, bo nawet z tymi chłopakami nie byłam, ale zdarzyło mi się wyznawać miłość "mojemu ukochanemu" za każdym razem kiedy go spotkałam (Boże, biedny chłopak, na szczęście było to dawno dawno temu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę tu powiedzieć nigdy i zaręczyć głową.
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Ja raz zrobiłam coś bardzo żałosnego, ale bardzo mi na tym facecie zależało.
Bardzo się pokłuciliśmy, on odszedł ode mnie, a ja zaczęłam odwalać głupie szopki, robiłam z siebie straszną ofiarę i chciałam go wziąć na litość, bardzo tego żałuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
Świetny wątek!
![]() Głupot po rozstaniu typu upijanie się do lustra ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez stasiek Czas edycji: 2010-05-23 o 21:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
No, a jakie tam rzeczy pisał...
Założył nawet bloga, do którego podał mi hasło, wypisywał tam swoje gorzkie żale, pisał, że miałam byc matką jego dzieci (miałam wtedy 16 lat ![]() Wyśmiałam go ,bloga usunął, szkoda, że nie zapisalam jego głupot... Poza tym, jak już nie byliśmy razem, pisał smsy do mojej mamy, jak byłam na operacji, z pytaniem, jak tam JEGO Słoneczko... ![]()
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Ja w sumie byłam ze swoim exem dwa lata. Za każdym razem, gdy ze mną zrywał (tak, za każdym a było tego z pięć
![]()
![]() |
#74 |
BAN stały
|
Mój kolega w pewnym momencie zapragnął ze mną być, proponował mi wspólne wypady itd., a że ja nie byłam zainteresowana, no to powiedział mojemu obecnemu facetowi, że ja do niego pisuję często i gęsto i proponowałam nawet spotkanie. że na niego lecę.
Ale na szczęście dziś z nim jestem, pomimo tego, ze on uwierzył wowczas tamtemu koledze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Chlopak z którym byłam dawno temu po 3 miesiącach od naszego rozstania znalazl sobie nową. Wydawalo mi się, że uczucie do niego mi przeszlo,ale kiedy dowiedzialam się o tej pannicy to uruchomil się pies ogrodnika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koleś był stuknięty i do tej pory ma zero szacunku do dziewczyn,ale wiem,że gdybym nie odstawiała rożnych scen związek trwałby dlużej-on uwielbia latać za dziewczynami ktore są nie do zdobycia-kiedy zaczynalam sie przed nim płaszczyć to mial mnie gdzies ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Co do zalu do dziewczyny, ktoraby mi odbila chlopaka to zdecydowanie nie mialabym. I nie sa to czcze slowa, jako ze moj ostatni ex zdradzal mnie na prawo i lewo i nigdy nie pomyslalam o nich, tych dziewczynach zle. Co prawda to ja go zostawilam, ale moim bledem bylo dazenie do spotkan (przez jakis czas) na co on chetnie zreszta przystawal i wypisywanie smsow po pijaku (niby ze przez pomylke).
Mam tez doswiadczenia z byla mojego (tez juz ex) chlopaka, ktora kiedy dowiedziala sie, ze jestesmy razem, zdobyla jakims sposobem numery gg moich i jego wspolnych znajomych i wypisywala do nich czemu to on mnie dla niej zostawil, wypytywala jaka jestem i namawiala ich do naklaniania go do zerwania ze mna i powrotu do niej. Koniec koncow uzyskala swoj cel, a moja glupota bylo, ze napisalam po 3 tygodniach do niego, ze go kocham i zeby dal nam szanse, czego zaluje po dzis dzien. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
Do mich najgorszych przewinień zaliczają się "pomyłkowe smsy" wysyłane do ex.. Że niby do kogoś innego, o treści która mogłaby dać do myślenia
![]() Jeden z moich ex, zadzwonił do mnie po pijaku, zapłakany, że ma raka i ostatnie miesiące życia, że jego rodzice nawet jeszcze nie wiedzą i wyżulił spotkanie. Chłopak żyje do dziś, a było to jakieś 3 lata temu, wymyśloine tylko po to żebym się z nim spotkała. Dodam, że zaangażował e to inne osoby, aby stało się to bardziej realistyczne, innych też okłamał. Kolejny ex chciał się zabijać, jak spotkaliśmy się na imprezie i rozmawiałam z kumplem, zrobił mego awanturę, że się się źle prowadzę i że one powie o tym moim rodzicom, i że już nigdy nigdzie nie wyjdę, bo jak tak może być żebym ja rozmawiała z facetem ktoórego on nie zna ![]() A i jeden kumpel, z którym znałam się wiele lat i w życiu nie wpadłabym żeby "pogłebić" nasze relacje, po tym jak dowiedział się, że z kimś się spotykam, poprosił o szybkioe spotkanie, i z wyrzutami mówił że ona mazaproszenia na urpodziny kumpla i mielismy tam isc razem, co on teraz powioe znajomym, bedzie musiał jakąs historyjke zmyślić, bo przeciez oni myślą, że jesteśmy razem..<co jest> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Poniewaz z pewnym panem pobiłam wszelkie rekordy jako rzucana laska (i w ilości porzuceń, i w zrobieniu z siebie żałosnej sieroty), mam mnóstwo historii. 1 z wielu: powiedziałam, że nie moze mnie zostawić, bo jestem w ciąży
![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:02 ---------- Poprzedni post napisano o 05:58 ---------- Też myślałam, że żartuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:02 ---------- Szczerze mówiąc, czekam z utęsknieniem na laski z rozstawionego. Czytając na tamtym wątku Ich historie z próbami zwrócenia na siebie uwagi byłych, brzmią one jak dramat. Tu się z podobnych historii śmiejemy. Ale wiadomo - trzeba czasu. ---------- Dopisano o 06:16 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ---------- Ten sam facet, całkowicie 1 rozstanie i najgorsze, właściwie tuż przed (najwięcej głupich akcji z mej strony). wiedziałam już, że facet spotyka się z inną... Leżymy w łóżku ![]() ![]() ![]() Jezuuu... ![]() Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2010-05-24 o 05:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
dorzucę jeszcze historie mojego dobrego kumpla- Kiedy zerwal po 5 latach z dziewczyną dla innej ona w akcie desperacji wkręciła mu że jest w ciąży. Kumpel się ucieszyl i z nia zamieszkał. Żyli sobie tak jakieś 4 miesiące po czym ona powiedziala,ze to nieprawda
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Buc
|
nie robiłam jakiś wielkich numerów, ograniczało się do pomroczności jasnej czyli :
upijania się jak dzika świnia i pisania smsów o takich treściach, że do dziś robi mi się słabo ( a było to 3,5 roku temu) wycia, płakania - nie, to nie był zwykły płacz. To było wycie poranionego żubra. błagania, poniżania się - facet mnie rzucił ( a raczej rzucał powoli ) w bardzo bardzo niefajny sposób, a ja prosiłam go jeszcze aby do mnie wrócił. ![]() ![]()
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Z facetem, z którym nadal jestem: rozmawiamy przez telefon, ja mam jakieś pretensje, a on mi w końcu wypala nie chce z tobą chyba być.
Rzuciłam słuchawką, by 3 sekundy potem dzwonić i pytać, czy na pewno, czy jest pewien swojej decyzji, czy tego naprawdę chce, czy to ostateczne rozstanie. Odpowiadał mi nie wiem, nie widzę innego rozwiązania, wtedy rzucałam słuchawką i dzwoniłam po 5 min z tymi samymi pytaniami, albo prośbami, by się zdecydował. I tak w nocy ze 2 godziny dopóki nie wyłączył telefonu ![]() Jako usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że byłam kompletnie pijana ![]() Edytowane przez Melancthe Czas edycji: 2010-05-24 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Nie przebiję Waszych wyczynów
![]() Do jednego z Exów napisałam maila (ale był on w spokojnym tonie), innego błagałam: nie zostawiaj mnie, nie chcę Cię stracić ![]() ![]()
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
ja na cale szczęście nie mam żadnych takich głupich wpadek poza chwilami "czułości" w smsach po alkoholu:P
Ale pamiętam jak zerwałam kiedyś z facetem,który uparcie wmawiał(i wmawia nieprzerwanie od 5 lat)że jestem jego 1 milością... Koleś upił się po zerwaniu w sztok,przyszedł pod moje okno,i ryczał chyba z godzinę,żebym wróciła bo on tak strasznie mnie kocha i żyć beze mnie nie może i żebym mu powiedziała co on takiego zrobił że go rzuciłam(syttacja typu otwierasz oczy rano jako pierwszego widzisz jego,idziesz spać on jest ostatnim którego zobaczysz)... Potem zaczął się odgrażać,że się zabiję,że skoczy z okna i będę go miała na sumieniu a na końcu (z racji tego,że wypił za dużo) zwymiotował mi pod oknem ![]() ![]() ![]() ![]() Nie muszę chyba mówić jak zareagowałam wtedy na całą sytuację...Zadzwoniłam po jego brata,kazałam go zabrać do domu a sama nie chciałam go widzieć przez jakiś czas... Zważając na powyższy fakt należy dodać,że mieliśmy wtedy po 16 lat:P Ale wypominam mu to do tej pory:P
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#87 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam siostrę w ciąży ![]() Jest w 4 miesiącu i dopiero teraz ma delikatnie zaokrąglony brzuszek ![]() Głupi był,ze testu nie zawołał ![]() Mnie jak kiedyś spóźniał się okres i powiedziałam o tym eksowi to spojrzał na mnie z miną barana i powiedział,że nie mogę mu tego zrobić,że on nie może być ojcem ![]() ![]() ![]() Więc Twój kumpel i tak zachował sie świetnie ![]()
![]() |
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
Przykład pewnej panienki, którą się brzydzę.
Mnie nikt nie rzucił, więc nie mam takich wspomnień (ok jeden, ale nie mialam kiedy plakac, bo kilka dni przed zerwaniem bylam juz z obecnym). Facet się z nią rozstał bo go zdradziła. Kręcila się cały czas wokół niego, acz bez skutku. Pojawiły sie nowe dziewczyny w towarzystwie, wiec ta postanowila zrobić klienta na dzidzi. Powiedziała, ze jest w ciazy. Urobila go, zaczeli ze soba znow sypiać. Pewnego dnia przyszła zakomunikować, ze poroniła. Miesiąc później dowiedział się, że zaszła, kiedy sypiali ze sobą podczas jej udawanej ciąży. Odzyskała go chyba na rok. No i ex mojego TZ, brała go za każdym razem, nawet po zdradzie na płacz i wracał do niej, bo nie mógl na to patrzeć. Jeju jakbym swojemu wkrecila, ze jestem w ciazy, to by sobie wlosy chyba powyrywał ![]() Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2010-05-24 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Limona ty masz mistrza z tymi akcjami
![]() aa i wątek super mam nadzieje ze porzucone panny czytając go nie będą robic takich przypałów ![]() jak mnie ex rzucił po paru latach, poznałam nowego faceta i wieeecznie go ciągałam do klub u(ze to niby bawic sie chce) tylko po to by go ex widział ![]() ![]() z pisaniem i podrzucaniem listów tez mam juz wprawe ![]() ![]() jednego starszyłam policją ![]() Doooobrze ze juz nie robie t akich rzeczy, wyroslam z tego juz dawno temu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.