|
|
#61 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: dwa fluidy Chanel
Cytat:
![]()
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
obawiam sie, ze one sa zbyt delikatne, aby dobrze to aparatem uchwycic...
|
#63 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Magda, a Ty nakładałaś je na całą buzię? Jak tak to jaki miałas efekt?
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)...poza tym on ma drobinki (najwiecej na poczatku i to ladnie rozswietla...choc nie jest ich ani duzo, ani nie sa na twarzy widoczne....(ja po 2 latach uzywania guerlaina - tego w gabeczce dowiedzialam sie, ze on ma drobinki, bo ja ich nie widzialam na sobie, a babka w S. jak machnela nim na reke, to faktycznie drobinki byly )zrobilam zdjecie dla porownania obu pryzm (nowej i uzywanej) i rozu diora, ten jest jasnorozowy i jego wystarczy jedna aplikacja, aby byl widoczny...ale daje efekt swiezej, zdrowej twarzy ![]() kolory sa troche mniej intensywne, bo swiatlo sztuczne...
|
|
#65 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Najwyżej puszczę je w swiat dalej, jak mi nie spodobają się
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mysle, ze przypadna Ci do gustu...mozesz je nawet jako puder stosowac, bo zrozumialam, ze masz jasna karnacje... ![]() jeszcze mi sie przypomnialo co z nimi robie...jak potrzebuje rozswietlic kacik oka (a czasem mi sie zdarza taki wymyslny makijaz ) i nie mam nic pod reka, to pryzmy sie swietnie nadaja do tego...kazdy z kwadracikow osobno...mozna z nimi kombinowac na wiele sposobow....i to jest w nich fajne![]() jak masz ochote sie z tym tematem 'przespac', to ja nie mam nic przeciwko, bo jutro do S. nie musze isc
|
|
#67 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Kochana, ja się już zdecydowałam i koniec kropka I dzięki jeszcze raz za wszystkie szczegółowe odpowiedzi, za cierpliwość i za rady co do pryzm A teraz czas przejść do konkretów wysyłkowych, ale może na pw? Zapraszam
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-05-26 o 10:01 |
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

)...poza tym on ma drobinki (najwiecej na poczatku i to ladnie rozswietla...choc nie jest ich ani duzo, ani nie sa na twarzy widoczne....(ja po 2 latach uzywania guerlaina - tego w gabeczce dowiedzialam sie, ze on ma drobinki, bo ja ich nie widzialam na sobie, a babka w S. jak machnela nim na reke, to faktycznie drobinki byly