![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój kramik z drobiazgami - zapraszam!
podoba mi się u Ciebie:
Veet Suprem' Esence. Łatwe u użyciu plastry z woskiem do depilacji na zimno. Zapach aksamitnej róży i olejki eteryczne. NOWE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
a ja tylko byłyszczol wybrałam ![]() eternity chętnie wymienię za zapach jakiś ![]() pogapię się w twoje skarby i może coś wygrzebię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic więcej nie wpadło mi w oko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
widzę, że nieaktualny wątek, ale pytałaś u mnie o EL Beautiful z drobinkami, więc tu odpowiem
![]() chętnie jakiś inny zapach [świeże, powietrzno-wodne, herbaciane, ew. kadzidlane], końcówka może być - dla wypróbowania, albo paletki cieni cielistych beży/brązów i ew. niebieskich ![]() masz może coś do zaproponowania? ciuszki mnie nie interesują |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Rozmiar 16
![]() ![]()
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
up
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wypatrzyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza wątkiem mam szminkę Clarins nr 717 [ciemna stonowana śliwka] i pojedyncze "kostki lodu" z cieniami Estee Lauder [sugared almond, sea grass i silver ball] - wszystko tylko maźnięte dla sprawdzenia kolorku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
![]() dla siebie widziałabym tylko zapach EL ale boję się, że nie uda mi się naprawić atomizera ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
sądzę, że jedynym ratunkiem dla EL jest przelanie do całkiem nowej buteleczki z nowym atomizerem - co pewnie sama uczynię, jeśli nie będzie chętnych ;-)
pozdrawiam, M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za odlewki: jlo live, Escada ocean lounge ?
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
witaj,
cos u mnie za korektor guerlain i mgielke do wlosow?
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
bardzo podobają mi się kolczyki
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- jak duże odlewki Cię interesują? bardzo ciekawią mnie książki, szczególnie leksykony i 3 pozycje Frances Hodgson Burnett. może szukasz jakiś ubrań? mogę szukać poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
za kolczyki głównie jakąś mniejszą (30-50ml) pojemność perfum, może masz jakąś ciekawą propozycję?
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Za ubrania dziękuję, bo swoich mam tyle, że sobie z nimi poradzić nie mogę
![]() Chciałam jeszcze zapytać czy oprócz jlo live, Escada ocean jest możliwość zrobienia odlewek z dior addict2 limitowanki summer litchi, summer peonies lub z jakiś innych zapachów? Jeśli chodzi o ich wielkość, to byśmy się dogadały jakoś, żeby wartość odpowiadała wartości książek.
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-07-11 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
diorków już mam malutko więc odlewki są nieaktualne - zaraz ściągnę je z wątku. poza tym wszystkie zapachy mam w wątku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Kochana to czy taka opcja wymianki byłaby dla ciebie odpowiednia?
Za leksykon czyli 6 książek w etui plus 3 książki F.H.B ( wszystkie książki są w twardych okładkach oprócz Tajemniczego Ogrodu ) Odlewki po 10 ml: jlo live Escada ocean lounge C.K. eternity momment Clinique Happy summer jlo live luxe Balsam Ava Ja wysyłałabym wszystko paczką, bo ciężkie a ty poleconym ekonomicznym. ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Jeszcze co do książek F.H.B to mam książkę tej autorki "Zaginiony książę". Gdybyś była zainteresowana to mogłabym ją dorzucić do wymianki tylko to dopiero w środę, bo jest u moich rodziców.
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. nie mam atomizerów 2. nie zrobię odlewki balsamu ponieważ nie za bardzo mam w co ale mogę Ci go oddać w całości. mogłabym Cię prosić o link poglądowy do leksykonów - chciałabym mieć pewność, że to te które mnie interesują ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Atomki mogę przysłać, balsamem byłabym zainteresowana w całości i napisz proszę czy będzie cię interesowała książka "Zaginiony książę".
Zaraz załączę zdjęcia książek, które cię interesują.
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-07-11 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli: balsam ava plus po 10ml perfum w twoich atomkach? powiedz mi jeszcze jak długo książki były używane? Edytowane przez peonies Czas edycji: 2010-07-11 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
A czy jest jeszcze szansa żebyś mi odpsikała 5 ml Armani Jasmin za Zaginionego Księcia?
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.