![]() |
#61 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Lakiery Bell
Moniu, jeszcze nie dostałam od nich maila. Na razie napisałam ze mamy fajne pomysły i czy są zainteresowani gdyż nam zależy by wypromować Bell. By nie zignorowali mojego pojedynczego maila Wy popieracie go swoimi by zobaczyli że sporo osób jest tym zainteresowanych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
No teraz pozostaje czekać i mieć nadzieję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja marzyłabym o jakieś rozbielonej brzoskwini, kremowej i kolorze popielatym, jak jedna warstwa Mirror Mirror - dwie robią się ciemne, więc chyba mogłoby być wykończenie jelly ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Właśnie. Kremowy, kryjący popielaty oraz ciemna szarość, także kremowa...
![]()
![]() |
#66 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja coś banalniejszego zaproponuję- bardzo, bardzo ciemna czerwień, prawie czarna. Niby firmy oferują takie lakiery, ale dla mnie są one za jasne i zbyt wpadają w brąz. A jeżeli już coś się takiego pojawi, to ma drobinki, które dodają tej "czerwoności", a mnie chodzi o lakier kremowy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaaak, taka jak ciemnoczerwone, dobrze dojrzałe wiśnie, prawie czarne... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Skoro jesteśmy przy czerwieniach, to optowałabym za czerwienią, ale strażacką, jasną i bardzo oczoj**ną, potocznie mówiąc. Taka, która z daleka dawalaby po oczach. I za brzoskwinią, kremowa, ale kryjącą.
Wydaje mi się też, że powodzeniem mogłaby się cieszyc pastelowa, jasna lawenda.
![]() |
#70 |
po prostu Em :)
|
Aggie125, ja mam taką czerwień z Essence Multi Dimension.
![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio kukałam na lakiery Essence, ale jasną czerwień widzialam tylko z Colour & Go. Do dziś wspominam lakier Inglota, który kupiłam sobie jeszcze w liceum i którego zużyłam kilka buteleczek pod rząd. Idealna, strażacka czerwień
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
|
Zrobię zdjęcia jak będę mogła.
![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Glam Girl nr 29?
![]() Pastelowa lawenda? Hmm...miałabym na taką ochotę, ale żeby miała taki trochę szary odcień... tzn. nie taki czysty fiolecik. Ale to moje widzimisię ![]() Taką ciemną czerwień jak napisałam, to kupiłabym bez zastanawiania się. Chociaż, patrząc po dłoniach Polek, to takie ciemne kolorki raczej nie idą, najczęściej widuję krwistą czerwień/frencha/pastele. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
A może seria owocowa?
Malina, jagoda, dojrzała wiśnia, czerwone jabłuszko? ![]() Lub mała seria w rodzaju "Dziewczyna Quentina", czyli wzorowana na bohaterkach filmów Tarantino. Metaliczna czerwień, metaliczny brąz, klasyczna czerń? Takie male trio? Do tego stand z młodą modelką o typie urody zbuntowanej nastolatki i krotkich paznokciach (żadne wymanikiurowane cudeńka, ot, taka zbuntowana, niegrzeczna nastolatka).
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2010-06-02 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
Nie wiem, sprawdzę nr jak będę w domu.
![]()
![]() |
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jagoda- może ciemny, nasycony fiolet, prawie czarny z niebieskimi drobinkami? ![]() Dojrzała wiśnia- no ja bym tu widziała kremową ciemną czerwień o której pisałam- wiem powtarzam się, ale śnię po nocach o takim kolorze ![]() Czerwone jabłuszko- i tutaj oczorypna czerwień ![]() Może jakaś żółć/pomarańcz do tego? Wspominana wcześniej kryjąca, jasna, kremowa brzoskwinka/ morelka? Ja mam czerwień z MD i chyba z tej serii nie ma innej czerwieni ![]() ![]() Dziewczyna Quentina? ![]() Zbuntowana? Takie "Anarchy in the PL"? ![]() Metaliczna czerwień coś jak Thunderbird China glaze ? Takie ciemne? Może metaliczna zieleń? Aha- tak mi przyszło do głowy...ale nie jestem do końca przekonana, jak to by się u nas przyjęło...może kolekcja inspirowana następującymi paniami- Marlene Dietrich, Rita Hayworth, Marilyn Monroe? Monroe- blondynka, Rita- rudowłosa, ale Marlene- też blondynka a brunetka by się przydała...niestety brunetki nie kojarzę z tego okresu... Edytowane przez Kiciunia88 Czas edycji: 2010-06-02 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
fajne pomysły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Ja też przesłałam poparcie
![]() Z Bell mam Fashion Colour 304, 305, 307, 311, a z Glam Wear 411. Wszystkie są genialne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do pomarańczy, to Bell ma naprawdę ładną drobinkową pomarańcz , tak samo ma drobinkowy błękit (podobny do Caribbean Blue ChG). Kremowa malina też mi się rzuciła dzisiaj w oczy, ale głowy nie dam, bo tylko zerknęłam. Najlepszy wybór mają chyba z fioletów i róży. Generalnie szkoda, że na stronie nie ma zaktualizowanych wszystkich kolorów i nie mają dobrych zdjęć i zbliżeń. Bo tak to głupio pisać do firmy o wprowadzenie nowych kolorów, jak nie znamy wszystkich, które wypuścili. W ogóle ten bell mnie kusi i kusi, ostatnio też widziałam taki ładny kremowy beż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i racja z tym że nawet nie wiemy co oni w tych kolekcjach mają dokładnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
To co piszemy to takie nasze luźne przemyślenia jak na razie
![]() Bell ma mocny róż, mnie chodziło o coś ciemniejszego. Pomarańcz jest, ale czy to brzoskwinia? Pisałyśmy o kremowej, bez drobinek, mocno kryjącej. Dwa niebieskie też mają- widziałam na stronie Klubu Lakierowego. Ja na stoisku z Bell byłam jakiś czas temu już, więc możliwe, że mają jakieś nowości ![]() ![]() Ale fakt, najwięcej jest czerwieni/róży i odcieni takich, jak do frencha, bo takie się chyba najlepiej sprzedają. Takie, które trafiły w mój gust to bardzo ciemny fiolet 424, gorzka czekolada 414, chętnie kupiłabym bardzo ciemną czerwień, bardzo ciemną zieleń i granat bardzo ciemny, jakąś szarość też ![]() Cytat:
![]() ![]() Aha- co myślicie o dzieleniu odcieni na kolekcje? Podobnie jak czyni to np. OPI? Edytowane przez Kiciunia88 Czas edycji: 2010-06-03 o 08:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aggie - zaraz Cie tam zatrudnią ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
Wspominana przeze mnie strażacka czerwień Essence to 29 Glam Girl.
![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
A mi właśnie zamarzyły się wszystkie ciemne odcienie zieleni - szmaragdowy, sosnowy lekko brudny i zszarzały, taki jak skórka od arbuza, butelkowy, liści drzewek cytrusowych... ach...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Powtórzę się- piękna czerwień
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Również bardzo lubię lakiery Bell
![]() ![]() Edytowane przez anonyme Czas edycji: 2010-06-04 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Bell milczy-co robimy?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Wykupujemy to co jest dostępne... i pokornie czekamy na więcej kolorków?
![]() ![]() Mnie ostatnio wzięło na delikatne, frenchowe kolorki i nabyłam Bell French manicure nr. 012...co ciekawe, kolory na stronie z tej serii kończą się na 007... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.