|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 12 !! :)
Czy produkt za 6zł z programu lojalnościowego wlicza się do bazy upustu?
Katalog 8 u mnie tragicznie! Doszło do tego, że prawie co do złotówki wyliczam zamówienie i muszę dociągnąć na siłę do 150zł.. Nie wezmę nic z tego programu 5 za 50.. przynajmniej nie w pierwszym terminie. |
|
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
Ja w swojej zebrze znalazłam... pokruszony krakers tuc i jakieś chińskie opakowanie po nim. Obrzydliwe
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak będziesz mieć fakturkę daj znać czy masz Batyckiego , bo właśnie też zastanawiam się nad puszczeniem małego zmówienia po to ,aby ją dostać wreszcie.
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
mi się ta zebra nawet podoba.. jako torba weekendowa to może być
![]() mam już pierwsze zamówienie na K09 i się zastanawiam, czy zamówić to jeszcze z K08 i zarobić więcej, czy zamawiać normalnie za 3 tygodnie..
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez mam ZEBRE ( od wczoraj) i jestem z niej zadowolona . Jest duza i pojemna . Ja juz sie nie moge doczekac kiedy dostane te wszystkie rzeczy z planet Spa
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie nie moge doczekac na paczke. Niby to nie jest moj dzien dostawy ale czesto sie zdarza ze jest we wtorek
![]() Edit: A co do katalogu 09 tez myślałam o zrobieniu upustu na zapachy tylko ze 10%
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ Edytowane przez KarolaKG Czas edycji: 2010-06-01 o 18:05 |
|
|
|
#69 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
hehe ja tez bede miala 1 dzien wczesniej bo panowie chca sie przez długim wekendem wyrobić. |
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19722884]hehe ja tez bede miala 1 dzien wczesniej bo panowie chca sie przez długim wekendem wyrobić.[/QUOTE]
I mnie to bardzo cieszy bo torba przyda mi sie na wyjazd
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka typowo podróżna - z wieszaczkiem. po rozpięciu ma z każdej strony foliowe przegródki zapinane na zamek... myślałam ,że będzie to zwykła kosmetyczka damska ![]() pokrowca też nie zdobyłam, bo mało kto zamawia Anew |
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie da się jej zeskanować
a aparat mam u teściowej
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
No trudno, nic sie nie stało, a my jakos przezyjemy
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
U mnie katalog 8 to straszna nędza mam na 60 zł a jutro skłafdam zamówienie
|
|
|
|
#76 |
|
zaglądam sobie czasem
|
A jakie szampony i żele pod prysznic z avonu polecacie?
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
a dla mnie zebry zabrakło
![]() a to dopiero dzień C ......... |
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny prosze o pomoc; mianowicie, wysłałam dziś zamówienie z 8 jednak po chwili złożyłam domówienie na etui na okulary... Dostałam takiego maila od Avonu:
Szanowna Konsultantko / Szanowny Konsultancie, Zostało złożone domówienie dnia 2010.06.01 o 17:51:57. Domówienie może być zrealizowane tylko poprzez dodanie go do zamówienia aktualnie przetwarzanego w Avon. Jeśli chcesz anulować złożone domówienie lub zamienić je na zamówienie skontaktuj się z Działem Obsługi Klienta. Co mam napisać do tego Działu Obsługi?? |
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Na wątek katalogowy wrzuciłam zdjecia nowego odcienia lakieru - Mambo Melon - nie miałam odwagi zamówić tego zielonego
poza tym zauważyłam, że w polskim katalogu ten lakier jest inaczej przedstawiony - tzn kolor bardziej rzeczywisty niż to co mi pokazali w brytyjskim HT
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczęta może któraś z was będzie wiedziała dlaczego nie działa mi opcja wysyłania e-katalogu do klientek ??
![]() dostałam u siebie na pocztę taką informację: temat: DELIVERY FAILUTE..... Your message Subject: katalog 10 was not delivered to: xxxx - adres na który wysyłałam because: Error transferring to mx.WP.PL; SMTP Protocol Returned a Permanent Error 550 BLAD SPF - zobacz strone / SPF Error: Please see http://spf.pobox.com/why.html?sender...ver=smtp.wp.pl Jesli jestes uzytkownikiem p nie wiem co mam zrobić, żeby mi to działało?? miała któraś podobną sytuację ? |
|
|
|
#83 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#84 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja się spodziewałam takiej strażackiej czerwieni a tu taki koralowy cieżko mi się do niego przyzwyczaić choć mam dużo krzykliwych kolorów najwyżej będę malować pzanokcie u stóp tylko - przy białych klapkach będzie ładnie wyglądać
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie Mambo Melon jest podobny do tego co jest ukazane w katalogu 10
mi się on podoba - właśnie mam go na pazurkach
|
|
|
|
#86 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz te rzeczy są produkowane w Chinach - może to przesłanie jakiegoś biednego robotnika...
Jedyna możliwość mężczyzny, by mieć ostatnie słowo, to przyznać rację kobiecie ![]() Start 104,5 -101,2 - 99,4 Jest 96,9 Najbliższy cel 90 Chciałabym 60 http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...89e3fb1e3e.png |
|
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
Odpisali mi czy mozna zmienic adres dostawy (odpisywali mi 4 dni)
Szanowna Konsultantko, Uprzejmie informujemy, że zmiana adresu dostawy paczek oraz adresu zamieszkania (korespondencji) jest możliwa na podstawie pisma wysłanego listem lub mailem ze Strefy Konsultantki. Zamówienie z katalogu 08/2010 zostało wysłane na adres: XXXXXXX. W sprawie zmiany sposobu dostawy tego zamówienia prosimy o kontakt z firmą przewozową UPS pod numerem telefonu: 022 534 00 00 begin_of_the_skype_highli ghting 022 534 00 00 end_of_the_skype_highligh ting. Z pozdrowieniami, Ewa Kędzielska Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska Taaa
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
ranyyyyyyy dziewczyny ale Wy produkujecie tych postów, ja już porzuciłam wszelkie starania nadrobienia zaległosci, nie ma szans
![]() w związku z powyższym mam nadzieję, że wybaczycie mi jesli pytanie się pojawiło ale czy ktoś się orientuje czy krakowski COK jest w piątek otwarty? przyszła mi dziś paczka, załapałam się jakimś cudem na torbę zebrę, jakoś się na nią nie starałam a tu niespodzianka fajna nawet tylko okropnie śmierdzi no ale to normalka ![]() zamówiłam sobie w końcu tątorebkę Ruthie i jestem baaardzo zadowolona, kolor identyczny jak butki, chyba bym lepszej kolorystycznie nie znalazła poza tym jestem bardzo mile zaskoczona jakością tej torebki, pięknie odszyta, poza tym rozmiar w sam raz, fajnie, że pasek był zwinięty osobno bo przynajmniej nie jest pogięty we wszystkie strony, jak to zazwyczaj z paskami bywało.. oby się dobrze nosiła (teraz by trzeba bezdeszczowy dzień, żebym mogła sobie w tych butach wreszcie wyjść, bo zamszowe to się trochę nie nadaja na taką pluchę..)wzięłam również kolczyki Gracie, faktycznie bardzo ładne, dosyć duże i długie, troszkę mi się "kładą" na ramionach ale przebooleję, no i są dla mnie ciut ciężkie, czuję je na uszach, no ale żeby być piękną trzeba cierpieć
|
|
|
|
#89 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ok czerwony czy koralowy wg mnie jest ok a czy ktoras z was wezmie sie na odwage na ten zielony .Uwaga konkurs uwazam za otwarty !!!
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

Nie będę czekać jeszcze miesiąc, aż im się zechce wpakować do paczki
jeszcze z K08 i zarobić więcej, czy zamawiać normalnie za 3 tygodnie..
supercziroł 

67,5 Jest
55,5BĘDZIE 48

poza tym zauważyłam, że w polskim katalogu ten lakier jest inaczej przedstawiony - tzn kolor bardziej rzeczywisty niż to co mi pokazali w brytyjskim HT