|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 59 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: nowy wątek - kilka nowości m.in sukienka w krate i spodnica w grochy :) zaprasz
a kiedy dokladnie masz to wesele?
![]() To przytrzymaj dla mnie te dwie bluzeczki, mogą być za duże ale skoro Ci tak zależy to jeśli nic mi sie nie spodoba z dokładki to wykombinuje jakieś paski Jeśli chodzi o płyty to ja już nie mam ich gdzie trzymać.. razem z moim tatą mieliśmy bzika na kupowanie cd.. teraz przerzucilismy sie na dvd najlepiej z koncertów ostatnio powiększyłam moją kolekcje o koncert Iron Maiden - niby przegrywana ale i tak bezcenna ![]() w każdym razie trzymam dla Ciebie wszystko co wymieniłaś - myśle że jakos sie dogadamy i czekam na dokładke miłego wyjazdu
|
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: nowy wątek - kilka nowości m.in sukienka w krate i spodnica w grochy :) zaprasz
taak.. odkładanie wszystkiego na ostatnią chwile.. skąd ja to znam
![]() ![]() co do Tribute to Freddie Mercury to miałam okazje obejrzeć ale niestety na własność nie mam, ale mam nadzieje że to się niedługo zmieni ok, nie śpiesz się.. wszystko spokojnie na Ciebie czeka do usłyszenia ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- wiesz co.. tak sobie jeszcze przypomniałam.. mam płytke Queen gdybys chciała - o tą: http://pl.wikipedia.org/wiki/Greatest_Hits_II u mnie stoi, a Ty ją może jeszcze wykorzystasz?
|
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
No niestety, więcej już płyt CD nie mam, wszystkie poszły w świat :P tylko właśnie Queen jakos przeoczyłam
co do płyty.. chodzi Ci o nagranie jakichś składanek czy jak? co do książek.. ehh.. to jest mój słaby punkt, wydaje na nie majątek! Już coponiektóre musze wpychać na kopniakach ( jedna ze spraw odwlekana na ostatnia chwile - zaopatrzyć się w kolejną półkę na książki ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- ha! widzisz.. mam ten sam problem tyle że ja kupuje i później nie mam czasu na przeczytanie ich. .obecnie czekają na mnie jeszcze 73 książki ![]() Jestem bardzo za składanką ) Mam nadzieje że trafimy w swoje gusta, a jeśli nie to zawsze można poznać coś nowego ) zwykłą w formacie CD czy MP3? )---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- jestem bardzo chętna na Tribute to Mercury ja jutro przepatrze moją kolekcje koncertów i zobacze co mogłoby Ciebie zainteresować ] + oczywiście muzyka mój last: http://www.lastfm.pl/user/xx_czarna_xx ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- oj tak.. czas najwyższy spać - jutro mam rocznice 3 lat z chłopakiem i nie chciałabym go zabić swoim widokiem (''podbitymi oczami'' i innymi nastepstwami nieprzespanej nocy - ale bądz co bądz wizaż uzależnia spokojnej nocki Kochana ahh.. już mi ślinka cieknie na myśl o nowej muzyce
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
niestety juz jest wymianiona
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.

co do płyty.. chodzi Ci o nagranie jakichś składanek czy jak? 
) zwykłą w formacie CD czy MP3?