![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 59 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: nowy wątek - kilka nowości m.in sukienka w krate i spodnica w grochy :) zaprasz
a kiedy dokladnie masz to wesele?
![]() To przytrzymaj dla mnie te dwie bluzeczki, mogą być za duże ale skoro Ci tak zależy to jeśli nic mi sie nie spodoba z dokładki to wykombinuje jakieś paski ![]() Jeśli chodzi o płyty to ja już nie mam ich gdzie trzymać.. razem z moim tatą mieliśmy bzika na kupowanie cd.. teraz przerzucilismy sie na dvd najlepiej z koncertów ![]() ![]() w każdym razie trzymam dla Ciebie wszystko co wymieniłaś - myśle że jakos sie dogadamy i czekam na dokładke ![]() miłego wyjazdu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: nowy wątek - kilka nowości m.in sukienka w krate i spodnica w grochy :) zaprasz
taak.. odkładanie wszystkiego na ostatnią chwile.. skąd ja to znam
![]() ![]() co do Tribute to Freddie Mercury to miałam okazje obejrzeć ale niestety na własność nie mam, ale mam nadzieje że to się niedługo zmieni ![]() ok, nie śpiesz się.. wszystko spokojnie na Ciebie czeka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- wiesz co.. tak sobie jeszcze przypomniałam.. mam płytke Queen gdybys chciała - o tą: http://pl.wikipedia.org/wiki/Greatest_Hits_II u mnie stoi, a Ty ją może jeszcze wykorzystasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
No niestety, więcej już płyt CD nie mam, wszystkie poszły w świat :P tylko właśnie Queen jakos przeoczyłam
![]() ![]() co do książek.. ehh.. to jest mój słaby punkt, wydaje na nie majątek! Już coponiektóre musze wpychać na kopniakach ( jedna ze spraw odwlekana na ostatnia chwile - zaopatrzyć się w kolejną półkę na książki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- ha! widzisz.. mam ten sam problem tyle że ja kupuje i później nie mam czasu na przeczytanie ich. .obecnie czekają na mnie jeszcze 73 książki ![]() Jestem bardzo za składanką ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- jestem bardzo chętna na Tribute to Mercury ![]() ![]() ![]() mój last: http://www.lastfm.pl/user/xx_czarna_xx ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- oj tak.. czas najwyższy spać - jutro mam rocznice 3 lat z chłopakiem i nie chciałabym go zabić swoim widokiem (''podbitymi oczami'' i innymi nastepstwami nieprzespanej nocy - ale bądz co bądz wizaż uzależnia ![]() spokojnej nocki Kochana ![]() ahh.. już mi ślinka cieknie na myśl o nowej muzyce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
niestety juz jest wymianiona
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.