![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TŻ i problemy z moją pochwą... POMOCY!
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;19927666]A ja wam powiem tak: osoba, która dopiero co się zarejestrowała, nie czytam forum "bo tu same rozpustnice piszą", a zna znaczenie skrótu TŻ?
![]() Deirdre... Ty Sherlocku ![]()
![]() |
#62 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- [1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;19927666]A ja wam powiem tak: osoba, która dopiero co się zarejestrowała, nie czytam forum "bo tu same rozpustnice piszą", a zna znaczenie skrótu TŻ? ![]() Czytam forum a szczególnie ślubne i plotki.... A na to też zagladałam..... Wiem że to TOWARZYSZ ŻYCIA!!! Nie róbcie idiotki ze mnie. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
BOŻE, jeśli to prowokacja to prowokator jest świnią
Jeśli to nie jest prowokacja to dziewczyno weź się w garść i tego nie rób jak masz ryczeć w poduszkę. Trudno masz wybór - albo mieć faceta albo żyć w zgodzie ze sobą. Jeśli mi mój przyszły mąż odmówił mi seksu oralnego no to wybacz nie ma mocnych ale po pewnym czasie nasze życie intymne tak by szalenie upadło że w rezultacie byśmy się rozstali. Także musisz się z tym liczyć. Jak tak bardzo cię to boli rzuć go i zostań zakonnicą |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Jeśli to prowokacja, to ktoś ma dobry ubaw.
Jeśli nie, to autorka powinna zrozumieć, że żadna wizażystka nie napisała jej tu NA POWAŻNIE, że dotykanie się, czy seks oralny to coś złego. Mam nadzieję, że wątek nie jest na poważnie; byłam w 100% przekonana, że każda para decydując się na seks nie boi się dotykania swoich ciał! Nie, mnie się to w głowie nie mieści.
#65 |
Zakorzenienie
|
Ja rozumiem, że mogą istnieć osoby, które się "brzydzą" seksu oralnego i tak dalej (aczkolwiek ja bym to automatycznie wiązała z brakiem miłości), ale takiej nieświadomości u 20-letniej dziewczyny się nie spodziewałam.
![]() Autorko, tobie powinno być wstyd, a nie nam "rozpustnicom". |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
nie wiem czy się śmiać z prowokacji, czy płakać z ludzkiej głupoty...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Iii ewidenta prowokacja.
Dopiero sie zarejestrowala(?) a wie gdzie ma wątek zalozyc, zna skróty wizażowe, poza tym dla mnie to nie jest dziewczyna a jakis gówniarz, prawdopodobnie który niedawno bana zarobil. Poza tym sam nick - "smaczny kwiatek"- pewnie jestem rozpustna, obrzydliwa i mam problem z osobowoscia ale jak dla mnie definitywne konotacje z seksem oralnym ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
Edytowane przez awia Czas edycji: 2010-06-11 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do seksu oralnego i peetingu. Nie wiem, jak można brzydzic się dotknąc ciała swojego TŻ. Po prostu nie rozumiem tego. Klasycznego seksu się nie brzydzisz, a oralnego i peetingu już tak? Oj dziewczyno... W każdym razie, jeśli to nie jest prowokacja (a mam coraz więcej co do tego watpliwości) to jesteś niedojrzała niestety. I obawiam się, że ani do seksu, ani do małżeństwa. Współczuję trochę Twojemu TŻ...
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
stary jednooki dachowiec
|
Rzuć go. Jest przerażającym siedliskiem rozpusty i z całą pewnością będziesz smażyć się w piekle, jeśli zgodzisz się na dotknięcie go TAM.
Wakacje, wakacje, niestety...
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
muszynianka doslownie wyjełas mi to z ust.
smaczny kwiatek ja Ci mimo wszystko radze zastanowic sie nad malzenstwem z tym czlowiekiem - moze powinas zlaesc osobe która wierzy w taki sam sposob ak ty , ma podobne poglady i nie bedzie chciec nic wiecej niz sex po bozemu. A tak na marginesie - 20 lat i nie posiadasz umiejetnosci wyczytania ironii w slowach innych? Sex oralny jest dla wielu z nas gra wstepna do tego co ty robisz. Zeby "TO" bylo mile i przyjemne. Natomist jesli wolisz argumenty blizsze twojemu hmm religijnemu podejsciu ? to wiec ze twoim obowiazkiem w przyszlosci jako mezatki bedzie robienie wszystkiego co maz sobie zyczy inaczej ma prawo Cie zdradzic no coz takie realia. Pewnie dlatego za dawnych czasow, kiedy bylo wiele kobiet myslacych jak ty ,byl taki popyt na panie w czerwonych gorsetach.
#71 |
Raczkowanie
|
Wg mnie to prowokacja. Jeżeli jednak tak nie jest, to mam pytanie do autorki wątku - czy na pewno KOCHASZ swojego TŻ? Bo jak można mieć opory przed dotykaniem ukochanej osoby?
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Problemem jest tu chyba to ze Smaczny kwiatuszek wbila sobie do glowy ze sex oralny jest czyms zlym,grzechem i tylko tylko kobiety lekkich obyczajow to robia i w tym tkwi najwiekszy problem. Ale to tylko moje zdanie .........
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Jak ja Cie rozumie
![]() Ja też myślałam,że dotykanie a tym bardziej całowanie tamtych miejsc jest ohydne,ale miałam wtedy 16 lat ![]() A co do autorki wątku,spróbuj nic Ci nie szkodzi :P
#74 |
Zakorzenienie
|
A autorka zbanowana
![]()
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Ale co by nie mówić to ja osobiście ubaw mam nieziemski...
![]()
#77 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
No nie wiedziałam, że jeszcze są osoby o tak niskiej świadomosci seksualnej...
No cóż...jeśli to nie prowokacja...to aż żal czytać ![]() Dziewczyno...jeśli uprawiasz seks przed ślubem, to i tak masz grzech śmiertelny i jesteś potępiona? Nie wstyd Ci? ![]() A co mówić o takiej okropnej rzeczy, którą on Ci proponuje... Nienormalny jakiś...rzuc go natychmiast, póki jeszcze czas. Bo naprawdę on jest jakiś niewyżyty ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- A za co ona tego bana dostała? ![]()
#78 |
Zakorzenienie
|
Zglosilam ją jako trolla lub klona trolla i widac trafilam, musial to byc klon zbanowanego konta.
Złosiu, napisz chociaz czyj to klon, ciekawa jestem czy slusznie przypuszczalam ze to byl facet ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
xD ciekawe ciekawe
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Jak ja kocham wizaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
#82 |
Zadomowienie
|
ojej ,powiało prowokacją na kilometr.Swoją drogą kiepski poziom prowokacji to był
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
Jeżeli to nie prowokacja to doradzam seksuologa bo to co czytam to szok ,ale jak się wszystko mówi księdzu ?Dziewczyno wszystko co Ci radzą to jest życie poczytaj trochę bo stracisz i tego narzeczonego ,kształcisz się czytasz książki naukowe poczytaj inne nie wszystko jest grzechem tak jak to widzisz ,a najlepiej to lekarz bo będziesz nieszczęśliwa dalej i zablokowana a to nie wróży niczego dobrego odblokuj się a jeżeli nie wierzysz swojemu TŻ że rozpowie to po co chodzisz na nauki i chcesz z nim założyć rodzinę jak już mu nie wierzysz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.