![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Co kobiety chcą usłyszeć od faceta?
Właśnie wydrukowałam niemal wszystkie z podanych tu zdań- zawisną w widocznym miejscu!
![]() Ja od siebie dodam jeszcze tekst, który sprawiłby mi przyjemność: "Kochanie, jesteś najmądrzejszą osobą jaką znam! I do tego najpiękniejszą! Na prawdę, udałaś się rodzicom! " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]() Miło, że wątek się podoba ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
mój TŻ prawie wszystkie te rzeczy robi/mówi więc mam dobrze
![]() chociaż jest jedno zdanie które chciałabym usłyszeć: Kochanie, zabieram Cię dziś na spacer. niestety TŻ nie lubi spacerów, ja znów uwielbiam ![]()
Każdego dnia udowadniasz jak bardzo mnie kochasz,każdego dnia czy jest dobrze czy źle Ty jesteś ze mną. Każdego dnia utwierdzasz mnie w tym, że zawsze będziesz obok. A ja każdego dnia przekonuję się, że nie potrafię żyć bez Twojej miłości. ![]() [7.03.2009] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
...co by mezczyzna nie powiedzial to i tak bedzie zle. Takie juz sa kobity
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Rozeznanie
|
dokladnie to chcialam napisac ![]() Cytat:
ach, marzenia ![]() ![]()
![]() Edytowane przez karinkowa Czas edycji: 2010-06-20 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Wątek świetny
![]() Zdecydowanie chciałabym usłyszeć od swojego TŻ: - "kochanie, zabieram Cię na spacer" - "w piątek zabieram Cię po pracy i jedziemy na romantyczny weekend tylko we dwoje. Nie martw się, już spakowałem Twoje ulubione ciuszki ![]() - "jesteś kobietą mojego życia"- usłyszałam to raz i bardzo bym chciała usłyszeć ponownie (od tego samego TŻ - w ramach wyjaśnienia) - "kochanie, porozmawiamy?" - tak ogólnie "o nas" ![]() - "mam problem i chciałbym z Tobą o tym porozmawiać" - mój TŻ jest typem rozwiązującym swoje problemy sam na sam ze sobą ![]() Hmm...nic więcej nie przychodzi mi do głowy bo teksty typu "ugotowałem obiad" czy "posprzątałem" słyszę od niego z taką samą częstotliwością jak on ode mnie. Aha no może jeszcze - "nie śpiesz się" - dotyczy różnych sytuacji i - "pomogę Ci wybrać" - na zakupach ciuchowych ![]()
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Chciałabym usłyszeć:
-'' lubię zmywać'' lub ewnetualnie ''kupię ci zmywarkę'' ![]() -''świetnie gotuję'' ![]() -'' masz mało ubrań,musisz sobie coś kupic,masz tu moją kartę kredytową na której jest 2 000zł'' ![]() resztę to co chcę to słyszę ![]()
wymiana nowy wątek-kosmetyki naturalne, mineralne, sera i apteczne https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post49549467 Edytowane przez Claire91 Czas edycji: 2010-06-20 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
A mnie tak wystarczy:
- kochałem, kocham i będe kochał. - Ufam Ci. Wymagająca nie jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
Daj, ja to zrobię, bo się jeszcze pokaleczysz;D
Masz takie delikatne rączki, więc tylko patrz się, jak to robię xD Ciebie kotek te zasady nie dotyczą, bo ty nie jesteś zwykłą kobietą w moim życiu xD (Te trzy czasem słyszę xd) A teraz tak na poważnie bardzo chciałabym od niego usłyszeć: kochanie, jutro wracam do Wrocławia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Tak sobie myślę...i chyba jeszcze po prostu:
'Będzie jak chcesz' ![]() 'Rozumiem Cię'(zamiast pytań:"Ale co ja znowu źle zrobiłem?' ![]() Może się doczekam kiedyś ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Moje jak najbardziej realne:
"jasne, możemy mieć drugiego kota, to żaden problem, mogą nawet spać z nami w łóżku" "śpij sobie, ja sam pojadę na zakupy" "też mi się nie chce iść do moich rodziców na obiad, chodźmy we dwójkę do restauracji" "nie, nie... dzisiaj daruje sobie ten mecz, jedźmy na zakupy" "przymierz wszystkie!" "piękne buty, na pewno ci się przydadzą" "weź obie - ja płacę!" "oczywiście, że masz rację" i największe marzenie: "kochanie kupiłem ci twojego wymarzonego psa, jest tu w koszyku!"
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.