![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sposoby na tęsknotę
Muszę się dopisać
![]() Mój tż wyjeżdża dzisiaj do domu na wakacje na 3 miesiące. Przyjedzie tutaj max 2 razy na 3-4 dni ![]() Nie zniosę tego.
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie napisze ze bedzie dobrze i czas szybko zleci, bo nic to za bardzo nie da...Wiec napisze zebys sie trzymala. ![]() Edytowane przez zaczarowana_panna Czas edycji: 2010-07-06 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mogę się trzymać, nie mogę nad sobą zapanować.
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki bardzo Wam współczuję..
Ja swego Tż nie widziałam ponad 2 tygodnie (był za granicą). Ale wczoraj się zobaczyliśmy wreszcie !! ![]() Nacieszyć się nim nie mogłam. A teraz spotkanie w sobotę bo idziemy na wesele ![]() Wiem co czujecie, ja mam zawsze tak samo jak Tż wyjeżdża, płaczę w poduszkę, słucham smutnych piosenek i się dołuję.. Taka już jestem i nic na to nie poradzę.. Główka do góry kobietki kochane ![]()
![]() |
#65 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Mężczyzna mojego życia wyjechał na dwa miesiące do pracy. Będzie co prawda zjeżdżał na weekendy, ale boje się że nie na wszystkie. Chodzę podenerwowana, byle co mnie złości, a gdy tylko usłyszę jego głos w słuchawce to się rozklejam i płaczę. Widzisz nie tylko Ty tak przeżywasz rozłąkę. A, że masz tak dopiero z tym facetem, cóż... kochasz go i tyle. Ja też za moimi wcześniejszymi facetami NIGDY tak nie tęskniłam i nie płakałam. Dopiero teraz zachowuję się jak jakaś beksa, tęsknie, smutno mi i wszystko jest do d... ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
Nie ma w tym nic głupiego i dziecinnego. Tęsknisz i odliczasz dni, proste ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
wykorzystać ten czas ;]
zadbać o siebie, pospotykać z przyjaciółkami, odwiedzić rodziców (:
![]() |
#67 |
BAN stały
|
W ogóle ja znowu tęsknię;( Mój facet wpadł w tym tygodniu do mnie do miasta na chwilkę, załatwił sobie przeniesienie praktyk na sierpień, tak jak ja mam i tam gdzie ja mam, bo musi się opiekować młodszym bratem, zostaje z nim sam... Smutno mi;( Ale w przyszłym tygodniu jadę do niego na Wschód
![]() ![]() Ale muszę jeszcze ten tydzień przetrzymać... I pozałatwiać parę rzeczy... W tym książeczkę sanepidowską.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Ja przeżywam chyba jakieś apogeum tęsknoty za moim... Tragedia, niby jutro wraca (mam nadzieję), ale mamy tak mało kontaktu ze sobą... Chyba bardzo dobrze się bawi, bo wczoraj gadaliśmy tylko o 13, potem wieczorem na mojego sms-a odpisal po godzinie, a na dobranoc nie dostałam zadnego...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Więc ja także dołącze do grona tęskniących. A więc my dopiero zobaczymy się po 3 tygodniach - przerwa od 3 lipca , dopiero ok. 26ego lipca... I to jest chyba najgorsze, chwile kiedy się pomyśli, że to dopiero np. właśnie za 3 tygodnie, kiedy jeszcze czas leci tak powoli...
Cóż, no to normalne, że się tęskni, ale staram się jakoś myśleć pozytywnie, pomyśleć jaka będzie radość wtedy kiedy się zobaczymy po takim dłuższym czasie, że nie będziemy pewnie mogli się sobą nacieszyć - tak mi się wydaje, że trzeba myśleć w takich kategoriach. A póki co zająć się jakimiś przyjemnymi rzeczami, by nie zadręczać się ciągle. I pamiętać przecież, że są telefony, smsy, Internet, zdjęcia i inne rzeczy... ![]()
![]() |
#70 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Oni Nas naprawde kochają, a ja taka beksa lala mimo, że na weekend mam Go dla siebie. Już się nie mogę doczekac Jego powrotu, ale póki co trzeba sobie jakoś radzic. ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() Nie żebym była jakąś zwolenniczką rozstan, tęsknie bardzo, ale tak jak mówisz trzeba odnalezc jakies pozytywne aspekty tej sytuacji. EDIT: Teraz tak pomyślałam, jak napisałaś o tym internecie i telefonach... kurcze jak kiedyś baby musiały się nacierpiec i natęsknic za swoimi facetami, gdy nie było czegos takiego jak telefon, a listy szły nie wiadomo ile czasu. Pewnie się zastanawiały, czy oni w ogóole żyją. Cieszmy się, że żyjemy dziś, a nie wczoraj.
"Nie ufaj nikomu, to nikt Cię nie oszuka" ![]() Rozjaśnię w końcu te czarne kłaki! ![]() Edytowane przez KochanaGadzinka Czas edycji: 2010-07-08 o 21:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Helllloooouuu jak tam tęskniące kobitki??
![]()
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
A zyje sie, czas jakos plynie, mi osobiscie bardzo wolno....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
ja z TZ zobacze sie dopiero w polowie sierpnia.
na poczatku bylo ciezko,ale teraz dni leca tak szybko.. Najgorsze jest to ze sie poklocilismy przez Skypa..Ehh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
W ogóle mi ostatnio czas zaczął szybciej płynąć... To za sprawą mojej ekipy, ciągle gdzieś wychodzę. Babskie wypady skutecznie poprawiają mi humor, a śledzenie Mundialu w babskim gronie było wspaniałe
![]() No i dziś na wieczór znowu się umówiłam z moją przyjaciółką ![]() ![]() A z chłopakiem mam kontakt przez Skype`a. Jeszcze jedna próbka do sanepidu, poczekać 2 dni, do lekarza medycyny pracy i ksiązeczka na praktyki jest, a ja mogę wyjechać na Wschód do mojego faceta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Moj Tż wroci za niecale dwa tygodnie a ja leze z poparzniem slonecznym...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
ja tez tak mialam na poczatku zwiazku :d nie obraz sie ale teraz uwazam ze to bylo glupie...
a po 4 latch bycia razem, takie rozlaki odswiezaja nasz zwiazek ![]() pomysl jak bedzie super gdy juz wroci do cb ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
A ja miałam mojego mężczyznę na weekend, dzisiaj niestety znów wyjechal na 5 dni. Pocieszam się jednak tym, że mam Go na te weekendy i nie ma już co płakac. Ale strasznie tęsknie.
---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
Głupie, że tęsknimy???? Jasne, że odświeżają, ale Ty chyba też tęsknisz, co? Każda przeżywa to na swój sposób.
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
Może i odświeżają, co nie zmienia faktu, że jednak się tęskni i czasami jest ciężko... Poza tym wszystko zależy od czasu rozłąki... Jeden/dwa dni działają odświeżająco, ale kilka tygodni już wiąże się z jakąś tęsknotą, zwłaszcza gdy chciałoby się po prostu przytulić do faceta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() JA pisałam wcześniej, ze mój wyjeżdża a miesiąc. No i już go nie ma...3 dni ![]() Jak narazie jest całkiem nieźle. JA to bardziej cierpiałam kilka dni przed jego wyjazdem jak widziałam jak się pakuje..... A teraz to chyba sobie uświadomiłam, ze wyjechał , ale wróci i bedzie jeszcze lepiej( bo kilka dni później wyjeżdzanvnmy do ciepłych krajów na 2 tyg;D). Rozmawiamy tylko na skypie i to o określonej porze, bo różnica czasu wynosi 6h. Najlepszą receptą jest nie marnowanie swojego czasu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Mój TŻ wrócił w pt i kolejne wyjazdy to już tylko nasze wakacyjne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
a ja wracam za prawie 3 tygodnie... to dużo za dużo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
![]()
Mój TŻ wyjechał do pracy na ok miesiąc, ale jest o tyle dobrze, że prawdopodobnie będzie wracał na weekendy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
hej...
ja też dołączam się do grona tęskniących... ![]() po jutrze wyjeżdżam do pracy zagranicę i nie będę widziała się z moim Tż 6 tygodni... jesteśmy 8 miesięcy razem i to nasza pierwsza rozłąka taka długa... czuję się strasznie... normalnie jak o tym pomyślę, to płakać się chce... jedyną nadzieją jest, że złapię tam dostęp do neta i jakoś się skontaktujemy.... ehhhh
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
I ja się dołączam. Mój TZ wyjeżdża do pracy na okres 3 miesięcy i wraca na 2 tygodnie. Teraz trwa nasza druga rozłąka i tak zapowiada się przez najbliższe kilka lat. Wiadomo w zimę zjedzie na 3 miesiące. Za pierwszym razem było okropnie, nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Teraz jest mi już łatwiej. Jest telefon, skype (kamerka!!!) gg. I rzeczywiście nadrobiłam czas na znajomych, znalazłam czas na ćwiczenia kondycyjne. A tęsknię za nim przeokrutnie. Na szczęście jeszcze tylko niecałe dwa tygodnie i będę miała go znowu na dwa tygodnie. Nie mogę się doczekać! Wiadomo najgorsze są wieczory i momenty w których dzieje się coś ważnego i nie mogę się tym bezpośrednio podzielić z TŻ. To mnie najbardziej smuci.
Edytowane przez Douglas_Douglas Czas edycji: 2010-07-13 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Właściwie ja naprawde nie mam co narzekac, bo weekendy są nasze. Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() moze kiedy indziej się przywitam i zeby nie bylo wcale specjalnie wierzy nie ukladam, tak jakos wyszlo ![]() 2 tygodnie? to jest nic ![]() ![]() Mój TZ wyjechał na 7 miesięcy do afganistanu, mineły prawie 3 ... jeszcze cztery i taką tesknote tez mozna przezyc, nawet przy minimalnym kontakcie (jeden sms dziennie) więc nie panikujemy, nie placzemy bo fasolka wpadnie z bejsbolem ![]() ![]()
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Douglas ... ![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Ech, ja to chyba jestem jakaś inna
![]() ![]() W sierpniu ja wyjeżdżam na 3 m-ce do pracy. Ale tego wyjazdu już się bardziej obawiam...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.