![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - cz. II.
subskrybuję :P bo na bieżąco śledze Wasze poczynania
![]() ![]()
#62 |
Zadomowienie
|
a mam 168 cm wzr, wazne 62-63 kg ;/ wymazona waga - 55kg
![]() Od tygodnia chodze na silownie, ale podjadalam ... ;/ Dzisiaj powiedzialam basta! 2h na fitnessie(step i trening poranny-ogolny) sobie pocwiczylam takze nawet nie chce mi sie po tym nic kalorycznego jesc, jak wiem ile musze sie nameczyc zeby to spalic ... ;/. a jak u Was z ruchem ? Co dzisiaj zjadlyscie ? Ja musze przyznac ze udalo mi sie przebrnac bez grzeszkow ![]() 2 łyżki Granoli z owocami czerwonymi, serek wiejski light + kromka chleba orkiszowego ze slonecznikiem, piers z kurczaka duszona i lekko smazona+odrobina sosu z gulaszu(obiad reszty rodziny ![]() ![]() Troszke malo, ale jakos caly dzien dzisiaj zalatana jestem ![]() Jak myslicie ile to moze byc kcal ?
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
wisienka90 - szczerze mówiąc nie mam pojęcia ile to może być kalori, bo nigdy w swoim życiu ich nie liczyłam. nie chciałam nawet próbować.
![]() a co ja dzisiaj zjadłam? na śniadanie wypiłam szklankę wody i zjadłam francuskie grzanki, bo mój facet strasznie je pragnął na śniadanie, nie mogłam sobie odmówić kilku. ehhh ... do tej pory na razie woda, bo jest tak gorąco,że nawet nie chce mi się jeść. ciągle pije i pije ... wieczorem pewnie jakaś kolacyjka - ale co, to sama nie wiem :P Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-06-24 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
phynn chcę zejść do 54 kg . nie powiem, że bez wysiłku bo ćwiczę a 6 weidera mam dietę, biegam i gram w lidze piłki ręcznej
![]()
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
oo, kto się pojawił ![]() ![]()
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Już małymi kroczkami robie postępy nie licze panicznie kalori nie czytam wszystkiego literka w literke
Dziś kupiłam zapas mrożonek warzyw ![]() ![]()
#70 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chodziło mi o pływanie w kałużach w Krakowie skoro na rolki nie może koleżanka pójść ![]() a co do mięśni nie jedna by się cieszyła, że je ma ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
czyli kupiłaś samo dietetyczne jedzenie ![]()
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co tydzień zwiększać o 100 ![]() Cytat:
![]() Dzis do mnie dotarło, że jestem tu od marca i nie schudłam nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;20244972]
![]() ![]() nie wiem :P ... obiadu nie zrobiłam,a miałam takie plany. dzisiaj kompletnie nie miałam ochoty na nic... dosłownie na nic. piłam wodę i nie czułam głodu. ale pod wieczór przyszła koleżanka z pringlesami i z orzeszkami, zjadłam 3 chipsy miseczke orzeszków, ale zawsze je jem , bo duzo witaminek ![]() ah no i jogurt mandarynkowy ( low fat ). wiec chyba jest ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
do tych 600kcal dorzucilam garsc winogron, 3 rzodkiewki i 2 kromki chleba orkiszowego z rybka - szprotka w sosie pomidorowym
![]()
![]() |
#75 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale mi zrobiłaś smaka na winogron ![]() ale i tak największą ochotę mam na świeże truskawki. szkoda,że nie mogę mieć takich prosto z krzaka ![]() a jutro do kupienia jeszcze - brzoskwinie, jabłka, winogrona, truskawki, ananas(to dobry pomysł)?zapas pistacji i orzeszków, no i oczywiście jakiś ciemny chlebek. a Wy co zazwyczaj kupujecie jak idziecie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Serek wiejski, twarożek, kefir, jogurt naturalny, pomidory, ogórki, pierś z kurczaka lub indyka, ryba, jajka i wiele wiele innych ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;20245902] Serek wiejski, twarożek, kefir, jogurt naturalny, pomidory, ogórki, pierś z kurczaka lub indyka, ryba, jajka i wiele wiele innych
![]() [/QUOTE] oj tak ![]() ![]() jutro dokupie jeszcze warzywa, serki i będzie wyżerka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Kochane, widziałam pana w gadkach ,oj jest śmieszny ale mam nadzieje ze pomoze
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Hej, ja też jestem straszna jajcara.Uwielbiam te jaja pod każdą postacią.Ale zdaje sobie z tego sprawę,ze to nie jest bardzo zdrowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
dlatego nie jem ich tak często
![]() ale na kanapce z szynka, serem żółtym smakuje pysznie. uciekam spać. dobranoc dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- c.d.Bo mnie jest naprawde cieżko dostać cokolwiek i czasami moje produkty niestety nie są 0% ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
opuszczam Was na weekend, wracam w poniedzialek
![]() Zycze wytrwalosci w diecie ![]() Buziaki ![]() ![]()
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;20244972]No wreszcie! nie można przesadzać, musisz zakceptować swoje ciało
![]() Co tydzień zwiększać o 100 ![]() Pocieszę Cię, że nie jesteś z tym sama ![]() Dzis do mnie dotarło, że jestem tu od marca i nie schudłam nic ![]() Pan w gadkach jest świetny ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Mało ![]() jak nic? ![]()
#83 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
dziś rano płatki corn flakes kubek z mleczkiem 2 proc. obiad sałatka z kurczaczkiem gotowanym , 5 herbatników .
żarłok ze mnie ![]() ![]()
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Eh ale ładna pogoda u mnie
![]() Jak jutro tak będzie to wybieram się nad jeziorko u mnie już WAKACJE ![]()
#86 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, mogę się dołączyć?
![]() Chcę schudnąć ok 8kg.Bo jestem teraz taką małą toczącą się kuleczką. Ale postanowiłam tym razem nie stosowac jakichś bardzo restrykcyjnych diet, tylko jem dużo białka, mało węglowodanów, nie objadam się, no i zwiększam ilość ruchu. I zobaczymy jak pójdzie ![]() Jak myślicie, o ile kcal najrozsądniej jest obciąć od swojego zapotrzebowania, żeby było zdrowo?
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
A u mnie cieplutko i to jak !!
![]() ![]() Ale podobno lipiec ma być już upalny ![]() ![]() Ja chce już mój wyjazd sierpniowy i godny odpoczynek ![]() Musze kupić nowe ciuszki cała garderoba do wymiany wszystko zlatuje dosłownie i też strój kąpielowy oo ![]() Śniadanie : Jajecznica z 2 jajek na oliwie z cebulką i szczypiorek![]() Śniadanie II: 2 x kromka pumpernikla z serkiem czosnkowym i pomidorem(Które wszamałam w tramwaju dodając , że wszystko się na mnie kruszyło i się ubrudziłam ja już mam takie zdolności do "zachowania czystości podczas jedzenia" xD ) Obiad: Pierś z kurczaka pokrojona na oliwie + warzywka(dużo warzywek różnych) Kolacja: Chyba będzie szklanka makaronu razowego i do tego troche soku pomidorowego albo mozarella i warzywka . Zobacze na co będe mieć ochote.Na razie mi się z lekka owoce przejadły xD Bo ciągle jadłam sałatki owocowe na II śniadanie teraz przerzuciłam się na jajecznice bądź julitki diabetyka coś jeszcze wykminie innego oprucz owoców ![]() Trzeba ładnie dociągnąć diete do końca miesiąca potem powolutku kroczkami wkraczać na utrzymanie ![]() ![]()
Francja/ Chorwacja/ Egipt/ Grecja Bułgaria /Hiszpania Kreta/ Agia Pelagia or 2013 ? Lloret Edytowane przez Tynusia Czas edycji: 2010-06-25 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe dziewczyny.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oblicz swoje BMR - jest to dzienne zapotrzebowanie kcal i zawsze od tej liczby odejmuje się 500kcal Musisz sama zadecydować jaką chcesz stosować diete Jeśli 1000 kcal to w necie masz różne propozycje jadłospisów ![]() Jeśli -500kcal to oblicz to BMR Jeśli nie wiesz jak to podaj wzrost i wage to ci oblicze
Francja/ Chorwacja/ Egipt/ Grecja Bułgaria /Hiszpania Kreta/ Agia Pelagia or 2013 ? Lloret Edytowane przez Tynusia Czas edycji: 2010-06-25 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.