|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jakie kupujecie dla Maluszka ...
specialle - jeśli mogę sie wtrącić to nie używaj kołyski do spania bo bedziesz miała potem straszny problem z usypianiem dzidzi, gdyz będzie nauczona spać podczas bujania. Lepiej od razu spać w łóżeczku.
Rozki 2 szt też uważam za neipotzrebne. Moja córa spała w rożku 2 tyg, potem służył za kołderkę. Prześcieradła to 3 proponuję od razu wziać, bo jak dziecko Ci się zleje to nie będziesz się stresować, ze juz teraz tzreba zrobic pranie, bo zawsze bedziesz miała czyste przescieradło w szafie. Co do produktów BabbyOno - odradzam kupowanie ich nożyczek do paznokci, o wiele wygodniejsze i łatwiesze w obsłudze są nożyczki Canpola. (sama wywaliłam 2 szt BabyOno, po jedokrotym użyciu) ręczniki - najlepiej takie 2 szt - 100x100, ewentualnie jeden 80x80 (jeśli dzidzia bedzie mała). kosmetyki - na początek polecam Oilatum do kąpieli, a potem Hipp I jeszcze warto przy hurtowych zakupach kupic Fridę, marimer lub cos w tym stylu do oczyszczania noska. Zwykła gruszka się nie sprawdza. |
|
|
|
|
#62 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziekuje za rade. Wiem ze dziecka nie mozna uczyc kolysania dlatego ja bede te kolyske stosowac jako lozeczko gdyz ma mozliwosc blokady tak, ze stoi nieruchomo |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
Po miesiącu bycia mamą (moja Mała się pospieszyła
stwierdzam, że:
---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- aha, zapomniałam - frida, niezastąpiona po prostu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

stwierdzam, że: