|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: 40-48 nowe i jak nowe firmówki
oj szkoda bo sliczny byl
![]() a cos znajdziesz u mnie za biale spodenki lniane Pumpy Editions 16/44 rewelacyjne cienkie na lato https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1277579913
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
a czym byś była u mnie zainteresowana? dzięki za fotki, pokażę Mamie i oceni
co do próbek - byłabym zainteresowana pewnie paroma
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
kuleczki sa z wymianki z uk
swieze tylko spr kolor pedzlem a perfymy ck oddam tylko za inne perfmy
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
odpowiadając na pytania na szybko - klapki długość wkładki od końca do końca do 25,5cm, tusz był otwarty dość dawno jak na tusz, jakieś 4-5 miesięcy temu, ale jest świeży, ładnie maluje
za oenobiol i yr do włosów podziękuję
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
za tuniczkę z dokładki podziękuję
![]() kremikiem nie jestem zainteresowana, bo miałam próbki i średnio mi podeszły ![]() a co do stanika - ten z triumpha to jest ten beżowy? |
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
próbki o te:
Chance Cahnel x2 Givenchy ange au demon (saszetka) Calvin Clein ck IN 2U (saszetka) Burberry London męska Burberry Touch męska Sephora baza pod makijaż (perfection make-up base) La Roche Posay Effaclar K La Roche Posay Hydreane Riche ![]() a jeśli chodzi o ostateczną wersję wymianki, może napiszę Ci, co najchętniej bym Ci oddała (w sensie z czym przyjdzie mi się rozstać lżejszą ręką), a Ty mi napisz, co byś chciała konkretnie za te rzeczy ![]() >> Klapki, 39/40, nowe, nienoszone Clinique - High impact mascara - 01 black - czarny, pełnowymiarowy 8 g, zostało ok. 6g czy jest swiezy? Avon - Planet Spa - Hawajski balsam do masażu ciała - nowy Sally Hansen - Owocowy krem do depilacji bikini - ubytek minimalny Mineral Care - sól do kąpieli w torebce - 300 g - nowa krem delight nieaktualny (sprzedał się), majteczki prawdopodobnie zostaną wymienione
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
oj musiałabym się zastanowić, a co do splendor - niekoniecznie za inny zapach
![]() ja noszę na górze M/L, a dół w niskim pasie muszę mieć koło 42-43-44 x2, a w bioderkach 50-51 cm x2 chętnie zobaczę Twoje cuda
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
jakie wymiary mają czarne pumpy i szara bluzeczka z lolkiem?
|
|
|
|
|
#73 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Mam do oddania ten flakon:
Tempore Donna - Laura Biagiotti - flakon 25/100ml Ładne, lekkie perfumy. Ten jeden but jest cały w innym kolorze? Napewno pomogłoby pranie lub zaimpregnowanie? |
|
|
|
|
#74 |
|
Czekam na Ragnarok
|
No to może coś jeszcze u mnie znajdziesz?
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
hej i jak z wymianka? odpisalam u siebie, moze nie zauwazylas
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1279014698 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1279015119 maseczki sprawdzę jakie mi zostały to Ci dorzucę
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic innego.
Spodnie są w stanie idealnym żadnych nawet minimalnych przetarć w kroku. Sweterek miałam z dwa razy ale był prany więc lekkie ślady użytkowania są. Ale rozumiem. W takim razie pozdrawiam
|
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
podobają mi się u ciebie buciki venezia, micel nuxe i woda avene. może znajdziesz coś u mnie?
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- napisz czego szukasz, może coś znajdę poza wątkiem?
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
ale ta rozowa bluczka zostala, moze na nia sie wymienimy? chcesz ten pedzelek z oriflame za to?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
BAN stały
|
kokardeczki będe dopiero robić, więc mogę pokazać jak mniej więcej będzie wygladało
a broszek tylko jeden wzór na razie.Rive gauche tylko 4ml. Jutro wkleje fotki
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
bombeczka
paszki 55 dlugosc 84 golfik xxl paszki 52 (ale do 55 naciagaja sie spokojnie) dlugosc 67 cm kardiganu narazie nie moge znalezc ale orientacyjce wymiarki to : paszki 55 dlugosc ok 60 cm i co Ty na to ? ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- bombeczke bym chetnie wymienila na jakas inna sukienusie z dzianinki (szara,czarna lub coś w panterke) a kardigan najchetniej za inny ale niekoniecznie. moze masz cos po za watkiem ? ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- bombka pas 48-50 cm golf pas okolo 47 ale do 49 spokojnie
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
w wątku niestety nic nie widzę . Ubranka są za duże
![]() Noszę rozmiar góra 40 , dół 40-42
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana a nie masz moze jakiejs tuniczki dlugiej , koszuli dlugiej lub sukieneczki ala ta moja bombka tylko np szara,granaatowa, chetnie w panterke
Bombka jest w stanie idealnym i chetnie bym ja wymienila za jakis dobry ciuch ;-) moze być też duża czarna torba z dlugim paskiem z ekoskóry ;-) pomysl może masz coś takiego ;P nosimy podobny rozmiar (44/46)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
Podgrzewacz jest używany ale stosunkowo niewiele i jest w bdb stanie(może lekkie ryski na plastiku) poza tym jest na wymienne wkłady z rolką, więc jak najbardziej higieniczny.
Podkład nr 230 true beige( wypróbowałam go na sobie, więc obecny ubytek to może 1%, ) ma ładny beżowy kolor(ale jeśli lubisz bladą cerę to odpada) pięknie stapia sie ze skórą, nie podraznia, buźka jest taka ładna, zdrowa i jędrna. Mikserów na zbyciu niestety nie posiadam W sumie sama chętnie bym jakis fajny przygarnęła
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka 16.07.2010
***Stanik TRIUMPH sportowy NOWY 90 B ***Boyfriend for Dunnes 44/46 super jeans! Super jeansy Boyfriend for Dunnes świetny jakościowo cieńszy jeans idelany na lato! super się prezentują i układają na sylwetce! rozmiar z metki 18/46 moim zdaniem 44/46 pas 51cm x2 biodra 60cm x2 stan przod 25cm stan tył 35cm długość całkowita 100cm długość od kroku 75 cm stan ja nowe zdjęcia nie oddają ich uroku i jakości
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=640850 kosmetyki i ciuchy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post39170241 kozaki Puma Edytowane przez Mary_Q Czas edycji: 2010-07-29 o 12:14 |
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie bermudy z mankietami ale to za malo. a nie masz moze jakis rurek 46 na 50-52 w pasku ?
wiem ze Cie mecze :P---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- i te osattnie dzinsy mi sie podobaja ale wolalabym rurki ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- wzrostu mam 170 a spodnie rurki najlepiej 102 cm dlugosci zeby mialy ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- jesli mozesz to wrzuce zdjecia tych rurek ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- to nrazie sie wstrzymam bo czekam jeszcze na odpowiedz jednej wizazanki. jesli odmowi to wtedy wymienie z Toba bombke
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.

a broszek tylko jeden wzór na razie.
wiem ze Cie mecze :P