![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: cosinus :)
ja kończę licencjat właśnie
![]() ![]() a myślałam o kosmetyce - również po prostu dla samej siebie - choćby na poznania ludzi o podobnym hoplu jak w moim przypadku ![]()
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Też właśnie zastanawiam się nad Cosinusem, albo kosmetyka; tak zupełnie dla siebie
![]() A teraz jestem na drugim roku studiów póki co, we wrześniu się zapisuję ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest to, że legitymacja w cosinusie jest tylko do 24 r.ż., a w dodatku "moje"autobusy nie uwzględniają legitymacji ze szkół zaocznych
![]()
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: zbyt często sie przenoszę by deklarować się na jedno miast o;)
|
Cytat:
heheheh ja przerobilam reklamę a teraz jestem na kosmetyce. na ta pierwsza sie zapisałam własnie dla corela i photoshopa i musze powiedzieć, że to był dobry ruch ![]() ![]() na kosmetyce jestem z kolei teraz, ale tylko dla siebie, po prostu dobrze wiedzieć jaki krem kupić dla siebie, a jak jeszcze nie muszę płaci, to już w ogóle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
ja skonczylam w Łodzi i policealne w Cosinusie i potem studia licencjackie trzyletnie w Wyzszej Szkole Cosinus, wlasnie obronilam tytul licencjata w lipcu i uwazam ze warto! wiec probujcie,u mnie w pracy juz inaczej na mnie patrza, jak mam 'wyzsze'
![]() Edytowane przez Maryannaa Czas edycji: 2011-08-22 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
ja zapisałam sie własnie do cosinusa do kielc ale zaczynam również studia mgr płatne zaoczne- ciekawe jak to pogodze ale nei stac mnei na kurs kosmetyczny a z tego co widac na rynku pracy to tylko własna działalność
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Widze , ze Cosinus cieszy sie sporym powodzeniem i czesto jak konczy sie jeden kierunek to wybiera na 2gi. Szkoda ,ze nie poczytalam forum zanim zapisalam sie do AP
![]() Ps. dorzuce pare swoich groszy gdyby kos nowy wszedl dopiero na forum i mial pytanie o Cosinusa, bo pamietam ile ja sie naszukalam odp. na nurtujace mnie pytania. - szkola jest bezplatna , bo ma dofinansowani z UE, ale to nie znaczy ze mozna ja olewac (dopiero przykro by Wam bylo, gdybyscie mies 500zł placicli i nie chodzili) - nie chodzi sie dla papierka, tylko dla umiejetnosci, bo jest bardzo duzo paktyk na ktorych mozna zaistniec wsrod pracodawcow ,jesli pracujesz to mozesz tak umowic sie z pracodawca od raktyk ,ze przychodzisz jak ci pasuje - chodzi sie weekendowo a nauki jak w szkole dziennej - tak, to jest dla os. ktore chca cos osiagnac a nie odbebnic. Pamietajcie, program musi byc identyczny - bo nikt nie ma egzaminow zawodowych dziennych i wieczorowych - wiec nie wierzcie w takie bzdury - kadra olewa obecnosci - co jest mit, bo ministerstwo nakazalo odornie 50% obecnosci i tego musza sie trzymac - kazdra jest ta sama co w zwykych placowkach panstwowych, a to ze sobie dorabiaja to nie grzech (nie jedna os. utrzymuje sie z 2 pensji) - Egzaminy do najlżejszych nie należą,bo żeby dostać ocenę dopuszczajacą trzeba na conajmniej 15 (czyli połowę) pytań odpowiedzieć,więc chyba az tak łatwo nie jest jak sie komuś to moze zdawać - zaswiadczenie lekrskie moze byc od Twojego rodzinnego - nie ma wpisowego - jest rejestracja online a dok to np. swiadectwo maturalne - nie wazne czy masz juz magistra, mozesz uczeszczac na kazdy kierunek - nie placisz za kosmetyki czy inne narzedzia potrzebne do nauki no nie wiem co tam jeszcze, jak cos to pytajcie, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() Poza tym sporo osób zdało w tym roku egz zawodowy: http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0104/668435312 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Witam Was serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
To może ja podbiję
![]() Któraś z Was idzie na kosmetykę do Rzeszowa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Jest ktoś z Krakowa? Semestr jesienny - kosmetyka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Czy wiecie jak to jest z frekwencją? Ile weekendów można ominąć w semestrze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
A jest któraś z Krakowa co się wybiera na reklamę?
![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Elwirka-Elmirka :D
|
Jak to
![]() Z mojej grupy osoby po 40 korzystają normalnie z legitymacji. ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- A ma któraś z dziewczyn jakieś informacje o hotelarstwie ? Zamierzam wybrać się w przyszłym roku na ten profil.
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
ja dawno zapisałam się online na cosinus kosmetykę ale nie mam jak pojechac dokumenty złozyc bo jestem z woj małopolskiego ale jak studia zacznę w październiku to mozna sie jeszcze zapisać nas cosinus???czytałam o jakis naborach zimowych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
zaczynam studia ekonomia. chce jutro isc do cosinusa i sie zapisac
![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Witam, czy któraś z Was zapisała się do Cosinusa w Opolu na kosmetykę? Zapisałam się dopiero tydzień temu, z tego co wiem jeden zjazd już był.
Byłabym wdzięczna za odpowiedzi. ![]()
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
serdecznie polecam szkole cosinus. W kielcach ta szkola jest jedna z najlepiej wyposazonych szkol, z duza iloscia godzin praktycznych i duzym naciskiem na wiedze ! zadna szkola nie ma tyle sprzetu do nauki co cosinus (chodzi mi tu o kosmetologie i fryzjerstwo). W roku ubieglym zdawalnosc egzaminu na technika uslug fryzjerskich byla 100 % - zaliczyli wszyscy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
up!!
nie wiem skąd az tyle pochlebnych opinii na temat tej szkoly..chodzę tam od wrzesnia na kosmetykę w Kielcach, zapisalam sie pod wplywem zachwytow i toszke sie zawiodlam, kierunek nie jest DARMOWY, placimy 50zl za kosmetyki z ktorych niby korzystamy, jednak w rzeczywistosci dostep do nich jest bardzo ograniczony, nasluchalam sie w szkole roznych opinii i nie wiem czy sie nie wypisac, moglby wypowiedziec sie ktos z drugiego semestru?bo jesli ta sytuacja ma trwac to strata czasu i pieniedzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Generalnie sprawa wyglada tak, ze szkoly z roznych miast to raczej osobne jednostki, wiec w jednym miescie moze byc tak a w drugim inaczej, w jednym miescie sluchacze moga byc zadowoleni, w drugim nie. Dlatego najlepiej przekonac sie samemu.
I co to znaczy, ze szkola nie jest darmowa, trzeba bylo przy zapisach podpytac sie co i jak. Chociaz z tymi finansoami tez moze wszystko zalezec od poszczegolnego miasta. Chodzilam tam na dwa kierunki, do dwoch roznych miast, z czego jeden to byla florystyka i kwiaty, materialy (calkiem porzadne imo) zapewniala szkola, za darmo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
ja od lutego wybieram się do cosinusa do kielc na BHP, miał już ktoś doświadczenia z tym kierunkiem i może coś powiedzieć ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.