|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Super wymianka! Firmówki! Ciuchy różności!!
Podobają mi sie
![]() 2. Cropp, bluzka w różowo- fioletowe pasy z odkrytymi plecami. Dekolt na plecach składany w kopertkę. Stan: Idealny Rozmiar: M 6. Orsay bluzka zapinana na guziczki z kołnierzykiem. W materiał wpleciona jest srebrna niteczka. Stan: Bardzo dobry Rozmiar: 38/40
|
#63 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1278949466 ? strasznie mi zależy!
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
cos za 1. Terranova, bluzka w biało turkusowe paski.
Stan: bardzo dobry Rozmiar: S (z metki) wg mnie to M?
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
hej, czyli tak dla podsumowania - twoje:
2. Cropp, bluzka w różowo- fioletowe pasy z odkrytymi plecami. Dekolt na plecach składany w kopertkę. Stan: Idealny Rozmiar: M 6. Orsay bluzka zapinana na guziczki z kołnierzykiem. W materiał wpleciona jest srebrna niteczka. Stan: Bardzo dobry Rozmiar: 38/40 za moją sukienkę ![]() Co do przesyłki jeszcze masz napisane, że wysyłasz listem ekonomicznym priorytetowym, a trzeba by to wysłac listem poleconym ekonomicznym lub priorytetowym i oczywiście nie masz żadnej przekupki więc wysyłasz pierwsza - jeśli Ci to wszystko pasuje to zapraszam na PW
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
28. NOWE SZPILKI Z RÓŻĄ szare zamszowe, wizażowy MUST HAVE. Zdjecie zapożyczone z allegro.
Butki zakupione na internecie, po przyjściu okazały sie za małe. Rozmiar butków to 38 ale ja stawiałabym na 37 Nie oddam łatwo nie ma
Wizaż wywołał u mnie zakupoholizm ![]() nic nie jest ważne tak jak zdrowie, nic... Edytowane przez aleida Czas edycji: 2010-07-19 o 13:01 |
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
coś za buciki z różą?
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
15. Wacky Races T-shirt z Pigi
Stan: NOWA Rozmiar: XL (z metki) ale wg mnie jest to M 16. Wacky Races T-shirt z Myszką Miki "Shopping Fan" Stan: NOWA Rozmiar: XL (z metki) ale wg mnie jest to M poprosze wymiarki ![]()
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za szare buciki??
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
13. Kolczyki z kryształków Svarowskiego. Nowe, nigdy nie używane na srebrnych biglach. Długość: ok 6 cm 15. Wacky Races T-shirt z Pigi Stan: NOWA Rozmiar: XL (z metki) ale wg mnie jest to M 16. Wacky Races T-shirt z Myszką Miki "Shopping Fan" Stan: NOWA Rozmiar: XL (z metki) ale wg mnie jest to M 28. NOWE SZPILKI Z RÓŻĄ szare zamszowe, wizażowy MUST HAVE. Zdjecie zapożyczone z allegro. Butki zakupione na internecie, po przyjściu okazały sie za małe. Rozmiar butków to 38 ale ja stawiałabym na 37 Nie oddam łatwo bo wystawiłam też na aukcję. za coś naprawdę super extra 16. Vishy normaderm na niedoskonałości skóry. Zużycie widoczne na zdjęciu. Zużycie kremu(tubka po prawej) minimalne. 17. Maseczka AVON Pell off z białą herbatą. NOWA nigdy nie używana. 20. Duża paleta cieni. Zużycie widoczne na zdjęciu.
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
interesują mnie:
15. Wacky Races T-shirt z Pigi Stan: NOWA Rozmiar: XL (z metki) ale wg mnie jest to M 16. Wacky Races T-shirt z Myszką Miki "Shopping Fan" Stan: NOWA Rozmiar: XL (z metki) ale wg mnie jest to M i nr 27 - spinki znajdziesz coś u mnie?
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
a podasz mi wymiarki tych bluzek bo niby to xl ale piszesz ze m. jesli nie chcesz podac wymiarków to z kims innym torbe wymienie
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- przepraszam nie zauwazylam wymiarków niestety bluzki beda za male torba jest jak nowa bo raz ja mialam z soba
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
wysłałam Ci pw z linkiem do tej golarki, ale dopiero teraz zauważyłam drobą róznice
moja ma jeszcze pod nazwą remington napisane wet&dry no i jest zasilana bateriami a nie z sieci, przez co można jej używać pod prysznicem również...Niestety nie znalazłam takiej samej...
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
a czy material w tych bluzkach sie rozciaga ? podoba mi sie kilka rzeczy u Ciebie ale wolalabym oddac komplet bielizny za cos konkretnewgo
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
a nie masz jakiejs super tuniczki 42 ?
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- piekna ta tunika a podasz mi pas.pachy i dlugosc ?![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- czyli z biustem 109 powinnam sie w nia wcisnąc ;-) Czyli koszula + pasek za komplet bielizny ;-) a nie dobralabys czegos za czarny lakier i pigment ? jesli nie to zapraszam na pw wymienimy adresiki
|
#86 |
|
BAN stały
|
Pisałam do Ciebie PW, ale widzę, że w wysłanych jej nie ma
![]() Bardzo się cieszę, wrzucę Tobie jakiegoś gratisika ![]() Jutro możemy wysyłać ![]() aaa i dam wieczorem znać, które bransoletki
|
|
|
|
#87 |
|
BAN stały
|
Liścik do mnie doszedł
![]() Wszystko super, bransoletki są piękne Czy to Twój wyrób? jak masz więcej, tom chętna za paletkę Inglota
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
DOKŁADKA VI
29. REPORTER, sztruksowy żakiet z ćwiekami. Kolor butelkowa zieleń. Rozmiar: 40 Stan: bardzo dobry 30. TALLY WEIL, niebieski long z dużym dekoltem z przodu i na plecach. Rozmiar: 40 Stan: idealny (założony może 2 razy) 31. TROLL, koszulka polo w szare pasy. Rozmiar: 38 Stan: idealny (założona raz) 32. AMISU, żółta koszulka z kołnierzykiem. Rozmiar: 38 Stan: idealny 33. Czerwona bluzka wiązana na szyi. Rozmiar: uniwersalny myślę że będzie pasować na 38 i 40 Stan: bardzo dobry 34. Bluzeczka bombka z czarnymi dżetami. Na dole bluzeczki wszyta gumka. Rozmiar: uniwersalny będzie dobra na 38 i 40 Stan: bardzo dobry 35. Żółta bokserka z nadrukiem. Rozmiar: L Stan: bardzo dobry 36. Biała bluzeczka z guziczkami. Możliwość odpięcia ramiączek. Rozmiar: 40 Stan: NOWA z metkami 37. Zielona spódniczka. Rozmiar: 40 Stan: bardzo dobry 38. Beżowe rzymianki z zameczkiem na pięcie. Rozmiar: 38 długość wkładni 24,5 cm stan: NOWE, tylko raz przymierzone.
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
podobają mi się; 38. Beżowe rzymianki z zameczkiem na pięcie.
i 11.czeszki trampki w kwiaty coś u mnie?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.

nie ma

torba jest jak nowa bo raz ja mialam z soba