![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: A k c j a M o t y w a c j a OBGRYZACZEK skórek, paznokci Przyłącz się i Ty ;)
Heeej
![]() ![]() ![]() hmm.. wiec tak! ![]() ![]() ![]() ![]() skórek tez już nie ruszam ![]() nawet siostra stwierdziła że jeszcze nigdy takich ladnych paznokci nie miałam ![]() dzisiaj powinna dojść mi odżywka nail tek ![]() a czy to serum wzmacniajace wibo można używać na skórki?
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Dot.: A k c j a M o t y w a c j a OBGRYZACZEK skórek, paznokci Przyłącz się i Ty ;)
Szaleju się najadły, babska wredne. Jakim prawem tyle postów mogłyście napisać, podczas mojej nieobecności?
![]() ![]() Dzisiaj wygryzłam wszystkie palce, łącznie z paznokciami. Tylko pogratulować, prawda? ![]() ![]() Ale grunt, że się staram. Zmyłam lakier, wypilnikowałam i posmarowałam kremikiem. Teraz tak cudownie pachną... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
c h o l e r a, odżywki jak nie ma tak nie ma -.- !
ps. juz nie obgryzam skórek, ale co mam zrobić jak one zaczynają mi odrastać? i to wcale nie przy samym paznokciu tylko pod paznokciem np... ![]() ![]() czy beda rosły tam takie malutkie odrosty w nieskonczonosc?
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Przyłączam się drogie dziewczyny
![]() Ja nie obgryzam od 15.07.2010 roku.Dlaczego? Wyjechałam na działkę i wczoraj przyjechałam. A to basen a to braciszek a to tamto i czas leciał a jedyne co robiłam z paznokciami to... patrzenie na nie i czyszczenie ich z wszelkich brudów. Ach no i muszę się was spytać kochane co z białą końcówką ciąć czy zostawić? Edytowane przez Coming Czas edycji: 2010-07-20 o 12:33 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy to serum wzmacniajace z wit. C i wpaniem Lovely WIBO jest w rozowej buteleczce? Bo na zdjeciu w KWC widze czerwona a ja kupilam rozowe, opis sie zgadza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Witajcie Obgryzaczki! Też jestem tym wstręciuchem, ale od dzisiaj zaczynam zapuszczać
![]() W Rossmanie kupisz za kilka złotych, ok. 4-5 zł za buteleczkę. Wibo Lovely ma całą serię do paznokci, nie wiem czy skuteczną, bo nie używałam ![]() ![]() aktualnie używam odżywki z Miss Sporty na wzmocnienie płytki paznokcia, wydaje mi się, że działa. W każdym bądź razie nałożyłam, ładnie wygląda, to też nie ruszam pazurów. Pozdrawiam Was ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Przyłącza się do was notoryczna obgryzaczka paznokci! Obgryzam odkąd pamiętam i już nie wiem jak sobie z tym poradzić.. Zawsze w wakacje paznokcie trochę mi odrastały, bo wyjeżdżałam i nie było czasu ani stresu, a teraz miałam frustrujący obóz i nic się nie zmieniło.. Kurcze.. mam nadzieję, że jakoś sobie z tym poradzę dołączając się do was ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
. Edytowane przez Jaryshka20 Czas edycji: 2012-10-24 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Mój TŻ na razie się ze mnie śmieje odrobinę jak mu nie chcę rąk pokazać, albo mam jakieś uniki ;D Tak to mi jeszcze nikt nie groził
![]() Czy silna to ja nie wiem, ale taka którą mam powinna wystarczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
haha
![]() ![]() ![]() więc jestem na 3 dniu stosowania tego 'cudeńka?' ![]() ![]() a więc...nie obgryzam już 18 dni, dzisiaj jest dzień 19 ![]() ![]() ![]() skórki..hmm...wyglądają coraz lepiej, tylko ponawiam pytanie! CO MAM ZROBIĆ GDY SKÓRKI POD PAZNOKCIEM ZACZYNAJĄ MI ODRASTAĆ I WYSTAJĄ TAKIE MAŁE SKÓRKI [takie dziubki] <33majcie się moje obgryzaczki ![]() ![]()
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też sobie zamówiłam odżywki do pazurków i skórek i lakier utwardzający :P Mój tż mnie klepie po łapkach jak widzi, że wędrują w stronę buźki ![]() ja miałam w przyborniku do paznokci takie "łopatki" do wycinania skórek. u mnie to się sprawdza i ładnie można się ich pozbyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
oj przyłaczam się!
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- i kochane! polecam rekawiczki,ale za nim gumowe! juz lepiej bez,one strasznie wysuszaja! kupcie sobie bawelniane,biale rekawiczki,ja takie mam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
od kiedy pamiętam gryzłam paznokcie, miałam okropne! a zreszta okropne to chyba mało powiedziane!
zapragnełam sobie założyc tipsy dałam 6 dych, zwykły french zeby tak sie nie rzucało w oczy ze nagle mam paznokcie zawsze byłam kojarzona z poobżeranymi pazurami, w trzech paznokciach to miałam po poł paznokcia zresztą inne nie były lepsze. pod tipsami ładnie podrosły, zdjełam i zaczełąm o nie dbac! jak je miałam tak mi sie podobały tak je oglądałam dotykałam i chciałam zebym swoje takie miała. wprawdzie teraz są miękkie i pewnie bardzo podatne na złamania ale ni gryze a jak cos mi sie zadrze albo coś to odrazu po pilniczek i spiłowuje, ostatnio ściełam przez przypadek kawałek kciuka bo kroiłam i tak mi było go szkoda, wczoraj nawet mi przyszła z sally hansen na szybszy wzrost paznokci taką niebieską z minerałami z morza martwego, oliwke kupiłam z vipery do skórek. najbardziej było mi głupio jak szwagier albo chopak mi dogryzał cos o paznokciach i postanowiłam skończyc z tym i miec swoje ładne. dziewczyny jestem z wami, moze to banalne co napisze ale naprawde to nie ładnie i niestetycznie wygląda i wogóle to nie wygodne chowac za kazdym razem ręce za sibie, krępujące to jeśli ktoś się na te pazury patrzy. nie gryźcie, jestem z wami! ja to gryzłam od początku od kiedy tylko miałam zęby ale teraz koniec z tym! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
Heh znowu chciałam mieć dzień bez obgryzania, znowu siedze w rękawiczkach, a pazury jak poobgryzane, tak poobgryzane. Oczywiście tylko skórki, bo o płytki dbam.
30 lipca jade na spotkanie klasowe i musze do tego momentu ładnie zapuścić. Prosze, trzymajcie za mnie kciuki ![]() Życzę wam miłego dnia :P Edytowane przez Areneith Czas edycji: 2010-07-23 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Generalnie trzymam się, póki co, od czterech dni. ![]() ![]() Nawet przyjacióła powiedziała, że jest dumna.. ![]() Trzymajcie się Obgryzaczki.. Pozdrawiam! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny gdzie kupujecie ten olejek rycynowy? W aptece, w drogerii? Jak tego uzywacie? Smarujecie, moczycie? Nigdy tego nie robiłam a wyczytałam, że bardzo dobrze działa i bardzo wzmacnia pazurki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kiedyś jeszcze smarowałam paznokcie maścią z wit. A, świetnie działała, ale mi się skończyła.. Też ją właśnie z apteki wzięłam, za 5 zł. ![]() Pozdrawiam. ![]() ps. nie obgryzam od tygodnia, paznokcie są cudowne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi mówi, że mnie weźmie do szpitala gdzie leczą psychiczne choroby (bo taki mamy w pobliżu) i będą mnie z tego leczyć, bo to musi być na tle nerwowym żeby tak sobie masakrować palce i paznokcie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Mocne z tym kaftanem.. Może też powinnam się tam przejść, by się ze wszystkiego wyleczyć..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
Witajcie!
Dziękuje, że znalazła się osoba, która mi dopinguje. To miłe z Twojej strony ![]() Moje palce troszkę się goją, ale zawsze się znajdzie skórka, którą trzeba wygryźć, nawet za cenę okropnego bólu. Tak jest i chyba musi być ![]() To moje palce (nie śmiać się, widziałam gorsze ![]()
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
W porównaniu do moich, do masz śliczne pazurki
![]() ![]()
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Jaki fajny wątek
![]() Ja skórki obgryzałam od czwartej klasy. Chwilowo przestałam i znowu zaczęłam. Najpierw tylko ze zdenerwowania, później to już przez cały czas. Ale powiedziałam sobie dość! Jak będę mieć brzydkie skórki, to i paznokcie nie będą ładnie wyglądać. A na tym wyjątkowo mi zależy. Mój sposób? Przede wszystkim wizyta u kosmetyczki. Zrobiłam sobie żelowe paznokcie. Skórek już nie obgryzam, bo paznokcie będą brzydko wyglądać. ![]() Dodatkowo codziennie wieczorem wcieram krem do skórek i krem do rąk. Ale nic nie da efektu bez silnej woli. Także trzymam za Was kciuki dziewczyny. Z obgryzania skórek da się wyleczyć. ![]()
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Witam moje obgryzaki
![]() ![]() a więc jestem z siebie mega dumna!!! ![]() nie obgryzam/nie obdzieram już 24 dni ![]() ![]() paznokcie zaczynaja wyglądać ślicznie w lakierze do paznokci ![]() tak sie ciesze ze do was dołaczyłam, to wy dałyscie mi motywacje ![]() dziekuje ![]() mam nadzieje że juz nigdy nie tknę swoich paznokci&skórek! ![]() nie mogę zrozumieć co było we mnie takiego że robiłam to chociaż bolało i wygladało okropnie... ![]() ![]() za jakieś 2 tyg zrobię zdj i się wam pochwale troszke ![]() buźki kochane ![]()
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
To może ja się do Was dołączę? ;-)
Przez jakiś rok obgryzałam paznokcie, kiedy bardzo się stresowałam, potrafiłam obgryźć wszystkie.. Teraz mam aparat ortodontyczny, więc to już nie takie proste ;-) No i staram się zapuszczać paznokcie, więc przerzuciłam się na skórki ;/ Nie wiem, jak sobie z tym poradzic bo nad tym nie panuję, nawet nie wiem, że je obgryzam, dopóki ktoś mi nie zwróci uwagi.. Mam nadzieję, że jakoś dam radę ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
ugh... bylam nad jeziorem, wiadoma: las, plaza, slonce.... zadarl mi je jeden paznokiec i wszystkie obgryzlam ;( a byly juz takie dlugie! przylaczam sie do was, tylko nie obgryzam ot tak, jak mnie cos zlapie to dopiero wtedy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niestety pociągnęłam jeden paznokieć, no i obgryzłam ze trzy. Właśnie nakładam odżywkę. Wytrzymałam 10 dni, pora na podejście drugie. ![]() Trzymajcie kciuki ![]() Pozdrawiam, Costa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
przyłączam się do watku !
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
trzymamy za Ciebie kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.