![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: najbardziej denerwujaca gwiazda ??
Jak dla mnie chyba wszystkie zostaly wymienione.
Ale wkurza mnie tez okreslenie: GWIAZDA. Co to są za gwiazdy?? Mianem gwiazdy mozna okreslac Madonne, U2, czy nie wiem, Jacksona, czy nawet B.Spears. A to co wymieniacie: to po prostu OSOBY PUBLICZNE. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
shiava, mówisz o gwiazdach amerykańskich a my polskich. Naszą gwiazdą jest doda, czy chociażby pan Olbrychski
![]() W większości to gwiazdeczki bądź celebryci. A "gwiazda" używane jest w przenośni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
A ja połowy osób, które wymieniacie nie znam nawet
![]() A moje typy, to: Kupicha Andrzejewicz, Górniak Mołek Frytka To chyba tyle ![]() Edytowane przez Mgiełka91 Czas edycji: 2010-07-17 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Najbardziej to mnie chyba Karolak denerwuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
A. Mucha - wyrachowana i zakłamana, w TzG tak bezczelnie manipulowała uczuciami widzów płacząc i zawodząc jak to całe życie czuła się kłodą, a nagle poczuła się pięknym łabędziem, że nie wiem jak ktoś mógł się na to nabrać i na nią głosować
M. Foremniak - jej wypowiedzi w 'Mam talent' to kompleta żenua, po prostu wstydzę się za nią, słuchając tego bełkotu pozbawionego jakiejkolwiek logiki i treści merytorycznej M. Kożuchowska - jest tak tragiczną i sztywną aktorką (specem nie jestem, ale takie mam odczucia) że irytuje mnie niemiłosiernie i patrzeć na nią nie mogę Więcej grzechów nie pamiętam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Przeciez to nie sa gwiazdy!! ?!?!?!
Zmienmy tytul watku na : osoby publiczne. OMG. Jak mozna stawiac Dode na rowni z Rutowicz, Muchą, Foremniak, czy Kozuchowską. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Najbardziej denerwuje mnie Mucha. Za dużo jej w mediach, niedługo lodówkę otworzę a tam ona
![]() Nie trawię też Beaty Sadowskiej, nie wiem kim jest w ogóle a prawie w każdym magazynie jest relacja z jej wakacji, wnętrza domu czy innych pierdół. Mam wrażenie, że ona nic nie robi tylko się lansuje na bankietach. Edytowane przez Dosiak Czas edycji: 2010-07-18 o 06:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Mucha, Rusin, Foremniak
![]()
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
1.Mucha - ale od niedawna. Po przemianie, że tak powiem, jest okropna. Zrobiła się za pewna siebie, była bezczelna w YCD (tym mnie do siebie zraziła, bo uwielbiam ten program, a połowy nie oglądałam przez nią), swoimi wypowiedziami w DTVN, wielkim halo wokół swoich butów louboutina. Rozumiem, że mozna sie zmienić, ale żeby od razu pokazywać się jako "patrzcie jaka jestem super".
2.Rosati - czytajac jej wywiady zawsze mam wrażenie że ona się w nich wyżala, że jest taka pokrzywdzona. I prawie zawsze mam wrażenie że te jej wywody w gazetach są nieszczere. Poza tym nie lubię gdy 'gwiazdy' jednego serialu robią się za gwiazdy wielkiego formatu. Mają wrażenie, że wszyscy je znają i muszą ich podziwiać. Leciałam w tym roku samolotem do Rzymu. Leciał ze mną tym samym samolotem aktor z pewnego serialu. Ja osobiście tego serialu nie znam ale tego pana kojarzyłam, ale nawet nie wiedziałam jak się nazywa. Jego zachowanie było bezczelne. Chodził po lotniscku z głową zadartą jakby był kimś ważnym. W samolocie zagadywał sąsiadów i zaczynał temat swojego serialu opowiadajac jakieś scenki. Strasznie chciał zwrócić na siebie uwagę. A to co zostawił na siedzeniu samolotu to bałaganem nazwać nie można bo to za słabe określenie. Siedział dwa siedzenia przede mną i całą drogę słyszałam jego opowiastki i przechwałki.
![]() |
#70 |
BAN stały
|
Zapomniałam o Rosati - u Szymona Majewskiego pobiła samą siebie. Zresztą, sorry Szymon, ale zaprosić i Rosati i Urbańską do tego samego odcinka, to samobójstwo.
I jeszcze strasznie, ale to strasznie, denerwuje to mało powiedziane, wkuuurza mnie Miko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesli jestes katoliczką to myśle , że nie porusza cię to że porównuje się do Maryjii , że jest lepsza . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
co do Świątczak... ja kiedyś jej nie lubiłam, (och, jak ona mogła wskoczyć na miejsce Mandaryny?! ![]() ![]() Ja nie moge znieść głosu Kożuchowskiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i podobnie jak Wy: Mucha- przez swoją pewność z dnia na dzień (tak to odczuwam) i paradowania w coraz to krótszych sukienkach Natasza Urbańska- a to chyba przez Józefowicza. Dziewczyna ładna, utalentowana (śpiewa tańczy recytuję), ale coś jest nie tak. Wszędzie jej pełno, przez upychanie przez męża, opowiadanie jakim to są idealnym małżeństwem, na zasadzie Mistrza i Małgorzaty. I to jej wpatrzenie w niego jak w obraz...
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
nie lubię też tego aktora,który gra Igora w "Na wspólnej"-tylko jak on się nazywał...
jak dla mnie sztywny,nijaki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przeczytałam cały wątek i co do osób, których naprawdę nie darzę sympatią (mimo że jestem przeciwna takim stereotypom, bo nie znam tych osób, więc nie mogę ich też nie lubić, co najwyżej mogą mi działać swoją aparycją bądź sposobem bycia na nerwy) i mogę wymienić wśród nich: Natasza Urbańska - wydaję się być zbyt pewną siebie i przemądrzałą, wszędzie się wciska na siłę i to dzięki swojemu mężusiowi Małgorzata Kożuchowska - jest zupełnie bez wyrazu, nie lubię jej bardzo jako aktorki, jest mdła i bezpłciowa Małgorzata Foremniak - czas na jej "5 minut" już dawno minął, a ona nadal na siłę próbuje to przeciągnąć? nie lubię czegoś takiego... Magda Mołek - zbyt pewna siebie, wyrachowana, zimna, nie sprawia wrażenia sympatycznej Katarzyna Zielińska - zbyt dużo jej ostatnimi czasy, za wszelką cenę próbuje wszędzie być "naj" Szymon Majewski - chyba nie ten wiek i nie ten poziom rozrywki, kiedyś może to było zabawne, ale teraz jak dla mnie jest co najmniej żenujące... Więcej sobie nie przypominam ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
przypomniało mi się dziś !! jeszcze Szejbal i Buzek buuuu , dlatego że nigdy nie byłyby aktorkami gdyby nie plecy ...tak myślę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Lista, których nie trawię :
- Urbańska - Rutowicz i jej szereg narzeczonych- każdego po kolei - Andrzejewicz - Hakiel, Cichopek - Ibisz, - Sara May - KORONIEWSKA, brrr - Skrzynecka, fuj - Nowa Pazurowa (Zając) - i tego niedorobionego dziewczęcia, co grało Majkę
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Kinga Rusin - sztywna w YCD, w DD tvn wtrąca się partnerowi w rozmowy.. tragiczna we wszystkim, czego sie podejmuje
Joanna Krupa - od modelki nie oczekuję zbyt wiele poza urodą, ale ona jest brzydka z tymi ustami jak u kaczora Donalda Michał Wiśniewski - za żenujące zachowanie od zawsze Nie rozumiem niechęci do Nataszy Urbańskiej ![]() OOo, i jeszcze Zielińska! No chyba ja bym lepiej zagrala w tych Barwach (nie)Szczęścia ![]()
![]() Edytowane przez tutaj Czas edycji: 2010-07-18 o 14:31 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Sara May czy jakoś tak :P
Rihanna łoo matko ![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Kayah - choc w zasadzie nie wiem, co mnie w niej drażni. Muzyka mnie nie powala, ale są stokroć gorsze wokalistki i piosenki.
Szyca też mam dosyć i tego kreowania go na superlowelasa, "och-och, jaki ja jestem wspaniały i wszystkie są moje" Edyta Herbuś - z nią jest ten sam problem, co z N. Urbańską - ładna, zgrabna, śpiewa, tańczy, recytuje, ale jak otworzy buźkę do kamery, by powiedzieć coś "mondrego", to ogarnia mnie żenada. I taki słodki uśmieszek - przeciez to niemożliwe, żeby człowiek non stop był zadowolony i się nieustannie cieszył ze wszystkiego jak prosię w deszcz ![]()
![]() |
#82 |
.
|
jak dla mnie to lansowani sa ludzie, ktorzy nic soba nie reperentuja. nie potrafie ich nawet gwiazda nazwac. jesli miara gwiazdorstwa jest gra w serialu to ja dziekuje ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
też za nią nie przepadam.Gdzieś przeczytałam,że ma się ona za bardzo piękną kobietę ,nie wiadomo co itd. ...dla mnie to przerost formy nad treścią
![]() Edytowane przez twizzy Czas edycji: 2010-07-18 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
W Polsce drażni mnie Urbańska i Ibisz!
Na świecie to wszyscy ze stajni Disneya są tacy przesłodzeni ![]() do tego Lady Gaga i Paris Hilton!
![]() |
![]() |
#85 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
N.Urbańska, E.Herbuś, Doda, W.Rosatti
przede wszystkim za jedną wspólną cechę... Natomiast osoby, które wydają się miłe, skromne, zwyczajne, mnie nie denerwują, wręcz przeciwnie. Za wygląd też nie ludzi nie oceniam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Mnie irytuje Gaga, nie mówię nawet o jej muzyce, bo kilka piosenek znam i lubię czasami posłuchać, ale o jej wizerunku w stylu " nie żyję kiedy nie jestem na scenie i muszę zrobić z siebie chodzące przedstawienie skaczę, śpiewam i palę się jednocześnie' o.O
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
DODA
Iza Miko Collin Farrell i jego żonka Alicja Pudzian Mucha Rosati Joanna Krupa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I to jak się ludzie podniecają jej rzekomym nowatorstwem... Zlepek kiczu i pomysłów innych twórców sprzed iluś tam lat... W ogóle teraz nastała taka moda na Gagę. Wszystko na siłe ma być wyzywające, dziwaczne i nawet trochę niesmaczne. Beyonce, Aguilera, nawet Miley Cyrus zaczyna robić podobne klimaty ![]() Edytowane przez lalalabamba Czas edycji: 2010-07-18 o 18:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Mi na myśl przychodzi tylko ta "aktorka", która grała tytułową rolę w serialu "Majka" Jonanna jakaś na O :P Widziałam ja u Szymona Majewskiego i po prostu słuchać jej nie mogłam :| Tragedia... A reszta mi zwisa i powiewa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.