![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Które z nas przesadza? :((
A pisałaś mi że miarka się przebrała. A teraz co robisz? czekasz aż się odfocha nie odzywając się, będąc cicho i dając sobie wmówić ze źle się odezwałaś. Nie będę udowadniać że Twojej winy tu nie było bo chyba to każdy widzi oprócz Ciebie może a on próbuje Ci wmówić że jest inaczej, tak jakby udowadniał że koń jest krową a Ty w to wierzysz bo chyba jak misio tak mówi to tak jest.
No nie wiem ja bym tak nie potrafiła. Bo po pierwsze od razu powinien przyjść przeprosić, wytłumaczyć wszystko, przede wszystkim skąd te panny, co one robiły, o czym oni z nimi gadali, dlaczego się zdenerwował tak, że jego reakcja była niewspółmierna do zdarzenia. Ja nie wiem, czy twoja intuicja naprawdę nie podpowiada Ci że coś nie tak i że on ma coś na sumieniu? Tylko siedzisz spokojnie i czekasz? O matko. No widocznie masz inny temperament niż ja i pewnie większość kobiet. Szczerze współczuję Ci życia u boku takiej rozkapryszonej księżniczki bo mężczyzną to ja bym go nie nazwała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Lepiej bym tego nie ujęła. Tak jak już wcześniej pisałam: pokazujesz mu w ten sposób, że każdą sprawę może załatwić obrażając się na Ciebie i wmawiając Ci, że to Twoja wina i po jakimś czasie samo się rozejdzie... Tu potrzeba tupnięcia nogą, pokazania mu, że Tobie taki układ się nie podoba. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Przeczytalam caly watek i konkluzja jest jedna. Skoro on nie zastanawia sie nad swoim zachowaniem to moze Ty powinnas zastanowic sie nad tym slubem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20891640]Przeczytalam caly watek i konkluzja jest jedna. Skoro on nie zastanawia sie nad swoim zachowaniem to moze Ty powinnas zastanowic sie nad tym slubem?[/QUOTE] ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20891640]Przeczytalam caly watek i konkluzja jest jedna. Skoro on nie zastanawia sie nad swoim zachowaniem to moze Ty powinnas zastanowic sie nad tym slubem?[/QUOTE]
Z góry jej współczuję, jeśli w takiej sytuacji - bez zmiany postawy faceta i bez otwarcia mu oczu na pewne sprawy - ona weźmie z nim ślub. Chociaż, czy dorosłego człowieka da się zmienić? Ja wątpię... Nieciekawa przyszłość za horyzontem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.