![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: - 20kg!!! zapraszam zdeterminowane kobietki do wspólnej walki:)
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
![]()
Można się jeszcze dołączyć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Witam nowe dziewczyny
![]() ![]() U mnie pogoda do bani...cały czas pada. a mi sie wcale w domu nie chce siedziec.... ![]() dziewczyny...co myslicie o bitej śmietanie light na wode???? ma coś około 70kcl można Ja wcinać zamiast słodyczy??? chyba nie zaszkodzi co?
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
jasne
![]() Ajajaj, a ja drugi dzień sobie pofoglowałam. Nie tak bardzo, ale jednak. No cóż, nie od razu od zwyczaje się od wszystkich nawyków. Pomijając fakt, że tylko się tak tłumacze ![]()
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Ja ten tydzien traktuje jako psychiczne przygotowanie się do odchudzania.. dlatego drobne grzeszki się zdarzają..ale z każdym dniem będzie lepiej. Kończy mi się okres i już sama widze, że nie mam tych napadów, że muszę coś koniecznie zjeść.. Kurde tak bym poszła na basen.. ale na razie się wstydze
![]()
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
hym co tu taka cisza ??? czyzby wszystkie straciły wiare w odchudzanie?
ja wczoraj sie troche podłamałam i wtrabaliłam : budyń, domowa pomidorówkę na smietanie i mące z makaronen (ok 200 ml i sporo kcal ![]() ![]() ale ![]() ![]() 23.07 29.07 ramie 29 28 pod biustem 85 83 pas 93 87 biodra 100 97 udo 61 59 łydka 40 38 waga 74kg 70kg no i teraz jestem totalnie zmobilizowana do działania.... szczegolnie te 6 cm z pasa mnie uszczesliwia ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie wszystkie dietkowiczki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() właśnie o to chodzi.. nie ma się co podłamywać tylko trwać w tym co sie postanowiło. Poprostu trzeba sobie wmówić że to nasz nowy styl życia. U mnie zawsze było tak. Wyznaczyłam sobie jakiś termin do którego chciałam schudnąć.. np był to ślub brata.. Noi dietka, codziennie skakanka i ćwiczenia itd. Schudłam pięknie.. po czym przychodził dzień ślubu.. a ja sobie dawałam dyspense.. noi ta dyspensa najpierw miała trwać tydzień ( dopóki nie skończą sie wszystkie łakocie z wesela), pożniej dwa tygodnie, miesiąc, a później sie okazywało ze trwala cała zime ![]() ![]() ![]() Ja już po śniadanku. na zewnątrz jakby mniej wody, wiec może dzisiaj jakoś bardziej aktywnie ten dzień spędze ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Skoro mogę to się dołącze:P
Mam mały problem bo nie mam wagi:/ to znaczy mam ale musze kupić baterie a i z nią nie wiem czy bedzie działać ![]() ![]() Tak wiec mam 22 lata, 170 cm, ważę ok. 75 kg a chce najpierw 65 a potem 60 ![]() Jeszcze nie mam żadnego planu jak to zrobie, narazie po prostu mniej jem a wiecej się ruszam. Jak będę miała wiecej czasu to nad czymś jeszcze pomyśle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
Witam chciałabym dołączyć ponieważ wszystkie wątki w których się udzielałam jakoś ''zamarły''. Widzę, tutaj m.in że autorka wątku ma podobny wzrost jak ja, i na pewno będzie miło poodchudzac się razem z Wami jeśli mnie przyjmiecie oczywiście
![]() Ważyłam już 72kg, ale znowu jest 74 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze podczas każdego odchudzania moim problemem było to, że skoro już zgrzeszyłam to sruuuu ide na całość i jem do końca. I wszystko co spadło - wraca. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#72 | ||
Raczkowanie
|
traxx69 witamy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja własnie skończyłam kosić trawe.. 1,5 h mi to zajeło.. a zawsze to jakiś ruch ![]() ![]() A dzis już zjadłam : 8.30 - 2 kromki wasa z serkiem i pomidorem + mała kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru ( hahah żeby nie słodzić dwóch to robie sobie kawe w mniejszym kubku ..lol ![]() 11.00 brzoskwinia 13.05 kawałek kiełbaski gotowanej z keczupem ![]() Miłego odchudzającego dnia dziewczyny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
No chyba tak trzeba bedzie zrobić
![]() Moja sytuacja jest dosyć utrudniona bo mieszkam z dziećmi, a ajk dzieci są w domu to jest też dużo słodyczy ;( no i wszystko wokół mnie kusi!!! :/ ale narazie się trzymam i nie podjadam:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Ehh...
Ja wczoraj zjadłam zestaw BogMac z McDonalda ;( wiem, że świństwo, kaloryczne i ogólnie śmietnik, ale język mi do tyłka uciekał, bom się zgubiła w drodze do domu ==. Za to dzisiaj arbuzik elegancko po daniu z ryżu i piersi z kurczaka xD Jutro mama zaprosiła do restauracji... Co ja bidna mam jeść? Jak myślicie, taka grillowana pierś czy indycza ma dużo kcal w akich restauracjach? W domku wiadomo, wiem ile czego daję itp... A już tak lekko wychodzę za mój limit...
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Hiks, możesz poprosić w restauracji o jakąś pyszną sałatkę, np z tuńczykiem. Ja jestem wielką fanką sałatek i jem (zwłaszcza teraz w lecie) przynajmniej raz na 2 dni sałatę z pomidorem, kukurydzą i np - z fetą lub z tuńczykiem. Pyszny i lekki obiad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Ataegina, niestetysz sałatkiw TEJ restauracji dopadają - znajomy pracuje w kuchni i ostrzegał... Różne rzeczy się dzieją z warzywami, zanim trafią do sałatki... Ehh i w tym problem.
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
Dziękuje za przyjęcie do towarzystwa, a czy można mnie dodać do listy do pierwszego postu??? Zamierzam trzymać się zasad i nadal ćwiczyć i pracować nad swoim ciałem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja słyszałam kiedyś że np jak są banany świeże to zanim je sprzedadza to zostawiają na całą noc w wodzie i z 2 ton się robi 3tony:P Cejrowski kiedyś mówił w jakimś programie że prawdziwe banany smakują ałkiem inaczej i to co my jemy to są resztki z tego czego oni nie chcą jeść bo im nie smakuje:P zaskoczyło mnie to troche ![]() Ja jestem sobie w anglii i rodzina u której mieszkam włąśnie zaczyna jeść obiad.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
nie daj sie zwariować jak przekroczysz swój limit nic takiego sie nie stanie
![]() ![]() ![]() ![]() po za tym witam serdecznie nowe Dietkowiczki ![]() ![]() dziś taka ładna pogoda i słoneczko świeciło ze chciało mi sie odchudzac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz mieszkam na osiedlu domków i tylko zaczełam skakac a sasiadki juz w oknie stały i mi sie przygladały..... ja wiem one mi zazdrościły skakanki takiej ładnej bo czerwonej ![]() ![]() ![]() ![]() a jak u Was idzie dietowanie i ćwiczenia??? ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niestety jutro bede musiała ćwiczyć silną wole bo bede smażyła naleśniki z serem dla rodziny a ja je tak kocham ![]() co do bananów to kiedys ogladała Galileo na TV4 i tam pokazywali jak w marketachg w ciagu paru godzin zrobic z zielonego banana - żółtego banana, wstrzykiwali jakies chemikalia i zamykali w ciemnych pomieszczeniach i po paru godzinach juz byly piekne i zołte ![]() a co do pomarańczy- moj brat był w Hiszpani i tam codziennie rano dostawali pomarancze prosto z drzewka i ze takie sa przepyszne słodkie i maja intensywny zapach tylko do tego po paru godzinach stania robily sie gorzkie i niedobre i ze wlasnie takie sa naturalne pomarancze ... a te u nas??? ile musi byc w nich chemi ze tygodniami leza i sie nie psują ??? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Witam Was Dziewczyny!
![]() Bardzo się cieszę, że znalazłam taki wątek ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() Ale u mnie pogoda do dupy...cały czas pada a mi sie nawet z łóżka nie chce wtac ![]()
![]() |
#82 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no u mnie tez pochmurno zimno buuu nie podoba mi sie to.. ja juz po sniadanku kromka chleba z białym serem i 100 ml kakao niestety słodzonego bo mamuska zapomniała mi odlać przed słodzeniem :P no nic obstawiam śniadanie na 200- 250kcal, niedługo pojde zmiem jakies ogoreczki ![]() ![]() ![]() ![]() czytałam na necie ze naleśnik z serem bedzie miał ok 250 kcal 1 sztuka ale to zalezy od sposobu wykonania tylko mam nadziej ze jak sie skusze to tylko na jednym sie skonczy ![]() ![]() a tak ogolnie nie moge sie doczekac az na ogrodku zaczerwienia sie pomidorki.. a wtedy bede ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny ja od dzis zaczelam diete oczywiscie 1000 raz ale mam silna motywacje 18 wrzesnia biore slub i musze zgubic brzuszek po drugim dziecku.zaczelam tez znowu chodzic na vacuvell bo wczesniej przestalam i obiecalam sobie ze do 18 nie rusze zadnych slodyczy.narazie moj rezultat to zzucone 3 kilo.pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
no taiego naleśnika to też bym chętnie zjadła... mniam...
![]() wagi nie bede mieć aż do końca przyszłego tygodnia jednak chyba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czyli talia 90, biodra 103, nogi 60 i 59,5.... wiec ja swój cel powinnam chyba w centymetrach ustalić:P u mnie też brzydko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
no to proponuje nie odmawiac sobie tylko zjeść
![]() ![]() ![]() obliczyłam ile takie moje nalieśliki mogą miec kalorii i wyszło mi 180 kcal czyli nawet jak na obiad sie zje dwa to jest 360 czyli normalny obiad dietetyczny ![]() wszystkie składniki dokładnie odmierzałam i sumowałam kalorie i podzieliłam przez ilość naleśników ![]() ![]() ja niestety pozwoliłam sobie na jednego naleśnika bez sera i połowe z serem bo wczesniej najadłam sie ogórków.... ide ćwiczyc
![]() |
#86 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja dzisiaj lapnęłam dwa pierogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() redzi13 witaj.. coraz więcej nas ![]()
![]() ![]() wzrost 176cm cel I - 78 ----> basencel II - 70 ![]() cel III- 65 ![]() Edytowane przez Naaadia Czas edycji: 2010-07-30 o 16:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
.
![]() Edytowane przez Ataegina Czas edycji: 2011-06-26 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Tak dziewczyny macie racje...biore sie w garść bo tak dalej być nie może. zaczynam ładnie dietkować i ćwiczyć. przydał by mi sie jeszcze jakiś wspomagacz bo jednak one troszke działaja....kiedyś brałam i pomagały
![]() Wogóle to mam Meeeeeeeeeeeeeega motywacje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
Hej kochane kobietki,
![]() dzisiaj 30.07.10r. ale mam nadzieje że mnie jeszcze do siebie przygarniecie.. ![]() Zaczynam swoją przygodę z dietą po raz setny, pierwszy i ostatni.. wiele razy próbowałam przejść na diete, i jak szybko zaczynałam tak szybko kończyłam.. niestety.. ![]() Ostatnio od kogoś.. kogo bardzo lubiłam usłyszałam że wyglad jest bardzo ważny, i przyznam ze mnie to zabolało, i czar prysł. ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz wracając do formalności po mojej gadaninie.. Mam 20 lat, zaledwie 165cm. i całe 72 kg. na samą myśl jestem przerażona.. ![]() Widziałam tu kilka wątków ale chciałam przyłączyć się do Was bo mój naddatek to całe 22kg. smutków. Dlatego myślę że to właściwy wątek i temat, i że doskonale rozumiecie ogrom i wagę tego problemu bo same się z nim zmierzacie. Może nie liczy się tez sama waga ale ogólny wygląd i proporcjonalność, ale wstępnie dążę do 50kg. 7 z przodu mnie przeraża.. mam taką budowę i jestem niska ze ciężko mi ukryć zbędne kilogramy a jest ich bardzo dużo.. Swojego czasu dobiłam do podwójnej 7. Tak, tak ważyłam 77kg : / porazka.. ale wziełam się za siebie i zjechałam ok4-5kg. no i trafiły się różne „okoliczności” gdzie czyhały pokusy którym ulegałam, ale chyba dzięki suplementom, które brałam przytyłam w sumie tylko 1kg. Jak na tak długo trwające szaleństwa nie było źle. Od tamtego czas zapomniałam o diecie.. ale teraz chce zacząć raz jeszcze, po raz ostatni. To chyba na tyle moje wstępnego wypracowania. Więc jeśli pozwolicie to chętnie się przyłączę.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie że pozwolimy... ![]() ![]() zaczynam od nowa i chciałabym żeby to już był ostatni raz. poźniej dopisze Cie do listy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.