![]() |
#61 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Rimmelowe wariacje Costy ;)
Dziękuję Ci Afrodyto!
![]() Ojejku! dziękuję Ci śliczna kobietko! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Boszenko.. Ty lepiej spójrz w lustro i zobacz jaka Ty śliczna jesteś! Albo oddaj swoje oczyska, bo ja też chcę takie! ![]() ![]() Kochane te Wizażanki.. ![]()
Edytowane przez Costa Czas edycji: 2010-08-04 o 11:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Costa- Krosta! Gdzieś polazła, że Cię nie ma :P
#63 |
Raczkowanie
|
Aaania!! Ja Ci dam Krostę!
![]() ![]() *** Pin-up Costa Dziś wklejam wczorajszy makijaż, a la pin-up, przynajmniej tak mi się zdaje. ![]() Szczerze, to dla Agabil, która mnie zainspirowała.. ![]() Generalnie, wiedziałam z nazwy jak wyglądały kobiety stylizowane na pin-up. Poczytałam trochę, podpatrzylam jak są umalowane i coś z tego wyszło ![]() ![]() ![]() Na buzię nałożyłam podkład Stay Matte, korektor, przypudrowałam pudrem Stay Matte. Na całą górną i dolną powiekę nałożyłam jasny, perłowy cień, później wycieniowałam oko szarością, tworząc delikatne 'smoky eyes'. Kreskę zrobiłam eyelinerem, przy użyciu niezawodnej taśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z powodu braku tak dziwnych kosmetyków jak "róż do policzków" (nie używam tego, choć przyznam że efekt ciekawie mnie zaskoczył ![]() ![]() Do tej pory nie testowałam tego koloru cienia, nawet pudełeczka nie otworzyłam ![]() ![]() ![]() Cień po wyczerpującej sesji fotograficznej ( ![]() ![]() ![]() Zdjęć miałam całą masę, nie mogłam się zdecydować, w końcu załączam 3 zdjęcia z ustami podkreślonymi cieniem, dwa z błyszczykiem Rimella oraz dwa bonusy: foty czarno-białe, trzasnęłam sobie małą sesję ![]() Nie zwracać uwagi na włosy, nawet ich nie rozczesałam, wysychały w trakcie robienia zdjeć.. ![]() Dobra, to wszystko, nie mam wiecej do dodania. ![]() Pozdrawiam, Costa. ![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ślicznie Ci w tym makijażu
![]() ![]()
#65 |
Zakorzenienie
|
Super! Twoja interpretacja pin up girl jest boska!
![]()
#66 |
Zakorzenienie
|
WOW
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie ma co się śmiać, ja paletki do brwi też jeszcze nie mam i używam kredek - tyż czarnej ![]() ![]()
#67 |
Zakorzenienie
|
Pin up Costa, zgłaszam nadużycie, z powodu bycia za ładną, bo to eliminuje w przedbiegach np. MNIE! Tyyyy ślicznoto! W takim makijażu jest Ci zdecydowanie najlepiej, to raz, a 2- Dawaj te włosy
![]()
#68 | ||
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#69 | ||
Raczkowanie
|
Rany, Sweet! Dziękuję baaardzo
![]() ![]() ![]() Boszenko, Twoja również.. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję bardzo! Jest mi taaak miło, ze nie umiem tego w słowa ubrać.. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agabil, wiesz że każdy Twój komentarz mnie cieszy jak cholera? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
OMG, Costa! PODNIECIŁAM SIĘ!
![]()
#71 |
Zakorzenienie
|
Costa nie ma narzeczonego i ma pierścionek z gumy do żucia :P sukienka cudo... A włosy doceń- sama miałam loki, których nie doceniałam i teraz mam to co mam... ;/ :P
Nie imprezuj tyle ![]() ![]() I ja też kocham TWÓJ uśmiech! Taka nasza Wiosenka z Ciebie ![]()
#72 |
Raczkowanie
|
Costa zaraz wyjeżdza w okolice Poznania, napiszę wieczorem!
![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
O matko, w okolice Poznania - to uważaj na siebie :P Ja mam same traumy związane z tym miastem
![]()
#74 |
Zakorzenienie
|
Costa, to nie może tak być, żeby byc tak ładną i uroczą, ja stanowczo protestuję
![]() ![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Costa masz śliczną buźkę
![]() ![]() Makijaże bardzo ładne, wszystkie są takie świeże, nie przytłaczają Twojego naturalnego piękna ![]() ![]() Ja na co dzień z pośpiechu też się nie maluję mocno ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
#76 |
Zakorzenienie
|
Costa nie wróciła! Wiedziałam, że Cię coś zje w tym Poznaniu :P Albo Cię porwał jakiś fan Twojej urody
![]() ![]()
#77 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Costa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja Piekna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Costa, mam coś dla Ciebie
![]() Ania krzyczy: Costa, wracaj łobuzie! A Costa piękną nadyma buzię ![]() ![]()
#79 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No i cholera, brakuje mi czasu! Tak sie zastanawiam czy już może nie dać sobie spokoju, w końcu i tak już wyrobiłam regulaminowe minimum, to w sumie może odpuszczę.. ![]() ![]() ![]() Tymczasem uciekam. Pa! ![]() Ajajaj, moje Kochane Dziewczyny.. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
haa
![]() ![]() ![]() Pomyślę nad książką, ale nie zamieszczę tych rymowanek, bo fani Tuwima oskarżyliby mnie o plagiat :P Murzynku Bambo ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- I żadne "daję sobie spokój" ![]() ![]()
#81 |
Zadomowienie
|
Szanowna piękna Costo, czekamy na makijaże
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Costa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Costa hula po polu i pije kakao!
http://www.youtube.com/watch?v=GnhUPWKEc5g
#84 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No już, już jestem! ![]() Cytat:
![]() *** Hello! ![]() Wiem, że mnie tu dłuugo nie było, ale już jestem, chociaż na chwilkę.. Dziś znów wyjeżdzam, tym razem pod namioty, także kolejny raz nie mam czasu na oglądanie Waszych zapewne pięknych makijaży.. ![]() Chwilowo wpadam tutaj, żeby zamieścić tu swój ostatni już makijaż, zrobiony ze dwa dni temu ![]() Otóż wcześniej wspominano tu o makijażu delikatnym, w różu. Co prawda, jak zaczęlam się już maziać to wcale nie wyszedł delikatny, ale z taką nutką subtelności pozostał. Oto Costa w różach. ![]() Na oczyszczoną buzię nałozyłam podkład Skin Matte, korektor, a całość przypudrowałam pudrem prasowanym Skin Matte. Malowanie oczu rozpoczęłam od nałożenia jasnego, perłowego cienia na cała powiekę, na ruchomej części pojawił sie jasnoróżowy cień, natomiast cieniem Rimmel Colour Rush #030 Siren tuż nad nim zrobiłam coś w rodzaju łuku na granicy załamania powieki. Roztarłam ładnie, dodałam odrobinę tegoż Sirena na dolną powiekę. I było delikatnie, owszem.. Ale za delikatnie.. ![]() No i tu zaczęłam bawić sie eyelinerem, zrobiłam grubszą kreskę, sporo poprawek musiałam robić, bo ręce trzęsły mi się niemiłosiernie. To jak na tyle mazań i od nowa malowania kresek całkiem ładnie wyglądała (I tak wiem, że krzywa, nie musicie tego mówić.. ![]() Oczywiście nie obyło się bez patentu z taśmą ![]() Na dolnej powiece pojawiła się czarna kredka. Jak już tam była to mnie skusiło, żeby obrysować całe oko, i też właśnie tak zrobiłam.. ![]() Na linii wody-biała kredka dla rozświetlenia mroku. Brwi podkreślone czarną kredką, na policzkach mój róż, czyli cień Siren ![]() Zdjęć tym razem sporo, bo nie miałam czasu powybierać, więc wrzucę wszystko. Włosy jak zwykle mokre, schły w trakcie. ![]() Dziękuję za uwagę i zapraszam Wizażanki i drogie Ambasadorki! ![]() Pozdrawiam, Costa.. ![]() P.S. Jeszcze być może sie tu pojawię.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Jest Costa
![]() ![]() Pięknie! Ty się wcale nie musisz malować, zawsze cudnie wyglądasz maleńka ![]() ![]() ![]() _________________________ __ ![]() ![]()
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a swoja drogą, to trochę mi przykro, że tak nikt nawet, oprócz Ani, nie zajrzał zobaczyć makijażu.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
kochana
![]() ![]() A makijaż śliczny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Przestań Costa! Co Ty za głupoty gadasz, mnie też by nikt nie odwiedzał, gdybym nie wymuszała odwiedzin :P
Moja biedna Costa ![]() I tak jesteś najpiękniejsza w klasie ![]() ![]()
#89 |
Rozeznanie
|
Costa, jesteś tak śliczna, że mam olbrzymią ochotę na... sfotografowanie Cię w makijażu uprzednio przeze mnie wykonanym.
Jesteś niezwykle fotogeniczna! ![]()
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.