|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetykowe różności !
pojemność żelu to 200ml
zdjęcie etui (20 pędzli) nawet mogę coś ci dokupić bo mi strasznie zależy na pędzlu![]() jeszcze nie miałam do czynienia z minerałami i mocno chce wypróbować także obojętne jaki podkład - byle dośc jasny |
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 57% pozyt.
|
podoba mi się pare kosmetyków , zobacz do mnie jeśli Ci sie coś spodoba to wymienie rzeczy którymi jestem zainteresowana ;-)
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
z tych rzeczy co wymieniłaś mogę oddać: rexona w sprau (zielona) męska zostało 3/4, lub nowość mascarę 1-2-3 looks! rimmela! używaną przez ponad tydzień lub nową mascarę oriflame wonder
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam
. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Hej, a i owszem, znalazłoby by się coś za Pierre Cardin
(nie napisałam tego w wątku, ale na wszelki wypadek napiszę, żeby nie było, że to w oryginale jest 100ml) A u Ciebie podobają mi się te rzeczy: *Tusz do rzęs SuperExtend *Głęboko oczyszczająca maseczka przeciw wągrom z 0,5% kwasem salicylowym *Oczyszczający tonik przeciwko wągrom *Masło do ciała Natural Fruit Extracts Mango *Kwiatowa pianka oczyszczająca odświeżająca i przywracająca blask *Krem na dzień SPF 20 rozjaśniający przebarwienia Solutions Perfect Tone 50ml (nowy) oraz krem na noc rozjaśniający przebarwienia Solutions Perfect Tone 50ml Pogrubione jest to na czym mi bardziej zależy ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- To ja proponuję tak: Pierre Cardin, próbka Biotherm i bluzka (spodenki na 90% już wymieniłam) za kremy, tusz i maseczkę albo tonik (co uznasz, za mniej Tobie potrzebne) co Ty na to?
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
32. Oczyszczająco-tonizujący żel do mycia tawrzy z olejkiem z drzewa herbacianego Tea Tree, 150ml, Oriflame - zużycie 50%, widać na zdjęciu 33. Nawilżający szampon do włosów z kokosem i mleczkiem ryżowym, 200ml, Oriflame - uzyty raz, zużycie widoczne na zdjęciu 34. Szapon do włosów z odżywką 2w1 Owoc Granatu i Mango, 200ml, Avon - nowy, nieużywany, data produkcji 27.01.2010r
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
krem dove już wymieniony, dosłownie godzinę temu
![]() te pozostałe 3 rzeczy z oriflame chętnie wymienię na: 20. Pędzel kabuki, Maybelline 13. Błyszczyk Glazewear Sparkle 50. Krem do rąk Christmas Joy, 100ml, Oriflame - nowy, nieużywany
może jeszcze 44. Pędzel Flat Top, EDM ? ![]() |
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
może znajdziesz coś u mnie?
![]() za Pędzel kabuki, Maybelline 32. Oczyszczająco-tonizujący żel do mycia tawrzy z olejkiem z drzewa herbacianego Tea Tree, 150ml, Oriflame 37. Masło do ciała Natural Fruit Extracts Mango 42. Balsam do stóp do skóry zniszczonej, zrogowaciałej, 75ml, Rossmann - nowy, nieużywany, 44. Pędzel Flat Top, EDM - używany, wyprany, zdezynfekowany 50. Krem do rąk Christmas Joy, 100ml, Oriflame - nowy, nieużywany,
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Z twojej listy to mam np. baze pod cienie Artdeco, ale kupowałam ją pół roku temu, jest jej jeszcze mnóstwo, ale mam wrażenie, że odrobinę wyschła, jak miałam poprzednią to wydaje mi się, że miała inną konsystencję... mogę Ci jeszcze zaproponować małą odsypkę pudru jedwabnego dr.Haushki (małą bo tylko trochę mi już zostało, to mogłabym Ci to dać)
![]() |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
heh, krem tu czekał od miesiąca i chętnych nie było
![]() a może pędzelek kabuki chociaż oddasz? (jestem w potrzebie ) plus błyszczyk avon i krem do rąk?![]() za żelowe mleczko do demakijażu vichy ORIFLAME, mleczko do demakijażu Oriflame kojący tonik |
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Coś za:
Oczyszczająco-tonizujący żel do mycia tawrzy z olejkiem z drzewa herbacianego Tea Tree, 150ml, Oriflame - zużycie 50%, widać na zdjęciu Nawilżający szampon do włosów z kokosem i mleczkiem ryżowym, 200ml, Oriflame - uzyty raz, zużycie widoczne na zdjęciu |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
załączam fotkę mleczka, ( jest do cery wrażliwej, używałam go casem jako alternatywę kremu nawilżającego
)a co do próbek to mam trochę masła kakowego z ziaji, może być? (do cery dojrzałej wlaśnie) pasuje mi taka wymiana jak napisałaś u mnie
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
niestety, roxanko, nic nie znalazlam
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za:
9. 2 próbki podkładu Light, Lucy minerals (1 po 7g, druga 4g razem 11g); wymienię np. na jasnego biga 10. Big Finishing Dust, 12g, EDM - zostało jakieś 8g (wymienię np. na innego biga, może być niepełny) 76. Odsypka podkładu, odcień Fair Intensive, EDM - wielkość sampla EDM
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
a nie spodobałoby Ci się coś innego? bo tamte rzeczy są już w trakcie wymiany wszystkie
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się u Ciebie kilka rzeczy:
64. Baza pod cienie, 5g, Virtual - używana, zużycie jakieś 10% (mogę zrobić dokładne zdjęcie ile jej zostało) 66. Woda toaletowa City Jungle, 30ml, Oriflame - zużycie: jeden psik testowy (nie była całkiem pełna od nowości) 68. Jedwabisty podkład Mineral Silk&Lift, odcień 32 Piaskowy, 30ml, Ingrid Cosmetics - nowy 69. Wygładzająco-rozświetlająca baza pod makijaż, Delia Cosmetics - użyta 4 razy zajrzyj do mnie ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Lash stiletto jest w trakcie wymiany Co bys mi oddała za Falsies i dwie kredeczki? Aha i te kredki mają średnio po jakieś 3-4 cm.
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie przygarnę balsam Garniera (jaka pojemność?) i mgiełki, które zaproponowałaś, interesują mnie te o zapachach: truskawka i guawa, kokos i trawa cytrynowa, malinowa.
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Czekaj, za kredki baze Joko? a za tusz bazę delia?
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Wiesz wolałabym oddac kredki i tusz za bazę delia i bazę joko plus coś, bo tusz jest nowy. Myslę, ze jakbyś mi dorzuciła podkład Ingrid było by ok. ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- to się chyba nie dogadamy, bo tusz średnio kosztuje około 30 złoty, więc wychodzi, cenowo jak baza delia i podkład. ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- na ten moment chyba zrezygnuję z tej wymiany.
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
kochana z wish Twojej nic nie mam poza samplem Fair
![]() a więc spróbujmy ponownie ponegocjować. Co chciałabyś w zamian za Micel Ziaja, Tonik, hydrolat i żel pod prysznic Avon tylko przypomnij mi jaki to zapach był? ![]() kurcze po tej przerwie na targowisku kompletnie nie moge się odnaleść ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- micelek ziaja to tak ewentualnie najbardziej mam chrapkę na hydrolat ![]() i jakiś żelik do mycia ciałka ![]() Kochana, zamówiłam wczoraj zestaw pędzli Sunshade Minerals na all Flat top, LHK i taki mały są niemal identyczne jak te EDM a na wątku akcesoriów mineralnych i pędzli dziewczyny zachwalały i się skusiłam z przesyłką 46zł namówiłam Tż-ta żeby mi zasponsorował na prezent bo on zawsze ma problem co mi kupić ![]() już się nie mogę doczekać kiedy mi przyślą , jak dostanę to zdam relację ![]() a więc o flat topka już Cię nie będę męczyć
|
|
|
#85 | |
|
Zadomowienie
|
ta woda mi wpadła w oko:
Cytat:
lub zaproponuj jakas inna kombinacje? ![]() aha jeszcze krem do stóp z rossmanna mi sie podoba ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Z Twojej wish raczej nic nie mam. Zobaczymy jeszcze jutro, bo musze sprawdzic czy mi sie te perfumki podobaja Ewentualnie zerknij czy coś więcej Ci się ode mnie jeszcze podoba?
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dezodorant za próbki? ![]() Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=297183&page=3 |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Po tej dokładeczce coś u Ciebie znalazłam. Podowają mi się: 42. Balsam do stóp do skóry zniszczonej, zrogowaciałej, 75ml, Rossmann - nowy, nieużywany 44. Pędzel Flat Top, EDM - używany, wyprany, zdezynfekowany (starł się napis trochę), mam z wymianki, wszystko z nim w porządku, ja nie używałam ani razu - jeden wymieniłam, ale mam jeszcze drugi pędzel 85. Śródziemnomorski olejek do włosów, 50ml, Avon - nowy Ty pytałaś u mnie o Estee Lauder, Idealist, Pore Minimizing Skin Refinisher - 15 ml, nówka. Kenzo Power, męski – 2 próbki po 1,5 ml (zużyte 1 psiknięcie) Giorgio Armani, Attitude Extreme, męski - 1,5 ml (zużyte 1 psiknięcie) Puma MEN – nieużywana w ogóle próbka L'Oreal Derma Genesis Intensywny Krem na Noc - 50 ml, nowy, zafoliowany. Ale serum EL na pewno za to nie oddam. Natomiast te pozostałe rzeczy chetnie wymienie, tylko że one są jednak nieco więcej warte niż te od Ciebie Więc może wybierz coś innego zamiast kremu Albo może masz coś poza wątkiem, żeby mnie skusić ?
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
A może chciałabyś wymienić Żel pod prysznic Beach Party, 250ml, Avon - nowy i Krem do rąk i paznokci z nawilżającym kokosem i mleczkiem ryżowym, 75ml, Oriflame - nowy za piankę do golenia męską FM 52?
![]() |
|
|
|
|
#90 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odpisane na PW i kosmetyki zarezerwowane |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.

bo mi strasznie zależy na pędzlu

. Pozdrawiam.
(nie napisałam tego w wątku, ale na wszelki wypadek napiszę, żeby nie było, że to w oryginale jest 100ml) 

) plus błyszczyk avon i krem do rąk?

A dezodorant za próbki?