![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny, które biją
Cytat:
Matko z córką... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Kiedyś zaczepiały mnie i moją koleżankę jakieś dziewczyny w Kościele-dały nam do zrozumienia ze mamy sie tłuc po wyjsciu ze świątyni. Młode byłyśmy wtedy ale zlałyśmy to totalnie. Jak się bije to tylko rekreacyjnie na sali
![]()
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Hmm tez miałam takie sytuacje, jak miałam po 18 lat.
Na dyskotece dziewczyna chciała sie ze mną bic, bo rzekomo patrzyłam na jej faceta. Szczerze powiedziawszy ,jak do mnie podeszła to widziałam ja pierwszy raz na oczy<jej chłopaka chyba w ogole>Zaczęła mnie ciagnąc za reke , żebym wyszła na zewnątrz przed dyskotekę...oczywiście sie z nia szarpałam, po czym podeszli do mnie moi koledzy i dziewczyna w mgnieniu oka odpuściła...co najlepsze , jeszcze przepraszała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Córka mojej mamy wujka (nie mam pojęcia kim ona dla mnie jest - koligacje rodzinne to dla mnie czarna magia) potrafi rzucić się na swojego męża i całego potwornie podrapać. Kiedyś na oczach rodziny przywaliła mu z pięści w brzuch.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Straszne sa takie dziewczyny
![]() ![]() Tak sobie mysle czy mi sie kiedys przytrafily takie rzeczy ze strony dziewczyn i przypomnialo mi sie, ze bardzo dawno temu jedna popchala mnie na plot i uderzyla w twarz, jeszcze inna sledzila mnie samochodem jak wracalam po ciemku do domu - strasznie sie wtedy balam ![]() Pamietam tez jedna gwiazde, idaca z chlopakiem a mijajaca mnie z kolezankami krzykknela 'dziwki!" Nie wiadomo czy sie smiac czy plakac ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak miałam z 14/15 lat, kilku dziewczynom (starszym ok 3 lata) z mojego osiedla nagle zaczęłam strasznie przeszkadzać. Patrzenie w stylu "zabiję cię" było na porządku dziennym. Mniej więcej w tym czasie poznałam swojego obecnego TŻa. Po sytuacji, gdy szłam z 2 koleżankami, a te dziewczyny zawołały za nami "O, idą te małe kur*y!", chłopak jasno i bardzo wyraźnie powiedział im, że nie chce więcej słyszeć takich odzywek w moją stronę. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Przypomniał mi się coś
![]() W mojej mieścinie jest taka jedna dziewczyna...ona dopiero odwala ja*ja... Ma ok.22-23 lat i mówię wam,że już po samym spojrzeniu stwierdziłybyście,że ona to ona ![]() Ale najgorsze jest to,że wszystkich się czepia! Dosłownie wszystkich,nawet 14-15 latek! I w dodatku czepia się osób dobrze ubranych,kulturalnych,zad banych itp. Mnie też się czasem czepia ![]() Z relacji koleżanek i znajomych wywnioskowałam,że ona jest chora psychcznie ![]() Koleżanki mi opowiadały,ze przechodząc obok niej słyszą: ksz,ksz,uuuuuu,aaaa,pssst ,pssst itp. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
W "Rozmowach w toku" ostatnio był poruszany temat niebezpieczeństwa na dyskotekach.
Jedna dziewczyna opowiadała, jak była na dyskotece z koleżanką, ładne, dobrze ubrane, świetnie się bawiły, tańczyły. Nagle do jednej z nich podeszła pewna dziewczyna i kazała wypierd****, zaatakowana nie zdążyła nic powiedzieć, jak poczuła niesamowity ból - dostało jej się butelką od piwa w głowę. Co się później okazało, dostało jej się za to, że facet tej agresywnej dziewczyny patrzył się na nią, jak tańczyła. ![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Ja znam jeszcze jedną laske ma 19 lat i w wieku 16 urodziła dziecko, ale jej zabrali oczywiście.
Ma trochę zniekształconą twarz (jak przy chorobie) podejrzewam że to przez poczynania jej mamy w ciąży. Po prostu spójrz w jej stronę to ci ręce i nogi połamie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
nyan nyan ^^
|
Przypomniała mi się sytuacja, jak kiedyś starsze dziewczyny ode mnie (chyba nastolatką jeszcze nie byłam) zaczęły mnie szczuć psem. Przestraszyłam się i uciekłam. Całą sytuację widzieli rodzice, odbyła się rozmowa i taka sytuacja więcej się nie powtórzyła. Na szczęście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak miałam 13 lat szłam z koleżankami chodnikiem wzrokiem wbitym w beton, byłam bardzo zamyślona i nagle trzy dziewczyny, dużo starsze, pchały się,jedna na drugą i ta ostatnia poleciała na mnie.Ja oczywiście obudziłam się, bo trochę mną zawirowała i nie byłam w pełni świadoma, nawet nie pamiętam co powiedziałam, ale o dziwo coś tak wydukałam z siebie ![]() ![]() Mnie ciekawi, chociaż nigdy nie chciałabym sprawdzić tego na własnej skórze, czy jakby jakieś dziewuchy zaczęły mnie napastować, to sparaliżowałby mnie strach czy poszłabym na całość i waliła gdzie popadnie. Z natury jestem strachliwą i wstydliwą osobą i pewnie w głowie miałabym w takiej sytuacji jedyne słowo "ucieczka". Chociaż..jakby się tak zastanowić to kto wie ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
nie martwcie się, agresywne są średnio trzy lata 14-17 albo 15-18 do momentu aż im się dziecko urodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Ja tam czekam, aż sie same powybijają, skoro nie potrafią inaczej funkcjonować przy ludziach. Ogólnie zauważyłam, że dziewczyny o wiele bardziej sie czepiają, boję się takich. W szkole zawsze miałam problemy z typami, które nie potrafią zaakceptować tego, że ludzie są różni (i chodzi mi o rzeczy, na które nie ma sie wpływu), i o ile faceci-dresy conajwyżej sie śmiali albo gadali jakieś głupoty, to laski od razu z taką agresją, że szok. Nie wiem jak bym sie zachowała gdyby jakaś chciała mnie uderzyć, ale podejrzewam, że nic bym nie zrobiła... jak już ktoś mnie wkurzył, to kończyło sie na tym, że faceci przede mną uciekali, dziewczynom nie potrafiłam nawet nic konkretnego powiedzieć.
Cieszę się, że mam już to durne gimnazjum za sobą, to była patologia. Na dyskoteki nie chodzę, i jak pomyśle, że właśnie takie typy mogłabym spotkać, to mnie odrzuca. Ten odcinek rwt oglądałam i szczerze źle życzę tym dziewczynom. Nie wierzę, że one sie zmienią.
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
bez kitu to zauważyłam, z resztą w moim patologicznym sąsiedztwie nawet dres ma świętość - zazwyczaj jest to mama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Najgorsze, że takie dziewuchy często mają gdzieś, kogo zaczepiają. Moja koleżanka niedawno robiła w gimnazjum praktyki i pilnowała uczniów na sprawdzianie. Złapała jedną dziewczynę na ściąganiu. Raz grzecznie kazała jej schować ściągę, drugi raz już powiedziała nauczycielce. Gówniara najpierw się wypierała, a potem zrobiła taką minę, że wszystko było jasne. Potem cały dzień chodziła za kumpelą z tą "wymowną miną". A najgorsze, że nauczycielka- opiekunka praktyk powiedziała koleżance, żeby się nie zdziwiła, bo to jest dziewczyna, która umawia się na ustawki. Do tego dodała, uwaga, uwaga, mój hit "ale proszę się nie martwić, w razie czego przecież będziemy wiedzieli kto to"
![]() Ja powiedziałam sobie, że wolę uczyć w męskim technikum samochodowym, niż gimnazjum, bo z facetami da się jakoś dogadać, a z nabuzowanymi nastolatkami jest ciężko. Są nauczyciele, którzy naoglądali się "Młodych gniewnych" i mają zapał do pracy z taką młodzieżą, ja tam cenię swoje zdrowie i spokój psychiczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Ja tam sobie spokojnie mogę stać np na przystanku tuż przy dresach pijących piwsko, i wiem, że mają mnie bardzo głęboko
![]() ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
u mnie gimnazjalne agresory już dawno dzieciate są
![]() także mówię, to się kiedyś kończy imprezy i piwsko jak się rodzi dziecko i kolejne kolejne kolejne ;d |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Fakt, dziewczyny dzieciate, a faceci siedzą niektórzy. Nie rozumiem jak można sobie tak szybko życie marnować...
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
ja też nie znaczy się na wlasne życzenie po prostu...
mój kolega z podstawówki siedzi za zabójstwo....... patologia jedna wielka, jedyne co w życiu skończył to szósta klasa podstawówki z dwuletnim poślizgiem. w wieku 20 lat za kratami, po prostu tragedia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Znałam takie dziewczyny w gimnazjum. Rodzina patologiczna: matka z granicą, ojciec mieszkał z kochanką więc mieszkały tylko z bratem dilerem. Młodsza, z którą chodziłam do klasy (blond włoski, odrosty, pomarańczowa buzia, oczy obrysowane grubymi, czarnymi kreskami) lubowała się w podduszaniu, biciu po twarzy i uwaga: nasyłaniu swojej starszej siostry.
I tu się dopiero zaczyna koszmar. Starsza, ogromna dziewczyna, z kolei nie bawiła się w podduszanie i plaskacze, tylko masakrowała przeciwnika (najczęściej przeciwniczki, ale nie tylko) odsyłając do szpitala z obrażeniami typu połamane ręce, nogi, żebra. Wszytkie dzieci się jej bały i chodziła legenda, że P. podczas walki gryzie do krwi, a nawet odgryza kawałki ciała ![]() Któregoś razu obie zaatakowały moją koleżankę, zrywały jej tipsy, wyrywały kolczyki z uszu, a potem kazały się rozbierać. (sprawa trafiła na policje, ale nie wiem jak się skończyła) No i obie gdzieś około końca gimnazjum dorobiły się pociech z facetami wywodzącymi się z podobnego patologiczno-narkotykowego środowiska. Zdarza mi się je spotkać na mieście, wtedy mnie zaczepiają "co słychać", uroczo się uśmiechają, ale uciekam. Wolę nie kusić losu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to gimnazjum to była/jest porażka naszego ministerstwa edukacji. Dzieciaki w gimnazjum czują się dorosłe, bo przecież wyszły już z podstawówki.
Kiedy ja chodziłam do gimnazjum to już się działo, a teraz to już w ogóle ![]() Cytat:
![]() Ale fakt, że jak rodzą dzieci to się uspokajają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
nyan nyan ^^
|
Jestem osobą dość nieśmiałą i jak mój TŻ twierdzi "delikatną i taką, która sprawia wrażenie, że można na nią naskoczyć" co niestety jest prawdą i powiem Wam, że gdy czytam Wasze historie zastanawiam się, czy byłabym w stanie cokolwiek wykrztusić a co dopiero obronić się. Teraz jak patrzę na wypindrzone gimnazjalistki, to aż boję się co będzie za kilka lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Biłam się wiele razy, ale z przyjaciółką
![]() No i raz byłam na ustawce, na szczęście do bójki nie doszło (jejku, jakie to było niedojrzałe). Natomiast słownie i psychicznie ataki zdarzają się bardzo często. Taki już mamy świat. ;/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.