|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: TŻ broni się od stałej pracy
Do Parvanti: podobno nie dostawał regularnego kieszonkowego. Jak czegoś "potrzebował" to mówił i dostawał pieniądze.
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do znalezienia nowej pracy może być ciężko, bo z jednej strony mówisz, że ta mu odpowiada, bo jest tam wesoło, więc nie ma motywacji większej do zmiany skoro mu się podoba, z drugiej jak wraca to jest padnięty więc nie chce mu się szukać... Wiesz ogólnie z szukaniem nowej pracy radziłabym zaczekać jeszcze, teraz full stanowisk jest zajętych przez ludzi właśnie tylko na wakacje, potem sporo się zwalnia. W sumie nie jest z nim tak źle, bo jakoś jednak tą pracę którą ma znalazł. Może sam przejrzy na oczy za jakiś czas, że to praca bez perspektyw i za czymś się rozejrzy, możesz mu rzucać jakieś luźne uwagi typu "widzisz jaki jesteś zmęczony przez te zmiany, jakbyś pracował po 8 h to byś i się nie przemęczał i jeszcze miał trochę czasu wieczorami", "X ma taką a taką pracę, tyle zarabia i w ogóle super ", "na tym (innym) stanowisku mógłbyś awansować, byłabym dumna z Ciebie jakbyś tu pracował" i tym podobne, ale wątpię, że to pomoże jesli on sam nie będzie chciał nic z tym zrobić. |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
BAN stały
|
jestes tego dziewczyną to możesz mu suszyć glowe o co chcesz. ale ja uważam, że przesadzasz, co najwyżej, możesz mu nudzić, że przez jego przewałki kasy czy przesypianie na drugi dzien nie możecie normalnie nigdzie wyjść a są wakacje i musisz kiblować przez niego w domciu.
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przetrwanialam moje wyplaty (nie tylko na ciuchy ale glownie na imprezy) przez 2 lat (bylam zaraz po studiach). Oczywiscie oszczedzalam ale na duperele w stylu: wyjazd do SPA, cos nowego. Teraz, po latach hulanki moge bez wyrzutow, ze sie nie wybawilam oszczedzać;] Chociaz w sumie nie wiem na co
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

moge bez wyrzutow, ze sie nie wybawilam oszczedzać;]