![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel, Guerlain, Dior, YSL, Lancome, Versace
za tą odżywkę jakoś tak średnio chcę się wymieniać [była 'najniżej' wśród moich chciejstw
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
hey! podoba mi się u Ciebie:
Clinique Glow Crazy Losse Powder Blooming Pink LANCASTER Sun Dust, brązujący i nabłyszczający sypki puder ze złotymi drobinkami zapraszam do siebie ![]()
![]() |
#67 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
odżywka jest dobra ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
niestety nic nie znalazłam... |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie wpadnie ci w oko?
![]() Estee Lauder Brilliant Shimmer, rozświetlacz w kolorze 02 Rose Quartz (chłodny róż) 10g, ubytek 10%, kod AA5 Clinique Shimmering Tones Powder Quad, szachownica w kolorze 01 Golden Bronze, ubytek testowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Witam,
coś u mnie za: ANGEL Thierry Mugler - GLITTERING BODY POWER i YSL tusz w kolorze khaki?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś za Guerlain Ombre eclat 4 couleurs, cienie w kolorze 440 Corail Ambre, kilka razy użyte, kod 7M02
? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mi sie shimmer Diora.. ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- niestety nic nie znalazlam.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A moge prosic o kod tuszu i angela?
![]()
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
becco, u Ciebie mi się sporo podoba
![]() NOUBA Touch - korektor, kolor 1 (jasny beż) 5,5ml ubytek 10% Origins , Quick Hide! Easy Blend Concealer - korektor, kolor 02 Light (jasny beż), 5ml, nowy, tylko testowany, w pudełku, dobre oceny na MUA Estee Lauder Disappear, korektor, kolor 02 (jasny beż), zostało ok.30%, kod AA5 Clarins Eclat Minute , baza w kolorze 00 (rose shimer) bezbarwna, z 10ml zostało 8ml VERSACE NATURAL FINISHING LOOSE POWDER , sypki puder, kolor - b.jasny waniliowy kolor, 30g, zużycie mniej niż 5%, z gąbeczką (nieużywana) w kartoniku, kod103E poza wątkiem mam nowiutki sudocrem 125g... ![]()
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
angel - 208763A tusz - 42222 ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- a za co mam szukać? ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
puder Versace chciałabym wymienić za coś równowartościowego np.meteoryty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dziękuję i jeszcze pytanko, kiedy kupowałas tuszyk i kiedy go otwierałaś ?
![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No to moze wymianka?
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
co chcialabys odsac za 14 tubek redermica i sudocrem?
![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
jestem za ![]() ---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- mogę oddać to co Ci się podobało ![]() NOUBA Touch - korektor, kolor 1 (jasny beż) 5,5ml ubytek 10% Origins , Quick Hide! Easy Blend Concealer - korektor, kolor 02 Light (jasny beż), 5ml, nowy, tylko testowany, w pudełku, dobre oceny na MUA Estee Lauder Disappear, korektor, kolor 02 (jasny beż), zostało ok.30%, kod AA5 Clarins Eclat Minute , baza w kolorze 00 (rose shimer) bezbarwna, z 10ml zostało 8ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
cos za YSL pogrubiający tusz Volume Effect Faux Cils, kolor khaki, nowy, tylko testowany ?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Becca, odezwę sie na pw wieczorkiem ok? zaraz wybywam z domu. Bedziesz wieczorkiem? Albo Ty się odezwij na pw, to ja odpiszę
![]()
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie znalazłam... ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- ok |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Niestety z listy nic nie mam
![]() ANGEL Thierry Mugler - GLITTERING BODY POWER GIORGIO ARMANI Eye Shadow, poj. cień do powiek, kolor 36 (b.jasny beż), idealny jako baza, tylko testowany, kartonik, kod MC206F
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() przygarnelabym sypaniec mineralny UD -ten jasniejszy ![]() mam kredke czarna Givenchy, ale jest to miniatura, uzylam jej raz.kupiona dwa dni temu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
angel już nieaktualny... podobają mi się piątki Diora, no ale wiadomo... ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
niestety kredki Givenchy nie dla mnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
ja chętnie ten żakiecik Mango, ewentualnie jeszcze może te diorki piątki mauve chic, mogę Ci dodac odsypkę beige chiców
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.