![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dior, Guerlain, Chanel, Borghese, Ziaja, Garnier, SVR... Dla każdego coś dobreg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
perfumove love
|
Dot.: Dior, Guerlain, Chanel, Borghese, Ziaja, Garnier, SVR... Dla każdego coś dobreg
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A obecnie zużywam: Gucci Rush 2, Euphoria Kleina, Diora: midnight poison i pure poison (pure mam z wymianki i baaardzo je lubię ![]() Więc jak widać jestem zapachowo różna. Nie lubię tylko klasycznych bardzo słodkich i bardzo świeżych perfum ![]() ![]() ![]() Edit: Mój ukochany zapach, nie do znudzenia to Chanel mademoiselle edp I na pewno bardzo chętnie bym wypróbowała Chanel Allure sensuelle Edytowane przez justysd Czas edycji: 2010-08-11 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Yves Rocher - Spa vegetal Clinique - mini cienie Fraulein - zestaw pędzli - 21 elementów Mam tylko wątek ciuszkowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chyba, że znajdziesz coś w moim (nieczynnym obecnie) ciuszkowym https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=320160 Nie wszystko jest aktualne - w razie czego pytaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
hej moze lacoste inspiration edp??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Ja też ostatnio przeżywam kryzys zapachowy, na nic z przekonaniem nie poluję, nic nie kupuję... Wydaje mi się, że czegoś chcę przez moment, ale jak już mam to się pozbywam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Byłam dziś w Sephorze obwąchałam się aż do zawrotów głowy i napadu kichania.
A na koniec psiknęłam na rękę Insolence i stwierdziłam - znów się nie mogę na nic zdecydować... Nos mi się popsuł. Na początku Guerlain mnie zaczął drażnić, a później jak szłam to ten zapach się ciąąągnął za mną. Zapomniawszy, że się "psikłam" myślałam - ale ktoś ma ładne perfumy, ciekawe co to ![]() Ranko ![]() Cóz za esej... Hathayoga ja chyba też powinnam zacząć zbierać znaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Kici kici miau miau
|
tak
![]() zrobie fotkie ![]() mam tylko nadzieje ze wahalas Eau Glacee bo one sa troszke mniej intensywne niz klasyk?a moze to moja ciąża? ![]() bo ja kocham klasyka ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-08-13 o 07:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Kici kici miau miau
|
fotki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Ranko
![]() ![]() A na mnie właśnie Chance jakoś się nie trzyma... i jakaś nutka nie do końca mi w tym zapachu nie pasuje. Jeśli chcesz to mogę paczuszkę już dziś nadać - zapraszam na PW z adresikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Kici kici miau miau
|
ja powiem tak - testowalam chyba wszystkie wersje Insolence - i kazda pachnie inaczej
![]() teraz mam jeszcze limitowanke na wiosne 2010 i pachnie jeszcze inaczej niz klasyk ![]() moze udaloby sie dolozyc SVR antyperspirant 5 ml? ![]() lece na PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie Revlon Colorstay Ivory, coś w wątku, a może na coś innego masz ochotę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
cos u mnie za
- Yves Rocher - Spa vegetal - nowy peeling do ciała, 150 ml. Data waż.: 02.2012 - Bielenda ogórek&limonka, dwie maseczki (po 5g) do skóry mieszanej i tłustej. 1szy krok-maseczka głęboko oczyszczająca, 2gi krok maseczka intensywnie nawilżająca. Data ważności: 03.2012 - NUXE contour des yeux prodigieux - przeciwzmarszczkowy pod oczy, tubeczka nieotwierana 2 ml, - Fraulein - zestaw pędzli - 21 elementów, "nie tykane" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie,cos za Kerastase Reflection Chroma Termique, termo-shine??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
hey! coś u mnie za:
Galenic Aquapulpe NOWY krem nawilżający do skóry suchej, 15 ml Galenic Aquapulpe NOWA maseczka błyskawicznie nawilżająca do wszystkich typów skóry, 15ml?
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie znajdziesz za Kerastase? Na początku wątku mam kosmetyki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
znajdziesz cos za kerastese termiczne? Poza watkiem moglabym dorzucic koncowke prasowanych meteorytow 03.
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie mleczko kerastase, znajdziesz cos?
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.