![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 2 :)
Cytat:
![]() Ale to troszkę inne czasy. Teraz te chomiczki sa takie delikatne, że same na wolności by chyba sobie nie dały rady. I każde niedozwolone zarcie im może zaszkodzić, a co mówić o kąpieli ![]() I wtedy ludzie jeszcze nie wiedzieli, tego co my wiemy. Nie było internetu, tylu specjalistycznych książek ![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-08-13 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Bimber ma już 10 miesięcy.
Woooow! Mojej koleżanki chomik żył chyba 4-5 lat. Karmiła go czekoladą, chipsami i różnymi tandetami. Uczenie pływania, kąpiele... Moje kuzynki nigdy nie miały większego chomika niż dżungarski i roborowskiego. Ostatnio przyjechały i koniecznie musiałam mojego biedaka obudzić i im pokazać. Otworzyłam domek i wielkie poruszenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | ||
Zakorzenienie
|
To już dorosły chomik z niego
![]() Cytat:
![]() Dla mnie to jest głupota. Skoro takie rzeczy są zabronione, tzn. że nie można chomiczków, ani kąpać, ani karmić takimi pokarmami ![]() Cytat:
![]() A jednak możliwe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rany... Mam się uczyć, a posprzątałam klatkę chomikowi, to nic, że w tym tygodniu to już drugi raz, podokuczałam mu też. No ogólnie robię to czego nie powinnam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
dziewczynki (
![]() szukam inspiracji , co do urządzenia , i kiedyś kupienia większej klatki . Edytowane przez the kamm Czas edycji: 2010-08-13 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
chciałabym, żeby Wojtas żył 8 lat
![]() ![]() Kamilka ja już wstawiałam na poprzednim wątku foto. Chyba, że chcesz dokładniejsze dlaczego mam takie kościste ręce. Wszystkie bransoletki tak.. wiszą.
#68 |
Zadomowienie
|
Asiu , widziałam tamte , [ btw , śliczny Wojtuś .
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- moja koleżanka ma kościste ręce , bo ogólnie jest taki chudzielec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się w to wierzyć jakoś
![]() ja bym chciała, żeby Gumiś żył tyle ile ja ![]() Jak za Kubusiem ryczałam kilka dni, po 7 miesiącach, to nie wiem, jak bym ryczała po tych 8 latach ![]() Cytat:
![]() Kamilka, ja nie pomogę w sprawie zdjęć,bo mam dwie klatki, ale puste ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę Wojtusia ![]() Pod tą żółtą półeczką, nad żołtymi drabinkami ![]() ![]() Co dostanę, za zgadnięcie? ![]() ![]() A ta zielona kolba Wojtusia to o jakim smaku ![]() Ale miałam nr posta- 69 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
wystaje z pod żółtego pięterka
![]() ale ma zabawków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Byłam pierwsza
![]() Klatka full wypass ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() Z Wojciechem czy bez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
ooo , chyba mam [ tzn , Kajtuś ma
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Asiu , 3mam kciuki żeby twój piesek wyzdrowiał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do później ![]() Czyli, podczas weekendu z Letniej Rezydencji Wojciecha będzie czuł się jak u siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
haha , no pewnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Aaa mój brat już w tą niedzielę wyjeżdża na 10 dni na zgrupowanie ![]() ![]() Ale będzie spokój w domu ![]() I w końcu na spokojnie będe mogła zrzucić zdjęcia Gumiśka z aparatu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- śpią . ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
One śpią dosłownie po pięć minut xD Też weszłam pierwszy raz i patrzę, że śpią to stwierdziłam, że nie będę im przeszkadzać. Już chciałam wyłączyć i nagle jeden z jednego końca na drugi przeleciał żeby rzucić się na jedzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
wiem , głupie pytanie , ale w czym oprócz klatki i akwarium można trzymać chomika ?
kiedyś miałam dżungarka chyba , i przeciskał się przez jedną z krat , to miał klatkę wsadzoną i otworzoną do takiego wielkiego pudła i latał po klatce i po pudle , i nigdy go nie przegryzł , ani nic ... |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
haha jaka kamerka ...
![]() ![]() ![]() Kamilka, moja koleżanka trzymała dżungarka w takim plastikowym transporterku ![]()
#87 |
Zakorzenienie
|
Ja też chcę zobaczyć chomiczki
![]() Ale oczywiście mam w pracy poblokowane strony ![]() I w ogóle wszystko mnie dziś drażni ![]() Dobrze, że już weekend ![]() Jestem chyba już zmęczona tym zakręconym tygodniem w pracy ![]() Ale dziś w ramach odstresowania zabiorę rodziców na przejażdżkę samochodem ![]() Tata ma w końcu wolne popołudnie, mam nadzieję, że nie zadzwonia do niego z pracy ![]() Nie jeździłam od egzaminu ![]() Asia ![]() Przecież te transporterki są takie małe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Asiu
![]() toż to mniejsze od mojej klatki . i cyrkulacji powietrza ni ma . łojej . ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- btw , fajne akwarium , duże , i zabawki są i miejsce , mają te chomiki. |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
I siedzą w misce!
![]() A co do trzymania chomików, to moja koleżanka też trzymała klatkę i pudło do tego coby gryzoń mógł pobiegać. Cwaniak znalazł sposób na jeszcze większy wybieg i wygryzł sobie dziurę, która była ładnie przykrywana trocinami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
anlejka jaki spryciarz
![]() ![]() no w transporterku to już przesada.. i powiedziała, że 4 chomiki tak żyły. A jednego wystawiła na balkon i zapomniała o nim.. jak sobie przypomniała to chomik leżał na ściance cały zaparowany ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.