Staramy się po poronieniu. Teraz się uda cz. 3 :)) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-18, 12:27   #61
madzik2221
Zakorzenienie

Dot.: Staramy się po poronieniu. Teraz się uda cz. 3 :))

starapanna jak znajde Was to chetnie dolacze dzieki wielkie

Lulka bo zaraz tam sie przejde do ciebie i

Renesme tak czytam Ciebie i mi sie buzia sama usmiecha nie nakrecac sie nie nakrecac sie....

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 12:31   #62
starapanna
Wtajemniczenie

GG do starapanna

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
Dobra,dobra przekonałas mnie już
dzięki bo faktycznie oszalec idzie z tymi dziwnymi badaniami
a ciążę mam potwierdzoną u lekarza i beta rośnie wiec jest dobrze!!!
juz nie rob bety, bo wszystko jest ok

http://www.suwaczki.com/tickers/1usahdgekp8qz8sz.png
starapanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 12:42   #63
edytaolb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Co może sie stać jak bym zaszła w ciążę zaraz po #.Moja ciąża była mała ok3-4tc ,#samoistne.Jak byłam na usg to macica się powiekszyła nieznacznie a endometrium gin mówiła ,ze mogło by być grubsze.Strasznie nie chce czekać 3 miesiecy zanim zacznę starania ,tym bardziej ,że dziewczyny które miały łyżeczkowanie muszą tyle czekać ,a mnie to na szcześćie ominęło.Myślicie ,że moze być jakies zagrozenie dla ewentualnego płodu.?Co prawda nie myślę ,że tak szybko by mi sie udało bo w 1 ciaze zaszłam po 10 msc starań.
Drugie pytanie to czy macie sny ,ze okazuje sie ,ze jesteście w ciaży i nagle zaczyna sie poronienie.Ja mam je ostatnio co noc

Witaj Elizo, podobno im szybciej po ciąży, tym łatwiej jest zajść w następną..

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Lulka GRATULUJE!!!! Gratulowałam w starym wątku i nie martw się, będzie dobrze, odpoczywaj i wierz, bo musi być
Ja po badaniach i jedno nie jest za ciekawe ale tego dowiem się w czwartek. Trzymajcie kciukasy proszę

A kto prowadzi nowy wątek????

Ewka, trzymam kciuki za pozytywne wyniki badań!!

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość
a My już po staraniach i od dzisiaj przez 10 dni Duphaston.... za 10 dni testujemy, żeby przypadkiem nie odstawić przy fasolce
Z jednej strony nie chce się nakręcać, bo wczesniej starałam się 8 miesięcy i wiem, że to nie takie proste jak się wielu wydaje... a z drugiej strony skoro byłam u ginka i mam pewność, że owulka była i endometrium rewelacja, potem staranka zgodnie z zaleceniami, to niby dlaczego ma się nie udać
Intuicyjnie przeczuwam, że się uda ale bez nakręcania, bez nakręcania.... ciągle to sobie powtarzam, bo wiem jak boli potem rozczarowanie...
A tak w ogóle to od dzisiaj rana boli mnie jajnik masakrycznie ten co z niego owulka była... Ja nigdy wcześniej nie czułam owulki (może dlatego, że żadko ją miałam) a ta jest wyraźnie odczuwalna... tylko niby już po owulce powinno być, a tu nadal jajnik boli ?? ehhh a myślałam, że już dużo wiem o staraniach, niemocy zajścia, wczesnych ciażach, poronieniach, lekach itp., a tu proszę zaskoczenie z tym jajnikiem... no nic obserwujemy i czekamy dalej... no i oczywiście kciukujemy!!

Renessme, ma starania prowadzimy odkąd @ się skończyła. Też nie chce się nastawiać i ciągle to sobie powtarzam, że co ma być to będzie, ale super by było, gdyby się udało.. Zobaczymy co Bóg da..
edytaolb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 12:42   #64
kaleidoscope
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez edytaolb Pokaż wiadomość
Witaj Elizo, podobno im szybciej po ciąży, tym łatwiej jest zajść w następną..

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Ewka, trzymam kciuki za pozytywne wyniki badań!!

No proszę, jakie pozytywne głosy się wreszcie odzywają, aż się człowiekowi robi lżej, że nie jest sam
kaleidoscope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 12:50   #65
edytaolb
Raczkowanie

Pewnie, że nie jesteś sama , Kaleidoscope!!
edytaolb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 13:27   #66
eliza1984
Zadomowienie

madzik dziekuję Ci informacja się przydała ,już przynajmniej będę miała co uzyć tfu tfu w razie czego.Mam takie pytanie co zrobiłyście z testami z poprzedniej ciazy i z usg ,ja swoje mam schowane w pdełku i czasmi sobie ogladam i przypominam sobie jaka ja wtedy byłam szczęsliwa i raczej nie mam zamiaru wyrzucać tego wszystkiego a jak jest u Was?
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 13:31   #67
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
madzik dziekuję Ci informacja się przydała ,już przynajmniej będę miała co uzyć tfu tfu w razie czego.Mam takie pytanie co zrobiłyście z testami z poprzedniej ciazy i z usg ,ja swoje mam schowane w pdełku i czasmi sobie ogladam i przypominam sobie jaka ja wtedy byłam szczęsliwa i raczej nie mam zamiaru wyrzucać tego wszystkiego a jak jest u Was?

Ja wszystko wyrzuciłam,a konkretniej moj mąż.
Ale jest cos co bedzie mi przypominało całe życie o Hani,ponieważ my ja pochowaliśmy...wiem gdzie jest i gdzie mogę ją odwiedzić.
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-18, 13:31   #68
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:
ja moje testy, sztuk 2, schowałam do pudeleczka. A zdjęcie z USG mam ciągle przy sobie bo mam je w komórce. To jedyny dowód, że mój Aniołek istniał.

A tak wogole to melduje się na 3 cześci watku. mam nadzieje, że to już ostatnia częsc.
A ja Wam powiem, że nie wiem czy bęe się starac w tym miesiącu bo jakoś nie mam ochoty i humoru. Wogóle jakoś ostatnio nie mam ochoty na przytulaki.

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 13:33   #69
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
No ja nie mialam USG robionego wtedy,w sumie bylam dzien przed zrobieniem i poronilam,a potem jak poszlam na usg to powiedziala mi gin ze nic juz nie ma,wiec nie bylo sensu zatrzymywac go dla siebie.A test hmm moj byl elektroniczny takze sam sie wymyazal i wyrzucilam go bo i tak nic juz na nim nie bylo widac.Ale teraz jak bede na usg to napewno je zatrzymam dla siebie

22/23.05.2010
Stary 2010-08-18, 13:38   #70
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
ja moje testy, sztuk 2, schowałam do pudeleczka. A zdjęcie z USG mam ciągle przy sobie bo mam je w komórce. To jedyny dowód, że mój Aniołek istniał.

A tak wogole to melduje się na 3 cześci watku. mam nadzieje, że to już ostatnia częsc.
A ja Wam powiem, że nie wiem czy bęe się starac w tym miesiącu bo jakoś nie mam ochoty i humoru. Wogóle jakoś ostatnio nie mam ochoty na przytulaki.
Co się dzieje,że masz taki zły humor?głowa do góry Kochana.

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-08-18, 13:42   #71
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
Co się dzieje,że masz taki zły humor?głowa do góry Kochana.
Nie wiem co sie własnie dzieje. jakos ostatnio wogóle nie mysle o seksie.

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-18, 13:46   #72
SzAnGaLa_
Przyczajenie

hej dziewczyny, widzę, że znalazłam odpowiednie miejsce dla mnie. ten wątek
# - 09.07.2o10, @ - 09.08.2o1o . Po wizycie u ginekologa dowiedziałam się, aby poczekała jeszcze dwa miesiące, dostałam anty 2 opakowania. czytałam, że niektóre kobietki czekają nawet do 6 miesięcy i zaczynają działać. u mnie # (10tc) nastąpiło w wyniku bolesnego upadku ze schodów ;( tak mówi ginka.
tak więc odczekam te 2 miesiące i do roboty bardzo się boję czy tym razem się uda, mam już jedno dziecko synka Tymoteuszka 3 latka i pragnę jeszcze jednej dzidzi brakuje mi i tęsknię za tymi malutkimi ciuszkami, za słodkiem zapachem małego ciałka, za karmieniem piersią
czy mam jakoś specjalnie zadbać o siebie w tych 2 miesiącach? wyniki miałam dobre, biorę folik. pozdrawiam gorąco.
a dwa testy ciążowe i badanie usg mam w pudełku razem z pamiątkami po moim synku

Edytowane przez SzAnGaLa_
Czas edycji: 2010-08-18 o 13:47
SzAnGaLa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 14:03   #73
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
Nie wiem co sie własnie dzieje. jakos ostatnio wogóle nie mysle o seksie.

powiem ci,że ja tez tak często miałam...nie jest to miłe ale niestety proza zycia codziennego.Mielismy z mezem spięcia z tego zakresu,bo ja po prostu nie miałam ochoty...
idzcie na lody do kina, obejrzyjcie dobry film i pogadjacie o tym ...może pomoże

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-08-18, 14:37   #74
Renessme1985
Rozeznanie

a Ja testy mam w szufladzie schowane i do tego wszystkie wyniki i USG w teczce... jak chodze do gina to z całym majdanem hehehe

Ja miałam wcześniej kontakt z dziewczynami, którym przytrafiło się to samo (mam parę koleżanek, które to spotkało), dlatego liczyłam się z taką ewentualnością, a w zasadzie nawet to przeczuwałam chyba... Może dzięki tej świadomości, że to w zasadzie bardzo często się zdarza, było mi ciężko na początku, ale szybko się pozbierałam... złapałam do tego bardzo duży dystans i w zasadzie nie myślę o tym co było, nie liczę dni, tygodni, nie oglądam USG itp z poprzedniej ciąży. Nawet nie denerwują mnie kobiety w ciąży. Czasem robi mi się smutno ale staram się szybko przeganiać te złe mysli
Najciężej będzie w Święta Bożego Narodzenia, bo termin miałam na Wigilię... ale cóż będę już w kolejnej ciąży i postaram się skupić na przyszłości OPTYMISTKA ze mnie hehehe... sama nie wiem skąd ta pewność....

Edytowane przez Renessme1985
Czas edycji: 2010-08-18 o 14:39
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 14:46   #75
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
a Ja testy mam w szufladzie schowane i do tego wszystkie wyniki i USG w teczce... jak chodze do gina to z całym majdanem hehehe

Ja miałam wcześniej kontakt z dziewczynami, którym przytrafiło się to samo (mam parę koleżanek, które to spotkało), dlatego liczyłam się z taką ewentualnością, a w zasadzie nawet to przeczuwałam chyba... Może dzięki tej świadomości, że to w zasadzie bardzo często się zdarza, było mi ciężko na początku, ale szybko się pozbierałam... złapałam do tego bardzo duży dystans i w zasadzie nie myślę o tym co było, nie liczę dni, tygodni, nie oglądam USG itp z poprzedniej ciąży. Nawet nie denerwują mnie kobiety w ciąży. Czasem robi mi się smutno ale staram się szybko przeganiać te złe mysli
Najciężej będzie w Święta Bożego Narodzenia, bo termin miałam na Wigilię... ale cóż będę już w kolejnej ciąży i postaram się skupić na przyszłości OPTYMISTKA ze mnie hehehe... sama nie wiem skąd ta pewność....
Najwazniejsze to pozytywne myslenie Tak trzymaj slonce

A tak a propo ja tez dosc szybko doszlam,do siebie,chyba tez dlatego ze zbyt duzo czytalam w trakcie pprzedniej ciazy o poronieniach i wiedzialam jak to moze sie skonczyc.Byly chwile zalamania i zwatpienia ale moj TZ nie pozwolil zebym sie martwila i dolowala i robil wszystko zebym nie musiala cierpiec.Mnie jak na zlosc zaczely pokazywac sie kobiety w ciazy albo z malymi dzidziami,jakos nie moglam zniesc tego widoku mimo ze widzialam jak bardzo sa szczesliwe i chyba to mnie najbardziej bolalo.Ale bylo minelo.wiadomo ze bedziemy jeszcze nie raz wspominaly o naszych Aniolkach ale nie pozwolmy zeby smutek czy zal przyslonil nam reszte zycia.Musimy byc silne i brnac konsekwentnie do celu.Trzymajcie sie kobietki

22/23.05.2010

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-18, 15:03   #76
kaleidoscope
Raczkowanie

Ja też wyrzuciłam pozytywne testy, zdjęcie usg postanowiłam zachować... Od samego początku ciąży czułam, że nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu, aż głupio mi było, z jednej strony rok czekania, z drugiej jakiś dziwny smutek i niepokój w środku, chciałam zapisać się na wątek styczniowo-lutowy, ale coś mi nie pozwalało i zwlekałam... Nikt nie wierzył mojej intuicji, sama próbowałam ją zagłuszać, chciałam "myśleć pozytywnie" ale ciągle coś mnie trapiło, gdzie nie zajrzałam (w necie) trafiałam na wpisy o poronieniach, w końcu przestałam szperać w internecie. Kiedy okazało się, że dziecko przestało się rozwijać wylałam morze łez, ale muszę przyznać, że to przeczucie które od początku mi towarzyszyło, pomogło mi się pozbierać po stracie, bo gdzieś podświadomie byłam na to przygotowana, to takie trudne do opisania...

My kobiety mamy intuicję, dlategoRenessme1985 jeśli czujesz, że do świąt będziesz w ciąży, to ja wierzę, że się nie mylisz
kaleidoscope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 16:22   #77
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaleidoscope Pokaż wiadomość
Ja też wyrzuciłam pozytywne testy, zdjęcie usg postanowiłam zachować... Od samego początku ciąży czułam, że nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu, aż głupio mi było, z jednej strony rok czekania, z drugiej jakiś dziwny smutek i niepokój w środku, chciałam zapisać się na wątek styczniowo-lutowy, ale coś mi nie pozwalało i zwlekałam... Nikt nie wierzył mojej intuicji, sama próbowałam ją zagłuszać, chciałam "myśleć pozytywnie" ale ciągle coś mnie trapiło, gdzie nie zajrzałam (w necie) trafiałam na wpisy o poronieniach, w końcu przestałam szperać w internecie. Kiedy okazało się, że dziecko przestało się rozwijać wylałam morze łez, ale muszę przyznać, że to przeczucie które od początku mi towarzyszyło, pomogło mi się pozbierać po stracie, bo gdzieś podświadomie byłam na to przygotowana, to takie trudne do opisania...

My kobiety mamy intuicję, dlategoRenessme1985 jeśli czujesz, że do świąt będziesz w ciąży, to ja wierzę, że się nie mylisz

z ta intuicja to macie racje, ja w tamtej ciązy od razu wiedziałam,że cosjest nie tak
czułam cały czas niepokój i wiedziałam,że nie będzie dobrze
i tak sie niestety stało
a teraz wiem ,że jest ok,jestem bardzo spokojna i rozsadnie do wszystkiego podchodze
jestem bogatsza to przykre i bolesne doświadczenie,ale teraz jestlepiej i wiem jak mam sie zachowywac.
nerwy nam nic nie dadza bo co ma byc to bedzie..

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-08-18, 16:42   #78
dizi
Zadomowienie

Cytat:
Ja testy i zdjęcia USG mam schowane głęboko w szufladzie, boję się je oglądać... Wolę żyć nadzieją w tej ciąży niż rozpamiętywać to co mnie (Nas) spotkało...
dizi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 20:27   #79
MMONIKA9
Wtajemniczenie

ja swoje 3 testy mam podpisane datą i godziną robiłam 3 bo jednemu nieuwierzyłam i mam schowane w szafie a na stoliku przy łóżku stoi ramka a wneij moje pierwsze usg z moją małą fasolką już trochę wyblaknięte jest zdjątko więć niebawem już nic niebędzie widać ale mam skserowane to zdjęcie bo robiłam ksero do zeszytu bo pisałam pamiętnik ciąży tam opisywałam wszystko jak się czułam co lubiłam jeść wypisy ze szpitala opisy badań lekarskich i wklejałam zdjęcia jak sie zmieniał mój brzusio powklejane mam też zdjęcia dzieci od samego poczęcia jak wyglądają wycinałam je z różnych gazet lub kserowałam z internetu ;( i taka pamiątka mi pozostała ;( a teraz zaczeliśmy nowe starania okres mi się skończył 9, teraz z 14 na 15 były pierwsze starania dziś w nocy powtórzyliśmy jeszcze dziś rano miałam lekko ciągnący śluz teraz jest coraz bardziej jak kurze białko i lewy jajnik lekko zakuje czasami więc może się uda a jak nie to będzie kolejny cykl i kolejny i kolejny i ...... aż się uda

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-18, 23:37   #80
starapanna
Wtajemniczenie

GG do starapanna

Za wszystkie trzymam mocno kciuki.. u nas w weekend rowniez beda staranka , tyle ze psie heh. Przyjezdza biszkoptowa panna. Ja juz mam stresa . Moze dzieki temu nie bede myslala tak intensywnie nad brzuszkiem mateuszkiem .
Dobrej nocki

http://www.suwaczki.com/tickers/1usahdgekp8qz8sz.png
starapanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 07:08   #81
Renessme1985
Rozeznanie

Lulka265 powiedz mi czy Ty przez te 10 dni jakoś przeczuwałaś, że wynik będzie pozytywny?? Miałaś jakies objawy?? Wiem, że to bardzo wcześnie na objawy ale a nóż widelec....

Ja jakoś dzisiaj straciłam pewność... postanawiam o tym nie myśleć
Stary 2010-08-19, 08:01   #82
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Lulka265 powiedz mi czy Ty przez te 10 dni jakoś przeczuwałaś, że wynik będzie pozytywny?? Miałaś jakies objawy?? Wiem, że to bardzo wcześnie na objawy ale a nóż widelec....

Ja jakoś dzisiaj straciłam pewność... postanawiam o tym nie myśleć

Ja wogole dalej nie mam żadnych objawo
wiedziałam tylko,że bede w ciazy tak intuicyjnie ale objawów fizycznych zero...
teraz tez mi nic nie jest,ani piersi nie bola,ani nie mdli kurcze nic...
ale przecież każdy inaczej znosi ciaże.

Renesme nie trać nadzieji tylko o tym nie mysl zbyt intensywnie i na pewniaka zrób test,a napewno wyjdą II kreski,nie zakładaj żadnego innego scenariusza

jak coś polecam książke MOC POZYTYWNEGO MYŚLENIA

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
ja swoje 3 testy mam podpisane datą i godziną robiłam 3 bo jednemu nieuwierzyłam i mam schowane w szafie a na stoliku przy łóżku stoi ramka a wneij moje pierwsze usg z moją małą fasolką już trochę wyblaknięte jest zdjątko więć niebawem już nic niebędzie widać ale mam skserowane to zdjęcie bo robiłam ksero do zeszytu bo pisałam pamiętnik ciąży tam opisywałam wszystko jak się czułam co lubiłam jeść wypisy ze szpitala opisy badań lekarskich i wklejałam zdjęcia jak sie zmieniał mój brzusio powklejane mam też zdjęcia dzieci od samego poczęcia jak wyglądają wycinałam je z różnych gazet lub kserowałam z internetu ;( i taka pamiątka mi pozostała ;( a teraz zaczeliśmy nowe starania okres mi się skończył 9, teraz z 14 na 15 były pierwsze starania dziś w nocy powtórzyliśmy jeszcze dziś rano miałam lekko ciągnący śluz teraz jest coraz bardziej jak kurze białko i lewy jajnik lekko zakuje czasami więc może się uda a jak nie to będzie kolejny cykl i kolejny i kolejny i ...... aż się uda
Kochana jak mozna wiedziec w którym miesiącu poroniłaś?

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez starapanna Pokaż wiadomość
Za wszystkie trzymam mocno kciuki.. u nas w weekend rowniez beda staranka , tyle ze psie heh. Przyjezdza biszkoptowa panna. Ja juz mam stresa . Moze dzieki temu nie bede myslala tak intensywnie nad brzuszkiem mateuszkiem .
Dobrej nocki
Masz racje lepiej się czymś zająć ,żeby za dużo nie myślec

A my trzymamy kciuki za owocne staranka
tego jeszcze nie było

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-08-19, 09:05   #83
ewurka
Wtajemniczenie

Dziewczyny ja z doskoku...nadrobie Was w Anglii i poodpisuje każdej.
Okazuje się, że mam ureaplazme, poważną bakterie tam w środku strasznie mnie to smuci, bo pewnie dostaniemy z TŻ dziś antybiotyk i nici ze staranek ale z drugiej strony nie wybaczyła bym sobie gdybym to tak zostawiła i zaczęła się znowu starać i znowu by się sytuacja powtórzyła. Serce mnie boli idąc do lekarza i boje się co powie, ale wierzę że to wyleczymy i będzie dobrze, buziaki dziewczyny.

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 09:07   #84
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja z doskoku...nadrobie Was w Anglii i poodpisuje każdej.
Okazuje się, że mam ureaplazme, poważną bakterie tam w środku strasznie mnie to smuci, bo pewnie dostaniemy z TŻ dziś antybiotyk i nici ze staranek ale z drugiej strony nie wybaczyła bym sobie gdybym to tak zostawiła i zaczęła się znowu starać i znowu by się sytuacja powtórzyła. Serce mnie boli idąc do lekarza i boje się co powie, ale wierzę że to wyleczymy i będzie dobrze, buziaki dziewczyny.

Kochana napewno wyleczycie,ja tez miałam przerózne bakterie i niestety nadal mam,teraz biore jakieś czopki...
Będzie dobrze

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-08-19, 09:30   #85
ewurka
Wtajemniczenie

Oby lulko oby...

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 09:44   #86
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

no to chyba ze mną jest coś nie tak wszystkie mówicie,że macie ciągnący/przezroczysty śluz a ja nawet tego nie mam... kiedyś pamiętam miałam coś takiego ale to zanim zaczęłam się starać( na dlugo przed tym)

testy wyrzucił mąż bo miałam je schowane, ale USG zostało... w teczce w wynikach... nawet tam nie zaglądam bo widać tam jedynie maleńką kropeczke...
Stary 2010-08-19, 09:57   #87
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
no to chyba ze mną jest coś nie tak wszystkie mówicie,że macie ciągnący/przezroczysty śluz a ja nawet tego nie mam... kiedyś pamiętam miałam coś takiego ale to zanim zaczęłam się starać( na dlugo przed tym)

testy wyrzucił mąż bo miałam je schowane, ale USG zostało... w teczce w wynikach... nawet tam nie zaglądam bo widać tam jedynie maleńką kropeczke...

Ja tez nigdy u siebie nie zaobserwowałam żadnego sluzu,także Bella wszystko z Tobą ok

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-08-19, 10:02   #88
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Lulka ja może mam tak dlatego,że przeszłam grzybicę...ale powiedziałam,że jeśli we wrześniu się nnie uda to idę pomolestować mojego gina o monitoring a jak nie to zmienię na kogoś innego... w końcu za to tez płace
Stary 2010-08-19, 10:06   #89
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość

bella na brak śluzu bardzo dobry jest olej z wiesiołka. Ja miałam z tym problem po odstawieniu antyków. Brałam go w postaci kapsułek o nazwie OEPAROL, ale trzeba pamiętać by brać go od 1dc do chyba 13 (ale sprawdź sobie dokładnie - na necie jest dużo info na ten temat), bo potem wywołuje skórcze macicy i można poronić przy staraniach. Ale efekty były super i widoczne od pierwszego cyklu.
Stary 2010-08-19, 10:15   #90
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

ciekawe... chyba zakupie takie małe cudo...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości