![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Staramy się po poronieniu. Teraz się uda cz. 3 :))
starapanna jak znajde Was to chetnie dolacze
![]() ![]() Lulka bo zaraz tam sie przejde do ciebie i ![]() ![]() Renesme tak czytam Ciebie i mi sie buzia sama usmiecha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#63 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj Elizo, podobno im szybciej po ciąży, tym łatwiej jest zajść w następną.. ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
Ewka, trzymam kciuki za pozytywne wyniki badań!! ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
Renessme, ma starania prowadzimy odkąd @ się skończyła. Też nie chce się nastawiać i ciągle to sobie powtarzam, że co ma być to będzie, ale super by było, gdyby się udało.. Zobaczymy co Bóg da.. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No proszę, jakie pozytywne głosy się wreszcie odzywają, aż się człowiekowi robi lżej, że nie jest sam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Pewnie, że nie jesteś sama , Kaleidoscope!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
madzik dziekuję Ci informacja się przydała ,już przynajmniej będę miała co uzyć tfu tfu w razie czego.Mam takie pytanie co zrobiłyście z testami z poprzedniej ciazy i z usg ,ja swoje mam schowane w pdełku i czasmi sobie ogladam i przypominam sobie jaka ja wtedy byłam szczęsliwa i raczej nie mam zamiaru wyrzucać tego wszystkiego a jak jest u Was?
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wszystko wyrzuciłam,a konkretniej moj mąż. Ale jest cos co bedzie mi przypominało całe życie o Hani,ponieważ my ja pochowaliśmy...wiem gdzie jest i gdzie mogę ją odwiedzić.
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak wogole to melduje się na 3 cześci watku. mam nadzieje, że to już ostatnia częsc. A ja Wam powiem, że nie wiem czy bęe się starac w tym miesiącu bo jakoś nie mam ochoty i humoru. Wogóle jakoś ostatnio nie mam ochoty na przytulaki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem co sie własnie dzieje. jakos ostatnio wogóle nie mysle o seksie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, widzę, że znalazłam odpowiednie miejsce dla mnie. ten wątek
![]() # - 09.07.2o10, @ - 09.08.2o1o . Po wizycie u ginekologa dowiedziałam się, aby poczekała jeszcze dwa miesiące, dostałam anty 2 opakowania. czytałam, że niektóre kobietki czekają nawet do 6 miesięcy i zaczynają działać. u mnie # (10tc) nastąpiło w wyniku bolesnego upadku ze schodów ;( tak mówi ginka. tak więc odczekam te 2 miesiące i do roboty ![]() ![]() ![]() czy mam jakoś specjalnie zadbać o siebie w tych 2 miesiącach? wyniki miałam dobre, biorę folik. pozdrawiam gorąco. a dwa testy ciążowe i badanie usg mam w pudełku razem z pamiątkami po moim synku ![]() Edytowane przez SzAnGaLa_ Czas edycji: 2010-08-18 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem ci,że ja tez tak często miałam... ![]() idzcie na lody do kina, obejrzyjcie dobry film i pogadjacie o tym ...może pomoże ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
a Ja testy mam w szufladzie schowane i do tego wszystkie wyniki i USG w teczce... jak chodze do gina to z całym majdanem hehehe
![]() Ja miałam wcześniej kontakt z dziewczynami, którym przytrafiło się to samo (mam parę koleżanek, które to spotkało), dlatego liczyłam się z taką ewentualnością, a w zasadzie nawet to przeczuwałam chyba... Może dzięki tej świadomości, że to w zasadzie bardzo często się zdarza, było mi ciężko na początku, ale szybko się pozbierałam... złapałam do tego bardzo duży dystans i w zasadzie nie myślę o tym co było, nie liczę dni, tygodni, nie oglądam USG itp z poprzedniej ciąży. Nawet nie denerwują mnie kobiety w ciąży. Czasem robi mi się smutno ale staram się szybko przeganiać te złe mysli ![]() Najciężej będzie w Święta Bożego Narodzenia, bo termin miałam na Wigilię... ale cóż będę już w kolejnej ciąży i postaram się skupić na przyszłości ![]() Edytowane przez Renessme1985 Czas edycji: 2010-08-18 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak a propo ja tez dosc szybko doszlam,do siebie,chyba tez dlatego ze zbyt duzo czytalam w trakcie pprzedniej ciazy o poronieniach i wiedzialam jak to moze sie skonczyc.Byly chwile zalamania i zwatpienia ale moj TZ nie pozwolil zebym sie martwila i dolowala i robil wszystko zebym nie musiala cierpiec.Mnie jak na zlosc zaczely pokazywac sie kobiety w ciazy albo z malymi dzidziami,jakos nie moglam zniesc tego widoku mimo ze widzialam jak bardzo sa szczesliwe i chyba to mnie najbardziej bolalo.Ale bylo minelo.wiadomo ze bedziemy jeszcze nie raz wspominaly o naszych Aniolkach ale nie pozwolmy zeby smutek czy zal przyslonil nam reszte zycia.Musimy byc silne i brnac konsekwentnie do celu.Trzymajcie sie kobietki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Ja też wyrzuciłam pozytywne testy, zdjęcie usg postanowiłam zachować... Od samego początku ciąży czułam, że nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu, aż głupio mi było, z jednej strony rok czekania, z drugiej jakiś dziwny smutek i niepokój w środku, chciałam zapisać się na wątek styczniowo-lutowy, ale coś mi nie pozwalało i zwlekałam... Nikt nie wierzył mojej intuicji, sama próbowałam ją zagłuszać, chciałam "myśleć pozytywnie" ale ciągle coś mnie trapiło, gdzie nie zajrzałam (w necie) trafiałam na wpisy o poronieniach, w końcu przestałam szperać w internecie. Kiedy okazało się, że dziecko przestało się rozwijać wylałam morze łez, ale muszę przyznać, że to przeczucie które od początku mi towarzyszyło, pomogło mi się pozbierać po stracie, bo gdzieś podświadomie byłam na to przygotowana, to takie trudne do opisania...
My kobiety mamy intuicję, dlategoRenessme1985 jeśli czujesz, że do świąt będziesz w ciąży, to ja wierzę, że się nie mylisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z ta intuicja to macie racje, ja w tamtej ciązy od razu wiedziałam,że cosjest nie tak ![]() czułam cały czas niepokój i wiedziałam,że nie będzie dobrze ![]() i tak sie niestety stało ![]() a teraz wiem ,że jest ok,jestem bardzo spokojna i rozsadnie do wszystkiego podchodze ![]() jestem bogatsza to przykre i bolesne doświadczenie,ale teraz jestlepiej i wiem jak mam sie zachowywac. nerwy nam nic nie dadza bo co ma byc to bedzie..
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
ja swoje 3 testy mam podpisane datą i godziną robiłam 3 bo jednemu nieuwierzyłam
![]() ![]() ![]()
#80 |
Wtajemniczenie
|
Za wszystkie trzymam mocno kciuki.. u nas w weekend rowniez beda staranka
![]() ![]() ![]() Dobrej nocki ![]()
#81 |
Rozeznanie
|
Lulka265 powiedz mi czy Ty przez te 10 dni jakoś przeczuwałaś, że wynik będzie pozytywny?? Miałaś jakies objawy?? Wiem, że to bardzo wcześnie na objawy ale a nóż widelec....
Ja jakoś dzisiaj straciłam pewność... postanawiam o tym nie myśleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wogole dalej nie mam żadnych objawo ![]() wiedziałam tylko,że bede w ciazy tak intuicyjnie ale objawów fizycznych zero... teraz tez mi nic nie jest,ani piersi nie bola,ani nie mdli kurcze nic... ale przecież każdy inaczej znosi ciaże. Renesme nie trać nadzieji tylko o tym nie mysl zbyt intensywnie i na pewniaka zrób test,a napewno wyjdą II kreski,nie zakładaj żadnego innego scenariusza ![]() jak coś polecam książke MOC POZYTYWNEGO MYŚLENIA ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() A my trzymamy kciuki za owocne staranka ![]() tego jeszcze nie było ![]()
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja z doskoku...nadrobie Was w Anglii i poodpisuje każdej.
Okazuje się, że mam ureaplazme, poważną bakterie tam w środku ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana napewno wyleczycie,ja tez miałam przerózne bakterie i niestety nadal mam,teraz biore jakieś czopki... Będzie dobrze ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
no to chyba ze mną jest coś nie tak wszystkie mówicie,że macie ciągnący/przezroczysty śluz a ja nawet tego nie mam... kiedyś pamiętam miałam coś takiego ale to zanim zaczęłam się starać( na dlugo przed tym)
testy wyrzucił mąż bo miałam je schowane, ale USG zostało... w teczce w wynikach... nawet tam nie zaglądam bo widać tam jedynie maleńką kropeczke...
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez nigdy u siebie nie zaobserwowałam żadnego sluzu,także Bella wszystko z Tobą ok ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Lulka ja może mam tak dlatego,że przeszłam grzybicę...ale powiedziałam,że jeśli we wrześniu się nnie uda to idę pomolestować mojego gina o monitoring
![]()
#89 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
ciekawe... chyba zakupie takie małe cudo...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.