![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpoczynamy staranka-sierpień 2010.
witam
ja tez staram sie o dzidziusia ![]() ![]() przy moich cuklach i obserwacji owulacje miałam ok 5-6 sierp, a testy owu pzrez 10 dni nie wykazaly nic, byly to właśnie owe testy z allegro ,nie wiem czy mozna im ufac, codzien innaczej pokazywaly,raz blada cienka kreseczke,potem nic,potem znowu bladzioche,ale nigdy pozytyw. ![]() mam nadzieje,ze sie myliły a ja trafiłam w owulacje. @ mam na ok 20-21 wiec zobaczymy. dzisiaj rano nie mogłam wytrzymac i zrobiłam test,ale oczywiscie neg. ![]() kurcze jakos sie dziwnie od piątku czuje,ale juz sama nie wiem,jest mi niedobrze,dwa razy wymiotowałam i odbija mi sie po wszystkim. boli mnie cały czas podbrzusze i jakos mi słabo,niestety przy @ tez miewam mdłosci,tylko 1-2 dni,a teraz cały czas. z Julką w 11 dni po owu miałam zgage i odrzuciło mnie od alkoholu na ur mojej kol.wiec moze?? ![]() ohh mam nadzieje.chyba jutro znowu zrobie test hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Noo.. burza sobie poszła ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
zbankrutowac nie zbankrutuje,bo mam jeszcze 6 sztuk hihi, z allegro,ale juz jedną ciąże mojej kolezance wykryły,więc mysle,ze są lepsze niz te owulacyjne.
![]() a o mnie to "mam 29 lat, moja córcia od pazdziernika idzie do przedszkola,wiec jak nie zafasolkuje to jej chyba nie oddam ![]() kurcze ale mam hustawkę nastrojów, mój tz po 2 tyg pieknego urlopu znowu nas na mies zostawił i najchętniej to bym sie pod koldrą zakopała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny co prawda ja nie staram się o dziecko bo chyba instynktu nie mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zegnam sie na tydzien z Wami, zycze powodzenia w starankach ![]()
![]() |
![]() |
#66 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Idę odgrzać mężowi obiadokolację, bo zaraz z pracy wraca ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Widzę ze dużo Was dziewczyny i bardzo się cieszę,mam nadzieję ze wszystkim nam szybko sie uda i bedziemy mamusiami.
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
witam
![]() my w tez sie staramy ![]() ![]() ja 27 lat TZ 34 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Przynajmniej na razie nie uda nam się "samodzielnie". Aktualnie, w najbliższy piątek, idę na laparoskopię w celu, między innymi, pozbycia się torbieli a potem zobaczymy....
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny , my staramy sie już od maja i nic teraz przyszła wredna @ ale jak tylko sie skończy to bierzemy sie od nowa .
Ja brałam tabsy "cilest" 4 lata to moze mi to tak łatwo nie pójdzie odrazu po rzuceniu tabsów poszliśmy na żywioł ale narazie rezultatów nie widać ![]() Mamy już 9-letnią córeczke a teraz przydał by sie jeszcze synek , latka lecą nie ma co odkładać dziecka na póżniej . Bierzecie sie dziewczyny do roboty i trzymam za wszystkie kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
A ja już teraz będę sie doszukiwać objawów ciąży
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Witam Wszystkie Staraczki w ten piękny wtorkowy poranek
![]() Wczoraj u nas i wszędzie na około była straszna burza i prądu nie było ale dzisiaj już pięknie słońce świeci i się troszkę ochłodziło więc jest fajnie rześko. Witam również Staraczki które dołączyły do nas jak już poszłam sobie ![]() Przeczytajcie sobie i się nie stresujcie ![]() http://www.rodziceradza.pl/Ciaza/Str...rt,183995.html Edytowane przez Lils121 Czas edycji: 2010-08-17 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Wszystkie wiemy, żeby sie nie stresować, gorzej z zastosowaniem sie do tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Wiem, wiem.
Łatwiej powiedzieć gorzej zrobić. Ja to wogóle nie chciałabym o tym myśleć i zdać się na co będzie to będzie ale tak nie dam rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
a propos artykułu, przy moim stresujacym życiu to szanse mam nikłe
![]()
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Kurcze, ale cisza.
Wszystkie się starają czy co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wy to macie jeszcze o tyle dobrze, że macie okresy i wiecie mniej więcej kiedy możecie testować, a ja nie mam zielonego pojęcia, bo od kiedy urodziłam synka, jeszcze nie miałam okresu.. ![]() U mnie też wczoraj burzowo było, ale dzisiaj chyba chłodniej.. no i dobrze, już mam dość tej pogody ![]() ![]() Idę ogarnąć chałupę.. co jecie dzisiaj na obiad?? Może założycielka wątku, zrobi listę dziewczyn staraczek?
♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez Farahh Czas edycji: 2010-08-17 o 10:49 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mialam dzien wczesniej owulacje, przynajmniej tak wynikalo z testu, teraz jestem w Bulgarii w podrozy poslubnej i nie wiem jak wytrzymam do 28 sierpnia ze zrobieniem testu, kiedy to wroce do domu.... a teraz cos o sobie: mam 23 lata, TZ- 28. Oboje bardzo chcemy dzidziusia, z tym, ze mielismy sie starac dopiero od przyszlego miesiaca.. Ale tuz przed wyjazdem bylam u lekarza, ktory stwierdzil, ze wszystko jest ok, wracajac do domu wstapilam do apteki, zrobilam test owulacyjny, wyszedl negatywnie. Nastepnego dnia zauwazylam u siebie sluz owulacyjny, zdziwilam sie, bo to byl juz 17 dzien cyklu, wiec troche pozno. Zrobilam test i wynik pozytywny. Z tego szczescia nie moglam sie opanowac i zmolestowalam jeszcze tego samego wieczoru mojego TZa, nastepnego dnia rowniez i nastepnego ![]() Od tego czasu pobolewaja mnie jajniki i podbrzusze, ale rownie dobrze moga to byc objawy na @, ktora ma nadejsc za jakis tydzien.. Ale czy nadejdzie przez wyjazd, to nie wiem... Na razie nie moge przestac myslec o tym, ze cos mogloby zakielkowac we mnie.. Pozdrawiam wszystkie "staraczki" i zycze powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Rudziutka, ja nie czekam do 28. Pierwszy test zrobie już 25
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
oh dziewczyny jakie to wszystko pokrecone
![]() zwariuje tu chyba z bólu krzyża ,mdłości i niepewności. ![]() żebym chociaz była pewna kiedy mam mieć @ a w tym cyklu jakoś sie pomerdało. i tak najwczesniej powinna byc 20,a najpóżniej 22.kurcze ( z moich obserwacji), ojj oby nie przylazła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Mierzyłam sobie wlaśnie temperaturę. Mam 37,2 i oby to nie było na okres ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
kurcze cos mnie trzęsie zimno jak na @,ale to za wczesnie!!!
ojj zeby nie przyszła!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trzymam kciukaski ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
ojj, a ja nie wiem jak to jest z tą temp,teraz zmierzyłam i mam ... hmmm 36,1. to normalne?? ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- [QUOTE=Farahh;21414545]na miesiąc?! ![]() no my tak odkąd razem jestesmy( 4lata ) ![]() miesiąc Go nima,potem jest 2 tyg,i tak w kółko.można sie przyzwyczaić,ale czasem to mam takie doły ,ze tylko ![]() najgorzej było jak sie Jula urodziła i jej pierwsze miesiące,teraz jest ok. mam tylko nadzieje,ze dam rade znowu w ciąży,a potem z dwójką ![]() ale co tam,"trzeba być twardym,a nie miętkim" hihi takie czasy.moze za jakis czs zjedzie juz na dobre ![]() ale ogólnie jest ok,najwazniejsze,ze sie kochamy i szanujemy. teraz tylko synka nam do kompletu trzeba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze nie wiem. Ja we wszystkich źródłach w jakich szukałam, znalazłam informację, że podwyższona temp może być objawem ciąży (albo okresu, albo w ogóle przeziębienia wiec aż tak się tym nie sugeruję, to tylko taka iskierka nadziei ![]() ![]() Edytowane przez houseofcolours Czas edycji: 2010-08-17 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
i ja do was dołączę
![]() Całkiem spontanicznie zabraliśmy się w zeszłym mc, ale właściwie był to ostatni dzień płodny. Teraz @ start za dni kilka ![]() Mamy już roczną córeńkę i czas na rodzeństwo. Pierwszym razem udało się nam za 1-szym podejściem ![]() Kibicuję każdej w was i czekam na info o II kreskach ![]() Pozdrawiam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny! Mam nadzieje, że przyganiecie i mnie
![]() W poprzednim cyklu stosowałam testy owulacyjne ale taki jak u mazianka81 nie pokazywały owulacji, też kupiłam je na allegro. Być może takie z apteki są bardziej wiarygodne. ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.