![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie, zapraszam b. serdecznie!!!!!
właśnie boję się, że znowu się w to wpędzę. Powiem mamie. Właśnie się zastanawiałam czy mam to zrobić, czy nie ale jak mówisz, że tak będzie lepiej.
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chce poprostu dobrze dla Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Leesh i Szmaciana lalka witajcie
![]() ![]() Malenka też mam problem z rozstępami ![]() ![]() a jak się robi ten peeling? ![]() może wypróbuję ![]() Tosa nie przejmuj się tak wzrostem , popatrz na to z innej strony: będziesz zawsze mogła założyć szpilki bez obaw że przewyższysz swojego tż ![]() ![]() ale bym sobie coś zjadła... takiego kebaba małego chociaż... mniam.... :ślina:
#64 |
Rozeznanie
|
Malenka321 Mi też się pojawiają żylaki.. i jaka znowu brzydota!
Czasem patrzę na pizzę w lodówce i mi do głowy przychodzi "No co Ci szkodzi, nie masz chłopaka nawet! Pomartwisz się jak będziesz mieć" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadnych pizz ani kebabów!!:P pomyślcie jak pływa tam tłuszcz. blee ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Tosa! wiem, ze to beda pewnie puste slowa, ale nie mozna tak- cokolwiek sie dzieje i jakkolwiek sie wyglada, trzeba siebie szanowac. Tosa kochana- zycie jest zdecydowanie za krotkie zeby je marnowac na takie dylematy. jeszcze jakbys byla otyla to rozumiem, ze to naturalne, ze chce sie schudnac. ale Ty?! szczuplutka (widze po wymiarach jakie podalas), na pewno zgrabniutka i promieniajaca cieplem (tego sie latwo domyslic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Leech- jejkuu, to bolesna masz historie... a dawne nawyki juz kompletnie porzucilas? (pytam czy ta okrutna choroba jest w 100% zamknietym rozdzialem, mam nadzieje, ze to nie jest niedyskretne pytanie, ale uznalam, ze skoro podzielilas sie tym na forum to moze jestes gotowa by o tym mowic ![]() a wszystkie nowe witam baaardzk serdecznie i cieplutko! a pomyslec.c ze balam sie, ze bede sama jak zaczynalam ten watek ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Hej, można się przyłączyć?
![]() Po raz kolejny podejmuję walkę i mam nadzieję, że tym razem się uda. Mój cel -> 50kg, pozbycie się cellulitu, płaski brzuch i jędrne pośladki ![]() Teraz ważę 58kg przy wzroście 161cm i źle się z tym czuję. Mam jedne fajne spodnie, co prawda dopnę się, ale wyglądam w nich jak baleron ![]() ![]() ![]() Powodzenia wszystkim, wspólnie damy radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
No ja właśnie uwielbiam pizze, hot-dogi, frytki (MNIAM!), lody! i wszystko co tuczące
![]() ![]() Jedzenie jest strasznie przyjemne.. Do tego jak się wchodzi na wizaż to mnie zawsze musi skusić ten obrazek naleśników polanych miodem ![]() puchatek77 wiem, że masz racje i nie uważam tego za puste słowa. Za nic nie chcę się wciągnąć w wir odchudzania, jednak niedługo zacznę spać na wadze ![]() ![]() W sumie byłam szczęśliwsza gdy miałam te 50kg i zero kompleksów. Jak to tak?! ![]() Planuję się 'udoskonalić' ćwiczeniami, być może da to jakieś efekty i przestanę się zadręczać, nie tyle wagą co wyglądem. Zrobiłam sobie nawet zdjęcie w stroju kąpielowym i wydaje mi się, że w lustrze widzę się ciut większą ![]() Edytowane przez Tosa Czas edycji: 2010-08-22 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
no ten celulit i wałek na brzuszku.. a ja bym chciała, żeby siedziec i nic nie odstawało..
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Moge sie przylaczyc? Jestem juz na jednym watku, ale prawie nikt tam nie zaglada..a ja potrzebuje grupowego wsparcia
![]() Waze 67 przy 164cm, przytylam tak odkad przyjechalam do UK dwa lata temu, przed przyjazdem wazylam 58kg i bylo tak akurat. Ostatnie miesiace byly niestety okropne pod wzgledem jedzeniowym - przestalam miescic sie w wiekszosc ubran ![]() Dobrze, ze sie opamietalam poki jeszcze to tylko/az 9kg..
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
da się zrobić!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
henieczka jasne! Razem można wszystko!
![]() Lepiej jak jest nas więcej, bo się można nagadać, rozluźnić i poradzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Dziekuje za mile przyjecie
![]() ![]() ![]()
#74 |
Wtajemniczenie
|
ojj tez stosuje peeling kawowy!! super sprawa
![]() ![]() ![]() ale mimo tego sie nie poddaje!! moj tż nawet jak wazyłam ponad 70 kg to mi mówił, ze jestem szczupła i mam seksowną dupcię.. ale wiem, ze w głębi duszy żałuje ze nie ma za***iscie zgrabnej dziewczyny. i wiem, ze liczy sie charakter, serce.. ale jak o tym pamietac skoro wkoło tyle lasek chodzi.. tyle pięknych dziewczyn. DZIEWCZYNY ZARZĄDZAM JUTRO DZIEŃ WAŻENIA SIĘ I WKLEJANIA SWOICH ZDJĘĆ SYLWETKI!!! trzeba wziąć sie do roboty ;D buzi ![]()
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
To super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
ja tam nie wierze w takie cuda. jak sie nie spoce to nie wiem, ze spalam tłuszcz ;D co do brzuszków: polecam a6w. i ćwicz co najmniej pół godz, bo po tym czasie zaczyna sie tłuszczyk spalac.
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Mgiełka91, henieczka witajcie!
![]() Tosa ![]() ![]() ![]() ![]() Codziennie zdajemy relację jak nam poszło ![]() I będzie dobrze, za kilka tygodni będziemy takie laski, że ho ho ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Tosa ! uśmiech proszę
![]() ![]() ![]() no właśnie ten obrazek naleśników polanych miodem jest kompletnym demotywatorem ![]() ![]() Witaj henieczka ![]() ![]() Witaj Mgiełka ![]() ![]() ![]() yessabell Twój tż na pewno niczego nie żałuje ![]() czyli że my się mamy zważyć i wkleić zdjęcia? ![]()
#79 |
Rozeznanie
|
yessabell nie martw się tak, ja mam bardzo głębokie rozstępy i strasznie dużo, ale w sumie jest to mój najmniejszy kompleks - z tym da się żyć! I jeśli już są to trzeba to zaakceptować! Stosować kremy i cieszyć się choć najmniejszą poprawą. Ja takie idealne dziewczyny mijam codziennie. Łapię się czasem na tym, że zazdroszczę któreś wystających kości, a zaraz myślę, że przecież to wcale nie jest ani ładne ani seksowne
![]() Co do wklejania zdjęć to dobry pomysł ![]() ![]() ![]() Można też ustalić jakieś forumowe ćwiczenia do wykonania codziennie, byśmy się mobilizowały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Tosa, moim zdaniem doskonały pomysł z tymi ćwiczeniami
![]() ![]() ![]() ![]() Co do zdjęć i wagi... Ja nie dam rady się zważyć, bo nie mam wagi w domku, ale mogę podać wymiary ![]() ![]()
#82 |
Zakorzenienie
|
ech wymyłam sie pilingiem kawowym po pupie udach i brzuszku... ale jestem załamana i podchodza mi łzy... bo ja mam te wsytające żylaki... te takie bulwy i widac mi juz na nogach jak cholera. dupa cała w rozstpach uda, pod kolanami, nowe żylaki wychodza... czuje się jak szkarada;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
no heroine, ale przeciez mozesz zamazac twarz ;D no to kto jak tam chce, ale jestem z atym, zeby jednak wstawiac zdjątka. co do wspólnych cwiczen: świetny pomysł ;D
ktos ma jakies sprawdzone cwiczenia? ja polecam nożyce pionowe i poziome, a6w, callanetics i 8 minut legs.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Brzuszki przydadzą się na 100%, widziałam jak dziewczyna się po nich wyrobiła
![]() ![]() ![]() No i warto też dodać coś o jedzeniu. Zaproponuję swój pomysł ![]() Przerzucamy się na ciemny chleb, chude szynki, masło light (np. flora light). Jeśli mamy wybór to bierzemy to co light lub z najmniejszą ilością tłuszczu. Zamiast słodyczy możemy zjeść activie (chyba, że ktoś zna coś lepszego ![]() ![]() ![]() Jeśli macie lepsze pomysły lub ciąg dalszy to udoskonalać i dopisywać ![]() Edytowane przez Tosa Czas edycji: 2010-08-22 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj jeździłam na rowerku
![]() ![]() http://www.schudnijmy.pl/diety/Zlimi...jacychmaloczas http://www.schudnijmy.pl/diety/Diety...asiedmiodniowa http://www.schudnijmy.pl/diety/Zlimi...adieta1200kcal http://www.schudnijmy.pl/diety/dd/di...zadladziewczyn Kurczę, strasznie się cieszę, że jest nas dużo! Na pewno będzie nam łatwiej razem ![]() ![]()
Hey Satan, paid my dues I'm playing in a rockin' band Hey Mamma, look at me I'm on the way to the promised land I'm on the highway to hell Don't stop me Edytowane przez Tibb Czas edycji: 2010-08-22 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale nie każdy ma dostep do ciemnego pieczywa bo u mnie musze jeść co jest w domu... co do diety według mnie niech każda wybierze jaką ona chce i jaka jej pasuje... chodzi o to, żeby się motywować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Ja calkowicie odrzuciłam białe pieczywo, przeszłam na chrupkie i ciemne. No i rano zjadłam kajzerke..
![]()
#88 |
Zakorzenienie
|
co do ćwiczen to pomysł oki bo ja lubię skakanke i brzuszki tylko jeśli ktoś chce co innego to nie ma sprawy. Nie musimy wszystkie robić tego samego. tylko zdawać relacje czy się zrobiło co kolwiek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Maleńka, nie płacz ;* Kochanie, ja też mam żylaki i rozstępy. słuchaj kup w aptece takie tabletki Diosminex, ok.7 zł bez recepty chyba. wspomagają krązenie. mi pani doktor przepisała i mam juz lżejsze nóżki. do tego biegaj albo maszeruj. i stosuj jakies maści. i jak np siedzisz przed tv albo komputerem to nogi mije wyżej ułozone niz reszta ciałka, zeby krew spływała i było lepsze krążenie. działaj kochanie i nie załamuj sie, bo to nic nie da!!! buzi ;*
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Jasne, że tak! To nie zmuszanie do robienia tego samego, tylko zachęta dla tych, które chcą robić coś podobnego, a nie mają motywacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.