![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
![]() 'przyjaciel to ktoś kto zna piosenkę twojego serca i pomoże ci ją zaśpiewać gdy zapomnisz słów' . ` Są ludzie i czasy, o których się nie zapomina. Jeśli zapomnicie że jestem pamiętajcie , że byłam`.
#62 |
Zakorzenienie
|
Paralogiczna z innej bajki - strasznie lubię Wasze posty
![]() + Groszek - spełnienia marzeń ![]() nie skazuj swojego życia na bezużyteczność. nie martw się, to tylko smutek pożera nasze serca, tylko smutek.
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Assis - miło
![]() Kochanaa - wielka tragedia ;] i ciągle sobie wmawiam,
że ten zdrajca nie zasługuje na moja miłość, on nawet na nienawiści nie zasługuje - właściwie to na żadne uczucie. rozum zaakceptował tezę, serce nie bardzo. Dzisiaj nie odejdę, o nie! Dzisiaj przypnę się do tamtej ściany za pomocą Twojego śmiechu - i będę tam wisiała, i wsiała, i wisiała, dopóki nie spadnę. Apatio, obojętności, chłodzie. Wróćcie do mnie. Ja już nie chcę być człowiekiem - wyszeptał, rzucając spojrzenie w nieznanym kierunku. - To za bardzo boli. |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
nie wiem czy to gów^o sie przydaje komuś no ale dobra ; )
Kochanaa - o jej czy to taki problem? // otwórz swoje serce. wracam do domu. "ale cudko < 3 ![]() - - - - - - - - - - Skoro nie mogę miec Ciebie to nie chcę żadnego Stała samotnie na poboczu lecz pierwszy raz w życiu miała wrażenie że znalazła swoje miejsce. Bała się tylko tego, że on usłyszy jak głośno bije jej serce. Nie kocham Cię już lecz nie potrafię nienawidzić i nie jestes mi obojętny. Twoja miłość do mnie stopniowo wygasała aż wkoncu umarła mimo, że od rozstania minęło sporo czasu ten temat wciąż był dla niej bolesny Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-08-24 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
tak uparcie wierzyłam w to, że jesteśmy niezniszczalni. przydarzasz mi się dość często jak na dzień, o poranku i wieczorem przed snem. te chwile, gdy słońce świeci mi prosto w oczy, a ja nie mogę powstrzymać się od śmiechu. czas płynie nieubłaganie. niebo wypełnione Twoim zapachem, lekko dotyka nosa, pochłania wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
"Tak, kocham Cię. |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
już na drugiej stronie ktoś pokazał pazurki?
pędzicie dziewczęta. ![]() *
miewam czasem wrażenie, że kolekcjonuję pomyłki. zostałeś automatycznie umieszczony na liście oczekujących.. na wybaczenie uwielbiam być prawie Twoja, kocham Twoje niepewne spojrzenia usiąść na skraju przepaści i wyrzucać z siebie po kolei toksyczne myśli i uczucia, aby w niepamięci zamieszkały myśli znów dręczą nucąc a miało być tak pięknie.. dla mnie to tylko mój balsam, dla niego cały świat pachniał wanilią Los się na mnie mści bo dalej Cię kocham, choć brak w tym kropli sensu nie bolałaby mnie Twoja nieobecność, gdyby nie fakt, że byłeś jeszcze tak niedawno, pięć oddechów temu dawno dawno temu, za górami za lasami niegodziwiec rozkochał w sobie naiwną księżniczkę. historia dobiegła końca, happy endu nie było jednak ona zatykała uszy na wieść o morałach, czekała wciąż z nadzieją na kolejny tom..
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-08-24 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
weny, weny, weny Słoneczka
![]() ![]() Groszek - wszystkiego co najlepsze, najsłodsze, najpiękniejsze i najbardziej wymarzone ![]() ![]() TwojaKokaina, happyend, ciiri, kamisha, z innej bajki - kolejne talenciary nałogowo okradane ![]() ![]() ![]() You lost me. "Nadwrażliwość to mój wróg." "Z festiwalu, parady moich min wynika ledwie obrys, tło." "Pod jednym zasypiamy niebem." "Twoje życie to jeden wielki teatr, a w tym teatrze rolę klauna znowu odgrywasz." przepraszam, brak weny ![]() ![]()
"Maleńka, świat w Twoich rękach. Nie pokazuj mu się tylko z rana nie umalowana i rób swoje." [aniolek2]622887[/aniolek2] Edytowane przez viper19 Czas edycji: 2010-08-24 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Miło mi, Ślicznotko
![]() desiree01, Naughty_ - okradłam ![]() _________________
Kiedyś była inna. Była tak po prostu szczęśliwa. Teraz jest inaczej. Teraz powinieneś przewrócić oczami i stwierdzić, że to głupota uzależniać swoją radość od faceta, ale to nie tak. Ona jest szczęśliwa. Przestała płakać po nocach. Nie wchodzi już ciągle na Jego profil na nk. Czy można uznać za postęp usunięcie Jego numeru GG z listy kontaktów? W Jej przypadku niewątpliwie tak. Nie myśli już tak często o Nim. Czasem nawet wydaje Jej się, że mogłaby już być z kimś innym, ale to tylko chwilowe złudzenia. Ona jest sama. Dobrze Jej z tą samotnością. Może uśmiechać się na ulicy do przystojnych mężczyzn, wymieniać niezobowiązujące sms'y, chodzić do kina z kolegami, którzy są w Niej nieprzyzwoicie zakochani, robić wszystko. Tylko, że Ona nie chce. Nie możesz powiedzieć, że jest za wcześnie. Minęło za dużo czasu. Kiedyś będzie lepiej, wierzy w to. Czy chciałbyś aby znów była szczęśliwa? Tak mało, a tak wiele. Trzeba mi tylko, by słodkie akordy dochodziły do mych uszu, oczy widziały jak Jego palce delikatnie trącają struny. Ta muzyka wywołuje uśmiech na moich ustach i porusza serce, i tylko tego mi trzeba. Patrzeć na Jego skupioną twarz, na brązowe oczy wpatrzone w gitarę, na ciemne włosy poruszające się wraz z Nim. Czuć Jego miłość, miłość do gitary, sposób w jaki gładzi gryf i tylko, żeby grał dla mnie.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-08-24 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
poprostuAssis - <3
![]() + NataliaNaiNatus - wreszcie ;*. ' słow niepowiedzianych w Twojej twarzy szukam.
myślę tylko o tym, co nie wróci mi. o wszystkim, co najgorzej serce moje smuci. o chwilach, które szczęściu nie liczyły się. ze każde słowo zamiast łączyć, to nas dzieli. ze złą podróżą jest bez Ciebie każda noc. '
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Ogłaszam wszem i wobec iż legalnie możemy pisać na owym wątku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i choćbym nie wiem jak była zła i nawet jeśli bym krzyczała że cię nienawidzę , że masz się wynosić , nie możesz odejść rozumiesz ? Nie możesz. absorbed ? ?
fbl. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-08-24 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
tak tak, pozabijajcie się.
groszek - naj naj ![]() I choćbym policzyła do miliona i tak nigdy się nie uspokoję na Twój widok. Tęsknisz za nim jednocześnie wiedząc, że nie powinnaś. Marzenia się nie spełniają. Nie pytaj skąd wiem.
#73 |
Raczkowanie
|
jeju dopiero 3 strona a tu już kłótnia bo nie dokończyłysmy
całkiem tamtej części. nie no moze nas jeszcze niech za to zabiją co? Nie no sorry musiałam to napisać. mysle, że zadna z was nie będzie sie gniewac pewnie pomyslicie ze jestem ' za smarkata ' zeby pisac tutaj wgl i zeby sie udzielac no ale trudno. więcej sie nie odzywam. Myslałam że będziemy życ razem długo i szczęśliwie jak w bajkach a trwało to tylko kilka miesięcy żegnam. ; -* Paralogiczna TwojaKokaina otojest MalutkaGwiazdka patrysiowa_ lucyferowa _mandarynka blondii69 caroline060 xxGROSZEK07xx kontrastowa0 bajkowa Nieodkrytaxd Sharmila CaMa ciiri dreams_x33 _changime LadyBerry_ istny_paradoks karmelowomi 3martyna3 nieliczylamwcalesie parala ekhm_sorry poprostuAsiss desiree01 Nensie kamisha z innej bajki cornflower_ WiecznieNiewyspana viper19 marikab ZakręconaNaMaxa myszka23101 Kofeina w RedBullach absorbeed limitowanaa _ZaagubiOna_ LoveYourEyes xsxs beautiful_lie chcialam byc NieidealnaJa grise - nie wiem co wy mnie i jak i wgl ale ja was < 3 Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-08-24 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
ZakreconaNaMaxa , viper19 - bardzo mi miło dziewczęta
![]() ![]() happyend - a panienka gdzie się wybiera?! Wypijcie sobie melisę na wyluzowanie... --- był nieosiągalny. ..widze sens tego dnia.! Uwielbiała oglądać deszcz był taki wolny jak ona. zadbajmy o naszą wspólną przyszłość. "Jesteś cudowna. I wiem, że dopiero się poznajemy, ale czuję ,że jesteś piękna i na zewnątrz i w środku". Któregoś dnia pokaże mu , ile dla niej znaczył zabierz mnie gdzie chcesz. by kochał. Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2010-08-24 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
XXI część
![]() ![]() Wenyyy jak najwięcej ![]() ![]() Zamieszczam kilka opisów nie mojego autorstwa. Po prostu chciałam się z Wami nimi podzielić bo zauroczyły mnie ![]() 'Siedząc w nocy na parapecie zastanawiałam się czy Ty przez jedną jedyną sekundę zatęskniłeś za moją obecnością, za moimi żartami, dziwnymi pomysłami. czy przez tą jedną sekundę poczułeś tęsknotę za mną i powiedziałeś szeptem :"brakuje mi jej".
wykrzyczałam Ci przez słuchawkę zeszłej nocy, że Cię nienawidzę. dławiąc się łzami dodałam, że jeszcze bardziej kocham. widzisz tu sens? nasz związek polegał na sprzeczności. wszystko się ze sobą kłóciło, ale zawsze potrafiliśmy dojść do porozumienia. wystarczyły tylko Twoje dwa najważniejsze słowa. wystarczy, że na mnie patrzysz. to doprowadza mnie do takiego stanu, że cały świat poza Tobą nie istnieje. mam cały poraniony nadgarstek. a w pokoju odpadł mi tynk, ze ściany. uderzam pięścią w ścianę za każdym razem, gdy o Tobie pomyślę. taka moja osobista terapia szokowa. miałeś zacząć mi się kojarzyć z bólem. - poskutkowało. ale nawet w formie cierpienia jesteś zachwycający.' '
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
happyend - dziękuję miśku . I panienka nigdzie się nie wybiera
![]() ' Twój uśmiech, wplątany w moje myśli. piękno, które jest gładkie i gorące nazywa się kobietą.
grzeją Cię podteksty ? dziwny system grzewczy !'
fbl. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-08-24 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | ||
Zadomowienie
|
proszę bardzo
![]() to cudownie! mój nick przy Paralogicznej ;O dziękuuuuję! ;* Cytat:
Cytat:
_____________________ 'You hold my hand, but do You really need me?
I guess it's time for me to let You go.' Trzymasz moją rękę, ale czy rzeczywiście mnie potrzebujesz? Przypuszczam, że nadszedł czas, abym pozwoliła Ci odejść. 'Does it seem like I'm looking for an answer to a question I can't ask?' Czy to wygląda tak jakbym szukała odpowiedzi na pytanie, którego nie mogę zadać? 'With a new point of view, life's true meaning comes to You. And the freedom You seek is won.' Z nowym punktem widzenia, prawdziwe znaczenie życia przyjdzie do Ciebie. I wolność, której szukałeś zwycięży.
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak to miałam napisać..no to lecę dobranoc. ![]() +P.S co do sprawy wyżej uważam podobnie Tobie jest miło.?? To mi jest, że mogę cię okradać.!! w strugasz deszczu umyję serce z twojego dotyku.
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Witam w XXI części ;* Życzę weny i milona pomysłów na , jakże idealne opisy.
Zakochana w nim. Tak, tak w tym niegrzecznym panu. Bo on podbił jej serce ;* Bezradność. Kiedy drugiej stronie przeszkadza różnica wieku. Nie umiała zrozumieć, dlaczego on milczy. Miłość. Dwie osoby zakochują się w sobie. Jakie to banalne, jednak trudne do zdobycia. To na pewno koniec. Happy endu nie będzie. Królewna umarła z tęsknoty. Kiedyś zażyczę sobie bezludnej wysyp. I tylko tego, żebyś właśnie ty tam był. Warto żyć. Jak się ma dla kogo. - Muszę iść - Zostań. Dla mnie ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
ej, ej bez takich mi tutaj. nigdzie nie idziesz
![]() ![]() założe dzisiaj sukienkę z Twoich uśmiechów, będę najpiękniejsza. opcja : 'czas spędzany z Tobą' - wyłączona.
#81 |
Rozeznanie
|
'Nic nas nie łączyło. Chłodne lato, chłodna miłość.' Witam w nowej części. Weny! ![]() Marikab- Boska Ty! <3
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() opuszczanie nas rozumiemy się ?! myszko ;-* <3 __ prawdziwa miłość nigdy się nie kończy. zauważyłeś, że NIE pasujemy do siebie pod każdym względem? ' ej książę ! cho no tu , robotę mam dla Ciebie ! ' ![]() nasza miłość jest jak 2010 rok - same problemy i ta ciągła niepewność czy coś się jeszcze gorszego nie stanie. ![]()
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
a mnie zastanawia jedno.
![]() po chaja komentujecie czyjąś wypowiedź ? ktoś ma swoje zdanie i trzeba to uszanować, a nie od razu najeżdżać. co Wy po 13 lat macie ? ![]() viper19 - miło mi jest strasznie. ![]() happyend- o koleżanko.. Ty się nigdzie nie wybierasz ! ![]() Pragnę Twojej bliskości, zapachu, czułości. I teraz tylko od Ciebie zależy, czy zatrzymasz mnie przy sobie. Czuję niedosyt Ciebie.
#84 |
Zakorzenienie
|
nie wiem co, gdzie i jak, ale też.
![]() ![]() liczy się obecność. ' p.s. I'm still not over you.. '
![]() |
#85 |
BAN stały
|
genialne, siedzi u mnie w opisie, pozwoliłam sobie tylko go zamienić na j.ang ![]() ![]() ... siedzenie do 3 nad ranem i nie myślenie o Tobie wcale nic nie daje, wole siedzieć tak długo i myśleć o Tobie, przynajmniej mi się wówczas nie nudzi. tak, rozdrapałam stare rany i chciałam załagodzić je Tobą, tak dzisiaj już wiem, że to nie był najlepszy pomysł. straciliśmy kilka dni, parę godzin i nieliczne noce dla siebie, tylko tyle chce pamiętać. ... |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nawet po angielsku lepiej brzmi ![]() dziękuję za uznanie Pannie "szczęśliwezakończenie" ale My nie pozwalamy Ci tutaj zakończyć.
![]() * kiedyś zapomnę o Twoich ciosach wymierzonych idealnie w najczulszy punkt serca. nie jutro, po jutrze też nie. kiedyś. są różne rodzaje dramatu: przykładowo melodramat dramat psychologiczny lub Nasz własny dramat głupia jestem i oddycham zachłannie Tobą pamiętam wiele z czasów kiedy jeszcze mimo że dziś już
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
dziękuje dziewczyny
![]() już XXI ![]() wiem to, i proszę Boga: nigdy wiecej niech nie pozwoli na to,
by ktos trafil w moje serce. Jestem swój, nie twój, żyje tu dla siebie. Nikt w prywatne życie mi się nie w**bie! Zemsty nadejdzie czas Ty Źle mi wróżysz to nieistotne Mam cel - do celu dotrę and that's what we've got - one word To jest moje niebo. Nie chcę mieć innego, blisko mi do niego.... jesteś moim brakującym puzzlem. A coś ty ku***a myślał chłopcze?
#88 |
Raczkowanie
|
_changime, istny_paradoks, Nieodkrytaxd, paralogiczna <3 Uwielbiam was słoneczka ![]() happyend A pani się nigdzie nie wybiera, ani mi się śni! Nogi przybite do ziemi, łzy spływające po policzkach, wzrok odprowadzający ukochanego i ta myśl, że nic więcej już nie zrobisz. Boli prawda? I te cho**rne uczucie, kiedy patrzysz na niego zazdrosnym wzrokiem jak obmacuje inną. Frajer. Ta nadzieja, kiedy patrzysz na spadające gwiazdy, wypowiadając życzenia, że się spełnią. Łąka, kwiaty, promienie słońca masujące twą twarz. Piękne prawda?
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
weny kociaki < 3 xxgroszek07xx uśmiechu dzień w dzień i spełnienia marzeń, łośku. < 3 kontrastowa0 & patrysiowa_ o kurczę. ![]() ![]() cornflower_ moja. < 3 ![]() RobCoChesz częściej pannę chcę. ![]() daciaaaa & dajsesiana ja pamiętam. ![]() ![]() happyend a Ty dokąd? ![]() - wciąż nadrabiam. . . . . . . . . . . . . muszę dać odpocząć oczom. od Ciebie. miłość jest nadzieją. nadzieja jest wiarą. wiara jest zaufaniem. zaufaj miłości. czuję Cię w sercu. siedzisz na nim i zjadasz je ze smakiem.
♥ ♥ ♥ Edytowane przez notcool Czas edycji: 2010-08-24 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
viper19, happyend -
![]() czasami się gubię...
dlatego chroń mnie przed tym, czego pragnę. I ginę pod stertą paradoksów, brakuje mi tchu - duszę się. dzisiaj milczę. Chwytam się słońca. Nie spadnę, nie spadnę, nie spadnę... i spadłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.