![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki/ści 2011 rozpoczynają bój o piękną sylwetkę.
Cytat:
Twój jadłospis krzyczy ''pomocy'' ![]() Co to za śniadanie 2 gryzy kanapaki? No proszę cię... śniadanie ma być najważniejszym posiłkiem w ciągu dnia czyli ma być sycące i nieco kaloryczniejsze od innych posiłków. 7 daysa zamieniłabym na serek wiejski. No ta pizzerynka to sama wiesz, że nie za bardzo ![]() Ten obiad - radzę odstawić masło ![]() A co po obiedzie??
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Hej, dołączam się do Was!! W styczniu studniówka, więc chciałabym "jakoś" wyglądać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziś za to musze sie pochwalić 7. 00 zjadłam kanapke z sałatką warzywną 11.30 - pizzerynka ale myśle ze to jakieś max 250 kcal 15.00 - bigos z kromką chleba bez masła ![]() 15.30 - cherbatka czerwona kolacji nie jem bo jak wróce do domu to będzie po 18 ale dam rade ![]() postanowiłam że będe na diecie w której będe jeść 1000 kcal dziś zjadłam jakies 650 kcal ![]() Edytowane przez moncheeri_m Czas edycji: 2010-09-14 o 14:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Śniadanie :dwie maty,otręby ze śliwką,skrojone do tego jabłko i banan,polane maślanką,czerwona herbata,kawa z mlekiem bez cukru II śniadanie :bułka z wędliną i pomidorem,banan obiad :miseczka zupy pomidorowej,udko z zupy,kawa z mlekiem, kolacja:dwie maty,otręby pszenne do tego jabłko i dwa plastry ananasa polane maślanką naturalną,czerwona herbata i zielona. Orq tak jak radziłaś wyrzucam banany z diety ale od jutra bo nie chciałam,żeby się zmarnowały i musiałam je zjeść ![]() Od dziś zaczynam robić brzuszki.Nadal męczę się z tabletkami błonnik z ananasem i chrom ale chyba warto. ![]() Cześć Balm witaj w klubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba masz racje, 3 kg nie brzmi tak drastycznie ![]() W krytycznym momencie wazyłam 70 kg, ale wziełam się troszke za siebie i przed wakacjami było już ok 66. Byłam zadowolona, chciałam miec figurkę na wakacje za granicą ![]() ![]() ![]() Moje dzisiejsze menu: śniadanie: kromka chleba jasnego (bo akurat zabrakło ciemnego) z masłem i sałatką z ryżem, kukurydzą, tuńczykiem i majonezem, herbata czerwona; II sniadanie: kanapka z sałatą, wędliną chuda i pomidorem; ok. 13.30 1/3 tabliczki czekolady ponieważ oddawałam prawie pół litra krwi i dostałam 8 czekolad na wzmocnienie ![]() obiad: talerz flaków z kromka chleba, pół grejpfruta, kawalek ciasta;/ podwieczorek: pół grejpfruta, gruszka, kilka łyżeczek kukurydzy z puszki; kolacja: plaster łososia wędzonego, kosteczka twarogu chudego z pomidorem, herbata czerwona. Jejku jak to napisałam to wydaje mi sie że zjadłam straaasznie duzo dzis;/ Jutro już napewno bez czekolady! Wieczorem jeszcze zrobie 8 min legs i porozciągam się trochę. Co do studniówki, to tez nie mam z kim iśc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Magdzio początki zawsze są ciężkie musisz kilka dni jeść mniej,przeżyć na niedojedzeniu i tyle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyno, taką ilością kalorii wykończysz swój organizm, schudniesz migiem, a potem zapewniam, że będzie efekt jo-jo... ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Magdziu ile teraz ważysz? Na jutro planuję: Ś: płatki na mleku + czerwona herbata. IIŚn: bułeczka z wędlinką i papryką. + jabłko O: kurczak z surówką. P: jogurt. K: wieśniak ![]() Do tego oczywiście dużo wody i czerwonej herbaty ;D
![]() Edytowane przez Orq Czas edycji: 2010-09-14 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A Twój jadłospis też b. ładny ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
ja już nie mogę się doczekać z ważeniem
![]() ![]() ![]() ![]() a ja wczoraj : śniadanie: twaróg ze szaczypiorkiem i zamiast śmietany przerzuciłam się na jogurt naturalny.. + bułka z dynia ![]() II śniadanie: bułka z dynią + margaryna (musiałam nie lubię na sucho) do tego kiełbasa żywiecka ![]() obiad : pizza + piwo... ![]() później na 18:30 był fitness ![]() o 20 pojechaliśmy z tż do galerii po drobne zakupy ![]() ![]() jak wróciliśmy musiałam spożyc jogurt naturalny ze zbożami ze względu na ból brzucha.
59kg ![]() 168cm 55kg! ![]() ![]() Edytowane przez kropeeczka Czas edycji: 2010-09-15 o 06:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Orq wielkie dzięki
![]() Magdzia to ważymy prawie tyle samo tyle,że ja jestem o 1 cm niższa no i 1 kg mniej ważę :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
zwazyłam się 71,6 kg...
![]() ![]()
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
no no no widze ze tu odchudzanie pelna para
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
ja bym do tej salatki zamiast majonezu dala jogurt naturalny:P wsumie do sallatki z ryzem i tunczykiem nigdy niedaje majonezu":P a co do czekolady:P to te z krwiodactwa sa mniammniam xD sama zawsze jak oddaje krew to je jem:P to dawaj Madzia idziemy razem haha:P
![]() |
![]() |
#74 |
Mamusia Luty 2016
|
Wiem, że to nie dla mnie wątek bo ja pisałam w tym roku maturę, ale chciałabym tylko Wam coś powiedzieć, podzielić się doświadczeniem. Widzicie mój podpis? Ojjj tak, dokładnie rok temu było 45 kg na wadze a teraz, po maturze? 52 ( a tydzien temu 53!)
![]() ![]() ![]()
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
każda ma cel schudnąć do studniówki a nie do matury
![]()
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
no kropeczka racje masz;P do studniowki a potem utrxzymac:P
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Cześć.Dzisiejsza pogoda normalnie mnie dołuje i oo.Zgrzeszyłam ale nie mam wyrzutów sumienia
![]() ![]() Oto dzisiejszy jadłospis : Śniadanie :dwie maty,otręby pszenne do tego jabłko i dwa plastry ananasa polane maślanką naturalną,czerowona herbata,kawa z mlekiem II śniadanie: 2 tosty z chleba razowego ze słoneczkiem z pomidorem i parówką,jabłko,kawa z mlekiem,zielona herbata obiad :3 łyżki ziemniaków i 2 łyżki surówki żydowskiej,czerwona herbata, No i te 2 rządki czekolady ![]() Na kolację pewnie znowu otręby ze śliwkami i ananasem i 2 maty no i zielona tym razem herbata . A wam jak idzie?Proszę o pozytywne wiadomości dzisiejszego dnia,że się trzymacie i wytrzymujecie w diecie ![]() A tak poza tym to dziś się leniłam w domu ale rano i po południu zrobiłam po 50 brzuszków :P Edytowane przez pat_miska Czas edycji: 2010-09-15 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Pomyliłam się w swojej wadze dziś ważyłam się u pielęgniarki i wyszło 53 kg a nie -> 56/57
![]() więc mój cel to jakies 48/49 kg. śniadanie: 7.30 - 2 średnie kromki chleba (bez masła) + trochę sałatki z kukurydzą, szynką, groszkiem, majonezem + czerwona herbata 2 śniadanie: 12.30 - pizerynka :P:P:P:P(jak codzień.. nie potrafie się powstrzymać) obiad: nie całe pół wędzonej makreli + kromka żytniego chleba bez masła i czerwona herbata kolacja: jeszcze nie zdecydowałam czy coś zjem może nie będe głodna ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Dziewczyny mam flakowate ręce, chciałabym mieć takie chudziutkie i zgrabniutkie... macie pomysły jak ładnie wyrzeźbić ręce oprócz basenu? bo mi na myśl przychodzą tylko pompki ( umiem tylko damskie), hantle - mam tylko jeden.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I radziłabym Ci zważyć się jeszcze raz ale na takiej wadze elektronicznej lub normalnej,domowej.Osobiśc ie wiem,że takie stare wagi u pielęgniarek nieźle oszukują.A tak w ogóle ile masz wzrostu?Wiesz moje koleżanki mające góra 167 cm i ważące 52 kg naprawdę wyglądają mega szczupło więc może nie masz potrzeby się odchudzać ? ![]() A ja na kolację dziś zaserwowałam sobie dwie kanapki (chleb razowy ze słonecznikiem+pomidor+ceb ulka),3 plastry ananasa +otręby zalane maślanką.Teraz mam ochotę na mięte więc lecę ją zaparzyć ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Orq gdzie się podziewasz ? ![]() ![]() Edytowane przez pat_miska Czas edycji: 2010-09-15 o 18:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
o nie!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez moncheeri_m Czas edycji: 2010-09-15 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A, no i jeszcze. Kochana nie wiem jakim cudem do 45 schudłaś, jednak nie dziwię się Twojemu organizmowi, że chciał znów mieć normalną wagę ![]() No i naszym celem jest odchudzanie do studniówki ;D
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Hehe, no spoko, będziemy do siebie pasowac przynajmniej ![]() Ja dzisiaj pojechalam po poludniu na zakupy i kupiłam sobie fajne czarne spodnie rurki, wbiłam się w 38, choć sa b. obcisłe;> Większych grzechów nie popelnilam ![]() 6.40: dwie kromki chleba żytniego z dwoma plastrami sera zoltego i keczupem, herbata czerwona; 9.40: kanapka z żytniego z serkiem almette, sałatą i pomidorem 11.30: jabłko 15.30: talerz flaków i kromka żytniego, kawałeczek ciasta, pól grejpfruta; 16.00: garść fistaszków 19.30: wiesniak, 3 małe śliwki. Ogólnie jestem w miare zadowolona bo miałam okazję się zwazyc o tej samej porze co kilka dni temu i jest kilogram mniej! ![]() A teraz jeszcze zmykam poćwiczyć ![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Moncheeri moim zdaniem to Ty się nie masz z czego odchudzać. Chorboliwa chudość nie jest czymś ładnym a poniżej 50 taka się zaczyna.
Z resztą ja sama jestem znana z upodobania do krągłości, więc mnie nie kręci waga mniejsza niż 59, choć i tak docelową mam 60. Kochane już jestem, tęskniłyście? Dostałam dzisiaj okres i przespałam pół dnia, więc nawet nie miałam sił tutaj wejść. Ale zregenerowałam się i powracam. Dzisiaj: Śn: płatki na mleku (szybki i sycące śniadanie niezmienne od kilkunastu lat). IIŚn: kromka chleba z almette. O: pierś, sałata z jogurtem naturalnym K: kurczak *.* Dodatkowo kubek czerwonej herbaty, 2 l wody. A6W dzień chyba 6 jak dobrze liczę, no i zaraz 8 minutes legs i arms ;D Jutro: Śn: jak się wyrobię, to będzie owsianka, jak nie to znów płatki. IIŚ: do szkoły zabiorę kromkę chlebka z almette i pomidorem. O: myślę, że pierś z grilla do tego pekińska z kukurydzą *.* P: jabłko K: wieśniak.
![]() Edytowane przez Orq Czas edycji: 2010-09-15 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
![]() Powodzenia w diecie i na maturze ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
A no chyba że faktycznie jesteś tak niska ;D. W takim razie faktycznie. Może zbyt drastycznie ograniczyłas liczbę kalorii dziennie?
![]() |
![]() |
#87 |
Mamusia Luty 2016
|
a to tez w sumie :P W kazdym razie po studniowce utrzymujcie wage jak mowicie
![]() ![]()
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
a mi kilogram spadł
![]()
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
weźcie mnie dziewczyny kopnijcie w tylek xd zamiast chudnac to ja tyje wr dzis na siebie spojrzalam i normalnie plakac mi sie chce;/ a zee wczoraj pilam xd no wczesniej pozegnalna vodke bym jakos wrocila do polski z trzema przesiadkami i z dwiema ogromnymi walizkami;] to dzis zjadlam 200g czekolady bialej"
![]()
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Ja zważę się dopiero w poniedziałek
![]() Najgorszym jest wycieczka do Wrocławia, na której planujemy z dziewczynami popić... Karolcia, musisz się wziąć w garść z tymi słodyczmi. Piękna sukienka będzie na Tobie leżeć, więc warto o to walczyć ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.