![]() |
#62 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kolorówka Pielęgnacja Biżuteria
4. Olay active hydrating emulsja nawilżająca - zużycie 1/5
10. Essence beżowa wysuwana kredka long lasting 10 almost famous 22. Essence crazy about colour 01 rożo rozświetlacz A co u mnie widzisz? ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Niczego szczególnego głównie kolorówki, lakierów do paznokci i zapachów... A za te rzeczy mogę oddać: separatory kępki rzęs carmex lub Super shock mascara fioletowa peeling jest nowiutki nie używany... a ANEW dosyć drogi.... ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Napisz co jeszcze masz... to może się jakoś dogadamy ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Ten brązer na fotce to ten o którym pisałaś? trochę ciemny się wydaje a lakiery to oprócz brązów zieleni to chyba wszystko top coat, base, wszystkooo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- A te pozostałe ze zdjęcia? też masz na wymianę poza wątkiem? ![]() Bo rimmel mam w tym kolorze także ten essence mógłby być, lakiery nie nic mi nie wpadło w oko. A pudru nie masz po za? więc jak z lorealami i deborą? ![]() ![]() pierwszy koło debory... Edytowane przez Agateczka* Czas edycji: 2010-11-08 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddać:separatory
kępki rzęs carmex albo peeling Super shock mascara fioletowa za bronzer emulsję i rozświetlacz, tylko jak on wygląda? bo nie chciałabym w ciemno brać... ![]() Chyba że masz coś jeszcze do zaproponowania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
jak wygląda rozświetlacz?
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- No to OK. rozświetlacz bronzer i emulsja za separatory, kępki rzęs carmex albo peeling Super shock mascara fioletowa Więc jak? ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Ok. Pw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Essence crazy about colour 01 rożo rozświetlacz
19. Cienie sypkie - rudy i złoto brązowy to odsypki pigmentów mac 10. Essence beżowa wysuwana kredka long lasting 10 almost famous 4. Sephora Colorfur Mono STARSS 03 - cień pojedyńczy, tester - złoty z iskrzącymi drobinkami 5. Inglot - stare złoto 6. Joko fiolet ze srebrnymi drobinami 11. Schwarzkopf got2b guardian angel spray termoochronny - raz użyty Zapraszam do mnie ![]()
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie maska mleczna do włosów Mila
chciałabyś coś ode mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post30797945
![]() |
#67 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
hej
![]() Prosze o odpowiedź u mnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=589512 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.