|
|
#61 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zagraniczne galerie i sklepy interetowe z rękodziełem,czyli wizażanki podbijają
Cytat:
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zagraniczne galerie i sklepy interetowe z rękodziełem,czyli wizażanki podbijają
Dziewczyny proszę o pomoc. Czy możecie mi napisać jak mam dodać kartę kredytową na Etsy? Chcę sprzedawać, sklep już mam, jeszcze nic nie wystawiłam, nie wiem jak mam dodać tą kartę żeby Etsy ją zweryfikowało
W zakładce Credit Cards wyświetla mi się że nie mam jeszcze karty dodanej ale ja nie widzę nigdzie tej opcji
|
|
|
|
|
#63 |
|
RęczneDzieło.pl
|
Witam wszystkich.
Ja na Etsach mam sklepik, założyłam na kartę z mBanku bez problemu, dodatkowo założyłam sobie konto na PayPalu i wszystko działa jak trzeba. Wysyłam pocztą, normalnym poleconym za 25 zł zwykle, do stanów, do wielkiej brytanii i wszystko jest ok. Etsy jest dużo lepsze niż polskie galerie! Oczywiście trzeba być aktywnym żeby coś sprzedać, ale bez pracy nie ma kołaczy jak to moja babcia mawiała ![]() Wystawianie jest tanie, 0,20 dol na 3 miechy! (a nie tak jak na naszym allegro 7 czy 14 dni) Prowizja też niewielka, a ceny 3-4 krotnie wyższe niż można zaproponować w polskich galeriach. Ja widzę same plusy! Dla chętnych mam 40 darmowych wystawień na start. Wystarczy założyć sklep korzystając z tego linka: http://etsy.me/1Ze59jT
i w ciągu godziny wystawić 1 przedmiot. W razie problemów czy pytań piszcie, pomogę jirsa@wp.pl |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.