![]() |
#61 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Galeria kleopatre - naturalne pazurki :)
Cytat:
![]() ![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi też niektóre się niespecjalnie podobają, ale experymentuję intensywnie ![]() ![]() ![]() A co do kształtu pazurków to piłuję je zupełnie na kwadratowo (czyli piłuję trzymając pilniczek "na prosto" do paznokcia ,praktycznie wogóle nie zaokraglając rogów ani nie piłuję boków). Wydaje mi się, że jest takie złudzenie, że one są kwadratowo-okrągłe bo strasznie mi się zwijają w ruloniki i przez to wyglądają na jakby się zwężały ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
ŚWIATECZNE ZIMOWE
Jakoś tak mi się kojarzą zimowo, choć nie planowałam takiego efektu ![]() Niestety zdjęcia nie oddają uroku tego koloru lakieru. -Catrice Wrapped Around My Finger -wzorki (słabo je widać) stempelki Essence - Sally Hansen Maximum Growth Pure White -trochę cyrkoni, złotego brokatu i złotego bulionu ![]() ![]() ![]() ![]() Musialam ściąc niestety pazurki bo łamały się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
w zdobieniu się zakochałam!
![]() ![]() tylko czy mi się wydaje czy wskazujący pazurek jest dłuższy? takie wrażenie sprawia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A wiem o co chodzi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
tak podejrzewałam że możesz mieć różna długość płytki a nie wolnego brzegu
![]() ![]() z tym że ja pilnuję żeby całość była równa a nie wolny brzeg, bo lakier i tak zakrywa wolny brzeg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
super pazurki
![]() ![]()
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() Gotyckie ![]() Tak mi się jakoś kojarzą ![]() Nie na moich stópkach. -fioletowy Constance Carroll 13 Passion -czarna farbka akrylowa -złota farbka akrylowa -ozdobki tj romby -bulion który oczywiści odpadł w tempie błyskawicy ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Bez i złote dodatki W zamyśle miały wyglądać pięknie, ale wyszły ehh :/ nie podobały mi się wcale, zmyłam po jednym dniu (ale i tak zaryzykuję i Wam pokażę ![]() Wyszly jakoś chaotycznie, bo przedobrzydłam. -beżowy Inglot matowy 715 + blyszczacy top coat -złote paski to Inglot 303 -złota frbka akrylowa -wzorki stempelkami Essence, ktorych praktycznie nie widać Essnce 04 Nothing Else Metals -ozdobki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Kleopatre super się rozwijasz! Zdobionka coraz ciekawsze i fajniejsze! 3 ostatnie są świetne, ale to malinowe świąteczne mnie powaliło na kolana!
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Klientka w krawacie
|
Te świąteczno zimowe są pięęęęęęęęęękne
![]() Boski lakier, muszę taki kupić ![]()
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() fjny avatar ![]() dzięki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Z ostatnich trzech najbardziej podobają mi się te pierwsze świąteczno-zimowe... śliczne zdobienie i w ogóle cudne Ci wyszły!
![]() To zdobienie na stopkach też wyszło całkiem ciekawe, takie trochę egipskie jak dla mnie klimaty ![]() ![]() Ostatnie też są fajne, delikatne, ale uważam, że hologramy psują cały efekt... może jakbyś cos innego zamiast nich użyła to byłoby fajnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
stópki bardzo fajne
![]() ![]() a drugie pazurki troche za chaotyczne jak dla mnie, może z innymi kolorkami by to fajnie wyglądało
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi nie pasują hologramy i bulion do siebie, więc również pozbyłabym się holo ![]() ![]() ale bez przesady, nie są złe! ![]() no i paznokcie wyrównane - rewelacja ![]() Edytowane przez AnulaPPP Czas edycji: 2010-12-05 o 18:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi też te hologramy nie pasowały ![]() ![]() A paznokcie musialam obciąć na zero zupełnie, tak się łamały ![]() ![]() Tropikalne kwiatkowe Pomysł wzięty z tych japońskich śliczności, niestety nie wyszły ani w połowie takie jak tamte ![]() -biały lakier Sally Hansen -Essence Colour&Go Lime Up! limonkowy -Essence Colour&Go Pool Party niebieski -biała i turkusowa farbka akrylowa -cyrkonie, bulion, brokat - na całość lakier Oriflame Giordani Gold Harmony (praktycznie go nie widać, ale połyskuje na delikatny pomaranczowy pod światło) ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]() No faktycznie, takie egipskie trochę ![]() Cytat:
![]() Też napisalam wlasnie, że chaotyczne wyszły, za dużo wszystkiego naraz ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Klientka w krawacie
|
Ale kolorowe te tropikalne! Na lato byłyby idealne (teraz to połączenie kolorów jakoś mi nie pasuje
![]() Bardzo ładnie wykonane ![]() ![]()
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() Czarny Matowy Half Moon Manicure -lakier Essence Eclipse - Undead (różowy brokat niestety zginął zupełnie, wyglądają jak zwykłe czarne) -Essence Matt Top Coat ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Klientka w krawacie
|
Ciekawy pomysł. Ja jednak zrobiłabym dół w jakimś wyrazistym kolorze (np. bieli). Trochę ta kombinacja skróciła ci paznokcie. Ale matowa czerń mimo to do mnie przemawia
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też fajny pomysł z połączeniem z innym kolorem, muszę sprobowac ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Cudowne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
![]() Egzotyczna mozaika ![]() Metodą wodną, którą bardzo lubię ![]() Na niektórych pazurkach wyszło ładnie, na innych gorzej. Na końcówkach lakier gdzieniegdzie starty bo zdjęcie zrobiłam bo 3 dniach noszenia lakieru. -różowy Catrice Wrapped Around My Finger -czarny Essence Eclipse Undead? -złoty Inglot 303 -miedziany Wibo Lovely Color Mania 111 -gdzieniegdzie złoty brokatowy liner Wibo Art Liner 18 ![]() ![]() A i zdjęcia nie oddają prawdziwych kolorów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
fajne połączenie kolorków
![]() ![]()
![]() |
#85 |
Klientka w krawacie
|
AAAAAAAAAAAAAAA! Pięęęęęęęęęęęęękne! Szczególnie na 1 zdjęciu
![]() ![]() Muszę poczytać o metodzie wodnej, bo pierwszy raz o niej słyszę ![]()
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Śliczne wyszły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Zoila sproboj sobie, ja bardzo lubie tą metode bo to taka zabawa ![]() Królewskie ![]() Chciałam znowu coś zimowo-świątecznego ![]() -w roli głównej ciemna zieleń Catrice Run Forest Run! -jasniejszy lakier zielono-niebieski Constance Carroll Marine Ice -wzorki stempelki Essence lakierem My Secret czarnym -złoty brokatowy liner Wibo 18 -trochę złotych ozdóbek ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Wrzuc cos nowego na bloga bo wyczekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
pazurki super
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.